raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.369
- Πόντοι
- 5.006
Βασικα αυτο που ειδες εχθες ειναι ο ορισμος της δεμενης ομαδας...Τουλάχιστον εσύ απάντησες σοβαρά...
Εντάξει δε λέμε κάτι διαφορετικό. Εγώ ο ίδιος τόνισα στο σχόλιό μου 2 φορες ότι είναι και πολύ νωρίς και μόνο ένας αγώνας. Τι μου το (ξανα)λες ???
Δεν καβάλησα κανένα καλάμι. Στην κριτική μου για τον αγώνα μας στο νήμα της πανάθας τα λέω πολύ πιο χύμα από σένα. Βέβαια όσο ευκολα θα μπορούσαμε να έχουμε φάει δύο τεμά ια από το 20 έως το 45, ομοίως θα μπορούσαμε να έχουμε προκριθεί στο δευτερο και κυρίως στην παράταση. Ή φυσικά στα πέναλντι.
Κατά τα άλλα το ότι είδε ο προπονητή σας τα προβλήματα θετικό ειναι (για σας) αυτό όμως δε σημαίνει ότι λύνονται εύκολα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι δεν φανήκατε "ομάδα δεμένη", ούτε στο βαθμό που θα μπορουσατε έστω και τόσο νωρίς...
Το αν αυτο μαζεύεται μένει να φανεί.
Πάντως πως είστε χειρότεροι από την άνοιξη μόνο εσείς το ξέρετε...
Μια ενδεκαδα πειραματικη που ολοι περπατουσαν (λογικο γιατι εχουν βαρεια ποδια λογω προετοιμασιας) κερδισε σβηστα χωρις να απειληθει ουτε μια φορα....δεν καναμε ουτε ενα τσαφ, ουτε καμια μπαλιά να τους βγαλουμε τετ α τετ, ουτε τιποτα...
Απλα περπατουσαμε και κερδισαμε χωρις να δεχτουμε φαση...και αυτο εγινε γιατι οταν η ομαδα ειναι δουλεμενη, ακομα και αν περπατας, δεν δεχεσαι φασεις απο ομαδες οπως ο βολος...
Αλλα εσυ ο μπετοστοκος ειδες την ομαδα οχι δεμενη...