troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 5.506
Ελα από Σεπτέμβρη ρε προσκοπαΤύπε τα γούστα σου αλλού.
Προτιμώ κοριτσάκια...
Ελα από Σεπτέμβρη ρε προσκοπαΤύπε τα γούστα σου αλλού.
Προτιμώ κοριτσάκια...
Χαλάρωσε τύπε, μόνο κοριτσακια είπαμεΚαλά σαλτα γαμησου τωρα και αδειασε μας τη γωνια κωλομπαρα
Κλινικά νεκροί ήσασταν.Επειδή δεν είδα τον αγώνα ,η ομάδα έπαιξε καλά ή έπαιξε τόσο όσο να κερδίσει ?
Τζον Τζον. Πληροφοριακά, κανενας απο ολους αυτους δεν παταει ρουφιανοκουμπο. Για να μην ψαχνεσαι παλι αν γινει τιποτα.Τύπε τα γούστα σου αλλού.
Προτιμώ κοριτσάκια...
Δεν πας να φέρεις και την είσπραξη;Χαλάρωσε τύπε, μόνο κοριτσακια είπαμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κλινικά νεκροί ήσασταν.
Απλά κανείς σας δεν θελει να το παραδεχτει
Ζεμπού βαρέθηκα να στο λέω.Τζον Τζον. Πληροφοριακά, κσνενας απο ολους αυτους δεν παταει ρουφιανοκουμπο. Για να μην ψαχνεσαι παλι αν γινει τιποτα.
Σε ποιο ταγερ την έχεις?Δεν πας να φέρεις και την είσπραξη;
Στο νημα εδω δεν σου αφαιρεθηκε η δυνατότητα να ποστσρεις;Ζεμπού βαρέθηκα να στο λέω.
Κανένας δε με μπάναρε.
Υπέβαλα παραίτηση. Το ξέρεις κι επιμένεις...
Whatever
Εκεί που φυλάω την διμετρη του Ελ ΚααμπιΣε ποιο ταγερ την έχεις?
Έλα μορε θα απολογηθείς στο τρύπα και εσυΣτο νημα εδω δεν σου αφαιρεθηκε η δυνατότητα να ποστσρεις;
Ναι. Στο νήμα...Στο νημα εδω δεν σου αφαιρεθηκε η δυνατότητα να ποστσρεις;
Δεν του απολογούμαι, τον προειδοποιω.Έλα μορε θα απολογηθείς στο τρύπα και εσυ
Γαμησε τον ρεΔεν του απολογούμαι, τον προειδοποιω.
Αυτοι που σου ειπα δεν πατάνε. Εγω το παταω και καποιες φορες το κανω και δημόσια. Εσυ αποτελεις μια απο τις εξαιρεσεις μου για ρουφιανοκουμπο και δεν στο πατάω . Ο Αντισθενης ομως εχει δικο του θεο... Ξεχωριστο... Γι αυτον δεν σου υπόσχομαι τιποτα.Ναι. Στο νήμα...
Αλλά αφού εδώ δεν πατατε ρουφιανόκουμπα νιώθω ασφαλής...
Χρειάζεται διότι κάποια βαζελακια κατηγορούν εμάς ότι τους μπαναρουμε...λες κ έχουμε τα κλειδιά του μπου κ διώχνουμε όποιον θέλουμε;;Έλα μορε θα απολογηθείς στο τρύπα και εσυ
Καλά ας έρθει να μας πει κι αυτός μια άποψη για την ομάδα...Αυτοι που σου ειπα δεν πατάνε. Εγω το παταω και καποιες φορες το κανω και δημόσια. Εσυ σποτελειις μια απο τις εξσιρεσεις μου για ρουφιανοκουμπο και δεν στο πατάω . Ο Αντισθενης ομως εχει δικο του θεο... Ξεχωριστο... Γι αυτον δεν σου υπόσχομαι τιποτα.
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε . Τι ομάδα υποστηρίζεις ? Αν υποστηρίζεις τον θρύλο μας γιατί όλοι σε απαξιώνουν ?Καλά ας έρθει να μας πει κι αυτός μια άποψη για την ομάδα...
Ναι πρέπει να έχουν και λίγο μυαλό,αυτό που το βάζεις,άρα τους γράφεις στα αρχιδια σου.Χρειάζεται διότι κάποια βαζελακια κατηγορούν εμάς ότι τους μπαναρουμε...λες κ έχουμε τα κλειδιά του μπου κ διώχνουμε όποιον θέλουμε;;
Χαμπάρι δεν παίρνουν ότι η διοίκηση τους αποβάλουν κ κατηγορούν εμάς για να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους κ δεν μπορούν να το δεχτούν ότι ο ίδιος ο μαγαζατορας τους αποβάλλει
Είμαι γαύρος - μαύρο πρόβατοΝα σε ρωτήσω κάτι φίλε . Τι ομάδα υποστηρίζεις ? Αν υποστηρίζεις τον θρύλο μας γιατί όλοι σε απαξιώνουν ?