You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.129
- Πόντοι
- 42.697
Τσίρκο γιναμε
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.265
- Πόντοι
- 5.006
MEDRANOΤσίρκο γιναμε
Ε ναι να μην έκανε παρέλαση στο Μοσχάτο ...ο βασιλιάς του Καρναβαλ;Ποιός το περίμενε οτι ο Καρναβαλ θα φευγε μες το καρναβαλι. Πεφτουμε απ' τα σύννεφα.
Πάμε δυνατά για το επόμενο παρατράγουδο που λογικα θα διωξουμε στα πλει οφ. Ειναι διασκεδαστικό το τσιρκο του χοντρου .
Ξεφτυλιστηκεστην απολογία του σήμερα.....το πιο γρηγορο χειροκροτημα στην ιστορια της ανθρωποτητας απο τον καραπαπα με το που τελειωνει την ομιλια του ο προεδρος...γυρω στα 0,3 νανοσεκοντ αντιδραση το υπολογισα...
ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΗΚΕΕΕΕΣυγκινήθηκα ρε πουστη μου!
Τα οσα ειπε ο Καραπαπας για την φουστα στον Μπαλτακο:
«Έχω μετανιώσει από το πρώτο λεπτό για την πράξη μου. Μια πράξη που ούτε με τιμά, ούτε εκφράζει την κοσμοθεωρία μου. Μπορεί να διαφωνώ σε όλα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όμως η πράξη αυτή ήταν απαράδεκτη για μένα. Ακόμα και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι με κατέκριναν.
Υπήρξε ένταση πριν, αλλά έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έγινε στο τέλος. Την είχα όντως μαζί μου τη φούστα, αλλά δεν είχα προσχεδιάσει να του την πετάξω, την είχα για να την κάνω δώρο στη φίλη μου. Ήταν μια πράξη που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν φέρομαι έτσι».
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Δεν εντυπωσιαζει αλλα δεν ειναι και σαπακι τελειως.
- Μπιλμπάο -> θητεία 2 μηνών . 1 νίκη σε 10 παιχνίδια .
- Βαγιαδολιδ -> Κατακτηση Β' Εθνικης Ισπανιας (ο μονος τιτλος του σε δικη του ομαδα).
- Οσασουνα -> Την εσωσε ηρωικά την τελευταια αγωνιστικη. Επος.
- Λεβαντε -> Ακομα μια θητεια 2 μηνων. 1 νικη σε 8 παιχνιδια και τερματα 0-14 εντος εδρας.
- Ειμπαρ -> Η μακροβιοτερη θητεια του. Στο τελος την υποβιβασε.
- Αλαβες -> Θητεια 4 μηνων. Την υποβιβασε κι αυτη.
- Σεβιλη -> Την ανελαβε τελος Μαρτη και πηρε το Γιουροπα στον αυτοματο. Φετος που επρεπε να φτιαξει δικη του ομαδα τον εδιωξαν με τις κλωτσιες στον 1,5 μηνα γιατι θα την υποβιβαζε κι αυτη.
ΚΟΥΙΖ : Θα προλάβει να φάει μπακαλιάρο σκορδαλιά ;
Μαρτη ανελαβε την Σεβίλλη για να σωσει την κατηγορια. Την εσωσε πηρε και παλι το europa. Η πρωτη επιτευξη βοηθησε και η ιστορια της ομαδας και η δευτερη το μέταλλο της. Εβαλε και αυτος το χερακι του αλλα περισσοτερο ισχυουν τα δυο πρωτα. Στην συνεχεια διεκδικησε και δευτερη κουπα στο Καραισκακη και την εχασε στα πεναλτι. Οπως το πηρε δηλαδη απο τον Μουρινιο ετσι το εχασε απο τον Γκουαρντιολα. Η Σεβιλλη του εκανε νεο συμβολαιο. Προπονηταρας.
Σε εμας τωρα αναλαμβανει ουσιαστικα να σωσει τη χρονια με το να βγουμε ευρωπη του χρονου. Δηλαδη να εξασφαλισει την τριτη θεση. (Που καταντησαμε ξανα λεω) Αν το κανει και καταφερει να προχωρησει στο conference τον Ολυμπιακο κανα δυο γυρους τον βγαζει και πετυχημενο και κανει προετοιμασια το καλοκαιρι. Προπονηταρας. Ουσιαστικά ο,τι ιαχυει για την Σεβιλλη παραπανω, ισχυει και για τον Ολυμπιακο που με την ιστορια του και το μεταλλο του, ποντάρει εκει ο χοντρος. Και κατα τον Οκτώβριο ψαχνουμε παλι για προπονητη οπως επραξε και η Σεβιλλη.
