την δοκιμασες;ε μα ρε φιλε πως την πατησες ετσι.Mε μια πουτσα νααααααααααα ομως!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε αφήστε τις παπαριές ... και πεστε μου.
τον δείχνει τον αγώνα στο ίντερνετ_
κάποιο σάιτ;;
κάποιο σάιτ;;
οι φωτο αλλα δειχνουν παντως.ο απο πανω μιαζει με τον γκαλετι και ο απο κατω μοιαζει με τον μιστερ τι που επαιξε μπουνιες με τον ροκι.κατσε να τους δειξω καμια φωτο μηπως μου κουβαλησουν τις γυναικες του ξεκωλιασμενου σογιου τους γιατι ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
πηγαινε και γραψου εκει.μετα πηγαινε στο φορουμ τους και εχει λινκ για ολους τους αγωνες.ειναι πανευκολο.ρε αφήστε τις παπαριές ... και πεστε μου.
κάποιο σάιτ;;
Επισκέπτης
αντε να δουν & τις συνεπειες μηπως την κανουν με ελαφρα πηδηματακια..Mε μια πουτσα νααααααααααα ομως!!
Συνημμένα
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Εισαι και βλακας ρε αδερφε μου!!! Ρωτα τον Γιαννακη να σου πει... Α χα χα χα χα χα!!την δοκιμασες;ε μα ρε φιλε πως την πατησες ετσι.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Kαλά μην πέρνεις και όρκο για το 1.50...ρε φιλε μας εχεις κανει να τρεμουμε μιλαμε.μαγκα του πληκτρολογιου,που εισαι 1,50 και 100 κιλα.
Εσύ βάζεις όλη την ώρα φιτιλιές μωρή πουτάνα και τώρα ξεροχύνεις...ελα να ζεσταίνεται το θρεντ είχε αδερφέψει τελευταίααααααααααααααααα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αντε να δουν & τις συνεπειες μηπως την κανουν με ελαφρα πηδηματακια..
ετσι γαμαει ο πειραιας
Επισκέπτης
δωστου ενα μαθηματικο τυπο να κανει αναγωγη βασει του χεριου μου που φαινεται στην φωτο μηπως & την γλυτωσει ο πουστρακος..Kαλά μην πέρνεις και όρκο για το 1.50...
το αγορι σου ειναι ο γιαννακης;Εισαι και βλακας ρε αδερφε μου!!! Ρωτα τον Γιαννακη να σου πει... Α χα χα χα χα χα!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο αρχηγος σαςτο αγορι σου ειναι ο γιαννακης;
αυτος που πηγε βολτα μεχρι τη λαμια
Επισκέπτης
εδω ο αλλος πηγε στα θυμαρακια & δεν εχουν βαλει ακομη μυαλο,για τον εκ γεννετης πουστη θα στεναχωρηθουν???ο αρχηγος σας
αυτος που πηγε βολτα μεχρι τη λαμια
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μεχρι το register ολα καλά...αλλά στο φορουμ δεν βλέπω κάποιο θεμα σχετικό....στείλτο μου σε πμπηγαινε και γραψου εκει.μετα πηγαινε στο φορουμ τους και εχει λινκ για ολους τους αγωνες.ειναι πανευκολο.
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Γεια σας αδερφια,
για σημερα λιγο πολυ ολα γνωστα ειναι, συνιθησμενη καταληψη σε ευρωπαικη εδρα απο τρελαμενους γαβρους, μετατροπη σε Ναο αυτου που οι δυστυχοι Βελγοι ονομαζουν εδρα και αν ειναι το ιδιο μαλακες με οσους ηρθαν στην Αθηνα ισως μας δουν κι απ' την αναποδη. Η ομαδα εχει αρκετες επιστροφες και στεκεται απεναντι σε μια ιστορικη προκληση. Να γινει η πρωτη ελληνικη ομαδα που θα κατεβασει στα επομενα ματς του ομιλου πιτσιρικαρια εχοντας προκριθει..
21:45 , αναμενουμε τα σπουδαια...
Λιγες ωρες νωριτερα (19:00) οσοι μειναμε εδω, ας μην ξεχναμε την ομαδα μπασκετ που παιζει εναντιον της Λιετοβους. Οι Λιθουανοι εμφανιστηκαν πολυ προκλητικοι και το απογευμα θα ερθει η ωρα για να λαβουν την απαντηση που τους πρεπει. Το ματς ειναι νωρις και προλαβαινουμε ανετα και την μπαλα το βραδυ, οποτε οσοι πιστοι...
Εκει που θελω να σταθω ειναι στην κληση απο τον αθλητικο δικαστη. Να θυμισω οτι ο Ολυμπιακος δεν ειναι υποτροπος και σε συνδυασμο με το οτι απο 2000 κοσμο στα επεισοδια ενεπλακησαν 10-20 ατομα η τιμωρια μας θα ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Οσοι μαλιστα ειμασταν εκει ειδαμε οτι ολα εγιναν υπο την πληρη ανοχη της αστυνομιας που εμφανιστηκε ουσιαστικα αφου τελειωσε το σκηνικο. Ο Ολυμπιακος βεβαια την εκανε την κινηση του σε ανυποπτο χρονο δηλωνοντας οτι αν θελουν να τιναξουν το πρωταθλημα στον αερα ας μας τιμωρησουν. Επειδη ομως εχουν δει πολλα τα ματακια μας αν τιμωρηθουμε για το ντερμπι (που λεει ο λογος) λογω της ΝΟΒΑ (τσουζει πολυ που τους γυρισαμε την πλατη στα τηλεοπτικα) και των δυο βαζελοφυλλαδων, τοτε εμεις θα ειμαστε εξω απο το γηπεδο και τοτε θα ευχονται να μας ειχαν μεσα σ'αυτο....
Τελος, ρε μαγκες γιατι ασχολειστε με την ντροπη των οπαδων και χαλατε τη ζαχαρενια σας, αφηστε τους να λενε τις μαλακιες τους και τα σαλια τους για να γελαμε. Ουτως ή αλλως οτι λενε καλλα καλλα δεν τα πιστευουν ουτε οι ιδιοι. Εδω βγαινει η ομαδα τους και λεει οτι δεν τους αφηνουμε να κανουνε προπονηση κι αυτοι εκει, τα σαλια τους. Ας ερθουνε κανα μεσημερι προς Ρεντη μερια, να δουμε αν θα ενοχλησουνε τον Κριστιανσον και βγει να πει για αλλαγη εδρας (ναι.. τι ωρα..?? ), αλλα που.. ουτε μεχρι την Πειραιως δεν φτανουνε ...
[move][size=20pt]ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ....[/size][/move]
για σημερα λιγο πολυ ολα γνωστα ειναι, συνιθησμενη καταληψη σε ευρωπαικη εδρα απο τρελαμενους γαβρους, μετατροπη σε Ναο αυτου που οι δυστυχοι Βελγοι ονομαζουν εδρα και αν ειναι το ιδιο μαλακες με οσους ηρθαν στην Αθηνα ισως μας δουν κι απ' την αναποδη. Η ομαδα εχει αρκετες επιστροφες και στεκεται απεναντι σε μια ιστορικη προκληση. Να γινει η πρωτη ελληνικη ομαδα που θα κατεβασει στα επομενα ματς του ομιλου πιτσιρικαρια εχοντας προκριθει..
21:45 , αναμενουμε τα σπουδαια...
Λιγες ωρες νωριτερα (19:00) οσοι μειναμε εδω, ας μην ξεχναμε την ομαδα μπασκετ που παιζει εναντιον της Λιετοβους. Οι Λιθουανοι εμφανιστηκαν πολυ προκλητικοι και το απογευμα θα ερθει η ωρα για να λαβουν την απαντηση που τους πρεπει. Το ματς ειναι νωρις και προλαβαινουμε ανετα και την μπαλα το βραδυ, οποτε οσοι πιστοι...
Εκει που θελω να σταθω ειναι στην κληση απο τον αθλητικο δικαστη. Να θυμισω οτι ο Ολυμπιακος δεν ειναι υποτροπος και σε συνδυασμο με το οτι απο 2000 κοσμο στα επεισοδια ενεπλακησαν 10-20 ατομα η τιμωρια μας θα ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Οσοι μαλιστα ειμασταν εκει ειδαμε οτι ολα εγιναν υπο την πληρη ανοχη της αστυνομιας που εμφανιστηκε ουσιαστικα αφου τελειωσε το σκηνικο. Ο Ολυμπιακος βεβαια την εκανε την κινηση του σε ανυποπτο χρονο δηλωνοντας οτι αν θελουν να τιναξουν το πρωταθλημα στον αερα ας μας τιμωρησουν. Επειδη ομως εχουν δει πολλα τα ματακια μας αν τιμωρηθουμε για το ντερμπι (που λεει ο λογος) λογω της ΝΟΒΑ (τσουζει πολυ που τους γυρισαμε την πλατη στα τηλεοπτικα) και των δυο βαζελοφυλλαδων, τοτε εμεις θα ειμαστε εξω απο το γηπεδο και τοτε θα ευχονται να μας ειχαν μεσα σ'αυτο....
Τελος, ρε μαγκες γιατι ασχολειστε με την ντροπη των οπαδων και χαλατε τη ζαχαρενια σας, αφηστε τους να λενε τις μαλακιες τους και τα σαλια τους για να γελαμε. Ουτως ή αλλως οτι λενε καλλα καλλα δεν τα πιστευουν ουτε οι ιδιοι. Εδω βγαινει η ομαδα τους και λεει οτι δεν τους αφηνουμε να κανουνε προπονηση κι αυτοι εκει, τα σαλια τους. Ας ερθουνε κανα μεσημερι προς Ρεντη μερια, να δουμε αν θα ενοχλησουνε τον Κριστιανσον και βγει να πει για αλλαγη εδρας (ναι.. τι ωρα..?? ), αλλα που.. ουτε μεχρι την Πειραιως δεν φτανουνε ...
[move][size=20pt]ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ....[/size][/move]
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
[move][size=30pt]BΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move] [move] [/move]το αγορι σου ειναι ο γιαννακης;
Επισκέπτης
Ρε pleasuregiver τί έτρωγες μικρός και έγινες τέτοιο θηρίο;!
Εγώ ο μίσος σου είμαι!!!
Εγώ ο μίσος σου είμαι!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Έπινε όλο του το γάλαΡε pleasuregiver τί έτρωγες μικρός και έγινες τέτοιο θηρίο;!
Εγώ ο μίσος σου είμαι!!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
kαι πού και πού κανά κάρδαμο.
Επισκέπτης
δεν φτιαχνουν & αυτο το κωλογηπεδο τους να τους εχουμε καθε μερα στο παρτυ γαμω το ξεσταυρι μου..ουτε μεχρι την Πειραιως δεν φτανουνε ...
μηπως να κανουμε ρεφενε να το τελειωσουν μια ωρα γρηγοροτερα???
ολο υποσχεσεις ειναι τα μουνοπανα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83