Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
κανεις ριπορτ? σε λιγο θα ζητας και εμβασματα σαν τον θηνιο.Δεν τα διάβασα όλα ρε μλκ.
Έχουμε και δουλειές....
Ποιο λες;
Ρε μαλάκες φάγατε το ΚΥΡΙΟ rebirthed.
Μάλλον θέλετε να μιλάτε μόνοι σας εδώ....
Ξέρει αυτός που πρέπει τι λέω....
Σε εμάς κανένα report δεν απέδωσε.
2 μέτρα και 2 σταθμά...
Ούτε ριπόρτ ούτε ζητιάνος μπούσταρε.κανεις ριπορτ? σε λιγο θα ζητας και εμβασματα σαν τον θηνιο.
εισαι γερολαδας ομως χρωστας 2 κιλα μελομακαρονα ασημακοπουλου.Ούτε ριπόρτ ούτε ζητιάνος μπούσταρε.
εισαι γερολαδας ομως χρωστας 2 κιλα μελομακαρονα ασημακοπουλου.
Θα τα ξεπληρώσει σε γουρνοπουλα.... μην ανησυχείς.εισαι γερολαδας ομως χρωστας 2 κιλα μελομακαρονα ασημακοπουλου.
τακη ζηλευω που δεν εχω αποκλεισει και εγω την ΖΕΝ ΕΣ.
Στο μανίκι μπαίνει αυτό το σηματάκι.ο Νικολακοπουλος μετεφερε την ειδηση οτι η κουπα θα μπει στην νεα επετειακη φανελα του θρυλου. Ειτε στο μανικι ειτε στο δεξι μερος του στηθους.
Κανονικα εκει πρεπει να μπει.Στο μανίκι μπαίνει αυτό το σηματάκι.
στον πατο των χανουμοβαζελων παει καλυτερα.Στο μανίκι μπαίνει αυτό το σηματάκι.
Τι εννοεις; Μπλουζακια; Χεστηκα προσωπικα.Να πούμε και κάτι άσχετο με την ομαδα αλλά σημαντικό : Η ποδοσφαιρική μπουτικ μας ειναι για τον πούτσο καβάλα (σε αντιθεση με την μπασκετική). Τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Κοντευει να περασει μια βδομαδα κι ακομα δεν εχουν βγαλει ουτε μιση συλλεκτικη σειρα για την κουπα , δε ξερω αν το εχουν σκεφτει καν βασικα. Αταλαντα και Ρεαλ εννοειται τις εβγαλαν την ιδια μερα που το σηκωσαν. Περαν τουτου , εχω παραγγειλει εδω και δεκα μερες τισερτ , κασκολ, καπελο τελικου και φυσικα εχω παραλαβει τ'αρχιδια μου. Ουτε φωνη ουτε ακροαση. Εντελως ερασιτεχνικο επιπεδο για συλλογο μεγεθους Ολυμπιακου.