Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Την περίπτωση του Λεάντερ Ντεντόνκερ έχουν στη λίστα τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, προκειμενου να ενισχύσουν την θέση τού αμυντικού μέσου με έναν παίκτη επιπέδου - Γιατί ο διεθνής Βέλγος άσος έχει θητεία Άντερλεχτ, Γουλβς, Άστον Βίλα και Νάπολι και, στα 29 του χρόνια, είναι μια δοκιμασμένη για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ελπίζω να μην πωληθεί ο Έσε ...

:confused: :confused: :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Το παλευει ο παιχταρας και χωρις τον κουντουρη στις εξεδρες...:rockon:
Εντάξει το να κερδίσεις κιτρινιάρη στο πινγκ πονγκ είναι σα να κερδίσει κάποια ευρωπαϊκή χώρα στη διαφθορά την ελλαδα

• Like
Αντιδράσεις: raopau

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Στο πόλο ξεκινάμε σαν φαβορί άμα αποκτήσουμε Κακάρη κ ζαλανκι ...κ με τη διάλυση της προ ρεκκο

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Κουτσίδης, Μουζακίτης, Μπακούλας και Κωστούλας δείχνουν ώριμοι και έτοιμοι και πιστεύω ότι θα μείνουν στην πρώτη ομάδα.

Ο Παπακανέλλος έχει τεράστια ποιότητα αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο Μπακούλας σκυλί στο κέντρο.

Ο Μουζακίτης ο νέος Μόντριτς.

Ο Κουτσίδης με απίστευτα σωματικά προσόντα.

Ο Κωστούλας σαν 3ος σέντερ φόρ μια χαρά είναι.

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
Κουτσίδης, Μουζακίτης, Μπακούλας και Κωστούλας δείχνουν ώριμοι και έτοιμοι και πιστεύω ότι θα μείνουν στην πρώτη ομάδα.

Ο Παπακανέλλος έχει τεράστια ποιότητα αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας.

συμφωνω σε οτι λες.αλλα ηρεμα,γιατι πολλα εχιυν δει τα ματια μας.ποσα ταλεντα δεν εχουν παιξει μπαλλα&ρπαιξαν οι ξυλοκοποι!!παραδειγματα πολλα!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ο Μπακούλας σκυλί στο κέντρο. Ο νεος Μπουσκετς

Ο Κουτσίδης με απίστευτα σωματικά προσόντα. Ο νεος Αγιαλα

Ο Κωστούλας σαν 3ος σέντερ φόρ μια χαρά είναι. Ο νεος Μεσι
Στα εσιαξα. Ακου ο νεος Μοντριτς. Κάτι τέτοιες μαλακιες γραφετε και στα σοσιαλ και οι σανοφυλλαδες και γινονται μαλακες μετα.
Ξερεις ποσα καρβελια θελει για να γινει Μοντριτς;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.645
Πόντοι
2.306

Κωστουλας και Παπακανελλος ειναι τα μεγαλυτερα ταλεντα αλλα δεν ειναι ετοιμοι για τετοιο επιπεδο. Παπακανελλος καλυτςρα να παει δανεικος εξωτερικο και Κωστουλας να μεινει στην Κ19 και να τον παιρνει στην πρωτη ομαδα που και που . Μουζακιτης παιχταρα, πρεπει να παρει ευκαιριες αλλά με ρεγουλο ειναι μολις 17. Μπακουλας μπορει να παιξει επισης σε καποια ματς. Για Κουτσιδη δεν εχω ξεκαθαρη γνωμη.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.645
Πόντοι
2.306
Στα εσιαξα. Ακου ο νεος Μοντριτς. Κάτι τέτοιες μαλακιες γραφετε και στα σοσιαλ και οι σανοφυλλαδες και γινονται μαλακες μετα.
Ξερεις ποσα καρβελια θελει για να γινει Μοντριτς;

Νεο Ινιεστα και νεο Τσάβι δεν έχουμε ;;;;;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Νεο Ινιεστα και νεο Τσάβι δεν έχουμε ;;;;;
Κατι θα βγει απο το Ρεντη.

Για τον Κουτσιδη κατι εχω γραψει συμφωνα με την δικη μου γνωμη. Δεν θα εδιωχνα ουτε τον Κ. Κωστουλα εγω. Και τους δυο να μου προστατευουν την πρωτη τετραδα απο καρτες μαζι με τον Αμπι. Και προστασια και μπαρουτοκαπνισμα ταυτοχρονα και No γκρινια.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.645
Πόντοι
2.306
Κατι θα βγει απο το Ρεντη.

Για τον Κουτσιδη κατι εχω γραψει συμφωνα με την δικη μου γνωμη. Δεν θα εδιωχνα ουτε τον Κ. Κωστουλα εγω. Και τους δυο να μου προστατευουν την πρωτη τετραδα απο καρτες μαζι με τον Αμπι. Και προστασια και μπαρουτοκαπνισμα ταυτοχρονα και No γκρινια.
Δεν ξερω ποια ειναι η πρώτη τετράδα βασικά. Στοπερ της προκοπης ΔΕΝ εχουμε παρει απ' οσο ξερω. Δεν ασχολουμαι και καθε μερα βεβαια οποτε μπορει να κανω λαθος αλλα δε νομιζω , θα το ειχα μαθει. Επίσης , γίδι Ντοη εγώ τον έδιωχνα με τις κλωτσιές. Ειναι άμπαλος εντελώς και δε στρίβει , δεν πρόκειται να μάθει ποτέ ποδόσφαιρο. Ουτε σε φιλικο δε μπορει να σταθει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Δεν ξερω ποια ειναι η πρώτη τετράδα βασικά. Στοπερ της προκοπης ΔΕΝ εχουμε παρει απ' οσο ξερω. Δεν ασχολουμαι και καθε μερα βεβαια οποτε μπορει να κανω λαθος αλλα δε νομιζω , θα το ειχα μαθει. Επίσης , γίδι Ντοη εγώ τον έδιωχνα με τις κλωτσιές. Ειναι άμπαλος εντελώς και δε στρίβει , δεν πρόκειται να μάθει ποτέ ποδόσφαιρο. Ουτε σε φιλικο δε μπορει να σταθει.
Ο Βασκος τον εχει χρησιμοποιησει ως εξαρι. Εκει επαιζε πριν τον παρει ο Μιτσελ προπερσυ και τον κανει στοπερ. Δεν εχω παρακολουθησει ολα τα φιλικα αλλα διαβαζω οτι παει καλα σε αυτην την θεση. Λογικο. Λιγότερο αγχος ευθυνης. Αλλο να εισαι μπροστα απο τα δυο στοπερ και αλλο αγχος να εισαι πριν το τερμα εσυ. Δουλευει καπως καλυτερα το μυαλο.

Δεν βρισκεται και καποιος να μας δωσει κανα τεσσαρι να τον δωσουμε. Δεν νομιζω να ανανεωσει συμβολαιο του χρονου ακομα και αν του προταθει.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.645
Πόντοι
2.306
Ο Βασκος τον εχει χρησιμοποιησει ως εξαρι. Εκει επαιζε πριν τον παρει ο Μιτσελ προπερσυ και τον κανει στοπερ. Δεν εχω παρακολουθησει ολα τα φιλικα αλλα διαβαζω οτι παει καλα σε αυτην την θεση. Λογικο. Λιγότερο αγχος ευθυνης. Αλλο να εισαι μπροστα απο τα δυο στοπερ και αλλο αγχος να εισαι πριν το τερμα εσυ. Δουλευει καπως καλυτερα το μυαλο.

Δεν βρισκεται και καποιος να μας δωσει κανα τεσσαρι να τον δωσουμε. Δεν νομιζω να ανανεωσει συμβολαιο του χρονου ακομα και αν του προταθει.

εξαρι χωρίς κοντρόλ.... :confused::confused::confused: και πάλι το ερώτημα παραμένει όμως. Ποιοι θα παίξουν στην άμυνα ;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ο truls moregardh παίκτης του ολυμπιακου τώρα για το χρυσό στον τελικό ανδρών επιτραπέζιας αντισφαίρισης
1722856314964.jpeg

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

Annapurna