Αν καταδεχτεί να επιστρέψει ο Τάκαρος συγχωρούνται αυτομάτως οι μαλακίες του Θείουκαι μου λες μετά για τον (yessss)sir Taki....
Θείο, γαμώ τα λεφτά σου
Αν καταδεχτεί να επιστρέψει ο Τάκαρος συγχωρούνται αυτομάτως οι μαλακίες του Θείουκαι μου λες μετά για τον (yessss)sir Taki....
ετσι το μεταφραζεις εσυ..και μου λες μετά για τον (yessss)sir Taki....
μαλακας οπως παντα..άσε τα σάπια. μέχρι πρόπερσυ τι ήσουν?!?!
οτι πεις μεγαλε..
το που πηγαινω(γιατι εγω δεν παω),ποσα χρονια,σε ποια αθληματα κλπ,ειναι δικο μου θεμα(ρωτα ομως πριν μιλησεις γιατι μπορει & να εκτιθεσαι)..
περα ομως απο αυτο(που ειναι εντελως μαλακια),δεν υπαρχει ολυμπιακομετρο & αν εσυ εχεις δικο σου κρατατο για εσενα..
μονο που τα γραφεις σε λαθος ανθρωπο..Δεν εβαλα Ολυμπιακομετρο ειπα ομως το αυτονοητο μια ομαδα την αγαπας , τη στηριζεις , την υποστηριζεις σε ολες τις φασεις που μπορει να περασει χαρα ή λύπη , πικρα και απογοητευση - φιεστα ,γιορτη.Σκας αν δεν κερδισει και τη τελευταια ομαδα του γ τοπικου πρωταθληματος στο φιλικο.Ενδιαφερεσαι , πωρωνεσαι , τα δινεις ολα , δεν παρακαλας για εισιτηριο τους κολλητους σε ενα ντερμπι αλλα αν δεν μπορει να εχεις διαρκειας πηγαινεις σε ολα τα ματς σε επιπεδο συλλογων.Αυτα τα ολιγα αγαπητε με καμαι διαθεση ειρωνειας ή απαξιωσης στο προσωπο σου , τα εκθετω αυτα.
το ματσακι το πηρε ο κοσμος οποιος ηταν μεσα ξερει τι λεω
μονο που τα γραφεις σε λαθος ανθρωπο..
ρωτα λεμε & ξαναελα οταν μαθεις..
αυτος ειμαι εγω???τυχαρπαστο , τυχοδιωκτη , ευκαιριακο υποστηρικτη της ομαδας-επισκεπτη-επαιτη για ενα εισιτηριο σε ντερμπι- που γεννησαν Μανουσκος ,Καμπερος ,Ανδριανοπουλοι και δοξασαν ή συνεχιζουν να δοξαζουν διοικητικα επειτα Γουλανδρης,Κοκκαλης ,Αγγελοπουλοι
αυτος ειμαι εγω???
ετσι με κοβεις???
παλι κλαιγεσαι για την διαιτησια???εν ταξει λεμε πως τους πηραμε και φετος ομως η ουσια ειναι πως οι κουπες ελεω της βρωμο σιγανοπαπαδιας του ΠΙΛΑΒΙΟΥ πρασινισαν και ολοι αντι να ασχοληθουν με αυτο και τη καταντια της επο που επειδη γινεται μουντιαλ ετσιθελικα πηγε προς παιανια η κουπα φετος τα ριχνουν στο κοκκαλη
παλι κλαιγεσαι για την διαιτησια???
οκ..
μιλα μονος σου..
εγω ειμαι αλλης κοπης μαλακας..
μπερδευει το δευτερο του νικ του περσονα.αν τους παρατητησεις τις ιδες μαλακιες λενε,τις ιδιες μαλακιες πιστευουν,μονο που και καλα ο ενας ειναι βαζελος..αλλα αν πεις κατι για τον ολυμπιακο αμεσως πεταγεται να τον υπερασπιστει.άσε τα σάπια. μέχρι πρόπερσυ τι ήσουν?!?!
λουσου με ουλτρεξ γκαγκατση και θα δεις.Κλαιγομαι , εεε ??? Εν ταξε ας αφησουμε τοτε την ΚΕΔ να αλωνιζει σε ολα τα σπορ και να λεμε πως για ολα φταιει η τυχη και η αναποτελεσματικοτητα μας , η ανικανοτητα μας.
Κλαιγομαι επειδη κοπτομαι για το καλο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας ???
Κλαιγομαι επειδη θελω να ειμαστε παντα και παντου πρωτοι ???
Κλαιγομαι επειδη στηριζω ολα τα τμηματα χωρις να βαζω τρικλοποδιες αλλα να εκφραζω αυτο που θελω οταν πρεπει ???
Αν με θεωρεις για οαλ αυατ κλαψα ειναι τιμη μου να ειμαι κλαψας για το συμφερον του ΘΡΥΛΟΥ μας του μεγαλυτερου αθλητικου οργανισμου , της μεγαλυτερης ιδεας
καλά βρες τον μπαναώτη και η διαιτησία σου φταίειο κοσμος ??? το αλλο με το τοτο ακουσατ το εχετε ??? α ναι η κεδ ξεχασα
κ αταπρασινη
ε πιτροπη
δ ιακονοιας
ρε αδελφε τι κλαιγεσαι 6ος τερματισες.και αν δεν ειχες την διαιτησια να σε παιζει 100-0 στον πρωτο γυρο ουτε πλευ οφ δεν θα βγαινες.ΠΡΟΕΙΠΑ δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα αλλα γενικα σε οσους βαζουν πανω απο την ομαδα την ευχαριστηση-καβλα τους...δηλαδη φετος στη μπαλα που κερδισαμε δυο φορες το λαγο τι καταλαβαμε ??? εν ταξει λεμε πως τους πηραμε και φετος ομως η ουσια ειναι πως οι κουπες ελεω της βρωμο σιγανοπαπαδιας του ΠΙΛΑΒΙΟΥ πρασινισαν και ολοι αντι να ασχοληθουν με αυτο και τη καταντια της επο που επειδη γινεται μουντιαλ ετσιθελικα πηγε προς παιανια η κουπα φετος τα ριχνουν στο κοκκαλη