Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
''Η διαφορα των γαυρων απο τους υπολοιπους.
Δε στεκομαστε στη διαιτησια για να βρουμε αλλοθι ρεεεεεεεεεε. Κοιταμε τα στραβα μας πρωτα. ''

Aυτα ειναι τα λεγομενα σου στο μηνυμα που παρεθεσα πριν.
Οταν αναφερεσαι σε διαφορες επιπεδου,οτι δεν στεκεσαι πουθενα και οτι δεν βρισκεις αλλοθι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,δεν το παιζεις μεγαλοψυχος?Σορι ρε φιλε,τοτε εγω δεν ξερω ελληνικα ή παρεξηγησα το μηνυμα σου.

Το ειδα ολοκληρο,αν δεν το ειχα δει δεν προκειται ΠΟΤΕ να εμπαινα στην διαδικασια να απαντησω στο μηνυμα σου.
Οχι φιλε μου.Αδικια δεν ειναι μονο το καραμπινατο πεναλτι,το καθαρο οφσαιντ και η κοκκινη που θα πνιξει το κορακι.
Οι διαιτητες εχουν 10000000000 τροπους να σε εμποδισουν και να σου γαμησουν το παιχνιδι.
Εννοειται ομως οτι η βαρυτητα του λαθους ειναι διαφορετικη.
Ολα αυτα που μου λες εσυ τωρα,τα αναποδα φαουλ,την ανοχη σε καρτες του αντιπαλου,να μου σφυριζει ο πουτανας γιος για να στησω την μπαλα μισο μετρο πιο δεξια σε φαουλ πισω απο την σεντρα,τις καθυστερησεις απο το 2ο λεπτο της αναμετρησης και τα σφυριγματα που σου γαμανε τον ρυθμο,ΤΑ ΖΩ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Παμε τωρα σ'αυτα που λες εσυ για το σημερινο παιχνιδι.
Τα αναποδα φαουλ που λες δεν υπαρχουν.Τουλαχιστον τα ριπλει δεν σε δικαιωνουν.
''Εποπτες ασχετοι απο την μια πλευρα''.Τι εννοεις?
Οι εποπτες μια χαρα ηταν σημερα και αν εχω χασει εγω καμια φαση,που δεν νομιζω,για θυμησε τη μου.
Καθυστερησεις αρχισαν να κανουν στο τελος και ενας ''επεσε κατω'' γυρω στο 85.
Για βαλε το Παναθηναικος-Ξανθη της προηγουμενης αγωνιστικης.Απο το 5ο λεπτο κανουν καθυστερησεις.Και οχι μονο ο Γκσπουρνινγκ,αλλα αρχιζουν να πεφτουν κατω οντας και καλα τραυματισμενοι.Απο το 5ο λεπτο. ;) ;)
Σημερα δεν εχεις απολυτως ΤΙΠΟΤΑ να πεις για την διαιτησια.Ηταν σχεδον τελειο το κορακι.

Σε ποιο ματς στην Λεωφορο αναφερεσαι?Ελπιζω μονο να μην εννοεις το 1-1 με τον Ευθυμιαδη επειδη το περιγραφεις τελειως λανθασμενα.
Ο Παναθηναικος οταν διαμαρτυρεται,στο 99% των περιπτωσεων,εχει γινει καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος.

Το διαπιστωσα οτι ειχες ορεξη να κανεις κριτικη μονο στην ομαδα σου και να μιλησεις ποδοσφαιρικα.Οντως ποσταρες 10 μηνυματα με το περιεχομενο που αναφερεις.
Το μηνυμα που παρεθεσα τι το ηθελες?Προφανως στην ποδοσφαιρικη κουβεντα ειπες να βαλεις και λιγο σαλτσουλα απο προπαγανδα.

Γιατι να σε βρισω πισω απο ενα πισι?Δεν το συνηθιζω. ;)
Για τα υπολοιπα απαντησα προηγουμενως.

1. Το οτι ανεφερα τη λεξη "διαιτησια" στο κωλοσχολιο που εκανα δε σημαινει οτι την εχω σα δικαιολογια. Με το σχολιο ειπα οτι αν και θα μπορουσα να την εχω οπως κανετε εσεις, δεν την εχω.
2. Οκ. Απλα σε ρωτησα γιατι πολλοι (ολων των ομαδων) κρινουν τη διατησια χωρις να δουν καν τον αγωνα
3. Ξανα οκ. Δε θα το αναλυσω ρε φιλε φαση φαση γιατι προφανως δεν εχει νοημα. Δε θα συμφωνησουμε ποτε και δε χρειαζεται κιολας. Ετσι τα ειδα εγω μεσα απο το γηπεδο φαουλ, οφσαιντ, πλαγια. Μπορει να τα ειδα λαθος. Για τις καθυστερησεις μονο δεν παω πασο γιατι ρε συ ο τερματοφυλακας αρχισε να μαλακιζεται απο το 47' ρε συ. Μπρος πισω τη μπαλιτσα στα αουτ και οταν μπλοκαρε περναγαν 9-10 δευτερολεπτα. Οχι δε λεω για το 1-1. Αλλο λεω, επιφυλασσομαι να σου απαντησω για ποιο λεω γιατι αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι σκορ ρε συ.

Γενικα παρεξηγησα το μυνημα σου και το υφος σου. Σορι. Κατι που μ ενοχλει στους βαζελους και  στα χανουμια ειναι οτι πρωτα κοιτατε να ριξετε τις αποτυχιες σας σε αλλους λογους και μετα στα χαλια σας. ΚΑι με την ευκαιρια οτι σημερα εκανα γκελα στην εδρα μου και παροτι πιστευα οτι ειχα εχθρικη διαιτησια, εκανα αυτο το σχολιο. Ενταξει, θα επρεπε να το κανω ισως αν δε μου χε δωσει 2 πεναλτυ κι 2 κοκκινες. Ισως ημουν υπερβολικος.
Βγαζεις ομως και μια πικρα οτι ζεις την αδικια καθε γαμημενη χρονια. Θα με κανεις να σε πιστεψω κιολας ρε πουστη μου. Ρε αληθεια τωρα το εννοεις αυτο ? Το ελεγα και με αλλο βαζελο. Σοβαρα σας εχει αδικησει η διατησια ? Ή απλα σας παιζει 60-40 αλλα εσεις θελετε 70-30 λογω Θρυλου και καλα ? 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ο Ολυμπιακός την καλύτερή του μπάλλα την είχε παίξει με την Λα Κορούνια...
Το καλύτερο παίγνιο του Τζιό... Αυτό το μΑΛΑΚΙΣΜΈΝΟ χι τελείωσε την αρχή μιας ομάδας που κατά τη γνώμη μου θα έγραφε ιστορία στην Ελλάδα για την ευρωπαική πορεία....
Πέραν βεβαίως της νοοτροπίας οφείλω να ομολογήσω ότι ο γάβρος στην Ευρώπη στα΄θηκε και άτυχος..... Μια στη ΛΑ Κορούνια και μια στο ΟΑΚΑ με Γιούβε...
Τεσπα.... Ο γάβρος του 96-98 έπαιζε μπαλλάρα.... Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα....

το καλύτερο μάτς του ο γαύρος το είχε κάνει κατ'εμέ με τη γιουβέντους και τον άγιαξ εδώ μέσα τη σεζόν 98-99(ειδικά με τη γιουβέντους λόγω και μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας).Μπαλλάρα ο ολυμπιακός έπαιξε πραγματικά μόνο το 98-99,όπου έκανε και την καλύτερη παρουσία του στην ευρώπη.Σκεφτείτε όμως τί παίκτες και τί προπονητή είχε η ομάδα τότε και τώρα.....τζόλε στα 27,γιαννακόπουλο στα 24-25,γεωργάτο στα 26-27,μαυρογενίδη στην μία και μοναδική φανταστική χρονιά της καριέρας του που αλώνιζε το κέντρο,νινιάδη,αλεξανδρή,κούλη και αμανατίδη σε εξαιρετική φόρμα και κόουτς τον μπαγεβιτς....τώρα έχουμε τη μαιμού ντιόγκο :2funny:,τον ποδοσφαιριστή της αλάνας του αγίου κοσμά ζουάντ ζαιρί,τον replay maresca,τον αμυντικό χάφ λεντέσμα που δίνει τη μπαλλα στα 2,3 μετρά το πολύ και όλο πλάι,πλάι,πίσω,πλάι,πίσω,πλάι κλπ..τον πάντο και τον ντομί στα μπάκ ποδοσφαιριστές χωρίς επιθετική ποιότητα και έχουμε εναν γκαλετι,εναν ντουντού,εναν τοροσίδη που είναι δυνατός και τον νικοπολιδη πίσω να είναι ο φύλακας άγγελος μας.Δύο σέντερ μπάκ πού δεν ξέρουν τα βασικά της μπάλλας και άμα τους βάλεις κάτω τη μπάλλα θα γελάει ο κόσμος και θα κλαίμε εμείς.Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια για τον ολυμπιακό μας που όλοι θα θέλαμε να είναι κάτι πολύ ανώτερο,αλλά δυστυχώς μας έχει κόψει την καύλα να κάτσουμε να τον δούμε με χαρά!Δηλ.τώρα με τί όρεξη να κάτσω να δώ την τετάρτη και τις άλλες τετάρτες και τρίτες τον ολυμπιακό στον όμιλο?Ή μήπως πιστεύετε ότι έχουμε ελπίδες με αυτό το συνοθύλευμα που είδαμε όλοι σήμερα να παίξουμε ποδόσφαιρο υποφερτό?τί να κάνουμε τώρα?γιατί να είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε αυτό το άθλιο θέαμα?γιατί να πληρώσουμε κύριοι αυτό το ευτελές ποσό των όσων ευρώ απαιτείται για να βλέπω ντομίδες και ζεβλάκους να γιομίζουν,τον λεντέσμα να είναι σα κουνέλι μέσα στο γήπεδο,τον ντιόγκο να πέφτει γελοία κάτω με το παραμικρό για να πάρει φάουλ ή πέναλτυ?γιατί ρε γαμώτο?

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βγαζεις ομως και μια πικρα οτι ζεις την αδικια καθε γαμημενη χρονια. Θα με κανεις να σε πιστεψω κιολας ρε πουστη μου. Ρε αληθεια τωρα το εννοεις αυτο ? Το ελεγα και με αλλο βαζελο. Σοβαρα σας εχει αδικησει η διατησια ? Ή απλα σας παιζει 60-40 αλλα εσεις θελετε 70-30 λογω Θρυλου και καλα ?

Aυτο που περιεγραψα παραπανω αφορα την αντιμετωπιση που εχω απο τους διαιτητες στα εντος εδρας παιχνιδια με τις μπουρδελοομαδες.
Αυτα που λες οτι ειδες εσυ σημερα(ομολογω οτι πρωτη φορα στην ζωη μου βλεπω διαιτητη μεσα στο Καραισκακη να μην σου δινει ουτε τα κουκουτσια),τα βλεπω στο γηπεδο μου καθε χρονια και σε μεγαλυτερο βαθμο.
Ομως οταν κλαψομουνιαζω για διαιτησια δεν αναφερομαι σε τετοιου ειδους ματς και σε τετοια σφυριγματα επειδη ξερω οτι δεν παιζει να βρω το δικιο μου ποτε.Γιαυτο περιοριζομαι στο να διαμαρτυρομαι μονο οταν υπαρχει κατι βαρβατο,κατι πιο χειροπιαστο,που συνιστα αλλοιωση αποτελεσματος.

Γενικα η διαιτησια ειναι μεγαλη κουβεντα.
Εννοειται πως δεν ειναι ο μονος λογος που δεν παιρνω πρωταθλημα,αλλα ταυτοχρονα ειναι κατι που δεν μπορω να αγνοησω με τιποτα απο την στιγμη που εχω δει απιστευτα πραγματα.
Επισης σε καμια περιπτωση δεν βγαζω τα 12 πρωταθληματα σου ολα πετσινα.Την μεγαλη πλειοψηφια την πηρες δικαια.Η ενσταση μου ειναι σε 2-3 πρωταθληματα που αν μας παιζαν επι ισοις οροις οι διαιτητες πιστευω πως θα τα ειχα παρει.

60-40 τον Παναθηναικο εχουν να τον παιξουν πολλα χρονια.Εγω ειμαι 22 και δεν το εχω δει ποτε.
Εννοειται πως μιλαω για μια συνολικη εικονα πρωταθληματος.Μπορει να μ'εχουν ευνοησει σε μεμονωμενα ματς αλλα σε αλλα τοσα μου εχουν γαμησει τα ματια και η σουμα ειναι αυτο που μετραει.

Οσο για το τι θελω,εννοειται πως ειναι το 50-50 σε ολα τα ματς και για ολους.Δεν μπορω να σε πεισω για τις ''καλες μου προθεσεις'',αλλα ετσι το βλεπω.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
το καλύτερο μάτς του ο γαύρος το είχε κάνει κατ'εμέ με τη γιουβέντους και τον άγιαξ εδώ μέσα τη σεζόν 98-99(ειδικά με τη γιουβέντους λόγω και μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας).Μπαλλάρα ο ολυμπιακός έπαιξε πραγματικά μόνο το 98-99,όπου έκανε και την καλύτερη παρουσία του στην ευρώπη.Σκεφτείτε όμως τί παίκτες και τί προπονητή είχε η ομάδα τότε και τώρα.....τζόλε στα 27,γιαννακόπουλο στα 24-25,γεωργάτο στα 26-27,μαυρογενίδη στην μία και μοναδική φανταστική χρονιά της καριέρας του που αλώνιζε το κέντρο,νινιάδη,αλεξανδρή,κούλη και αμανατίδη σε εξαιρετική φόρμα και κόουτς τον μπαγεβιτς....τώρα έχουμε τη μαιμού ντιόγκο :2funny:,τον ποδοσφαιριστή της αλάνας του αγίου κοσμά ζουάντ ζαιρί,τον replay maresca,τον αμυντικό χάφ λεντέσμα που δίνει τη μπαλλα στα 2,3 μετρά το πολύ και όλο πλάι,πλάι,πίσω,πλάι,πίσω,πλάι κλπ..τον πάντο και τον ντομί στα μπάκ ποδοσφαιριστές χωρίς επιθετική ποιότητα και έχουμε εναν γκαλετι,εναν ντουντού,εναν τοροσίδη που είναι δυνατός και τον νικοπολιδη πίσω να είναι ο φύλακας άγγελος μας.Δύο σέντερ μπάκ πού δεν ξέρουν τα βασικά της μπάλλας και άμα τους βάλεις κάτω τη μπάλλα θα γελάει ο κόσμος και θα κλαίμε εμείς.Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια για τον ολυμπιακό μας που όλοι θα θέλαμε να είναι κάτι πολύ ανώτερο,αλλά δυστυχώς μας έχει κόψει την καύλα να κάτσουμε να τον δούμε με χαρά!Δηλ.τώρα με τί όρεξη να κάτσω να δώ την τετάρτη και τις άλλες τετάρτες και τρίτες τον ολυμπιακό στον όμιλο?Ή μήπως πιστεύετε ότι έχουμε ελπίδες με αυτό το συνοθύλευμα που είδαμε όλοι σήμερα να παίξουμε ποδόσφαιρο υποφερτό?τί να κάνουμε τώρα?γιατί να είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε αυτό το άθλιο θέαμα?γιατί να πληρώσουμε κύριοι αυτό το ευτελές ποσό των όσων ευρώ απαιτείται για να βλέπω ντομίδες και ζεβλάκους να γιομίζουν,τον λεντέσμα να είναι σα κουνέλι μέσα στο γήπεδο,τον ντιόγκο να πέφτει γελοία κάτω με το παραμικρό για να πάρει φάουλ ή πέναλτυ?γιατί ρε γαμώτο?

Ωπα ωπα αδερφε. Το παρακανες. Ενταξει αυτη τη στιγμη δεν εχεις πολυ αδικο για την απογοητευση αλλα σκεψου απλα οτι οι ιδιοι πανω κατω παικτες πριν 10 μηνες παιξανε πολυ καλη μπαλα εστω και 1,5 μηνα. Σκεψου επισης οτι πανω κατω τα ιδια λεγαμε τη χρονια του Λεμονη. Θυμασαι πως ξεκινησαμε ? 1-1 με τη Λατσιο, παιζοντας ολοι πισω απο τη σεντρα και κανοντας μιση φαση. Θυμασαι δηλωσεις Ιβιτς - Θεωδοριδη μετα το ματς ? Κι ομως καναμε 2 διπλα εκτος και μαγεψαμε και στη Μαδριτη. Ελα ρε καντε λιγη υπομονη και βλεπουμε.  

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Aυτο που περιεγραψα παραπανω αφορα την αντιμετωπιση που εχω απο τους διαιτητες στα εντος εδρας παιχνιδια με τις μπουρδελοομαδες.
Αυτα που λες οτι ειδες εσυ σημερα(ομολογω οτι πρωτη φορα στην ζωη μου βλεπω διαιτητη μεσα στο Καραισκακη να μην σου δινει ουτε τα κουκουτσια),τα βλεπω στο γηπεδο μου καθε χρονια και σε μεγαλυτερο βαθμο.
Ομως οταν κλαψομουνιαζω για διαιτησια δεν αναφερομαι σε τετοιου ειδους ματς και σε τετοια σφυριγματα επειδη ξερω οτι δεν παιζει να βρω το δικιο μου ποτε.Γιαυτο περιοριζομαι στο να διαμαρτυρομαι μονο οταν υπαρχει κατι βαρβατο,κατι πιο χειροπιαστο,που συνιστα αλλοιωση αποτελεσματος.

Γενικα η διαιτησια ειναι μεγαλη κουβεντα.
Εννοειται πως δεν ειναι ο μονος λογος που δεν παιρνω πρωταθλημα,αλλα ταυτοχρονα ειναι κατι που δεν μπορω να αγνοησω με τιποτα απο την στιγμη που εχω δει απιστευτα πραγματα.
Επισης σε καμια περιπτωση δεν βγαζω τα 12 πρωταθληματα σου ολα πετσινα.Την μεγαλη πλειοψηφια την πηρες δικαια.Η ενσταση μου ειναι σε 2-3 πρωταθληματα που αν μας παιζαν επι ισοις οροις οι διαιτητες πιστευω πως θα τα ειχα παρει.

60-40 τον Παναθηναικο εχουν να τον παιξουν πολλα χρονια.Εγω ειμαι 22 και δεν το εχω δει ποτε.
Εννοειται πως μιλαω για μια συνολικη εικονα πρωταθληματος.Μπορει να μ'εχουν ευνοησει σε μεμονωμενα ματς αλλα σε αλλα τοσα μου εχουν γαμησει τα ματια και η σουμα ειναι αυτο που μετραει.

Οσο για το τι θελω,εννοειται πως ειναι το 50-50 σε ολα τα ματς και για ολους.Δεν μπορω να σε πεισω για τις ''καλες μου προθεσεις'',αλλα ετσι το βλεπω.

Μ επεισες για τις καλες σου προθεσεις. Απλα εισαι η εξαιρεση στον κανονα.
Τι να σου πω ρε φιλε. Σιγουρα δε γινεται να ειμαι αντικειμενικος οπως δε μπορει να ειναι οποιοσδηποτε πορωμενος με την ομαδα του. Ισως εχω στο μυαλο μου πετσινα πρωταθληματα και σφαγεια υπερ ΑΕΚ-ΠΑΟ επι Γιωργου Βαρδινογιαννη, Μελισανιδη κλπ. και γι αυτο τα βλεπω ετσι. Τεσπα, εδω θα μαστε ολη τη χρονια να τα λεμε

poutanakias1

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ωπα όπως λες,
μέτρα πόσοι μας και ποιοι μας έχουν φύγει και μετά κάνε το ρεζουμέ.
Ο θειός έχει ήδη πουλήσει και μπένουμε σε μαύρη δεκαετία... η σειρά μας.
και μακάρι να βγώ ψεύτης.
200 έβαλε, φέτος μόνο έχει πάρει 90.
Πόσα πήρε συνολικά δεν μας είπε.
Ωπα ωπα αδερφε. Το παρακανες. Ενταξει αυτη τη στιγμη δεν εχεις πολυ αδικο για την απογοητευση αλλα σκεψου απλα οτι οι ιδιοι πανω κατω παικτες πριν 10 μηνες παιξανε πολυ καλη μπαλα εστω και 1,5 μηνα. Σκεψου επισης οτι πανω κατω τα ιδια λεγαμε τη χρονια του Λεμονη. Θυμασαι πως ξεκινησαμε ? 1-1 με τη Λατσιο, παιζοντας ολοι πισω απο τη σεντρα και κανοντας μιση φαση. Θυμασαι δηλωσεις Ιβιτς - Θεωδοριδη μετα το ματς ? Κι ομως καναμε 2 διπλα εκτος και μαγεψαμε και στη Μαδριτη. Ελα ρε καντε λιγη υπομονη και βλεπουμε.  

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ρε τότε είχαμε τζόλε,κοβάσεβιτς,λούα λούα,γκαλέτι στα πολύ καλά του...παίκτες με αξία,κλάση και προσωπικότητα

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
ρε τότε είχαμε τζόλε,κοβάσεβιτς,λούα λούα,γκαλέτι στα πολύ καλά του...παίκτες με αξία,κλάση και προσωπικότητα

Αυτες ειναι οι εντεκαδες. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και αυτοι που εσυ θεωρεις οτι ηταν καλυτεροι ή εστω σε καλυτερη κατασταση,
παλι στην αρχη μας ειχαν απογοητευσει. ΟΚ, εγιναν τραγικα λαθη στο θεμα του προπονητη και του αριστερου χαφ. Απλα λεω να μην τα βλεπουμε ολα κατασπρα η καταμαυρα. Υπαρχει και το γκρι...

Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (80' Κοβάσεβιτς), Ζεβλάκοβ, Άντζας, Ντομί, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα
Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Άντζας, Σέζαρ, Ραούλ Μπράβο (75' Ζεβλάκοβ), Λεντέσμα (87' Νούνιες), Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα (72' Κοβάτσεβιτς)
Νικοπολίδης, Τοροσίδης (86' Πάντος), Άντζας, Μπράβο, Ντομί (19' Σέζαρ), Λεντέσμα, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι (72' Κοβάτσεβιτς), Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα
Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Αντζας, Πάντος, Πατσατζόγλου (75’ Μενδρινός), Λεντέσμα, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα (56’ Κοβάτσεβιτς)
Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Πάντος, Λεντέσμα, Πατσατζόγλου (24' Μενδρινός), Στολτίδης, Γκαλέτι (85' Νούνιες), Κοβάτσεβιτς (82' Μήτρογλου), Λούα Λούα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην μασάτε...ο τύπος φταίει!  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συνολικά και σε όλους.....
Ο καράφλας μπορεί να προσωρήσει πολύ στο τσου λου εάν έχει και τύχη με το στήσιμο που κάνει.
Ετσι έχει μάθει, έτσι γουστάρει έτσι αποφάσισε ο πρόεδρας.
Οι λόγοι πολλοί... Το μαγαζί είναι μείον και από τα τηλεοπτικά και τα μπονους από πρόκριση στους 16 θα μπει πολύ χρήμα μέσα......

Ο γάβρος με το παρόν υλικό και το τρέχον στήσιμο θα κάνει πολύ καλά αποτελέσματα εκτός στο τσουλου.
ΜΗν ξεχνάτε ότι ο βάζελας του μαρκαριάν μας έβγαζε τη χολή να κερδίσει μισό μηδέν ή να φέρει χι με τον ΠΑΣ Γιάννενα και πήγαινε στο καμπ νου και έπαιζε πρόκριση στους 8.
Οι γάβροι απλά δεν έχετε συνηθίσει αυτή τη λογική.
Οπως επίσης είστε και κακομαθημένοι. Νομίζετε ότι επειδή παίρνετε πρωτάθλημα με 12 πόντους διαφορά είστε ευρωπαικός κολοσσός. Είστε και αδιόρθωτοι γιατί παρόλες τις πούτσες με 7άρες και 5άρες εξακολουθείτε να κάνετε όνειρα για ημιτελικούς τσου λου.
Ο Λεμονής είχε διαρκή γκρίνια στο Καραισκάκη γιατί λέει δεν έπαιζε ο γάβρος καλή μπάλλα...
Ναι αλλά ρε χαιβάνια νίκησε εκτός μετά από 10 χρόνια και σας πέρασε μετά τους ομίλους όταν ήσασταν μονίμως τελευταίοι. Μέχρι κι οι εβραίοι σας πέρναγαν... Ο Αγιεκμπένι έχει πάρει πολλά κωλαράκια  :uglystupid: για όποιον θυμάται.

Υ.Γ. 1
Εχω πολλά χρόνια να δω παίγνιο του γάβρου εντός με μικρή ομάδα με άριστη διαιτησία και πλαινούς.
Οχι την άριστη που εννοάτε εσείς, αλλά αυτή που βγαίνει με τη βαθμολογία τήρησης των κανονισμών και των οδηγιών της ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ.
Είναι πράγματι τεράστια πρόοδος να δίδεται αυτό το οφσάιντ (τέλεια εφαρμογή κανονισμών-υπάρχει αντίστοιχο σλάιντ και στις οδηγίες της ΦΙΦΑ για τέτοιες φάσεις), όταν πέρσι έμπαιναν "κανονικά" γκολ με ένα μέτρο οφσάιντ του εξτρέμ που έβγαζε τη σέντρα.......

Υ.Γ. 2
Ο γάβρος φέτος έχει μια μεγάλη ατυχία. Οι δυό καλύτεροι παίκτες του πέρσι (οι οποιοι του έδωσαν και το ντάμπλ στην ουσία) Γκαλέττι και Ντιόγκο είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Ο δε τρίτος καλύτερος αμυντικός αποσύρθηκε. Νομίζω όμως ότι θα συνέλθουν και ο γάβρος θα στρώσει περί το Νοέμβρη. Ο Μέλμπεργκ είναι απλά μέτριος, ανύπαρκτος στο ψηλό παίγνιο και ο μόνος που από πέρσι μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω είναι ο Μήτρογλου... Μεγάλη πρόοδος ο πιτσιρικάς και νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι θα γίνει βασικό σέντερ μπακ της Εθνικής.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τον αμυντικό χάφ λεντέσμα που δίνει τη μπαλλα στα 2,3 μετρά το πολύ και όλο πλάι,πλάι,πίσω,πλάι,πίσω,πλάι κλπ..
Αυτό δεν είναι μπάλα, αυτό είναι νησιώτικος χορός!!!! :2funny: :2funny:

ο μόνος που από πέρσι μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω είναι ο Μήτρογλου... Μεγάλη πρόοδος ο πιτσιρικάς και νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι θα γίνει βασικό σέντερ μπακ της Εθνικής.
Έπαθες αλεφαντίαση;;;; :2funny: :2funny:

Υποθέτω θα απαντήσεις: "Ναι, έπαθα στο παπάρι εδώ και χρόνια :bigdick:" :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό δεν είναι μπάλα, αυτό είναι νησιώτικος χορός!!!! :2funny: :2funny:

Έπαθες αλεφαντίαση;;;; :2funny: :2funny:

Υποθέτω θα απαντήσεις: "Ναι, έπαθα στο παπάρι εδώ και χρόνια :bigdick:" :dancing:

ΦΙΛΑΡΆΚΙ εγώ γράφω αυτά που βλέπω...
και αυτό που βλέπω είναι ότι τον μήτρογλου που πέρσι τον κορόιδευα, φέτος είναι η όαση....

Απλά πράγματα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Μέλμπεργκ είναι απλά μέτριος, ανύπαρκτος στο ψηλό παίγνιο και ο μόνος που από πέρσι μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω είναι ο Μήτρογλου... Μεγάλη πρόοδος ο πιτσιρικάς και νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι θα γίνει βασικό σέντερ μπακ της Εθνικής.
όλα καλά τα έγραψες....
αυτό το σεντερ ΜΠΑΚ στο τέλος...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πέρα από την πλάκα, εκτός από τη λύση του να αλλάξουμε θέση το Μήτρογλου που λέει ο περσόνας (χιχι)
ας παραθέσω κι εγώ τις μαλακίες μου:
1. Δεν είδα το ματς παρά μόνο τα τελευταία 10 λεπτά. Οπότε οι κρίσεις μου είναι γενικές και νομίζω πως τις έχω ξαναγράψει.
2. Το στήσιμο του Ολυμπιακού μου θυμίζει το στήσιμο του Ρεχάγκελ και γι'αυτό μου σηκώνεται η τρίχα. Δεν μπορεί να παίζεις με 9 αμυντικους. Τέρμα. Τα ίδια έκανε και ο Λεμονής και μας είχε βγάλει το χτικιό στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ να λέει πως έπαιζε μπάλα επειδή έπαιξε (όντως) μπάλα το 1 τρίτο του πρωταθλήματος (το τελευταίο)
3. Μπάλα παίξαμε όταν μας ανέλαβαν σοβιετικοί. Μπλαχιν και Προτάσοφ είχαν φτιάξει ομάδες που εμένα με τράβαγαν στο γήπεδο. Κι ας φάγαμε με τον Προτάσοφ πεντάρα στην Ευρώπη από μία Ρεάλ που είχε διαιτησία σε εκείνο το παιχνίδι 95-5
4. Αυτό που ΔΕΝ χωνεύεται με τίποτα είναι η αλλαγή στρατηγικής ΚΑΘΕ χρόνο. Καλά χρυσά και άγια τα πρωταθλήματα αλλά όλοι μας ζούμε για να δούμε τον Ολυμπιακό να γίνεται όντως μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη. Όχι με τις τρίχες, αλλά στα αλήθεια. Και αυτό δεν θα γίνει ποτέ όταν κάθε χρόνο λέμε άλλα, ανάλογα τη διάθεση του Θείου. και ρε πούστη μου, δεν το καταλαβαίνω, έτσι κάνει και στις επιχειρήσεις του;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πέρα από την πλάκα, εκτός από τη λύση του να αλλάξουμε θέση το Μήτρογλου που λέει ο περσόνας (χιχι)
ας παραθέσω κι εγώ τις μαλακίες μου:
1. Δεν είδα το ματς παρά μόνο τα τελευταία 10 λεπτά. Οπότε οι κρίσεις μου είναι γενικές και νομίζω πως τις έχω ξαναγράψει.
2. Το στήσιμο του Ολυμπιακού μου θυμίζει το στήσιμο του Ρεχάγκελ και γι'αυτό μου σηκώνεται η τρίχα. Δεν μπορεί να παίζεις με 9 αμυντικους. Τέρμα. Τα ίδια έκανε και ο Λεμονής και μας είχε βγάλει το χτικιό στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ να λέει πως έπαιζε μπάλα επειδή έπαιξε (όντως) μπάλα το 1 τρίτο του πρωταθλήματος (το τελευταίο)
3. Μπάλα παίξαμε όταν μας ανέλαβαν σοβιετικοί. Μπλαχιν και Προτάσοφ είχαν φτιάξει ομάδες που εμένα με τράβαγαν στο γήπεδο. Κι ας φάγαμε με τον Προτάσοφ πεντάρα στην Ευρώπη από μία Ρεάλ που είχε διαιτησία σε εκείνο το παιχνίδι 95-5
4. Αυτό που ΔΕΝ χωνεύεται με τίποτα είναι η αλλαγή στρατηγικής ΚΑΘΕ χρόνο. Καλά χρυσά και άγια τα πρωταθλήματα αλλά όλοι μας ζούμε για να δούμε τον Ολυμπιακό να γίνεται όντως μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη. Όχι με τις τρίχες, αλλά στα αλήθεια. Και αυτό δεν θα γίνει ποτέ όταν κάθε χρόνο λέμε άλλα, ανάλογα τη διάθεση του Θείου. και ρε πούστη μου, δεν το καταλαβαίνω, έτσι κάνει και στις επιχειρήσεις του;

ο γάβρος έκανε το μεγαλύτερο λάθος όταν έδιωξε τον Λεμονή.
η ομάδα είχε ποιότητα, έπαιρνε αποτελέσματα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα απλά δε μπορούσε να ανταπεξέλθει χωρίς βαθος πάγκου.....

Ο θείος κάνει αυτό ακριβώς στις επιχειρήσεις του... Και αυτό ακριβώς είναι που τα ζώα δεν καταλαβαίνουν... Ο Ολυμπιακός δεν είναι μαγαζί όπως η Ιντρακόμ να το σπας σε κομμάτια και να το πουλάς....
Καλό για την τσέπη σου, αλλά άλλοι ρίχνουν κλάμα γιατί έχουν μεγαλώσει με ψυχή. Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο μόνο σκατόψυχοι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βέβαια, ο Λεμονής είχε πάρει και αποτελέσματα στην Ευρώπη με αυτόν τον τρόπο. Και φυσικά πίστευα τότε, όπως και τώρα, πως αν τον αφήναμε να δουλεψει για άλλα δυο χρόνια θα είχαμε φτιάξει ομάδα...
Αλλά 3 χρόνια στον Ολυμπιακό προπονητής;; Ήμαρτον, τέτοιο λαθος;;;φτου κακά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βέβαια, ο Λεμονής είχε πάρει και αποτελέσματα στην Ευρώπη με αυτόν τον τρόπο. Και φυσικά πίστευα τότε, όπως και τώρα, πως αν τον αφήναμε να δουλεψει για άλλα δυο χρόνια θα είχαμε φτιάξει ομάδα...
Αλλά 3 χρόνια στον Ολυμπιακό προπονητής;; Ήμαρτον, τέτοιο λαθος;;;φτου κακά...

ναι αλλά το ίδιο κάνουν και τώρα....
Ο κετσπάγια έστειλε την ανόρθωση ομίλους....
Για το μπάτζετ του νησιού και για τα δεδομένα του μεγέθους της νήσου, αυτό σε εμάς θα αντιστοιχούσε σε ημιτελικά τσου λου...

βεβαίως στην ελλάδα η απαξία έρχεται πιο εύκολα απ΄το κατούρημα μετά από 3 λίτρα μπύρες........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο γάβρος έκανε το μεγαλύτερο λάθος όταν έδιωξε τον Λεμονή.
η ομάδα είχε ποιότητα, έπαιρνε αποτελέσματα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα απλά δε μπορούσε να ανταπεξέλθει χωρίς βαθος πάγκου.....

Ο θείος κάνει αυτό ακριβώς στις επιχειρήσεις του... Και αυτό ακριβώς είναι που τα ζώα δεν καταλαβαίνουν... Ο Ολυμπιακός δεν είναι μαγαζί όπως η Ιντρακόμ να το σπας σε κομμάτια και να το πουλάς....
Καλό για την τσέπη σου, αλλά άλλοι ρίχνουν κλάμα γιατί έχουν μεγαλώσει με ψυχή. Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο μόνο σκατόψυχοι.
όχι ρε φίλε, δεν νομίζω πως αλλάζει στρατηγική κάθε χρόνο στην Ιντρακόμ και τις άλλες επιχειρήσεις του ο Κρόκους.
τα υπόλοιπα δακρύβρεχτα περί οπαδισμού και ολυμπιακισμού...τα ακούω βερεσέ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι αλλά το ίδιο κάνουν και τώρα....
Ο κετσπάγια έστειλε την ανόρθωση ομίλους....
Για το μπάτζετ του νησιού και για τα δεδομένα του μεγέθους της νήσου, αυτό σε εμάς θα αντιστοιχούσε σε ημιτελικά τσου λου...

βεβαίως στην ελλάδα η απαξία έρχεται πιο εύκολα απ΄το κατούρημα μετά από 3 λίτρα μπύρες........
στο να περιμένουμε συμφωνώ.
Αλλά είναι περίεργο καλοκαίρι ρε γμτ. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε. Αν ήθελε ο γλυστροκέφαλος αλλά όχι ο Κρόκους,αν δεν υπήρχαν λεφτά, αν αν αν...
Η ουσία είναι πως εμένα μου τη δίνει που στήνει την ομάδα έτσι, με Ζαϊρί και Λεονάρντο πλάγιους επιθετικούς...
προπονητής δεν είμαι , οπότε λέω λίγα, αλλά σου είπα..μου θυμίζει Ρεχαγκλίδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom