rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.987
- Πόντοι
- 3.446
Τι πιο συνηθες θα ελεγε καποιοςΧθες έφαγαν και ένα σκληρό γαμησάκι ...
... από κάτι Αρμένιους ...
Τι πιο συνηθες θα ελεγε καποιοςΧθες έφαγαν και ένα σκληρό γαμησάκι ...
... από κάτι Αρμένιους ...
Ρε σεις μην είστε κακοί, αφήστε τους στον σανο που τρώνε νομίζοντας ότι έχουν υπερομαδα. Και ούτε άλλοθι φυσικά στα επερχόμενα γ@μησια...Τι πιο συνηθες θα ελεγε καποιος
Μας κουρασατε. Φταιει ο Βασκος τωρα....
Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Εμπλοκή για Όρτα στον Ολυμπιακό, επιστρέφει στο Πόρτο ενώ θα πέταγε από Λισαβόνα για Αθήνα»
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της μετακίνησης του Αντρέ Όρτα στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο να μένει, τουλάχιστον για την ώρα, στην Μπράγκα.www.sport-fm.gr
Μας κουρασατε. Φταιει ο Βασκος τωρα....
Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Εμπλοκή για Όρτα στον Ολυμπιακό, επιστρέφει στο Πόρτο ενώ θα πέταγε από Λισαβόνα για Αθήνα»
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της μετακίνησης του Αντρέ Όρτα στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο να μένει, τουλάχιστον για την ώρα, στην Μπράγκα.www.sport-fm.gr
Για πες πες τι πιστεύεις εσύ.A Bola: «Γι' αυτό χάλασε η μεταγραφή του Όρτα στον Ολυμπιακό»
Για τα πορτογαλικά ΜΜΕ το ναυάγιο της μεταγραφής του Όρτα στον Ολυμπιακό θεωρείται δεδομένο, την ώρα που A Bola και Record κάνουν λόγο για επιλογή Μεντιλίμπαρ που συνδέεται με την επικείμενη απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσεathlosnews.gr
Αν όντως η διοίκηση ενημέρωσε το μεντιλιμπαρ ότι ή ποντενσε ή ορτα τότε η πάει για παιχτη ελεύθερο με υψηλό συμβόλαιο (και πριμ υπογραφης) στο κέντρο ή θα μαζέψει κανεναν φορτουνη πίσω μιας και ακομα δεν έχει υπογράψει στη ομαδα του Δώνη. Ή τους δυο.Έλεος με τον
Ορτα , λες και δεν υπάρχουν άλλοι 20 παρόμοιοι παίχτες. Να πω ότι είναι ο Τζέραρντ...
Φορτουνη λίγο δύσκολο, έτσι και αλλιώς παίζουν άλλες θέσεις. Βρήκαμε προπονητή που ξέρει να δουλεύει και από συνήθεια πάμε να τα κάνουμε πάλι πουταναΑν όντως η διοίκηση ενημέρωσε το μεντιλιμπαρ ότι ή ποντενσε ή ορτα τότε η πάει για παιχτη ελεύθερο με υψηλό συμβόλαιο (και πριμ υπογραφης) στο κέντρο ή θα μαζέψει κανεναν φορτουνη πίσω μιας και ακομα δεν έχει υπογράψει στη ομαδα του Δώνη. Ή τους δυο.
Αντε να δουμε τι ετοιμάζει πάλι ο χοντρός μπαίνοντας στα πόδια του βασκου
Για πες πες τι πιστεύεις εσύ.
Το ίδιο έγραψα παραπάνω. Κάτι έχει βάλει στόχο ο χοντρός και μπαίνει στα πόδια του Βασκου. Και ο Βασικός σου λέει χίλιες φορές Ποντενσε. Αν και θα δουμε και γι αυτόν....Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό να διαπραγματεύονται 3 μήνες για τον Όρτα , να έχουν ρίξει την τιμή κάτω απ' το μισό της ρήτρας και με τον παίχτη στο αεροδρόμιο να ενημερώνουν τον Μεντιλιμπαρ οτι αν τελικά έρθει δεν θα έχει Ποντενσε.
Θα μου πεις εκει που σταματαει η λογική αρχίζει ο Ολυμπιακός του χοντρού , οκ.
Παρ ολα αυτα πιστεύω οτι κάτι άλλαξε δραματικά. Είτε σε σχεση με την ιδια τη μεταγραφή Ορτα (απαιτησεις παιχτη ισως?) είτε σε σχέση με μεταγραφή Ποντενσε/ κάποιου άλλου/ Φορτουνη και αποφασιστηκε να δοθούν αλλού τα λεφτά. Αυτό θα φανεί πολύ σύντομα όμως γιατί προφανώς είναι κάτι άμεσο. Ήτοι θα ανακοινωθει κάποια άλλη μεταγραφή/προσθήκη αν όχι στο φιλικο με Φορεστ , σιγουρα μεσα στις επομενες μερες. Αν δεν ανακοινωθει τιποτα , θα επιβεβαιωθει το σενάριο του παραλόγου .
Μα ο Ποντενσε ηταν εξ αρχης στα προαπαιτουμενα του Βασκου. Οπως και ο Ορτα. Δε νομιζω να συμφωνησε ποτε ο Βασκος οτι θα βγαλει τη χρονια με μοναδικο δεξι εξτρεμ τον Μαρτινς.Το ίδιο έγραψα παραπάνω. Κάτι έχει βάλει στόχο ο χοντρός και μπαίνει στα πόδια του Βασκου. Και ο Βασικός σου λέει χίλιες φορές Ποντενσε. Αν και θα δουμε και γι αυτόν....
Και εγώ τον Ορτα θέλω αλλά άντε βγάλε άκρη με τον χοντρό. Αν και Ορτα ξανά βρίσκεις.Μα ο Ποντενσε ηταν εξ αρχης στα προαπαιτουμενα του Βασκου. Οπως και ο Ορτα. Δε νομιζω να συμφωνησε ποτε ο Βασκος οτι θα βγαλει τη χρονια με μοναδικο δεξι εξτρεμ τον Μαρτινς.
Για "βομβα" δε το βλέπω , αυτά είναι το Σεπτεμβρη με τους ελευθερους. Και προσωπικά προτιμώ τον Ορτα από "βομβες" και μεταγραφες αεροδρομιου.
Λες να φέρει το Ράμος να απολαύσει τα μπουζουκια της παραλιακής ; Θέλω να ελπίζω οτι δεν θα δούμε καμία βόμβα κι οτι έχει βάλει μυαλό μετά το προπέρσινο κάζο που έπαθε με Βρσαλικο , Χαμες, Μαρσελο κλπ. Το μπατζετ μας ειναι πολυ σφιχτό και ακριβώς επειδή λείπουν βασικές θέσεις θα είναι αυτοκτονία να πετάμε λεφτά σε μαλακίες. Θα το συζηταγα (ισως) για τον Χουμελς αν δε βρεθει τιποτα καλυτερο και πρεπει να φαμε το Ντοη στη μαπα.Και εγώ τον Ορτα θέλω αλλά άντε βγάλε άκρη με τον χοντρό. Αν και Ορτα ξανά βρίσκεις.
Δεν ξέρω, αδερφέ. Θέλει και στόπερ εκτός από εξτρέμ που καίγεσαι για αυτές τις θέσεις και πάει για βόμβες και όχι ουσία.
Μακάρι να είναι μόνο ο Ορτα το τίμημα της βόμβας.