John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 2.846
Zebu χορευταράςΔημώδες παρά ανώνυμου;
Zebu χορευταράςΔημώδες παρά ανώνυμου;
Όχι....το έγραψε πρόχειρα σε μια κάλτσα ο Ελ Κάμπι στο ημίχρονο της παράτασης....Δημώδες παρά ανώνυμου;
Τζονακο αγοράκι μου με κάλυψαν οι προλαλησαντεςΔημώδες παρά ανώνυμου;
Θα το χορέψω
Δημώδες παρά ανώνυμου;
Δωσεεεεεεεε
Θα παρακολουθούμε την πορεία του Αεκακίου στας Ευρώπας μέχρι να έρθει η σειρά μας.Η μαλακια είναι ότι πρέπει να περιμένουμε 1μισο μήνα για Ευρώπη και βλέπουμε τα σαπακια
Έχει 50-50 σιγά μην βάλω τα μάτια μου να πονάνε....μόνο την κοιλιά μου από τα γέλια πιάνω....Η μαλακια είναι ότι πρέπει να περιμένουμε 1μισο μήνα για Ευρώπη και βλέπουμε τα σαπακια
Του Ακάκιου ναιΘα παρακολουθούμε την πορεία του Αεκακίου στας Ευρώπας μέχρι να έρθει η σειρά μας.
Τι, όχι??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Έπαιξε χαλαρά,άνετα και όσο πρέπει....καλό δείγμα ανωτεροτητας....Επειδή δεν είδα τον αγώνα ,η ομάδα έπαιξε καλά ή έπαιξε τόσο όσο να κερδίσει ?
Ευχαριστώ φίλε ,δλδ επανήλθαμε στα καλά χρόνια που χάνανε πριν μπουν στο γήπεδο οι αντίπαλοι μας ?Έπαιξε χαλαρά,άνετα και όσο πρέπει....καλό δείγμα ανωτεροτητας....
Μήπως ο κωλος σου έχει ομωςΓια πε για το χοντρό...
Ήρωας ή χοντρός.
Έχω χάσει επεισόδια....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπε ΔΕΝ έχεις ιδέα...
Νομίζω ότι άλλαξε επίπεδο ο Ολυμπιακός....πρέπει να πάνε πολλά στραβά για να έχουμε πρόβλημα ΕλλάδαΕυχαριστώ φίλε ,δλδ επανήλθαμε στα καλά χρόνια που χάνανε πριν μπουν στο γήπεδο οι αντίπαλοι μας ?
Απλά οι ορισμοί των αλοιθορων διαιτητών όπως το παδοπουλακι ήταν ψιλοπαγιδα για αυτούς αυτήν την αγωνιστική γιατί ο Γάλλος Τουν μήνυσε 2 φωνήεντα: σας ορίζω σε αγώνες όπου οι ομάδες είχαν θέματα με εσάς μέχρι τώρα παίξτε σωστά παίξτε 50-50 έχετε την στήριξή μας σε αυτό αλλιώς τον πούλο: τα άκουσες Σιδηρόπουλε;;;; Έφυγε και ο διακοφωτης και τι να κάνεις;;;Ήταν και πάρα πολύ ωραίο να νοιώθεις ότι αντίπαλοι και διαιτητές νοιώθανε δέος απέναντι σε κυπελλούχο Ευρώπης....
Τύπε τα γούστα σου αλλού.Μήπως ο κωλος σου έχει ομως
Μην τον παρεξηγειτε, μικρος σκονταψε και χτυπησε το κεφαλι του σε πέτρα.Μήπως ο κωλος σου έχει ομως
Καλά σαλτα γαμησου τωρα και αδειασε μας τη γωνια κωλομπαραΤύπε τα γούστα σου αλλού.
Προτιμώ κοριτσάκια...
Να και κάποιος που το παραδεχεται...Ευχαριστώ φίλε ,δλδ επανήλθαμε στα καλά χρόνια που χάνανε πριν μπουν στο γήπεδο οι αντίπαλοι μας ?