Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 10.411
Ειρθα εδώ ...ΑΕΚΑΡΑ ΝΤΑΜΠΛ
Έχε χάρη που μου είσαι συμπαθής
Ειρθα εδώ ...ΑΕΚΑΡΑ ΝΤΑΜΠΛ
Έκανα αντεπίθεση χαχαχα
Έχε χάρη που μου είσαι συμπαθής
Έλα εντάξει έχει παραγινει αυτό με την γαμιολα την Τσαρούχα, εκτός τόπου και χρόνου για ακόμα ένα παιχνίδι.
Βρε καλώς τον Λούλη, το Λούλη το Λουλάκι μας. Τυπε μόλις με ενημέρωσε ο Φαλ ότι η κωλοτρυπιδα λέει σου είναι ιδιαιτέρως δουλεμενη, κοινώς πηγάδι. Λέει αλήθεια; Θα στείλω και στον Βεζενκοφ να μου το επιβεβαιώσει.παλι σας πηδανε ? αααααααχ ρε Γιουλ αααααααααααααααααχχχχχχχ ρε Γιουλ !
Βρε καλώς τον Λούλη, το Λούλη το Λουλάκι μας. Τυπε μόλις με ενημέρωσε ο Φαλ ότι η κωλοτρυπιδα λέει σου είναι ιδιαιτέρως δουλεμενη, κοινώς πηγάδι. Λέει αλήθεια; Θα στείλω και στον Βεζενκοφ να μου το επιβεβαιώσει.
Έχει βγάλει πρόγραμμα κιόλας, Μανιμαλ. Για ξανά διάβασε τοΔεν μας λες,εσείς τι θα κάνετε του χρόνου?
του χρονου παλι ΑΕΚ του παραχρονου παλι ΑΕΚ μετα βαζελος Βοτανικος και μετα εγω νεα Τουμπα
εσεις τι θα κανετε τα επομενα 10 χρονια ? Νοτινγχαμ ? Γιουρολιγκα ?
Για δεν την κόβεις την Μαλαματίνα, σε πειραζει αφού.παει ο Βεζενκοφ εφυγε του χρονου θα ειστε σαν το πτωμα τον βαζελο φετος !
καλα ρε μπουκωμενε, ειναι φρεσκο το σπερμα μας στα μουτρα σου, σπαρταραει ακομα, μπορεις να το παρεις και για μελλοντικη εξωσωματικη αμα θες, ζεστο, ζωντανο, και μπαινεις να μας πεις για την ευρωλιγκα που δεν θα σε βαλουν μεσα ουτε για να καθαριζεις το παρκε;μας συγκινησες ρε μπαγασα.... κατσε να δουμε μια παλι αυτο το ωραιο βιντεο :
Ελα ρε καριολη, Γιουλ, ελα σε φωναζει το κοτοπουλο.μας συγκινησες ρε μπαγασα.... κατσε να δουμε μια παλι αυτο το ωραιο βιντεο :
@HollywoodInRosa a.k.a Γιουλη. @ROB. C a.k.a. (T) ROB(AS)Μεζεκλικι είναι ο τύπος τι να ασχοληθείς λίγη προσοχή θέλει ας του δώσουμε τα 5 λεπτά που του αναλογούν
ναι έχεις δίκιο πάππι, είσαι ένα ξεφτέρι
Μεζεκλικι είναι ο τύπος τι να ασχοληθείς λίγη προσοχή θέλει ας του δώσουμε τα 5 λεπτά που του αναλογούν
για να ξεχασεις τον πονο σου απ'το κακο που σε βρηκε ειπες να καβλαντησεις τα χανουμια.... ελα μου ντε ομως που τελικα ολοι φετος χαρηκαμε με τα γεροντακια που σου αρπαξαν την κουπα μεσα απο τα χερια σου ! ησουν και το φαβορι 1ος ντεμεκ πως για αφου ?
τετοια ζαλαδα ωραια ειχες να νοιωσεις απο εποχες Μπανταλονα και Αγιου Κορνηλιου
οι χαρες που μας δινεις στην Ευρωπη οταν πιστευεις οτι κατι θα καταφερεις και πεφτει η φαπα απο ψηλα στον σβερκο σου ειναι απεριγραπτη !
μετα το τριποντο με την Φενερ και την κουλη περιοδο της Μονακο ηθελα να την φας οσο πιο δραματικα γινεται , αν γινεται.... τελικα το εργο βγηκε υπερπαραγωγη !
ευχαριστουμε Ρεαλ και ολα τα παιδια που γ@ματε τον γαυρο και γουσταρουμε χροοοοοοοοονια τωρα !
ΥΓ. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ! ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ !