Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.936
Πόντοι
1.336
Τι πιο συνηθες θα ελεγε καποιος
Ρε σεις μην είστε κακοί, αφήστε τους στον σανο που τρώνε νομίζοντας ότι έχουν υπερομαδα. Και ούτε άλλοθι φυσικά στα επερχόμενα γ@μησια...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.873
Πόντοι
46.423
Με Ποντένσε ολοκληρώνεται το ρόστερ.

:alivedick::alivedick::alivedick:

Ίσως ένα σέντερ μπάκ ακόμα και μια μεταγραφή στις 31 Αυγούστου για το ...

nuclear explosion GIF

... μπάμ του καλοκαιριού.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.322
Πόντοι
28.246
Μας κουρασατε. Φταιει ο Βασκος τωρα....

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
29.636
Πόντοι
22.886
Θα ανακοινώσει μπόμπα αύριο την ώρα του αγώνα με την Νότιγχαμ ή οι πηγές μου είναι ιαματικές ... :coffee:

Θα γίνουν event πάντως αύριο κάτω .

Αναμονή .

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.873
Πόντοι
46.423

κοκκαλης-olympiacos.gif

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.322
Πόντοι
28.246
Για πες πες τι πιστεύεις εσύ.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.665
Πόντοι
2.536
Έλεος με τον
Ορτα , λες και δεν υπάρχουν άλλοι 20 παρόμοιοι παίχτες. Να πω ότι είναι ο Τζέραρντ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.322
Πόντοι
28.246
Έλεος με τον
Ορτα , λες και δεν υπάρχουν άλλοι 20 παρόμοιοι παίχτες. Να πω ότι είναι ο Τζέραρντ...
Αν όντως η διοίκηση ενημέρωσε το μεντιλιμπαρ ότι ή ποντενσε ή ορτα τότε η πάει για παιχτη ελεύθερο με υψηλό συμβόλαιο (και πριμ υπογραφης) στο κέντρο ή θα μαζέψει κανεναν φορτουνη πίσω μιας και ακομα δεν έχει υπογράψει στη ομαδα του Δώνη. Ή τους δυο.

Αντε να δουμε τι ετοιμάζει πάλι ο χοντρός μπαίνοντας στα πόδια του βασκου

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.665
Πόντοι
2.536
Αν όντως η διοίκηση ενημέρωσε το μεντιλιμπαρ ότι ή ποντενσε ή ορτα τότε η πάει για παιχτη ελεύθερο με υψηλό συμβόλαιο (και πριμ υπογραφης) στο κέντρο ή θα μαζέψει κανεναν φορτουνη πίσω μιας και ακομα δεν έχει υπογράψει στη ομαδα του Δώνη. Ή τους δυο.

Αντε να δουμε τι ετοιμάζει πάλι ο χοντρός μπαίνοντας στα πόδια του βασκου
Φορτουνη λίγο δύσκολο, έτσι και αλλιώς παίζουν άλλες θέσεις. Βρήκαμε προπονητή που ξέρει να δουλεύει και από συνήθεια πάμε να τα κάνουμε πάλι πουτανα

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.873
Πόντοι
46.423
Ωχ αμάν λέτε να επιστρέψει ο Φορτούνης αντί του Όρτα ?

:confused: :confused: :confused:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.665
Πόντοι
2.536

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Για πες πες τι πιστεύεις εσύ.

Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό να διαπραγματεύονται 3 μήνες για τον Όρτα , να έχουν ρίξει την τιμή κάτω απ' το μισό της ρήτρας και με τον παίχτη στο αεροδρόμιο να ενημερώνουν τον Μεντιλιμπαρ οτι αν τελικά έρθει δεν θα έχει Ποντενσε.
Θα μου πεις εκει που σταματαει η λογική αρχίζει ο Ολυμπιακός του χοντρού , οκ.
Παρ ολα αυτα πιστεύω οτι κάτι άλλαξε δραματικά. Είτε σε σχεση με την ιδια τη μεταγραφή Ορτα (απαιτησεις παιχτη ισως?) είτε σε σχέση με μεταγραφή Ποντενσε/ κάποιου άλλου/ Φορτουνη και αποφασιστηκε να δοθούν αλλού τα λεφτά. Αυτό θα φανεί πολύ σύντομα όμως γιατί προφανώς είναι κάτι άμεσο. Ήτοι θα ανακοινωθει κάποια άλλη μεταγραφή/προσθήκη αν όχι στο φιλικο με Φορεστ , σιγουρα μεσα στις επομενες μερες. Αν δεν ανακοινωθει τιποτα , θα επιβεβαιωθει το σενάριο του παραλόγου .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.322
Πόντοι
28.246
Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό να διαπραγματεύονται 3 μήνες για τον Όρτα , να έχουν ρίξει την τιμή κάτω απ' το μισό της ρήτρας και με τον παίχτη στο αεροδρόμιο να ενημερώνουν τον Μεντιλιμπαρ οτι αν τελικά έρθει δεν θα έχει Ποντενσε.
Θα μου πεις εκει που σταματαει η λογική αρχίζει ο Ολυμπιακός του χοντρού , οκ.
Παρ ολα αυτα πιστεύω οτι κάτι άλλαξε δραματικά. Είτε σε σχεση με την ιδια τη μεταγραφή Ορτα (απαιτησεις παιχτη ισως?) είτε σε σχέση με μεταγραφή Ποντενσε/ κάποιου άλλου/ Φορτουνη και αποφασιστηκε να δοθούν αλλού τα λεφτά. Αυτό θα φανεί πολύ σύντομα όμως γιατί προφανώς είναι κάτι άμεσο. Ήτοι θα ανακοινωθει κάποια άλλη μεταγραφή/προσθήκη αν όχι στο φιλικο με Φορεστ , σιγουρα μεσα στις επομενες μερες. Αν δεν ανακοινωθει τιποτα , θα επιβεβαιωθει το σενάριο του παραλόγου .
Το ίδιο έγραψα παραπάνω. Κάτι έχει βάλει στόχο ο χοντρός και μπαίνει στα πόδια του Βασκου. Και ο Βασικός σου λέει χίλιες φορές Ποντενσε. Αν και θα δουμε και γι αυτόν....

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Το ίδιο έγραψα παραπάνω. Κάτι έχει βάλει στόχο ο χοντρός και μπαίνει στα πόδια του Βασκου. Και ο Βασικός σου λέει χίλιες φορές Ποντενσε. Αν και θα δουμε και γι αυτόν....
Μα ο Ποντενσε ηταν εξ αρχης στα προαπαιτουμενα του Βασκου. Οπως και ο Ορτα. Δε νομιζω να συμφωνησε ποτε ο Βασκος οτι θα βγαλει τη χρονια με μοναδικο δεξι εξτρεμ τον Μαρτινς.
Για "βομβα" δε το βλέπω , αυτά είναι το Σεπτεμβρη με τους ελευθερους. Και προσωπικά προτιμώ τον Ορτα από "βομβες" και μεταγραφες αεροδρομιου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.322
Πόντοι
28.246
Μα ο Ποντενσε ηταν εξ αρχης στα προαπαιτουμενα του Βασκου. Οπως και ο Ορτα. Δε νομιζω να συμφωνησε ποτε ο Βασκος οτι θα βγαλει τη χρονια με μοναδικο δεξι εξτρεμ τον Μαρτινς.
Για "βομβα" δε το βλέπω , αυτά είναι το Σεπτεμβρη με τους ελευθερους. Και προσωπικά προτιμώ τον Ορτα από "βομβες" και μεταγραφες αεροδρομιου.
Και εγώ τον Ορτα θέλω αλλά άντε βγάλε άκρη με τον χοντρό. Αν και Ορτα ξανά βρίσκεις.
Δεν ξέρω, αδερφέ. Θέλει και στόπερ εκτός από εξτρέμ που καίγεσαι για αυτές τις θέσεις και πάει για βόμβες και όχι ουσία.
Μακάρι να είναι μόνο ο Ορτα το τίμημα της βόμβας.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Και εγώ τον Ορτα θέλω αλλά άντε βγάλε άκρη με τον χοντρό. Αν και Ορτα ξανά βρίσκεις.
Δεν ξέρω, αδερφέ. Θέλει και στόπερ εκτός από εξτρέμ που καίγεσαι για αυτές τις θέσεις και πάει για βόμβες και όχι ουσία.
Μακάρι να είναι μόνο ο Ορτα το τίμημα της βόμβας.
Λες να φέρει το Ράμος να απολαύσει τα μπουζουκια της παραλιακής ; Θέλω να ελπίζω οτι δεν θα δούμε καμία βόμβα κι οτι έχει βάλει μυαλό μετά το προπέρσινο κάζο που έπαθε με Βρσαλικο , Χαμες, Μαρσελο κλπ. Το μπατζετ μας ειναι πολυ σφιχτό και ακριβώς επειδή λείπουν βασικές θέσεις θα είναι αυτοκτονία να πετάμε λεφτά σε μαλακίες. Θα το συζηταγα (ισως) για τον Χουμελς αν δε βρεθει τιποτα καλυτερο και πρεπει να φαμε το Ντοη στη μαπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom