baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
αει βρε μαλακα ασχολησου με κατι πιο σοβαρο ναι γουσταρουμε να κερδιζουμε αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας.αγωνιω για σημερα και αυριο
αει βρε μαλακα ασχολησου με κατι πιο σοβαρο ναι γουσταρουμε να κερδιζουμε αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας.αγωνιω για σημερα και αυριο
θα γαμηθεις τουγκεδεραγωνιω για σημερα και αυριο
ρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελικο τι να κανωαει βρε μαλακα ασχολησου με κατι πιο σοβαρο ναι γουσταρουμε να κερδιζουμε αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας.
μειθνε ηρεμος σαν το αβαταρρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελιο τι να κανω
να παρεις ενα λακαβουλιν να κατσεις να το δεις οχι με κατυ σαρρκ σαν αλβανος εργατηςρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελικο τι να κανω
φαε μια σνικερς.ρε μαλακα τοσα χρονια εχω να παω τελικο τι να κανω
θα βαλω λαγκαβουλιν θα βαλεις ξηροκαρπια?μετα τον μικρο γιαννακη που καλεσαμε για το υπερτατο ΗΘΟΣ του στον τελικο της τεταρτης καλω και εγω και ο βαρος τον Αθηναιο να ερθει τεταρτη στην γιγαντοοθονη στην μαρινα ζεας....
υπερανετα.....θα βαλω λαγκαβουλιν θα βαλεις ξηροκαρπια?
Έτσι ακριβώς.εισαι τρελος,πιο υγιεις προεδρους απο τα αδελφια δεν υπαρχουν και ο μπαρτζωκας μπορει να τρωει κολληματα αλλα φτιαχνει ομαδες με παιχτες κολλεγιακου μπασκετ.
Ρώτα χριστοπαναγιαΈτσι ακριβώς.
Ο Μίλου γιατί έπαιξε τόσο λίγο?
και με τζονι μπλακ καλα ειναι,μη του φουσκωνεις τα μυαλανα παρεις ενα λακαβουλιν να κατσεις να το δεις οχι με κατυ σαρρκ σαν αλβανος εργατης
σε μπλοκαρω αμεσα....και βαζω στοιχημα οτι πας γηπεδο καθε δυο χρονια....Παίδες μερικοί ή έχετε πάθει επιλεκτική αμνησία ή δεν ασχολείστε καν με το μπασκετ και απλά γραφετε πιπες. Ας πούμε μερικά πράγματα με το όνομά τους :
- Στ' αρχίδια μας αν είναι "καλα παιδιά" οι Αφοι. Δεν τους θέλουμε για γαμπρους.
- Αρχίδια έχουν ;
- Εγωισμό έχουν ;
- Τους έχει πίπα-κώλο ο πρεζάκιας όποτε πάρει τη δόση του ;
- Έχουν κάνει μισή οικονομική υπέρβαση τα τελευταία 15 χρόνια ήτοι μετά την απόκτηση Σπανούλη ;
- Διοικούν το πιο αποτυχημένο και ηττοπαθές τμήμα του Συλλόγου ;
- Xάσαμε τίτλους ευρωπαΙκους και εγχώριους γιατί για πολλά χρόνια ήταν σε άρνηση να ανεβάσουν το μπατζετ έστω για 100 ευρώ και να κάνουν προσθήκες μεσουσης της σεζον ;
- Χάσαμε παίχτες γιατί επίσης για πολλά χρόνια ήταν σε άρνηση να κάνουν ανανεώσεις συμβολαίων πριν τη λήξη τους και έπρεπε να πάει Ιούλιος για να συζητήσουν ;
- Ζήσαμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ και την πιο ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στην ιστορία του Ολυμπιακού με τα καραγκιοζiλικια του #mexritelous και τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 ;
Ο Ολυμπιακός είναι ο Ολυμπιακός. Δε μπορεί να γίνει Μπασκόνια , δε μπορεί να γίνει Αλμπα , δε μπορεί να γίνει Προμηθέας και να πανηγυρίζουμε για "υπερβασεις" , χαμενα πρωταθληματα και χαμενα ευρωπαϊκα. Αν δε μπορούν , καλύτερα ας το κλείσουν.#mexritelous
εγω εχω αντιπαθεια στον φαλ οποτε δεν θα ειμαι αντικειμενικος στ δικα μου ματια μου δεν εχει θεση στην ομαδα.Έτσι ακριβώς.
Ο Μίλου γιατί έπαιξε τόσο λίγο?
σε μπλοκαρω αμεσα....και βαζω στοιχημα οτι πας γηπεδο καθε δυο χρονια....
κ;αταπτυστο ποστΠαίδες μερικοί ή έχετε πάθει επιλεκτική αμνησία ή δεν ασχολείστε καν με το μπασκετ και απλά γραφετε πιπες. Ας πούμε μερικά πράγματα με το όνομά τους :
- Στ' αρχίδια μας αν είναι "καλα παιδιά" οι Αφοι. Δεν τους θέλουμε για γαμπρους.
- Αρχίδια έχουν ;
- Εγωισμό έχουν ;
- Τους έχει πίπα-κώλο ο πρεζάκιας όποτε πάρει τη δόση του ;
- Έχουν κάνει μισή οικονομική υπέρβαση τα τελευταία 15 χρόνια ήτοι μετά την απόκτηση Σπανούλη ;
- Διοικούν το πιο αποτυχημένο και ηττοπαθές τμήμα του Συλλόγου ;
- Xάσαμε τίτλους ευρωπαΙκους και εγχώριους γιατί για πολλά χρόνια ήταν σε άρνηση να ανεβάσουν το μπατζετ έστω για 100 ευρώ και να κάνουν προσθήκες μεσουσης της σεζον ;
- Χάσαμε παίχτες γιατί επίσης για πολλά χρόνια ήταν σε άρνηση να κάνουν ανανεώσεις συμβολαίων πριν τη λήξη τους και έπρεπε να πάει Ιούλιος για να συζητήσουν ;
- Ζήσαμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ και την πιο ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στην ιστορία του Ολυμπιακού με τα καραγκιοζiλικια του #mexritelous και τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 ;
Ο Ολυμπιακός είναι ο Ολυμπιακός. Δε μπορεί να γίνει Μπασκόνια , δε μπορεί να γίνει Αλμπα , δε μπορεί να γίνει Προμηθέας και να πανηγυρίζουμε για "υπερβασεις" , χαμενα πρωταθληματα και χαμενα ευρωπαϊκα. Αν δε μπορούν , καλύτερα ας το κλείσουν.#mexritelous
Και βαλεσε μπλοκαρω αμεσα....και βαζω στοιχημα οτι πας γηπεδο καθε δυο χρονια....
ολοφανερο.....και μονο που ειπες αθηνα φτανει....στο καλο η καινουργιασου ομαδα παιζει αυριοα) Εις τον μπουτζον μου
β) Γήπεδο πλεον δεν πηγαίνω ποτέ γιατί δεν μένω ούτε πατάω στην Αθήνα.