Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οτι πεις μεγαλε..
το που πηγαινω(γιατι εγω δεν παω),ποσα χρονια,σε ποια αθληματα κλπ,ειναι δικο μου θεμα(ρωτα ομως πριν μιλησεις γιατι μπορει & να εκτιθεσαι)..
περα ομως απο αυτο(που ειναι εντελως μαλακια),δεν υπαρχει ολυμπιακομετρο & αν εσυ εχεις δικο σου κρατατο για εσενα..

Δεν εβαλα Ολυμπιακομετρο ειπα ομως το αυτονοητο μια ομαδα την αγαπας , τη στηριζεις , την υποστηριζεις σε ολες τις φασεις που μπορει να περασει χαρα ή λύπη , πικρα και απογοητευση - φιεστα ,γιορτη.Σκας αν δεν κερδισει και τη τελευταια ομαδα του γ τοπικου πρωταθληματος στο φιλικο.Ενδιαφερεσαι , πωρωνεσαι , τα δινεις ολα , δεν παρακαλας για εισιτηριο τους κολλητους σε ενα ντερμπι αλλα αν δεν μπορει να εχεις διαρκειας πηγαινεις σε ολα τα ματς σε επιπεδο συλλογων.Αυτα τα ολιγα αγαπητε με καμαι διαθεση ειρωνειας ή απαξιωσης στο προσωπο σου , τα εκθετω αυτα.

Επισκέπτης
Δεν εβαλα Ολυμπιακομετρο ειπα ομως το αυτονοητο μια ομαδα την αγαπας , τη στηριζεις , την υποστηριζεις σε ολες τις φασεις που μπορει να περασει χαρα ή λύπη , πικρα και απογοητευση - φιεστα ,γιορτη.Σκας αν δεν κερδισει και τη τελευταια ομαδα του γ τοπικου πρωταθληματος στο φιλικο.Ενδιαφερεσαι , πωρωνεσαι , τα δινεις ολα , δεν παρακαλας για εισιτηριο τους κολλητους σε ενα ντερμπι αλλα αν δεν μπορει να εχεις διαρκειας πηγαινεις σε ολα τα ματς σε επιπεδο συλλογων.Αυτα τα ολιγα αγαπητε με καμαι διαθεση ειρωνειας ή απαξιωσης στο προσωπο σου , τα εκθετω αυτα.
μονο που τα γραφεις σε λαθος ανθρωπο..
ρωτα λεμε & ξαναελα οταν μαθεις..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μονο που τα γραφεις σε λαθος ανθρωπο..
ρωτα λεμε & ξαναελα οταν μαθεις..

δεν εχω ορεξη να εμπλακω σε εμφυλιοπολεμικες διαδικασιες απλα ειμαι πιστος οπαδος και οχι φιλαθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και δεν ανεχομαι πνευμα απο κανεναν τυχαρπαστο , τυχοδιωκτη , ευκαιριακο υποστηρικτη της ομαδας-επισκεπτη-επαιτη για ενα εισιτηριο σε ντερμπι-  που γεννησαν Μανουσκος ,Καμπερος ,Ανδριανοπουλοι και δοξασαν ή συνεχιζουν να δοξαζουν  διοικητικα επειτα Γουλανδρης,Κοκκαλης ,Αγγελοπουλοι

Επισκέπτης
τυχαρπαστο , τυχοδιωκτη , ευκαιριακο υποστηρικτη της ομαδας-επισκεπτη-επαιτη για ενα εισιτηριο σε ντερμπι-  που γεννησαν Μανουσκος ,Καμπερος ,Ανδριανοπουλοι και δοξασαν ή συνεχιζουν να δοξαζουν  διοικητικα επειτα Γουλανδρης,Κοκκαλης ,Αγγελοπουλοι
αυτος ειμαι εγω???
ετσι με κοβεις???

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτος ειμαι εγω???
ετσι με κοβεις???

ΠΡΟΕΙΠΑ δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα αλλα γενικα σε οσους βαζουν πανω απο την ομαδα την ευχαριστηση-καβλα τους...δηλαδη φετος στη μπαλα που κερδισαμε δυο φορες το λαγο τι καταλαβαμε ??? εν ταξει λεμε πως τους πηραμε και φετος ομως η ουσια ειναι πως οι κουπες ελεω της βρωμο σιγανοπαπαδιας του ΠΙΛΑΒΙΟΥ πρασινισαν και ολοι αντι να ασχοληθουν με αυτο και τη καταντια της επο που επειδη γινεται μουντιαλ ετσιθελικα πηγε  προς παιανια η κουπα φετος τα ριχνουν στο κοκκαλη

Επισκέπτης
εν ταξει λεμε πως τους πηραμε και φετος ομως η ουσια ειναι πως οι κουπες ελεω της βρωμο σιγανοπαπαδιας του ΠΙΛΑΒΙΟΥ πρασινισαν και ολοι αντι να ασχοληθουν με αυτο και τη καταντια της επο που επειδη γινεται μουντιαλ ετσιθελικα πηγε  προς παιανια η κουπα φετος τα ριχνουν στο κοκκαλη
παλι κλαιγεσαι για την διαιτησια???
οκ..
μιλα μονος σου..
εγω ειμαι αλλης κοπης μαλακας..

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παλι κλαιγεσαι για την διαιτησια???
οκ..
μιλα μονος σου..
εγω ειμαι αλλης κοπης μαλακας..

Κλαιγομαι , εεε ???  Εν ταξε ας αφησουμε τοτε την ΚΕΔ να αλωνιζει σε ολα τα σπορ και να λεμε πως για ολα φταιει η τυχη και η αναποτελεσματικοτητα μας , η ανικανοτητα μας.

Κλαιγομαι επειδη κοπτομαι για το καλο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας ???

Κλαιγομαι επειδη θελω να ειμαστε παντα και παντου πρωτοι ???

Κλαιγομαι επειδη στηριζω ολα τα τμηματα χωρις να βαζω τρικλοποδιες αλλα να εκφραζω αυτο που θελω οταν πρεπει ???

Αν με θεωρεις για οαλ αυατ κλαψα ειναι τιμη μου να ειμαι κλαψας για το συμφερον του ΘΡΥΛΟΥ μας του μεγαλυτερου αθλητικου οργανισμου , της μεγαλυτερης ιδεας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
άσε τα σάπια. μέχρι πρόπερσυ τι ήσουν?!?!

:2funny: :2funny: :2funny:
μπερδευει το δευτερο του νικ του περσονα.αν τους παρατητησεις τις ιδες μαλακιες λενε,τις ιδιες μαλακιες πιστευουν,μονο που και καλα ο ενας ειναι βαζελος..αλλα αν πεις κατι για τον ολυμπιακο αμεσως πεταγεται να τον υπερασπιστει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κλαιγομαι , εεε ???  Εν ταξε ας αφησουμε τοτε την ΚΕΔ να αλωνιζει σε ολα τα σπορ και να λεμε πως για ολα φταιει η τυχη και η αναποτελεσματικοτητα μας , η ανικανοτητα μας.

Κλαιγομαι επειδη κοπτομαι για το καλο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας ???

Κλαιγομαι επειδη θελω να ειμαστε παντα και παντου πρωτοι ???

Κλαιγομαι επειδη στηριζω ολα τα τμηματα χωρις να βαζω τρικλοποδιες αλλα να εκφραζω αυτο που θελω οταν πρεπει ???

Αν με θεωρεις για οαλ αυατ κλαψα ειναι τιμη μου να ειμαι κλαψας για το συμφερον του ΘΡΥΛΟΥ μας του μεγαλυτερου αθλητικου οργανισμου , της μεγαλυτερης ιδεας
λουσου με ουλτρεξ γκαγκατση και θα δεις.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ο κοσμος ??? το αλλο με το τοτο ακουσατ το εχετε ???  α ναι η κεδ ξεχασα

κ  αταπρασινη
ε    πιτροπη
δ   ιακονοιας
καλά βρες τον μπαναώτη και η διαιτησία σου φταίει
300 φορές βήματα οι δικοί σου δεν τα είδαμε
3 τεχνικές ποινές δεν δόθηκαν κλπ κλπ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΠΡΟΕΙΠΑ δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα αλλα γενικα σε οσους βαζουν πανω απο την ομαδα την ευχαριστηση-καβλα τους...δηλαδη φετος στη μπαλα που κερδισαμε δυο φορες το λαγο τι καταλαβαμε ??? εν ταξει λεμε πως τους πηραμε και φετος ομως η ουσια ειναι πως οι κουπες ελεω της βρωμο σιγανοπαπαδιας του ΠΙΛΑΒΙΟΥ πρασινισαν και ολοι αντι να ασχοληθουν με αυτο και τη καταντια της επο που επειδη γινεται μουντιαλ ετσιθελικα πηγε  προς παιανια η κουπα φετος τα ριχνουν στο κοκκαλη
ρε αδελφε τι κλαιγεσαι 6ος τερματισες.και αν δεν ειχες την διαιτησια να σε παιζει 100-0 στον πρωτο γυρο ουτε πλευ οφ δεν θα βγαινες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom