Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
όχι ρε φίλε, δεν νομίζω πως αλλάζει στρατηγική κάθε χρόνο στην Ιντρακόμ και τις άλλες επιχειρήσεις του ο Κρόκους..

ξέρω από μέσα......
γιοφύρι της Αρτας ήταν τα μαγαζιά του. ΠΑΝΤΑ...όλα ακολουθούσαν τη ροή του χρήματος και όχι την επιχειρηματική λογική....
Γι αυτό και έγινε τέτοια έκρηξη στις επιχειρήσεις του.
Ουδέποτε ακολούθησε το λογικό μοντέλο ανάπτυξης...
Ακου που σου λεω...... Ολες οι επιλογές ήταν για μέγιστο κέρδος σε βάθος μιας σεζόν.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
στο να περιμένουμε συμφωνώ.
Αλλά είναι περίεργο καλοκαίρι ρε γμτ. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Αν ήθελε ο γλυστροκέφαλος αλλά όχι ο Κρόκους,αν δεν υπήρχαν λεφτά, αν αν αν...
Η ουσία είναι πως εμένα μου τη δίνει που στήνει την ομάδα έτσι, με Ζαϊρί και Λεονάρντο πλάγιους επιθετικούς...
προπονητής δεν είμαι , οπότε λέω λίγα, αλλά σου είπα..μου θυμίζει Ρεχαγκλίδη.

συγγνώμη έχει κανέναν άλλον και δεν τον βάζει;
Ασε που πιστεύω ότι με τζόλε ακόμα και τώρα εχθές θα είχες βάλει 2 μπαλλάκια από σέντρες...
Σέντρα τζόλε θα αργήσεις πολύ να ξαναβρείς.......

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ακόμα δεν καταλάβατε ότι η μεγάλη διαφορά είναι ότι για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια μέσα στο γήπεδό σας η διαιτησία ήταν 50-50;;;;; Σας έδινε οφσάιτ, επιθετικά φάουλ κτλ όταν τα κάνατε. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Κάποτε (μέχρι πέρσι μάλλον) στα δύσκολα θα παίρνατε ένα πεναλντάκι και θα καθαρίζατε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλώς την και την τούμπαααααααααααααααααααααα....  :grin: :s&m_3:

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλώς την και την τούμπαααααααααααααααααααααα....  :grin: :s&m_3:
Πλησιάζει και ντερμπάκι ..έτσι να ανάψουν λίγο τα αίματα  :grin: :grin: :grin: :grin: ...

Αληθεύει ότι ο ματ αγόρασε καλύτερη φωτογραφική μηχανή για ευκρινέστερη εικόνα;;;;;

Επισκέπτης
Ακόμα δεν καταλάβατε ότι η μεγάλη διαφορά είναι ότι για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια μέσα στο γήπεδό σας η διαιτησία ήταν 50-50;;;;; Σας έδινε οφσάιτ, επιθετικά φάουλ κτλ όταν τα κάνατε. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Κάποτε (μέχρι πέρσι μάλλον) στα δύσκολα θα παίρνατε ένα πεναλντάκι και θα καθαρίζατε.

Είχε γίνει και πέρυσι στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΛ!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
συγγνώμη έχει κανέναν άλλον και δεν τον βάζει;
Ασε που πιστεύω ότι με τζόλε ακόμα και τώρα εχθές θα είχες βάλει 2 μπαλλάκια από σέντρες...
Σέντρα τζόλε θα αργήσεις πολύ να ξαναβρείς.......
εχθές ειδικά σου είπα δεν είδα το ματς. Αλλά πριν το ματς είχα πει πως ήταν κρίμα που είχε πάθει θλάση ο Σοϊλέδης. Αλλά πες μου τώρα εσύ. Αυτόν τον έναν αριστερό χαφ που έχουμε πιστεύεις πως θα τον έβαζε εχθές αν ήταν υγιής;
ΟΧΙ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είσαι αλλού νυχτωμένος και ξυπνημένος εσύ.
Αν αυτό κατάλαβες εσύ, τότε κακώς κράζεις την ομάδα σου τόσα χρόνια για τις μεταγραφές σας.
Φέτος το ρόστερ είναι τρομερά φτωχό.
Τον προπονητή δεν τον κρίνω, γιατί δεν έχω γνώσεις.
Αλλά το ρόστερ βγάζει μάτι πως είναι ελλειπές και η ποιότητα παικτών μέτρια.

cockpit

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
είσαι αλλού νυχτωμένος και ξυπνημένος εσύ.
Αν αυτό κατάλαβες εσύ, τότε κακώς κράζεις την ομάδα σου τόσα χρόνια για τις μεταγραφές σας.
Φέτος το ρόστερ είναι τρομερά φτωχό.
Τον προπονητή δεν τον κρίνω, γιατί δεν έχω γνώσεις.
Αλλά το ρόστερ βγάζει μάτι πως είναι ελλειπές και η ποιότητα παικτών μέτρια.
Τι θέλεις να με πεις;;;;;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
και ο μόνος που από πέρσι μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω είναι ο Μήτρογλου... Μεγάλη πρόοδος ο πιτσιρικάς και νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι θα γίνει βασικό σέντερ μπακ της Εθνικής.

