Taksidiotis36
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Δε νομίζω, του έχει αδυναμία ο μεγάλος.Έχει να φάει μπινελίκι επιπέδου![]()
Δε νομίζω, του έχει αδυναμία ο μεγάλος.Έχει να φάει μπινελίκι επιπέδου![]()
&καλα κανει&ποιος ο λογος να βιαστεις,διχως λογο.στα πλεί οφ τον θες.Μπαρτζώκας για Έβανς ενόψει Άλμπα: “Θεωρητικά θα έπρεπε να παίξει σε 10 μέρες, δεν θέλουμε να βιαστούμε”
Εγώ θα τον έβαζα να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στους 2 τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου. Έτσι και αλλιώς στο πρωτάθλημα δε παίζει. Φυσικά δεν αποφασίζω εγώΜπαρτζώκας για Έβανς ενόψει Άλμπα: “Θεωρητικά θα έπρεπε να παίξει σε 10 μέρες, δεν θέλουμε να βιαστούμε”
Εγώ θα τον έβαζα και μόλις έχανε σουτ θα τον έβγαζα και θα του έλεγα τίποτα "αντε γαμησου μουνοπανο αχρηστε γαμω το σπίτι σου παλιομαυρε που σας είχε ο Μπάρμπα Θωμάς σκλάβους παλιολεχριτες τραβά στα χωράφια μαλακισμενο παλι" για να μπει στο κλίμαΕγώ θα τον έβαζα να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στους 2 τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου. Έτσι και αλλιώς στο πρωτάθλημα δε παίζει. Φυσικά δεν αποφασίζω εγώ![]()
Πήρε τον Lee για αυτόΕγώ θα τον έβαζα και μόλις έχανε σουτ θα τον έβγαζα και θα του έλεγα τίποτα "αντε γαμησου μουνοπανο αχρηστε γαμω το σπίτι σου παλιομαυρε που σας είχε ο Μπάρμπα Θωμάς σκλάβους παλιολεχριτες τραβά στα χωράφια μαλακισμενο παλι" για να μπει στο κλίμα
Χωρίς Παναγίας για πρώτη φορα
θα τους εκοβαν τη μπαλα με τις κλωτσιες, ας τολμησουν να παιξουν ετσι το καραισκακη θα βγουνε με κοκκινες απο το πρωτο 45λεπτοΣε ένα άνοστο και νερόβραστο ματς ήρθε ένας ανεκδιήγητος κι επικίνδυνος Νορβηγός διατητής να το ολοκληρώσει.
Πάλι καλά που τελειώσαμε το ματς μόνο με έναν τραυματία (Όρτα). Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ σοβαρό το τραύμα.
Από κει και πέρα, έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Τους βλέπω να έρχονται την άλλη βδομάδα φουλ κα@λωμένοι να μας γαμ@σουν και να μας χαλάσουν τη φιέστα οι ... κομάντο του Αλμέιδα![]()
Το χθεσινό παιχνίδι ήταν τελείως αδιάφορο.
Τι στο πούτσο γίνεται με τον Βέλντε ένας Θεός γνωρίζει.
Μαρκάρει με τα μάτια και επιθετικά είναι φλύαρος και χωρίς ουσία.
Τα ίδια και για τον Στάμενιτς για τον οποίον έχει εγγυηθεί ο Κοβάσεβιτς.
Ο Πασχαλάκης απέδειξε ότι του αξίζει να παίζει και κατά την γνώμη μου έχει καλύτερες εκτινάξεις απο τον Τζολάκη.
Ο Κωστούλας χαραμίζεται στο να τρέχει δεξιά αριστερά αλλά αν δεν καεί θα αφήσει εποχή.
Οι υπόλοιποι έπαιξαν απλώς για να περάσει η ώρα αφού το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη και δεν κιτρίνισε ως όφειλε το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και τα πούστικα χτυπήματα όπως του Όρτα απο πίσω στη γάμπα.
Στο Καραϊσκάκης θα φάνε πάλι μεγάλη πούτσα.
Γιατί έχει έξοδο ο τζολακης?Ναι σε όλα, εκτός από τον Πασχαλάκη. Ακόμα και να δεχτώ για χάριν συντομίας ότι έχει καλύτερες εκτινάξεις από τον Τζολάκη, υστερεί σε όλα τα άλλα, πόδια-εξόδους-τοποθετήσεις κλπ
ναιΓιατί έχει έξοδο ο τζολακης?
Όχι ππαπαρια έχει μαν
Όταν έχω δει Ελευθεροπουλο, Νικοπολιδη, Πασχαλακη, Σα , εεε καλύτερος είναι.Γιατί έχει έξοδο ο τζολακης?
Δε νομίζω έχει ψωμιά ακομαΌταν έχω δει Ελευθεροπουλο, Νικοπολιδη, Πασχαλακη, Σα , εεε καλύτερος είναι.
Άσε που όταν λέω έξοδο δεν εννοώ μόνο τις σεντρες, αλλά και τη θέση λιμπερο που παίζει συχνά έξω η στα όρια της μεγάλης περιοχής
Ναι λέμε γενικά,έχει ακόμα δρόμοο τζολακης ειναι ενα σκαλι πανω απο πασχαλακη σε φορμα οχι τωρα
Έχει εννοείται. Σαργκανης δεν ειναι για να σε πάω πιο παλιάΝαι λέμε γενικά,έχει ακόμα δρόμο
Ουτε νικοπολιδης απέχει ακομαΈχει εννοείται. Σαργκανης δεν ειναι για να σε πάω πιο παλιά
ηρέμησε μαν ! Ούτε γω δεν έκανα έτσι ο΄ταν είδα τον ενφια φέτος !Εγώ θα τον έβαζα και μόλις έχανε σουτ θα τον έβγαζα και θα του έλεγα τίποτα "αντε γαμησου μουνοπανο αχρηστε γαμω το σπίτι σου παλιομαυρε που σας είχε ο Μπάρμπα Θωμάς σκλάβους παλιολεχριτες τραβά στα χωράφια μαλακισμενο παλι" για να μπει στο κλίμα
Χωρίς Παναγίας για πρώτη φορα