ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.430
- Πόντοι
- 5.006
τακη ζηλευω που δεν εχω αποκλεισει και εγω την ΖΕΝ ΕΣ.
Στο μανίκι μπαίνει αυτό το σηματάκι.ο Νικολακοπουλος μετεφερε την ειδηση οτι η κουπα θα μπει στην νεα επετειακη φανελα του θρυλου. Ειτε στο μανικι ειτε στο δεξι μερος του στηθους.
Κανονικα εκει πρεπει να μπει.Στο μανίκι μπαίνει αυτό το σηματάκι.
στον πατο των χανουμοβαζελων παει καλυτερα.Στο μανίκι μπαίνει αυτό το σηματάκι.
Τι εννοεις; Μπλουζακια; Χεστηκα προσωπικα.Να πούμε και κάτι άσχετο με την ομαδα αλλά σημαντικό : Η ποδοσφαιρική μπουτικ μας ειναι για τον πούτσο καβάλα (σε αντιθεση με την μπασκετική). Τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Κοντευει να περασει μια βδομαδα κι ακομα δεν εχουν βγαλει ουτε μιση συλλεκτικη σειρα για την κουπα , δε ξερω αν το εχουν σκεφτει καν βασικα. Αταλαντα και Ρεαλ εννοειται τις εβγαλαν την ιδια μερα που το σηκωσαν. Περαν τουτου , εχω παραγγειλει εδω και δεκα μερες τισερτ , κασκολ, καπελο τελικου και φυσικα εχω παραλαβει τ'αρχιδια μου. Ουτε φωνη ουτε ακροαση. Εντελως ερασιτεχνικο επιπεδο για συλλογο μεγεθους Ολυμπιακου.
παιζαν πολλα κασκολ τελικου.Να πούμε και κάτι άσχετο με την ομαδα αλλά σημαντικό : Η ποδοσφαιρική μπουτικ μας ειναι για τον πούτσο καβάλα (σε αντιθεση με την μπασκετική). Τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Κοντευει να περασει μια βδομαδα κι ακομα δεν εχουν βγαλει ουτε μιση συλλεκτικη σειρα για την κουπα , δε ξερω αν το εχουν σκεφτει καν βασικα. Αταλαντα και Ρεαλ εννοειται τις εβγαλαν την ιδια μερα που το σηκωσαν. Περαν τουτου , εχω παραγγειλει εδω και δεκα μερες τισερτ , κασκολ, καπελο τελικου και φυσικα εχω παραλαβει τ'αρχιδια μου. Ουτε φωνη ουτε ακροαση. Εντελως ερασιτεχνικο επιπεδο για συλλογο μεγεθους Ολυμπιακου.
Τι εννοεις; Μπλουζακια; Χεστηκα προσωπικα.
Ρεπλικες της κουπας μπορει να βγαλει να πάω και να την παρω να την βαλω στο σαλονι;
παιζαν πολλα κασκολ τελικου.
Δεν με νοιαζει της ουεφα.Εχει η ΟΥΕΦΑ αλλά ειναι μικρογραφια και πανακριβη
Δεν με νοιαζει της ουεφα.
Να γραφει επανω Olympiacos FC θελω!
Δεν ξερω αν επιτρεπεται κιολας να το εκτεταλλευτεις εμπορικα. Δεν ακουσει καμια ομαδα ουτε σε ευρωπαικο τιτλο στη μπαλα ουτε στο μπάσκετ να το κανει.Αμα ηταν εξυπνοι θα εβγαζαν.
Δεν ξερω αν επιτρεπεται κιολας να το εκτεταλλευτεις εμπορικα. Δεν ακουσει καμια ομαδα ουτε σε ευρωπαικο τιτλο στη μπαλα ουτε στο μπάσκετ να το κανει.
3d πριντερ ειναι για σεν παμ.Δεν ξερω αν επιτρεπεται κιολας να το εκτεταλλευτεις εμπορικα. Δεν ακουσει καμια ομαδα ουτε σε ευρωπαικο τιτλο στη μπαλα ουτε στο μπάσκετ να το κανει.
Δεν εχω βαλει τατου μεχρι τωρα πανω μου, θα με κανει να παω να το χτυπησω τωρα στα γεράματα ρε πουστη μου.Ναι , δεν ξέρω ουτε εγω. Μονο για το ΝΒΑ ξερω που βγαζουν ρεπλικες δαχτυλιδια για τους οπαδους. Θα ηταν ωραια ομως να ειχαμε ενα αντιγραφο κουπας / αντιγραφο μεταλλίου.