εκεί κατήντησε το ελληνικό ποδόσφαιρο,να θεωρεί τον πολύ μέτριο ποδοσφαιρικά μήτρογλου(εννοώντας τα μέτρια ποδοσφαιρικά του προσόντα σε ευρωπαικό πάντα επίπεδο)ώς επόμενο σεντερ φορ στην εθνική...σίγουρα απο τον χαριστέα και τον γκέκα είναι πολύ καλύτερος και ξέρει και μπάλλα,αλλά είναι τρομερά αργός όταν παίρνει την μπάλλα και έχει πολύ ασθενικό σούτ με αποτέλεσμα στην ουσία να μην απειλεί την αντίπαλη εστία.Αυτά ειναι τα 2 τρομερα μειονεκτήματα που έχει.Σε ότι αφορά τον μέλμπεργκ θα έλεγα κάτσε λίγο να τον δούμε και να τον σπουδάσουμε...

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
286
Πόντοι
5.102
στο τελευταιο βιντεο δειτε τον τοροσιδη....δειχνει πεναλτυ και μολις το δινει παει να τον συγχαρει κιολας για την βουτια αντι να ντρεπεται...

παθος για τα τεμαχια ωραιος...και μονο που μπαινεις στην διαδικασια να βαλεις τα βιντεο αυτα αν και γαυρος..

γινομαστε ρομπα σε ολη την ευρωπη παρτε το χαμπαρι....ολοι μας...με τη νοοτροπια της βουτας....τα κανουμε κι εμεις βεβαια και ολοι απλα εμας δεν μας σφυριζοντε....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
στο να περιμένουμε συμφωνώ.
Αλλά είναι περίεργο καλοκαίρι ρε γμτ. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Αν ήθελε ο γλυστροκέφαλος αλλά όχι ο Κρόκους,αν δεν υπήρχαν λεφτά, αν αν αν...
Η ουσία είναι πως εμένα μου τη δίνει που στήνει την ομάδα έτσι, με Ζαϊρί και Λεονάρντο πλάγιους επιθετικούς...
προπονητής δεν είμαι , οπότε λέω λίγα, αλλά σου είπα..μου θυμίζει Ρεχαγκλίδη.

φαντασου μετα απο συνεχομενες νικες και προκριση στο champions league η ομαδα εφερε ενα Χ

και κοντευουνε να τρελλαθουνε!!!

δηλαδη εμεις περσι με τεν κατε τι επρεπε να κανουμε που σχεδον καθε αγωνιστικη ειχαμε Χ η ηττα :2funny:

αυτοι ειναι ακομα αηττητοι και θελουνε να τον κρεμασουνε.

ενταξει θελουν 5 χρονια να μεινουν στη διαιτα τα γαυρακια γιατι αλλιως δεν θα

αποκτησουνε συναισθηση της πραγματικοτητας.

εχουν συνηθισει στο να αγοραζουν το πρωταθλημα απο την αρχη και τωρα τους φαινεται τραγικο

που η ομαδα εφερε ενα Χ :2funny: :2funny:

παντως με τοσο ευκολη κληρωσε στην ευρωπη ο ολυμπιακος μονο αν αυτοκτονησει δεν περναει στην επομενη φαση.

ειναι κωλοφαρδοι..

αρα εχει ελπιδες να μεινει ο τιμουρης.. ;) ;) ;)

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
286
Πόντοι
5.102
ελα ρε συ τομμασο....νταξει δεν χρειαζεται παντα να χανεις για να νιωσεις την πραγματικοτητα...δεν ειδαν νομιζεις ποιες ομαδες απεκλεισαν?ειλικρινα η ομαδα που παιζω Α κατηγορια αθηνων πιστευω πως ειναι καλυτερη απο την σεριφ...

σκεψου πως ακομη δεν εχουν παιξει σοβαρο αγωνα...και ειναι πισω....για φαντασου να επαιζαν και με την αεκ που τοσο κραζουν και τοσο κοροιδευουν...να την επαιζαν ομως τοτε...χωρις γκαλετι κι αβρααμ...βλεπεις λοιπον?καλα κανουν και γκρινιαζουν απο τωρα...γιατι ξερουν οτι θα ερθουν και τα χειροτερα...

οσο για την αλκμααρ την τεταρτη...χτες απεδειξε την διαφορα νοοτροπιας της...δειτε τι 11αδα ειχε κατεβασει για το ματς με ντεν χααγκ που εχασε 2-1....!!!διοτι βαζει προτεραιοτητα στο cl κι ετσι πρεπει...!!!ερχοντε εδω για το διπλο και ξεκουρασαν πολλους....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Στον καραφλό αναλογεί μέρος του κραξίματος,
δε βλέπω όμως να κράζει κανείς τους παίκτες.

Ο Γκαλέτι, ο Ντουντού και ο Ντιόγκο παίζουν τα παπάρια τους,
ενώ παίρνουν από 1εκ (τσε βάλε...). Μήπως έχουν κάνει κλίκα να διώξουν τον
καράφλα μια ώρα αρχίτερα επιδή τόλμησε να ρίξει πάγκο στον Ντιόγκο; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom