billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Είμαι Παρθένος ακόμα!!!Εισαι πιο μλκς απ οτι δειχνεις τυπε........
Εσυ ΣΙΓΟΥΡΑ δε γαμησες κανεναν
Είμαι Παρθένος ακόμα!!!Εισαι πιο μλκς απ οτι δειχνεις τυπε........
Εσυ ΣΙΓΟΥΡΑ δε γαμησες κανεναν
Θέλω να το ακουωΕ μεγαλος ανθρωπος λες οτι εισαι,δεν ξερεις?
Τοχεις ξανακάνει εξαλλου,τότε που σας βίαζε ο Γιαννάκης ο Ιωανιδης!Απαπα
Εγω θα το απεφευγα....πως εσυ εφυγες στο ημιχρονο με -20 ?
Ε,εγω δε θα ρχομουν καν
Μη μιλας για βιασμο στο καταφυγιο των Μ2Τοχεις ξανακάνει εξαλλου,τότε που σας βίαζε ο Γιαννάκης ο Ιωανιδης!
Αυτο κανει μπαμ αδερφεΕίμαι Παρθένος ακόμα!!!
Ποιος ξέρει το παρασκηνιο για να υποχρεωθεί να το πει!Πάρτα και συ στα μούτρα γιατι οσο πιο ασχετος εισαι τοσο πιο μεγαλες μαλακίες λες!!!
Μηπως εγινε και φαουλ στο κλεψιμο απ οπου ξεκιναει το fast break ?Ποιος ξέρει το παρασκηνιο για να υποχρεωθεί να το πει!
Το θέμα ειναι τι εγινε,όχι τι ειπώθηκε!
Και έγινε καθαρή κλοπή,με έγκυρο καλάθι της μπαρτσα που δεν μετρήθηκε από τους διαιτητές!
αμα εχανε ο βαζελος σε τελικο θα εμπαινα και γω στο νημα σας και θα εγραφα πολυ χειροτερα απο αυτον ετσι καλα εκανε και αυτος και μπηκε και ειρωνευτηκε και εμεις του απαντησαμε μαλακιες σε δουλεια να βρισκομαστε βαρεμαραΔεν στο ζητησε κανεις μαν
Εκαστος εφ ω εταχθη
Το έχεις μελετήσει,οπότε ξέρεις την σληθεια!Μηπως εγινε και φαουλ στο κλεψιμο απ οπου ξεκιναει το fast break ?
Μηπως τυπε?
ηρθα....ολοκληρος?Το έχεις μελετήσει,οπότε ξέρεις την σληθεια!
Το σίγουρο είναι ότι λίγες μέρες μετά ήρθες και αρπαξες 35!
Μακάρι, αλλά δυστυχώς ήμουν 30αρηςηρθα....ολοκληρος?
η ησουν αγεννητος?
ημουν και στο πεταλο του αμστερνταμ μου λεει ο σπρειτζης καγκελοβαφτης
οταν μαθεις τους κανονισμους και το τι γινεται οταν κολλαει το χρονομετρο λες αλλη παπαρια για να γελαμε!!Ποιος ξέρει το παρασκηνιο για να υποχρεωθεί να το πει!
Και έγινε καθαρή κλοπή,με έγκυρο καλάθι της μπαρτσα που δεν μετρήθηκε από τους διαιτητές!
Ελα ρε βρανκοβιτς!οταν μαθεις τους κανονισμους και το τι γινεται οταν κολλαει το χρονομετρο λες αλλη παπαρια για να γελαμε!!
ακου λεει υποχρεωθηκε!!!!καλυτερα να παραδεχθεις οτι σε ταπωσα καυμενε,μην γινεσαι αστειος!!
τετοια ταπα εφαγες ακριβως!!!Ελα ρε βρανκοβιτς!
Μόνο που τότε το κόψιμο ήταν αφού η μπαλλα είχε βρει ταμπλω!τετοια ταπα εφαγες ακριβως!!!
σου εχουμε σκισει την μητρα με πολλους τροπους....μας τα εκλασες σε τελ αβιβ και σαραγοσα πελατη!!
τσιμπησες ενα αρχιδακι στους τελικους!!!
στο βερολινο ομως σε ξεκωλιασα και το σηκωσα !!!
καμια σχεση!!!
Η ιστορία έγραψε.Ποιος ξέρει το παρασκηνιο για να υποχρεωθεί να το πει!
Έτσι είναι μουνόπανο.Δεν αισθάνομαι την αναγκη να απολογηθώ σε κανέναν τα αθλητικά και τα πολιτικά νηματα είναι για μπινελίκια καζουρες κλπ οποίος θέλει συμμετέχει και όποιος θέλει πληρώνει και το ανάλογο τίμημα
Άρα....Μόνο που τότε το κόψιμο ήταν αφού η μπαλλα είχε βρει ταμπλω!
Άρα?
Μη βριζιες πρωί πρωι ρε,τι τσιμπησες?Έτσι είναι μουνόπανο.