Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για να παιρνει τις τελευταιες επιθεσεις ε?? :2funny: :2funny: :2funny:
το σιγουρο τουβλο... :2funny:

ο κλειζα εκανε τη διαφορα μεταξυ περσινου και φετινου οσφπ..ΠΡΕΠΕΙ να μεινει._
Αυτη τη στιγμη ειναι μακραν το  καλυτερο 4αρι στην ευρωπη(με το σμοντις να σερνεται 2 χρονια)..
Ο Κλειζα ειναι τριαρι περισσοτερο , τεσσαρι νομιζω ειναι ο Μπουρουσης οπως και ο Σοφο μια πιο δυνατη εκδοχη του Τζιμ Μπιλμπα οσοι ειχαν δει απο κοντα το φαιναλ φορ του 93 στο σεφ μονος του πηρε τη Μπαινε τον  του Πιτις στο τελος μαζι με Ρισαρ Ντακουρι

Ο Ολυμπιακος εχει μονον δυ σεντερ Γλυνιαδακης και Βουιτσιτς....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Κλειζα ειναι τριαρι περισσοτερο , τεσσαρι νομιζω ειναι ο Μπουρουσης οπως και ο Σοφο μια πιο δυνατη εκδοχη του Τζιμ Μπιλμπα οσοι ειχαν δει απο κοντα το φαιναλ φορ του 93 στο σεφ μονος του πηρε τη Μπαινε τον  του Πιτις στο τελος μαζι με Ρισαρ Ντακουρι

Ο Ολυμπιακος εχει μονον δυ σεντερ Γλυνιαδακης και Βουιτσιτς....
για ευρωπη μιλαμε παντα φιλε..μη μπλεκεις το ΝΒΑ...
o Kλειζα ειναι συγχρονο τεσσαρι,στυλ νοβιτσκι σε μικρογαραφια για ευρωπη...καλο σουτ μεσα και εξω απο τη ρακετα,με καλες κινησεις στο ζωγραφιστο και αλτικοτητα(για λευκο παικτη,2.05 υψος) ..
ισως να παρασυρθηκες απο το γεγονος οτι πολλες φορες αναγκαστικε ελεω μπαναωτη να μαρκαρει το μπατιστ και να σου φανηκε αδυναμος..
κοντρα στο φωτση δεν ειχε κανενα απλυτως προβλημα...ο σοφο δεν ειναι 4αρι του 2010..ισως το 93 οπως λες,ναι..τωρα με τιποτα..αυτος χτιζει οικοδομη στα 3 μετρα απο το καλαθι..απο την αλλη σε ψηλο επιπεδο(ΝΒΑ),δε γινεται να παιξει σεντερ αφου δεν ειναι ουτε 2,10.
αναγκαστικα ομως παιζει 5,γιατι οπως προανεφερα εχει τραγικο σουτ...
ο μπουρουσης ειναι ενα πολυσυνθετο 5αρι που αν δουλεψει περισσοτερο το παιχνιδι με πλατη στο καλαθι και βαλει λιγο ογκο,εχει τα φοντα για ΝΒΑ.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για ευρωπη μιλαμε παντα φιλε..μη μπλεκεις το ΝΒΑ...
o Kλειζα ειναι συγχρονο τεσσαρι,στυλ νοβιτσκι σε μικρογαραφια για ευρωπη...καλο σουτ μεσα και εξω απο τη ρακετα,με καλες κινησεις στο ζωγραφιστο και αλτικοτητα(για λευκο παικτη,2.05 υψος) ..
ισως να παρασυρθηκες απο το γεγονος οτι πολλες φορες αναγκαστικε ελεω μπαναωτη να μαρκαρει το μπατιστ και να σου φανηκε αδυναμος..
κοντρα στο φωτση δεν ειχε κανενα απλυτως προβλημα...ο σοφο δεν ειναι 4αρι του 2010..ισως το 93 οπως λες,ναι..τωρα με τιποτα..αυτος χτιζει οικοδομη στα 3 μετρα απο το καλαθι..απο την αλλη σε ψηλο επιπεδο(ΝΒΑ),δε γινεται να παιξει σεντερ αφου δεν ειναι ουτε 2,10.
αναγκαστικα ομως παιζει 5,γιατι οπως προανεφερα εχει τραγικο σουτ...
ο μπουρουσης ειναι ενα πολυσυνθετο 5αρι που αν δουλεψει περισσοτερο το παιχνιδι με πλατη στο καλαθι και βαλει λιγο ογκο,εχει τα φοντα για ΝΒΑ.

Eξαρταται για τι μπασκετ θελουμε να βλεπουμε.ΠΧ ο Ταρλατς και ο Φασουλας μου θυμιζουν περισσοτερο απο το συγχρονο μπασκετ στον Ολυμπιακο παντα το Βουιτσιτς και το Γλυνιαδακη , βαρια κορμια , δυσκινητα χωρις περιφεριακο σουτ ουτε για πλακα.Βεβαια εχει αλλαξει το ευρωπαικο μπασκετ εχει γινει πιο γρηγορο και πιο επιθετικο με την εννοια οτι ολοι βαρανε 3ποντα και το τριαρι μπορει να ειναι 1,95 κατι που παλια απαγορευοταν δια ροπαλου πχ ΡΙσασε 2.03 και και Αρτουρας Καρνισοβας 2.04

Παλια τα τριαρια ηταν για το ξυλο τα σουτ τα εκαναν οσοι επαιζαν ασσοδυο στα γκαρντς οι φοργουορντς ποτε δεν ειχαν εφεση παλαιοτερα εξω απο τη γραμμη των 6.25

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
gaganis69 ρε φίλε διαβάζω αυτά που γράφεις και ή μαστουρωμένος είσαι ρε φιλαράκο ή μέχρι 15 χρονών το πολύ!
καλοπροαίρετα ρε φίλε, σκέψου λίγο πριν γράψεις,άκου εκεί νεκροταφεία και τα ρέστα, έλεος ρε!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
gaganis69 ρε φίλε διαβάζω αυτά που γράφεις και ή μαστουρωμένος είσαι ρε φιλαράκο ή μέχρι 15 χρονών το πολύ!
καλοπροαίρετα ρε φίλε, σκέψου λίγο πριν γράψεις,άκου εκεί νεκροταφεία και τα ρέστα, έλεος ρε!

Ακου να δεις σεβομαι τους πετσινους τιτλους που εχει κερδισει η Καταπρασινη Επιτροπη Διακονοιας που αγαπας ομως αν στο πεμπτο τελικο δεν υπαρχει 50-50 η ΚΕΔ θα εχει προβλημα γιατι οπως ξερεις καλα δεν αξιζατε να περασετε το Πανελληνιο και στο δευτερο ματς εγινε σφαγη για να το παρετε.Γκε γκε ?

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

και προφανως ναι ειμαι 15 χρονων και εχω ζησει τη 35 αρα στο σεφ , τυς δυο φαπες στα φαιναλ φορ στην ιουδαικη γη και στη μαδριτη και βεβαιως εχω ζησει την επετειο της 42 αρας σημερα και ειμαι δεκαπεντε ετων ασπρομαυρε οπαδε της Καταπρασινης Επιτροπης Διακονοιας

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
ρε φίλε δε με ενδιαφέρουν αυτά που λες για ΚΕΔ,διαιτητές κλπ, απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος που σε είχα διαβάσει σε πολιτικά θρεντ και είχες απόψεις που δεν έχουν τα πρόβατα ,μπορεί να είναι τόσο φανατισμένος με ομάδα(=εταιρία που κάποιοι κονομάνε).
χαβαλέ να κάνουμε,αλλά εσύ ρε φίλε πήρες αμπάριζα τα νεκροταφεία και τις γαμωμάνες,δλδ αν τώρα σου φέρουν μπροστά σου το Διαμαντίδη και τον σκοτώσεις θα νιώσεις ωραία ε;θα βρεις το δίκιο σου;θα νιώσεις αγαλλίαση και περηφάνια;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
και προφανως ναι ειμαι 15 χρονων και εχω ζησει τη 35 αρα στο σεφ , τυς δυο φαπες στα φαιναλ φορ στην ιουδαικη γη και στη μαδριτη και βεβαιως εχω ζησει την επετειο της 42 αρας σημερα και ειμαι δεκαπεντε ετων ασπρομαυρε οπαδε της Καταπρασινης Επιτροπης Διακονοιας
αυτό που λέω είναι κάνε όσο χαβαλέ θες με τις 35αρες και τις 45αρες απλά σε ποιο λογικά πλαίσια,έχεις αφιονιστεί

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
gaganis και λοιποι διαβαστε:3x9=27 + 3 =30 προσεχως σε 3 μερες +1=31 με μολις 9!πολλα μα παρα πολλα με λιγα!εχω αλλους πιο σοβαρους Πελατες να ασχοληθω π.χ.ΤΣΣΚΑ!Με μονοψηφιους δεν ασχολουμαι!ΟΣΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ(10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ)ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΟΚΙΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ!ΕΚΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
:2funny:

protathlitis_1.jpg

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
gaganis και λοιποι διαβαστε:3x9=27 + 3 =30 προσεχως σε 3 μερες +1=31 με μολις 9!πολλα μα παρα πολλα με λιγα!εχω αλλους πιο σοβαρους Πελατες να ασχοληθω π.χ.ΤΣΣΚΑ!Με μονοψηφιους δεν ασχολουμαι!ΟΣΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ(10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ)ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΟΚΙΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ!ΕΚΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Καλα αυτα μας τα ελεγε και ο Καπετανιος στη μπαλα ΠΟΤΕ ξανα πρωταθλημα στο Πειραια το 1995 ομως μετα αναγκαστηκε το 2000 να αποχωρησει απο την ενεργο σκηνη αφου εβλεπε πως ο Σωκρατης τον ειχε παρει αμπαριζα

Θα γυρισει ο τροχος και μετα οχι 15 35 χρονια θα κανετε να δειτε χαρα στο μπασκετ  θα νοσταλγειτε τα χρονια της στειρας δεκαπενταετιας στη μπαλα

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε φίλε δε με ενδιαφέρουν αυτά που λες για ΚΕΔ,διαιτητές κλπ, απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος που σε είχα διαβάσει σε πολιτικά θρεντ και είχες απόψεις που δεν έχουν τα πρόβατα ,μπορεί να είναι τόσο φανατισμένος με ομάδα(=εταιρία που κάποιοι κονομάνε).
χαβαλέ να κάνουμε,αλλά εσύ ρε φίλε πήρες αμπάριζα τα νεκροταφεία και τις γαμωμάνες,δλδ αν τώρα σου φέρουν μπροστά σου το Διαμαντίδη και τον σκοτώσεις θα νιώσεις ωραία ε;θα βρεις το δίκιο σου;θα νιώσεις αγαλλίαση και περηφάνια;

Μην με μπερδευεις με αλλους ασπρομαυρε.

Απο τα 30 βγαλε 12 και ειμαστε οκ

18 εχετε και εχουμε 9  οκ

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Μην με μπερδευεις με αλλους ασπρομαυρε.

Απο τα 30 βγαλε 12 και ειμαστε οκ

18 εχετε και εχουμε 9  οκ
εσύ με μπερδεύεις ούτε ασπρόμαυρος είμαι ούτε τώρα σου έγραψα για τα 30,βγάλε εσύ όσα θες δεν έχω πρόβλημα

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

Επισκέπτης
θα ξεμπερδέψουμε από τον ένα κλαψομούνι και θα πάμε στον άλλο

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
«Δεν θα μου το συγχωρούσε ποτέ για το… τριφύλλι»

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα που είχε πει προς τους ρεπόρτερ της Ομόνοιας σε μία από τις πρώτες τους επαφές μόλις ανέλαβε την ομάδα. «Αν ζούσε ο πατέρας μου και του έλεγα ότι θα δουλέψω σε ομάδα που φοράει πράσινα και έχει το τριφύλλι στο στήθος, δεν θα μου το συγχωρούσε ποτέ. Αν του διευκρίνιζα όμως ότι είναι 'αριστερή', θα με συγχωρούσε»!

Ο τεχνικός της Ομόνοιας [size=20pt]δεν έχει κρύψει ποτέ άλλωστε ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ στο σπίτι του σε έναν από τους εξωτερικούς τοίχους υπάρχει σκαλισμένο σε μάρμαρο το σήμα του δαφνοστεφανωμένου έφηβου[/size].

ΧΟΥ στρακι..
σας χαλαγε ο ΤΑΚΑΡΟΣ παλιομαλακες..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Eξαρταται για τι μπασκετ θελουμε να βλεπουμε.ΠΧ ο Ταρλατς και ο Φασουλας μου θυμιζουν περισσοτερο απο το συγχρονο μπασκετ στον Ολυμπιακο παντα το Βουιτσιτς και το Γλυνιαδακη , βαρια κορμια , δυσκινητα χωρις περιφεριακο σουτ ουτε για πλακα.Βεβαια εχει αλλαξει το ευρωπαικο μπασκετ εχει γινει πιο γρηγορο και πιο επιθετικο με την εννοια οτι ολοι βαρανε 3ποντα και το τριαρι μπορει να ειναι 1,95 κατι που παλια απαγορευοταν δια ροπαλου πχ ΡΙσασε 2.03 και και Αρτουρας Καρνισοβας 2.04

Παλια τα τριαρια ηταν για το ξυλο τα σουτ τα εκαναν οσοι επαιζαν ασσοδυο στα γκαρντς οι φοργουορντς ποτε δεν ειχαν εφεση παλαιοτερα εξω απο τη γραμμη των 6.25
συμφωνουμε πληρως

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Η επιλογή του Τάκαρου ήταν η αρχή του τέλους.

η αρχή των "φτηνών λύσεων". και βλέπουμε που φτάσαμε....  :jerking: :jerking:

Τάκαρος ρε για πάντα! προπονητής που έμαθε στου ΘΡΥΛΟΥ το κεφάλι!  :tickedoff: :tickedoff:
(και που στο τσακ γλίτωσε την απόλυση φέτος, μη ξεχνιόμαστε)

1000 φορές Αναστό που έχει κάνει και το αγροτικό του αν θες να πάρεις φτηνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom