Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα και αυτος ηταν αλλης καρυδιας καρυδι, μια η μεση του, μια τα ψυχολογικα του, ασε που σε καθε κορνερ εκλεινες τα ματια

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ναι με χαλαει..
οπως με χαλαει & οποιος αλλος μπινες εχει φορεσει την πουστροφανελλα εστω & μια φορα οπως ο μητροπουλος..
Υ.Γ αν ο ελευθεροπουλος(οποιος αλλος τερματοφυλακας) εκανε τις παπαριες του αντωνακη,θα τον ειχατε κρεμασει πανω στο ματριξ του ναου παλιομαλακες..& δεν μιλαω μονο για φετος που εκανε τις απιστευτες μαλακιες..

δηαλδη ο ελευθεροπουλος εχει το αλαθητο

επειδη μαλλον εισαι βαθια νυχτωμενος  τη χρονια της Ριζουπολης που ο δημητρακης ηταν στην Ιταλια ειχε ερθει για δαικοπες Πασχα Ελλαδα , τον πετυχαμε καποιοι στο Μικρολιμανο και τον ρωτησαμε πως βλεπεις το ματς με τους λαγους στη Ριζουπολη ??? Ξερεις τι μας απαντησε αυτος ο γαυραρος   <<ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ,ΝΑΑΑΑ >>

Αν γουσταρεις εναν τετοιο Κορυδαλλιωτη Ολυμπιακο που να μιλαει ετσι για το Θρυλο μας , να τον χαιρεσαι φιλε.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
aaaaaaaaaaaaaaaaxxaaxxaxaxaaxaxaxxaxaxaaxxa

με λέει και πελατάκο ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ...
ααααααααααααααααααααααααααχαχχααχχααχαχχαχαχαχααχα και φέρνει ως παράδειγμα και το μπάσκετ....
ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε πρεζάκια δώκε του μια στο δόξα πατρί να τελειώνουμε......
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με προκαλεις ομως δεν γινεται να μην απαντησω  ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ οπως εσυ που θα πηγαινουν γηπεδο μονο για τη παρτη τους και για να βρισουν το λαγο τους εχω για τα σκουπιδια

γηπεδο παει καποιος συνεχεια και οχι για να κανει το κομματι του στη γκομενα του , να καβλωσει , να εκτονωσει τις ορμες του , αλλα εσυ μαλλον για  αυτο πας και σε ενδιαφερει μονο το τυρι και δεν κοιτας τη φακα.

ρε μαλακάκο πες μου από πού κατάγεσαι.....
γιατι ρε σαββούρη δε σε βριζω ακόμα...
κυρίως γιατί σέβομαι τον πλέζουρα και τον αφήνω να σε παίξει για πλάκα...
ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΡΟΥΜΠΑ και σε έχει για σφαλιάρες από τότε που ήταν στην κοιλιά της μάνας του.
Αιντε ηλίθιε τελείωνε που θα παίξεις και ολυμπιακοφροσύνη στον πλέζουρα.
καραγκιόζη.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ρε απροσωπε αγκρατητε της αχαρνων μετρα ποσες κουπες εχεις σε οαλ τα σπορ και ποσες εγω

μετα κλεισε το στοματακι σου γιατι βγαζει τα περιττωματα του σαλιαρη γυμνοσαλιαγκα σας του ΡΟΧΑΛΑ-ΜΑΝ διαμαντιδακου

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΤΡΟΥΜΠΑ και σε έχει για σφαλιάρες από τότε που ήταν στην κοιλιά της μάνας του.
καραγκιόζη.
και πόσων ετών είναι γιατί μπορεί να είναι πιτσιρίκος και να μη θυμάται παλιά χρόνια

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ρε απροσωπε αγκρατητε της αχαρνων μετρα ποσες κουπες εχεις σε οαλ τα σπορ και ποσες εγω

μετα κλεισε το στοματακι σου γιατι βγαζει τα περιττωματα του σαλιαρη γυμνοσαλιαγκα σας του ΡΟΧΑΛΑ-ΜΑΝ διαμαντιδακου
κλάψε

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καραγκιόζη.

ρε λαγε κοπτεσαι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ??? ειδες ρε παιδια τι τους εχει κανει το μησι γα που τρωνε σε ολα τα σπορ ετησιως  ??? τα χανουν και κοπτονται για το καλο μας , μπραβο ακρατητε απροσωπε λαγε εσυ μιλα στο λαγο τοπικ σου ασε εδω να μιλαεμ μονο εμεις  οπαδε της  ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΚΟΝΟΙΑΣ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ξεκίνα από το μπάσκετ αντρών και το βόλλευ γυναικών ρε γκιόζη..
ααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Με προκαλεις ομως δεν γινεται να μην απαντησω  ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ οπως εσυ που θα πηγαινουν γηπεδο μονο για τη παρτη τους και για να βρισουν το λαγο τους εχω για τα σκουπιδια

γηπεδο παει καποιος συνεχεια και οχι για να κανει το κομματι του στη γκομενα του , να καβλωσει , να εκτονωσει τις ορμες του , αλλα εσυ μαλλον για  αυτο πας και σε ενδιαφερει μονο το τυρι και δεν κοιτας τη φακα.

αχ αχ αχ...

νάξερες πόσο δίκιο έχεις...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=8pt](μη τα λες όμως άλλο αυτά γιατί βγάζουν γέλιο και είμαστε σε ώρα δουλειάς. πες τη γνώμη σου όσο θες για το γιανάκη, τη διαιτησία ή το βαλβέρδε, αλλά άσε τα χωσίματα σε άλλους. Ή κάτσε πρώτα και διάβασε 3300 σελίδες για ενημέρωση σου και μετά χώστα!)[/size]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
καραγκιόζη.
μην ασχολειστε μαζι του ...κι εγω αυτο εκανα χθες και το μονο που καταφερα ηταν να μοθ τα πρηξει οσο δεν παει...ο τυπος αγγιζει τη γελοιοτητα!!! :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Με προκαλεις ομως δεν γινεται να μην απαντησω  ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ οπως εσυ που θα πηγαινουν γηπεδο μονο για τη παρτη τους και για να βρισουν το λαγο τους εχω για τα σκουπιδια

γηπεδο παει καποιος συνεχεια και οχι για να κανει το κομματι του στη γκομενα του , να καβλωσει , να εκτονωσει τις ορμες του , αλλα εσυ μαλλον για  αυτο πας και σε ενδιαφερει μονο το τυρι και δεν κοιτας τη φακα.
μαλακακο απο εχτες σου λεω να πας να ρωτησεις & μετα να ερθεις να μετρηθουμε με το ολυμπιακομετρο σου..
ειχες γεννηθει παπαρακο επι προεδριας μπανασακη???
εχω αριθμο μελους στον ερασιτεχνη το 421..
δεν μας γραφεις το δικο σου να γελασουμε λιγο???
πηγαινω στο ποδοσφαιρο εδω & 43 χρονια,εχω διαρκειας τουλαχιστον τα τελευταια 20..
μπασκετ-βολευ-πολο-σκακι-ταβλι οτι & να παιζει ομαδα του ΘΡΥΛΟΥ εντος αττικης,99% ειμαι μεσα..
εκτος & ευρωπη θελω 10 σελιδες τουλαχιστον..
απο το σαϊτ εχω βρεθει σε διαφορα γηπεδα με τουλαχιστον 10 ΓΑΥΡΟΥΣ συναγωνιστες..
οτι & να γραψεις απο δω & περα,να ξερεις οτι
1..ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
2..ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ..
3..ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..
4..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ αλλα αλλο ενα απο τα τσουτσεκια που εχουν καταντησει τον ΘΡΥΛΟ σαν τα μουτρα τους..
συνεχισε,σε συνδεω με την καραπουτσακλαρα μου..
Υ.Γ ειχε δεν ειχε ο μαλακοπιτουρας,με εβαλε να τους μετρησουμε..
ΤΡΑΓΙΚΟ..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μην ασχολειστε μαζι του ...κι εγω αυτο εκανα χθες και το μονο που καταφερα ηταν να μοθ τα πρηξει οσο δεν παει...ο τυπος αγγιζει τη γελοιοτητα!!! :idiot: :idiot: :idiot:

μαλακες λαγοι , ασχοληθειτε με την ομαδα σας , στο τοπικ σας

εδω ειναι τοπικ δικο μας , το ξεχασατε ??? αντε λαγοι της πολης

οπαδοι της ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΚΟΝΟΙΑΣ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε λαγε κοπτεσαι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ??? ειδες ρε παιδια τι τους εχει κανει το μησι γα που τρωνε σε ολα τα σπορ ετησιως  ??? τα χανουν και κοπτονται για το καλο μας , μπραβο ακρατητε απροσωπε λαγε εσυ μιλα στο λαγο τοπικ σου ασε εδω να μιλαεμ μονο εμεις  οπαδε της  ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΚΟΝΟΙΑΣ
γκιόζη δε μου απάντησες απο πού κατάγεσαι.

Επισκέπτης
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ απεκτησε τον αντονιονι του..
ρε τι εχανα τοσο καιρο που κουρευα τα λεϊλαντ..
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ ε ρε φαπες που εχουν να πεσουν φετος..
ε ρε γλεντια με τα μαλακισμενα που εχουμε μπλεξει..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλακακο απο εχτες σου λεω να πας να ρωτησεις & μετα να ερθεις να μετρηθουμε με το ολυμπιακομετρο σου..
ειχες γεννηθει παπαρακο επι προεδριας μπανασακη???
εχω αριθμο μελους στον ερασιτεχνη το 421..
δεν μας γραφεις το δικο σου να γελασουμε λιγο???
πηγαινω στο ποδοσφαιρο εδω & 43 χρονια,εχω διαρκειας τουλαχιστον τα τελευταια 20..
μπασκετ-βολευ-πολο-σκακι-ταβλι οτι & να παιζει ομαδα του ΘΡΥΛΟΥ εντος αττικης,99% ειμαι μεσα..
εκτος & ευρωπη θελω 10 σελιδες τουλαχιστον..
απο το σαϊτ εχω βρεθει σε διαφορα γηπεδα με τουλαχιστον 10 ΓΑΥΡΟΥΣ συναγωνιστες..
οτι & να γραψεις απο δω & περα,να ξερεις οτι
1..ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
2..ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ..
3..ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..
4..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ αλλα αλλο ενα απο τα τσουτσεκια που εχουν καταντησει τον ΘΡΥΛΟ σαν τα μουτρα τους..
συνεχισε,σε συνδεω με την καραπουτσακλαρα μου..
Υ.Γ ειχε δεν ειχε ο μαλακοπιτουρας,με εβαλε να τους μετρησουμε..
ΤΡΑΓΙΚΟ..
αααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΠΛΕΖΟΥΡΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΣΤΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

σου χα πει κάποτε.... η αρρώστια του ολυμπιακού είναι ο γάβροι από κέρκυρα, κρήτη, βόλο, καρδίτσα, λαμία και δε συμμαζεύεται.....
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχαχχα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξεκίνα από το μπάσκετ αντρών και το βόλλευ γυναικών ρε γκιόζη..
ααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

βολλευ γυναικων λεει ο ξεδιαντροπος  :2funny:

τον τιτλο του ΒΑΖΕΛΟΥ τον δικαιολογεις πληρως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom