Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.744
- Πόντοι
- 6.256
Μερακλης ο γιαννακης δηλωσε παραιτηση και μετα εριξε μια πιπα στον Αντισθενη και ξεπαραιτηθηκε....
Οκ σε ευχαριστώ .Είμαι γαύρος - μαύρο πρόβατο
Βάζελος είμαι ρε φίλε
Ολοκληρωθηκες τυπε μετα απο αυτη την απαντηση;Οκ σε ευχαριστώ .
Είναι του ίδιου πολιτικού χώρου όμως !!Μερακλης ο γιαννακης δηλωσε παραιτηση και μετα εριξε μια πιπα στον Αντισθενη και ξεπαραιτηθηκε....
Ποιος σου ειπε ρε λαδεμπορα οτι εγω ειμαι αριστερος;Είναι του ίδιου πολιτικού χώρου όμως !!
Όχι όπως εμάς τους αριστερούς (μαύρα πρόβατα )
Κριμα!! μείον ένας αριστερός στο σαημονος μου θα μείνω με βιταμκ θειουληΠοιος σου ειπε ρε λαδεμπορα οτι εγω ειμαι αριστερος;
Πιο αριστερος ειναι ο Κασελλακης απο σενα ρε απατεωνα....Κριμα!! μείον ένας αριστερός στο σαημονος μου θα μείνω με βιταμκ θειουλη
Εμπνευσμένο...Μερακλης ο γιαννακης δηλωσε παραιτηση και μετα εριξε μια πιπα στον Αντισθενη και ξεπαραιτηθηκε....
Έχω βρεθεί στο Πολυτεχνείο αλλά δεν είναι θέμα συζήτησης τώραΠιο αριστερος ειναι ο Κασελλακης απο σενα ρε απατεωνα....
Δεν με νοιαζει ρε νταβατζακο της συμφορας τι εκανες....δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα ειτε εισαι εδω φανερα ειτε κρυβεσαι με κλωνους εισαι παντελως αδιαφορος σαν περσονα.Μονο ο μαλακας ο σουρας ο Ζεμπου σε κανει παρεα γιατι ειναι φιλοζωος....Εμπνευσμένο...
Ρε προβατάκι δεν έλειψα ποτέ...αν κατάλαβες...μπααα
Οδηγουσες το τανκ;Έχω βρεθεί στο Πολυτεχνείο αλλά δεν είναι θέμα συζήτησης τώρα
Προβατάκι σόρρυ αλλά πάω για ποτά.Δεν με νοιαζει ρε νταβατζακο της συμφορας τι εκανες....δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα ειτε εισαι εδω φανερα ειτε κρυβεσαι με κλωνους εισαι παντελως αδιαφορος σαν περσονα.Μονο ο μαλακας ο σουρας ο Ζεμπου σε κανει παρεα γιατι ειναι φιλόζωος
Καλα πιες τη σουμαδα σου και κοιμησου.....Προβατάκι σόρρυ αλλά πάω για ποτά.
Όποτε βρεις χρόνο σχολίασε τον αγώνα, την ομάδα σου, το νήμα λέει θρύλος υποτίθεται
Εχεις δικιο. Πολυ καλη εμφάνιση ο κοντος.Μου αρεσε πολυ ο Ποντενσε σημερα παντως...με τη Γουλβς που επαιξε αλλαγη.Αυτος που 2 μηνες τωρα φερνει ο Χοντρος μεχρι το τελος της εβδομαδας.
Και ειπες να επιστρεψεις καλοκαιριατικα να μας ζαλιζεις τ αρχιδια με τις μαλακιες σου μωρη αμπαλη καμπια;Ζεμπού βαρέθηκα να στο λέω.
Κανένας δε με μπάναρε.
Υπέβαλα παραίτηση. Το ξέρεις κι επιμένεις...
Whatever
Μουνοπανα μαν τελειωςΧαλαρωστε μωρε μαλακες μας εχετε τρελανει. Δεν βλεπετε τι καφενεια κατεβαζουν οι αλλοι τρεις;
Η κουλα αν της κανει κηδεια ο Δελλας την Κυριακη αλλαζει προπονητη και θελει 4 βασικους στην αμυνα.
Ο βαζελος αφου δεν εφαγε 3 γκολ στο δεκαλεπτο απ τον Αγιαξ καπως το κουτσοπαλεψε αλλα μεσοεπιθετικα ειναι για τα λιονταρια ολοι με εξαιρεση τον Φωτη, αντε και τον Τετε αν κοψει τις αχρηστες ντριπλες.
Νταξει ο Λαρισα+2 θα συναγωνιστει την κουλα για το ποιος θα φαει πρωτος 50 γκολ στην σεζον. Σε 3 ματς μετραει 8 γκολ παθητικο.
Πραγματικα πιστευει κανεις σας οτι εστω και ενας απ αυτους εχει καλυτερη ομαδα απο μας; Ακομα και στην αμυνα που ολοι λεμε οτι θελουμε βασικο σεντερ μπακ , ειμαστε καλυτερα απ αυτους.
Υπομονη του πουστη δεν γινεται να μην καταλαβαινουν οτι με κοντο/Ορτα(η καποιον παρομοιο) και ισως σεντερ μπακ(εγω προσωπικα αμα δεν ειναι ο Καρμο που τη ξερει την ομαδα θα πηγαινα ετσι μεχρι Δεκεμβρη) η ομαδα θα παρει το πρωταθλημα οπως συνηθιζε με 20 βαθμους διαφορα.
Δεν γινεται να μην το ξερουν, φαινεται ξεκαθαρα οτι η ομαδα δημιουργικα δεν εχει πολλες επιλογες στο κεντρο. Ο κοντος και ο Κωστας συγκλιναν πολυ παραπανω απο Μαρτινς/Βελντε για να φτιαξουν παιχνιδι. Και ετσι ομως καναμε χαλαρο διπλο απεναντι σε ομαδα που ειχε κατεβει για να παιξει ξυλο. Ειδικα το αρχιδι ο Βιγιαφανιες πηγε να κοψει την μπαλα στους Εσε/Ντοη και ο αλλος ο αμπαλος ο Μυγας πηγε να δοκιμασει το ιδιο στον Ορτεγκα αλλα του μοιρασε σακουλα και τον ξεφτιλισε. Το αρχιδι ο διαιτητης γιατι δεν εδωσε με την μια κοκκινη στο πρωτο τακλιν στον Ντοη καταλαβε ποτε κανεις; Ο αλλος ο μαλακας στο Βαρ ουτε να φωναξει για ριπλει.
Ομάδα κωλομπαράδες είστε....Μουνοπανα μαν τελειως