Επισκέπτης
100%..εγω να πω-προσθεσω πως οσοι γραφουν στο ιντερνετ πως θα κανουν και θα ρανουν και θα δειρουν και θα σφαξουν, κατα 95% δεν εχουν μαλωσει ουτε με χαρτοπετσετα
100%..εγω να πω-προσθεσω πως οσοι γραφουν στο ιντερνετ πως θα κανουν και θα ρανουν και θα δειρουν και θα σφαξουν, κατα 95% δεν εχουν μαλωσει ουτε με χαρτοπετσετα
Δε νομιζω να τελειωσει η ισως κ ν αρχισει το ματσακι την Κυριακη παντως....1 λαθος σφυριγμα και το πουλο..Το ματς
δυστυχως stop.
καταλαβαινετε ρε μαλακες τι δικαιωμα εχετε δωσει στον ζελα???
συνεχιστε ΖΩΑ..
εγώ έχω μαλώσει με τη δωρήτρια που στο κρεββάτι είναι σα να γαμάς χαρτοπετσέτα.εγω να πω-προσθεσω πως οσοι γραφουν στο ιντερνετ πως θα κανουν και θα ρανουν και θα δειρουν και θα σφαξουν, κατα 95% δεν εχουν μαλωσει ουτε με χαρτοπετσετα
Eφεύγες μήπως;!εγώ έχω μαλώσει με τη δωρήτρια που στο κρεββάτι είναι σα να γαμάς χαρτοπετσέτα.
μετράει;
τσακα τσάκα σάλτα και γαμί, άσε τα βίντεα και κόψε το κλαψομουνί.
ααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πλέζουρα αποχωρώ τιμής ένεκεν.
τα βαρέθηκα τα πουστράκια.......
εγώ έχω μαλώσει με τη δωρήτρια που στο κρεββάτι είναι σα να γαμάς χαρτοπετσέτα.
μετράει;
Φαρσοκωμωδια το χθεσινο παιχνιδι..
Δυο ανυπαρκτες επιθετικα ομαδες να επιδιδονται σε παιχνιδι αλανας με σκοτωμενα τριποντα ή αποτυχημενα πικ εν ρολ..
Γιαννακης λιγος..Φανηκε περιτρανα χθες..Επιδιδεται σε μαιμουδιες που το μονο ου καταφερνουν ειναι να μεταδιδουν εκνευρισμο στους παικτες του...
Στο -12 απο τη ληξη ειναι μπροστα με 14 και στο τελος καταντα να χανει περιπατο..
Γαβροι ωραιες οι ιστοριες για τους γκρι,αλλα δε σου φταινε οι γκρι που σ'ολη την 4ρτη περιοδο δεν εκανες 1 επιθεση της προκοπης..
Η μπαλα δεν εμπαινε μεσα με τιποτα,με τους μπατιστ-φωτση σε αρκετα μετρια μερα,και το τσαρτσαρη να'ναι...τσαρτσαρης.
Παρολα αυτα ο σοφο παγκο..Προτιμηθηκε το γεορντακι ο βουσιτσ που το ποσταραν για πλακα.
Αγνωστες οι βουλες του μπαναωτη....Προσωπικα θα τον ειχα απολυσει απο χθες..Αφου δεν εγινε χθες το μπρεικ δε θα γινει ουτε σε 50 χρονια με αυτον στο παγκο...Το ροστερ του οσφπ φετος ηταν ανωτερο στους περισοοτερους τομεις,με τις συγκυριες να ευννοουν την ομαδα..(π.χ.ο σπανουλης,εχοντας στην πλατη του ολες τις διοργανωσεις τις εθνικης και προερχομενος απο γιουρομπασκετ με μεσο ορο συμμετοχης 37 λεπτα ειναι πεθαμενος..φωτσης τα ιδια.)
το μονο που μενει ειναι να τα κανετε πουτανα στο σεφ μεθαυριο...τα 3-2 θα σας κανουν,οποτε τι ειχατε τι χασατε...
υ.γ.κλειζα-τσιλι-τεοντσοσιτς-μπουρουσης με καθε τροπο να μεινουν...
ολοι οι αλλοι υπο κριση..παπαλουκας μειωση ή πουλο..δυστυχως τα χρονια περασαν..
αυτο το μαυρακι ο μπεβερλι μ'αρεσει και μενα.εχει προοπτικες.για πεν διαφωνω..Ο Κλειζα και ο Τσιλντρες να μεινουν οπως και οι Πενν , Μπεβερλι δρομο σε Βουιτσιτς , Χαλπεριν , Λου , Γλυνιαδακη , Βασιλοπουλο
Παπαλουκας να μεινει αλλα οχι ως παιχτης αλλα στη θεση του Μπουντουρη και στη θεση του να παρουμε το Χολντεν και το Λακοβιτς
που τετοια τυχη τυπε μουπαρουμε το Χολντεν και το [glow=red,2,300]Λακοβιτς[/glow]
Παπαλουκας να μεινει αλλα οχι ως παιχτης αλλα στη θεση του Μπουντουρη και στη θεση του να παρουμε το Χολντεν και το Λακοβιτς
για να παιρνει τις τελευταιες επιθεσεις ε??που τετοια τυχη τυπε μου
μακαρι να τον παρει ο ολυμπιακος
για να παιρνει τις τελευταιες επιθεσεις ε??
το σιγουρο τουβλο...
υ.γ.κλειζα-τσιλι-τεοντσοσιτς-μπουρουσης με καθε τροπο να μεινουν...
ολοι οι αλλοι υπο κριση..παπαλουκας μειωση ή πουλο..δυστυχως τα χρονια περασαν..
υ.γ.1.σκουντης εμετικος...απο το κλαμα στο τριποντο του μπεβερλι(σικ),στο νοου κολ στο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ διωξιμο του τσιλι και στο επιθετικο του μπατιστ που εγινε 5 του μιλος και γκολ φαουλ...μετα δε φταιει ο καφρος...
υ.γ.2.το κινητο σκριν ειναι παραβαση,που στο ΝΒΑ τιμωρειται δια ροπαλου..ετσι πληροφοριακα το λεω..