Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως το βλέπω δύσκολο το ματσάκιον....όχι τώρα...ήδη από την προηγούμενη φορά που παίξαμε.
τέλος πάντων....είδωμεν...
ή μάλλον είδατε εσείς...γιατί ακόμα δεν είδα από κανέναν κανένα λινκ που να μας λέει που θα δούμε τον αγώνα εμείς από τα ξένα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. Ο λέμμενς πότε επανάκτησε το σεβασμό;;;; Εμείς νομίζω ακόμα άχρηστο τον θεωρούμε
2. είναι φυσικό να μην μιλάνε πια για μπάλα με τον Ρίμπο. Ο ένας ποτέ εδν ήξερε και ο άλλος δεν παίζει εδώ και 2 χρόνια πια. Καλύτερα λοιπόν περί ανέμων και υδάτων.
3.Όποτε πάμε με ψηλά τον αμανέ... τον πίνουμε. Δεν μου αρέσουνε τα σημάδια σήμερα...θα καλέσω την Πατέρα να μας πει την αστρολογική της πρόβλεψη μπας και μου αναπτερώσει το ηθικό.

Επισκέπτης
1. Ο λέμμενς πότε επανάκτησε το σεβασμό;;;; Εμείς νομίζω ακόμα άχρηστο τον θεωρούμε
2. είναι φυσικό να μην μιλάνε πια για μπάλα με τον Ρίμπο. Ο ένας ποτέ εδν ήξερε και ο άλλος δεν παίζει εδώ και 2 χρόνια πια. Καλύτερα λοιπόν περί ανέμων και υδάτων.
3.Όποτε πάμε με ψηλά τον αμανέ... τον πίνουμε. Δεν μου αρέσουνε τα σημάδια σήμερα...θα καλέσω την Πατέρα να μας πει την αστρολογική της πρόβλεψη μπας και μου αναπτερώσει το ηθικό.
ειπαμε..απο 3 εως 5 θα μετρησουμε..

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
μεγάλη απαισιοδοξία ρε παιδιά!
Εγώ έχω πίστη για καλό αποτέλεσμα για απόψε!

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
εσεις δεν τιμωρηθηκατε ποτε για επεισοδεια
εδω δειρατε διαιτητη και δεν εγινε τιποτα
αλλα η διαφορα μας σαν νοοτροπια ομαδων φανηκε στο βολλευ λαγε
περσι για επεισοδεια πριν τον τελικο σε γηπεδο με οπαδους και των 2 και χωρις τραυματισμο παικτη δεν κατεβηκατε καν(βεβαια σας ψωλιασαμε μετα παλι)
φετος και ενω τραυματιστηκε παικτης μας σε γηπεδο γεματο λαγους και ενω μπορουσαμε να φυγουμε και να το παρουμε παρ'ολα αυτα κατσαμε,σας γαμησαμε εκει μεσα και μουγγα οι λαγοι
οποιος δεν το βλεπει αυτο ειναι τυφλος
ο θρυλος ειναι λιμανι και μαγκια και ο βαζελος ειναι βαζελινη και πουστια
δωρητη μαλακιας δεν κατεβηκαμε πατρα περισυ στο τελικο γιατι δεν μας εδωσε εισητηρια η καε. την προηγουμενη μερα που κατεβηκαμε, δες στα βιντεακια του yutube , τι παθατε και πως τρεχατε,πρωταθλητες στο τρεξιμο γινατε παλι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά υπάρχει λινκ ρε σεις;

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96

to τρεξιμο στο μετς να το ανεβασω η θα με κανει μπαν κανενας κοκκινος adminλαγος?

[size=30pt][/size] , αφου δεν τον εχετε κλειστε το συνδεσμο, το μπουρδελακι σας

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μ. Σαρ:"Ο Γιοβάνοβιτς κοιτάει μόνο την πάρτη του"!

Επίθεση κατά του Γιοβάνοβιτς εξαπέλυσε ο αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης Μοχάμεντ Σαρ κατηγορώντας τον για απάθεια. Βουνό τα προβλήματα για τους Βέλγους.

Οι δηλώσεις του Μίλαν Γιοβάνοβιτς πως θέλει να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό σε μια κρίσιμη περίοδο για την Σταντάρ Λιέγης, φαίνεται πως έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τους συμπαίκτες του.

Με δηλώσεις του σε βελγικά Μέσα ο αμυντικός της Σταντάς Μοχάμεντ Σαρ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του Σέρβου επιθετικού, λέγοντας πως σκέφτεται μόνο τον εαυτό του!

"Ο Γιοβάνοβιτς σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και όχι τους παίκτες που βρίσκονται μαζί του στον σύλλογο. Είναι πολύ εγωιστής", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια ειρωνεύτηκε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή για το γεγονός πως έκανε γνωστή την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα, με πιθανότερο προορισμό τον Ολυμπιακό, πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση των δυο ομάδων.

"Είμαι πολύ.. ώριμο αυτό που έκανε. Πρέπει να γίνει ψυχολόγος μόλις τελειώσει την καριέρα του, αφού πρέπει να είναι πολύ έξυπνος για να δηλώσει αυτά που είπε πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό".

πουτανα τους εκανες θειε..
γαματους..

KAΛΆ αυτες οι δυο ομαδες αποψε εχουν παρει αποφαση να σκοτωσουν το ποδοσφαιρο??

τι βαρετο παιχνιδι ειναι αυτο????

μαρεσει που οι γαυροι διωξανε τον κετσπαγια γιατι επαιζε αμυντικα

και ο ζικο αποψε κανει ακριβως το ιδιο !

δηλαδη θελουν ενα βραζιλιανο προπονητη που να παιζει το συστημα κετσπαγια...

παραλογισμος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια αυτο το αμπαλο τραγι ο Ραουλ Μπραβο πως παιζει?
βαλε κανα πιτσιρικα ρε Ζικο...!

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
αλλη μια ανεπαναληπτη  Huh?περιγραφη απο πουρουπουπου!

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΕΛΕΟΣ με την αναλυση απο το τσαρουχι Τσαλουχιδη!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε σεις με την τσανταρ παιζετε η με την μπαρτσελονα?σας εχουν πατησει.παλι καλα που δεν ειδε και το χερι που εκανε ο μπραβο να δωσει το πεναλτυ.3 με 4 -0 θα ερθει.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αλλη μια ανεπαναληπτη  Huh?περιγραφη απο πουρουπουπου!

εχει να πεσει τρελο γελιο αν χασει.

καλα να παθει.

που μου κατεβασε 3 κεντρικους αμυντικους ο χεστης.

τους ξεβρακωσε ο μαυρουκος..  :cheesy: :cheesy:

καταπιε την γλωσσα του ο πρπ και ο πλεζουρας.

ο ζικο δεν εχει καμμια διαφορα απο τον κετσπαγια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom