Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
99.557
Πόντοι
46.423
Το χθεσινό παιχνίδι ήταν τελείως αδιάφορο.

Τι στο πούτσο γίνεται με τον Βέλντε ένας Θεός γνωρίζει.

Μαρκάρει με τα μάτια και επιθετικά είναι φλύαρος και χωρίς ουσία.

Τα ίδια και για τον Στάμενιτς για τον οποίον έχει εγγυηθεί ο Κοβάσεβιτς.

Ο Πασχαλάκης απέδειξε ότι του αξίζει να παίζει και κατά την γνώμη μου έχει καλύτερες εκτινάξεις απο τον Τζολάκη.

Ο Κωστούλας χαραμίζεται στο να τρέχει δεξιά αριστερά αλλά αν δεν καεί θα αφήσει εποχή.

Οι υπόλοιποι έπαιξαν απλώς για να περάσει η ώρα αφού το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη και δεν κιτρίνισε ως όφειλε το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και τα πούστικα χτυπήματα όπως του Όρτα απο πίσω στη γάμπα.

Στο Καραϊσκάκης θα φάνε πάλι μεγάλη πούτσα.

Taksidiotis36

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Ταξίδεψε και ο Κιναν Έβανς, ας ελπίσουμε να είναι εντάξει και να τον δούμε αύριο να παίζει, να μας ανεβάσει επίπεδο.

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.415
Πόντοι
2.456

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.415
Πόντοι
2.456
Μπαρτζώκας για Έβανς ενόψει Άλμπα: “Θεωρητικά θα έπρεπε να παίξει σε 10 μέρες, δεν θέλουμε να βιαστούμε”

Manchester Dimi

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Μπαρτζώκας για Έβανς ενόψει Άλμπα: “Θεωρητικά θα έπρεπε να παίξει σε 10 μέρες, δεν θέλουμε να βιαστούμε”
&καλα κανει&ποιος ο λογος να βιαστεις,διχως λογο.στα πλεί οφ τον θες.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.773
Πόντοι
206
Εγώ θα τον έβαζα να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στους 2 τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου. Έτσι και αλλιώς στο πρωτάθλημα δε παίζει. Φυσικά δεν αποφασίζω εγώ :confused:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
9.415
Πόντοι
2.456
Εγώ θα τον έβαζα να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στους 2 τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου. Έτσι και αλλιώς στο πρωτάθλημα δε παίζει. Φυσικά δεν αποφασίζω εγώ :confused:
Εγώ θα τον έβαζα και μόλις έχανε σουτ θα τον έβγαζα και θα του έλεγα τίποτα "αντε γαμησου μουνοπανο αχρηστε γαμω το σπίτι σου παλιομαυρε που σας είχε ο Μπάρμπα Θωμάς σκλάβους παλιολεχριτες τραβά στα χωράφια μαλακισμενο παλι" για να μπει στο κλίμα :confused:
Χωρίς Παναγίας για πρώτη φορα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.773
Πόντοι
206
Εγώ θα τον έβαζα και μόλις έχανε σουτ θα τον έβγαζα και θα του έλεγα τίποτα "αντε γαμησου μουνοπανο αχρηστε γαμω το σπίτι σου παλιομαυρε που σας είχε ο Μπάρμπα Θωμάς σκλάβους παλιολεχριτες τραβά στα χωράφια μαλακισμενο παλι" για να μπει στο κλίμα :confused:
Χωρίς Παναγίας για πρώτη φορα
Πήρε τον Lee για αυτό :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.298
Πόντοι
6.515
Σε ένα άνοστο και νερόβραστο ματς ήρθε ένας ανεκδιήγητος κι επικίνδυνος Νορβηγός διατητής να το ολοκληρώσει.
Πάλι καλά που τελειώσαμε το ματς μόνο με έναν τραυματία (Όρτα). Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ σοβαρό το τραύμα.

Από κει και πέρα, έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Τους βλέπω να έρχονται την άλλη βδομάδα φουλ κα@λωμένοι να μας γαμ@σουν και να μας χαλάσουν τη φιέστα οι ... κομάντο του Αλμέιδα :2funny::2funny::2funny:
θα τους εκοβαν τη μπαλα με τις κλωτσιες, ας τολμησουν να παιξουν ετσι το καραισκακη θα βγουνε με κοκκινες απο το πρωτο 45λεπτο

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.545
Πόντοι
1.336
Το χθεσινό παιχνίδι ήταν τελείως αδιάφορο.

Τι στο πούτσο γίνεται με τον Βέλντε ένας Θεός γνωρίζει.

Μαρκάρει με τα μάτια και επιθετικά είναι φλύαρος και χωρίς ουσία.

Τα ίδια και για τον Στάμενιτς για τον οποίον έχει εγγυηθεί ο Κοβάσεβιτς.

Ο Πασχαλάκης απέδειξε ότι του αξίζει να παίζει και κατά την γνώμη μου έχει καλύτερες εκτινάξεις απο τον Τζολάκη.

Ο Κωστούλας χαραμίζεται στο να τρέχει δεξιά αριστερά αλλά αν δεν καεί θα αφήσει εποχή.

Οι υπόλοιποι έπαιξαν απλώς για να περάσει η ώρα αφού το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η διαιτησία ήταν απαράδεκτη και δεν κιτρίνισε ως όφειλε το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και τα πούστικα χτυπήματα όπως του Όρτα απο πίσω στη γάμπα.

Στο Καραϊσκάκης θα φάνε πάλι μεγάλη πούτσα.

Ναι σε όλα, εκτός από τον Πασχαλάκη. Ακόμα και να δεχτώ για χάριν συντομίας ότι έχει καλύτερες εκτινάξεις από τον Τζολάκη, υστερεί σε όλα τα άλλα, πόδια-εξόδους-τοποθετήσεις κλπ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
40.164
Πόντοι
6.756
Ναι σε όλα, εκτός από τον Πασχαλάκη. Ακόμα και να δεχτώ για χάριν συντομίας ότι έχει καλύτερες εκτινάξεις από τον Τζολάκη, υστερεί σε όλα τα άλλα, πόδια-εξόδους-τοποθετήσεις κλπ
Γιατί έχει έξοδο ο τζολακης?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
40.164
Πόντοι
6.756
Ειδικότερα ο Τσέφεριν, ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ανέφερε μεταξύ άλλων στο 49ο κονγκρέσο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που γίνεται στο Βελιγράδι: «Λένε να ανταγωνίζονται οι μεγάλοι εναντίον των μεγάλων. Οι καλύτεροι εναντίον των καλύτερων; Τι είδαμε όμως στις διοργανώσεις μας την περασμένη αγωνιστική περίοδο; Είδαμε τον θρίαμβο της Αταλάντα. Είδαμε έναν Ολυμπιακό νικητή»!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδώ κωλομπαραδες πονεμενοι είσαστε.

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.545
Πόντοι
1.336
Γιατί έχει έξοδο ο τζολακης?
Όταν έχω δει Ελευθεροπουλο, Νικοπολιδη, Πασχαλακη, Σα , εεε καλύτερος είναι.
Άσε που όταν λέω έξοδο δεν εννοώ μόνο τις σεντρες, αλλά και τη θέση λιμπερο που παίζει συχνά έξω η στα όρια της μεγάλης περιοχής

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
40.164
Πόντοι
6.756
Όταν έχω δει Ελευθεροπουλο, Νικοπολιδη, Πασχαλακη, Σα , εεε καλύτερος είναι.
Άσε που όταν λέω έξοδο δεν εννοώ μόνο τις σεντρες, αλλά και τη θέση λιμπερο που παίζει συχνά έξω η στα όρια της μεγάλης περιοχής
Δε νομίζω έχει ψωμιά ακομα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.792
Πόντοι
2.606
ο τζολακης ειναι ενα σκαλι πανω απο πασχαλακη σε φορμα οχι τωρα

Stories

Νέο!