AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
''Η διαφορα των γαυρων απο τους υπολοιπους.
Δε στεκομαστε στη διαιτησια για να βρουμε αλλοθι ρεεεεεεεεεε. Κοιταμε τα στραβα μας πρωτα. ''
Aυτα ειναι τα λεγομενα σου στο μηνυμα που παρεθεσα πριν.
Οταν αναφερεσαι σε διαφορες επιπεδου,οτι δεν στεκεσαι πουθενα και οτι δεν βρισκεις αλλοθι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,δεν το παιζεις μεγαλοψυχος?Σορι ρε φιλε,τοτε εγω δεν ξερω ελληνικα ή παρεξηγησα το μηνυμα σου.
Το ειδα ολοκληρο,αν δεν το ειχα δει δεν προκειται ΠΟΤΕ να εμπαινα στην διαδικασια να απαντησω στο μηνυμα σου.
Οχι φιλε μου.Αδικια δεν ειναι μονο το καραμπινατο πεναλτι,το καθαρο οφσαιντ και η κοκκινη που θα πνιξει το κορακι.
Οι διαιτητες εχουν 10000000000 τροπους να σε εμποδισουν και να σου γαμησουν το παιχνιδι.
Εννοειται ομως οτι η βαρυτητα του λαθους ειναι διαφορετικη.
Ολα αυτα που μου λες εσυ τωρα,τα αναποδα φαουλ,την ανοχη σε καρτες του αντιπαλου,να μου σφυριζει ο πουτανας γιος για να στησω την μπαλα μισο μετρο πιο δεξια σε φαουλ πισω απο την σεντρα,τις καθυστερησεις απο το 2ο λεπτο της αναμετρησης και τα σφυριγματα που σου γαμανε τον ρυθμο,ΤΑ ΖΩ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Παμε τωρα σ'αυτα που λες εσυ για το σημερινο παιχνιδι.
Τα αναποδα φαουλ που λες δεν υπαρχουν.Τουλαχιστον τα ριπλει δεν σε δικαιωνουν.
''Εποπτες ασχετοι απο την μια πλευρα''.Τι εννοεις?
Οι εποπτες μια χαρα ηταν σημερα και αν εχω χασει εγω καμια φαση,που δεν νομιζω,για θυμησε τη μου.
Καθυστερησεις αρχισαν να κανουν στο τελος και ενας ''επεσε κατω'' γυρω στο 85.
Για βαλε το Παναθηναικος-Ξανθη της προηγουμενης αγωνιστικης.Απο το 5ο λεπτο κανουν καθυστερησεις.Και οχι μονο ο Γκσπουρνινγκ,αλλα αρχιζουν να πεφτουν κατω οντας και καλα τραυματισμενοι.Απο το 5ο λεπτο. ;) ;)
Σημερα δεν εχεις απολυτως ΤΙΠΟΤΑ να πεις για την διαιτησια.Ηταν σχεδον τελειο το κορακι.
Σε ποιο ματς στην Λεωφορο αναφερεσαι?Ελπιζω μονο να μην εννοεις το 1-1 με τον Ευθυμιαδη επειδη το περιγραφεις τελειως λανθασμενα.
Ο Παναθηναικος οταν διαμαρτυρεται,στο 99% των περιπτωσεων,εχει γινει καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος.
Το διαπιστωσα οτι ειχες ορεξη να κανεις κριτικη μονο στην ομαδα σου και να μιλησεις ποδοσφαιρικα.Οντως ποσταρες 10 μηνυματα με το περιεχομενο που αναφερεις.
Το μηνυμα που παρεθεσα τι το ηθελες?Προφανως στην ποδοσφαιρικη κουβεντα ειπες να βαλεις και λιγο σαλτσουλα απο προπαγανδα.
Γιατι να σε βρισω πισω απο ενα πισι?Δεν το συνηθιζω. ;)
Για τα υπολοιπα απαντησα προηγουμενως.
1. Το οτι ανεφερα τη λεξη "διαιτησια" στο κωλοσχολιο που εκανα δε σημαινει οτι την εχω σα δικαιολογια. Με το σχολιο ειπα οτι αν και θα μπορουσα να την εχω οπως κανετε εσεις, δεν την εχω.
2. Οκ. Απλα σε ρωτησα γιατι πολλοι (ολων των ομαδων) κρινουν τη διατησια χωρις να δουν καν τον αγωνα
3. Ξανα οκ. Δε θα το αναλυσω ρε φιλε φαση φαση γιατι προφανως δεν εχει νοημα. Δε θα συμφωνησουμε ποτε και δε χρειαζεται κιολας. Ετσι τα ειδα εγω μεσα απο το γηπεδο φαουλ, οφσαιντ, πλαγια. Μπορει να τα ειδα λαθος. Για τις καθυστερησεις μονο δεν παω πασο γιατι ρε συ ο τερματοφυλακας αρχισε να μαλακιζεται απο το 47' ρε συ. Μπρος πισω τη μπαλιτσα στα αουτ και οταν μπλοκαρε περναγαν 9-10 δευτερολεπτα. Οχι δε λεω για το 1-1. Αλλο λεω, επιφυλασσομαι να σου απαντησω για ποιο λεω γιατι αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι σκορ ρε συ.
Γενικα παρεξηγησα το μυνημα σου και το υφος σου. Σορι. Κατι που μ ενοχλει στους βαζελους και στα χανουμια ειναι οτι πρωτα κοιτατε να ριξετε τις αποτυχιες σας σε αλλους λογους και μετα στα χαλια σας. ΚΑι με την ευκαιρια οτι σημερα εκανα γκελα στην εδρα μου και παροτι πιστευα οτι ειχα εχθρικη διαιτησια, εκανα αυτο το σχολιο. Ενταξει, θα επρεπε να το κανω ισως αν δε μου χε δωσει 2 πεναλτυ κι 2 κοκκινες. Ισως ημουν υπερβολικος.
Βγαζεις ομως και μια πικρα οτι ζεις την αδικια καθε γαμημενη χρονια. Θα με κανεις να σε πιστεψω κιολας ρε πουστη μου. Ρε αληθεια τωρα το εννοεις αυτο ? Το ελεγα και με αλλο βαζελο. Σοβαρα σας εχει αδικησει η διατησια ? Ή απλα σας παιζει 60-40 αλλα εσεις θελετε 70-30 λογω Θρυλου και καλα ?