Επισκέπτης
Έπινε όλο του το γάλα
kαι πού και πού κανά κάρδαμο.
Εεεε εγώ δεν άκουγα και δεν τα έκανα όλα αυτά,καλά να πάθω!!!έτρωγε όλο του το φαγητό όταν ήταν μικρός!
Υ.Γ.Αλλά είμαι γαύρος!!!
Έπινε όλο του το γάλα
kαι πού και πού κανά κάρδαμο.
Εεεε εγώ δεν άκουγα και δεν τα έκανα όλα αυτά,καλά να πάθω!!!έτρωγε όλο του το φαγητό όταν ήταν μικρός!
ελα ντεδεν φτιαχνουν & αυτο το κωλογηπεδο τους να τους εχουμε καθε μερα στο παρτυ γαμω το ξεσταυρι μου..
μηπως να κανουμε ρεφενε να το τελειωσουν μια ωρα γρηγοροτερα???
ολο υποσχεσεις ειναι τα μουνοπανα..
το αγορι σου ειναι ο γιαννακης;
μαγκα μην το γελας τα παληκαρια ηταν σε αμυνα και κατεστρεψαν τις ζωες τους για τον ρουφιανο ο οποιος ειναι ακομη εξω και κανει τα ιδιαΒασικα ο γιαννακης εγινε το πουτανακι για πολυ κοσμο..
Αυτο που δεν καταλαβα ποτε , ειναι γιατι στο δικαστηριο (γιατι σαν γνησιος βαζελορουφιανος εκει πηγε να το λυσει το θεμα) ο δικαστης δεν τον ρωτησε αν ηρθε σε οργασμο. Με τις γκομενες ετσι γινεται κι αν πουν ναι τοτε δεν στοιχειοθετειται βιασμος. Τσαμπα φυλακη φαγαν οι Βολιωτες τοτε επρεπε να ασκησουν εφεση για κακοδικια..
δεν φτιαχνουν & αυτο το κωλογηπεδο τους να τους εχουμε καθε μερα στο παρτυ γαμω το ξεσταυρι μου..
Ακού μακρύα;! :oμαγκες απο τα πολλα αρνταν παραμορφωθηκα..
ψυχοπαθεια λεμε..
με χαρτια & πεντιγκρι..μακρυα..
στειλε pm στον δωρητη που κανει παραδοσεις κατ΄οικον..Ακού μακρύα;! :o
Από αυτά θα πάω να αγοράσω και εγώ και δεν χρειάζεται γυμναστήριο!!!
Πού και πόσο τα πουλάνε;!
μαγκα μην το γελας τα παληκαρια ηταν σε αμυνα και κατεστρεψαν τις ζωες τους για τον ρουφιανο ο οποιος ειναι ακομη εξω και κανει τα ιδια
δεν φτιαχνουν & αυτο το κωλογηπεδο τους να τους εχουμε καθε μερα στο παρτυ γαμω το ξεσταυρι μου..
γαμιεσαι πουστρακο..επισης γαμιεται ολο το σοϊ σου..
βαλε μας & κατι απο παιανια να καυλωσουμε..
ποτε δεν ησουν γαυρος..
πουστρακι γεννηθηκες & πουστρακι θα πεθανεις..
ΓΑΥΡΑΡΟΣ ΛΙΜΑΝΑΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΚΟ...
όχι σαν τις πούστρες που έχει γιομίσει όλη η ελλάδα τώρα.....
ετσι κοταρα να βριζεις μανες και μετα να σβηνεις τα ποστ
το ποσο ΚΟΥΤΟΣ εισαι φαινετε μονο και μονο που βαζεις ενα ντου που κανατε σε γυναικοπαιδα σε εναν αγωνα οπου ο Παναθηναικος δεν ειχε οργανωμενους οπαδους (οπως σε κανενα παιχνιδι στο final 8 τις πατρας)η συνεργασια με τους γερμανους τους εκανε πρωτους στην προπαγανδα
3 μηνες μετα εβαλαν βιντεο με το ιδιο ονομα που ειχε το βιντεο που τους ξεφτιλιζε
σεβασμος στον μεγαλο αρχηγορε μαλάκες εξηγήστε σ αυτή τη ρουφιάνα την αντονιόλα τι εστί γαύρος να τελειώνουμε.
Και τελειώστε με τις μαλακίες από τσαμπουκάδες και τις Παιανίες και τις Πάτρες θα σας γαμήσω όλους.