Αρχιδια καλαβρεζικα.
Στ αρχιδια μας για την Σεβιλλη θα μου πειτε. Αλλα, το γεγονος και οτι η Σεβιλλη και φετος παλευει για να σωσει κατηγορια φταιει ο Μπεντιλιμπαρ και ο καθε Μπεντιλιμπαρ; Απλα αυτοι ειναι τα ευκολα θυματα για να κρυβονται οι μαλακες που διοικούν.
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.046
- Πόντοι
- 10.446
δλδ ο Ολλανδός που ήρθε χθες απολύθηκε πριν προσληφθεί, για να πάρουμε τον βάσκο ......
οπότε τυπικά ο βάσκος είναι ο 8ος ( αφού στο ματς με ΟΦΗ θα κάτσει ο κόουτς της Κ 19 που θα είναι ο 7ος από τότε που έφυγε ο Μαρτινς)
αλλά μπορεί κ να λογαριαστεί ώς 9ος αφού δεν κάθησε ο ολλανδός που η΄ρθε για να μείνει αλλά δεν έμεινε και έφυγε....
πρόεδρο Εδεσσαϊκού έπαθα....
Ολυμπιακάρα ρε νι@μού...ήρθεν η ώραν σας....
θα σας πάμε
οπότε τυπικά ο βάσκος είναι ο 8ος ( αφού στο ματς με ΟΦΗ θα κάτσει ο κόουτς της Κ 19 που θα είναι ο 7ος από τότε που έφυγε ο Μαρτινς)
αλλά μπορεί κ να λογαριαστεί ώς 9ος αφού δεν κάθησε ο ολλανδός που η΄ρθε για να μείνει αλλά δεν έμεινε και έφυγε....
θα σας πάμε
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Εχε πιστη. Τον προτεινε ο Ερνεστο. Και για να τον προτεινε ο Ερνεστο ετσι ειναι. Σωστα αδερφε @ΑΝΤΖΕΛΟδλδ ο Ολλανδός που ήρθε χθες απολύθηκε πριν προσληφθεί, για να πάρουμε τον βάσκο ......
θα σας πάμε
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 6.515
κι άμα δεν το παρουμε θα τον αλλάξουμε τυπε, ξέρουμε τώρα...ειναι ο τυχερος να παρουμε το καρνεισον μεσα στο τζαμι.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
H Λιμόζ ξανά στις οθόνες σας.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαλένθια - Ολυμπιακός 65-78 : Men in black «σάρωσαν» στην Ισπανία (vid)
2024.....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Προτεινε ο Ερνεστο,Σεβιλλη,Γιουροπα,Προεδρος τι τσιμπησες αποψε κτλ....
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.265
- Πόντοι
- 5.006
Μπάσκετ Ράιτ χαλια χθες ε?Προτεινε ο Ερνεστο,Σεβιλλη,Γιουροπα,Προεδρος τι τσιμπησες αποψε κτλ....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Καλος ηταν αλλα παλι οι αλλοι παιζανε χωρις σεντερ...στο μονο παιχνιδι που εχει παιξει απεναντι σε σεντερ της προκοπης ηταν για τον πεουλα.Θα τον δουμε στη συνεχεια...Μπάσκετ Ράιτ χαλια χθες ε?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.265
- Πόντοι
- 5.006
Δηλαδή τσαμπα τον πηραμε κάνει ότι μπορεί το παιδί,και πάλι σου ξυνιζει ρε μλκΚαλος ηταν αλλα παλι οι αλλοι παιζανε χωρις σεντερ...στο μονο παιχνιδι που εχει παιξει απεναντι σε σεντερ της προκοπης ηταν για τον πεουλα.Θα τον δουμε στη συνεχεια...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Εγω απλα λεω αυτα που βλεπω....μεχρι τωρα εχει κανει 2 σουπερ παιχνιδια απεναντι σε ομαδες που δεν ειχαν αξιολογους ψηλους και ενα χαλια απεναντι σε εναν πολυ καλο ψηλο.Χθες η Βαλενθια επαιζε χωρις σεντερ αν δεν το καταλαβες....Δηλαδή τσαμπα τον πηραμε κάνει ότι μπορεί το παιδί,και πάλι σου ξυνιζει ρε μλκ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις