Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Δεν μας λες,εσείς τι θα κάνετε του χρόνου?

του χρονου παλι ΑΕΚ του παραχρονου παλι ΑΕΚ μετα βαζελος Βοτανικος και μετα εγω νεα Τουμπα

εσεις τι θα κανετε τα επομενα 10 χρονια ? Νοτινγχαμ ? Γιουρολιγκα ? :2funny::2funny::2funny::2funny:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.039
Πόντοι
10.411
του χρονου παλι ΑΕΚ του παραχρονου παλι ΑΕΚ μετα βαζελος Βοτανικος και μετα εγω νεα Τουμπα

εσεις τι θα κανετε τα επομενα 10 χρονια ? Νοτινγχαμ ? Γιουρολιγκα ? :2funny::2funny::2funny::2funny:
Και Νότιγχαμ και Euroleague θα παίζουμε και τίτλο στα εγχώρια σε πολλά αθλήματα
Φαταούλες είμαστε,ό,τι γουστάρουμε κάνουμε....
Αν περιμένεις νέα Τούμπα για τίτλο σώθηκες κλωνάρι....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.372
Πόντοι
5.006

Φύγε μορη πουστρα,δε σε γαμαμε άλλο κωλομπαρα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336

νταξει φαγατε 2 απο πιο αδιαφορη ομαδα με 10 παικτες απ'το πενταλεπτο. Για τις επομενες 9 μερες θα εχεις το ακαταλογιστο :grouphug:

friend pet GIF

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Έλα εντάξει έχει παραγινει αυτό με την γαμιολα την Τσαρούχα, εκτός τόπου και χρόνου για ακόμα ένα παιχνίδι.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Έλα εντάξει έχει παραγινει αυτό με την γαμιολα την Τσαρούχα, εκτός τόπου και χρόνου για ακόμα ένα παιχνίδι.

παλι σας πηδανε ? αααααααχ ρε Γιουλ αααααααααααααααααχχχχχχχ ρε Γιουλ !

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
παλι σας πηδανε ? αααααααχ ρε Γιουλ αααααααααααααααααχχχχχχχ ρε Γιουλ !
Βρε καλώς τον Λούλη, το Λούλη το Λουλάκι μας. Τυπε μόλις με ενημέρωσε ο Φαλ ότι η κωλοτρυπιδα λέει σου είναι ιδιαιτέρως δουλεμενη, κοινώς πηγάδι. Λέει αλήθεια; Θα στείλω και στον Βεζενκοφ να μου το επιβεβαιώσει.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Βρε καλώς τον Λούλη, το Λούλη το Λουλάκι μας. Τυπε μόλις με ενημέρωσε ο Φαλ ότι η κωλοτρυπιδα λέει σου είναι ιδιαιτέρως δουλεμενη, κοινώς πηγάδι. Λέει αλήθεια; Θα στείλω και στον Βεζενκοφ να μου το επιβεβαιώσει.

παει ο Βεζενκοφ εφυγε του χρονου θα ειστε σαν το πτωμα τον βαζελο φετος !

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.873
Πόντοι
46.423
Μπαίνω μέσα στο φόρουμ και βλέπω το νήμα του θρύλου.

Ώπα λέω κάτι θα συνέβη, κάτσε να μπω να διαβάσω τι νέο υπάρχει.

Και μπαίνω και διαβάζω για κωλοτρυπίδες ... κλπ ...

:tooth: :tooth:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246
Δεν μας λες,εσείς τι θα κάνετε του χρόνου?
Έχει βγάλει πρόγραμμα κιόλας, Μανιμαλ. Για ξανά διάβασε το
.. :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.043
Πόντοι
2.606
Τύποι ακούστε σκηνικό χωρίς πολλές λεπτομέρειες βοηθάω σήμερα ένα ταλαίπωρημενης εμφάνισης μεγάλο άνθρωπο πάνω από 75 ετών σε κάποιο θέμα χωρίς να τον ξέρω κΑι τέλος πάντων του δίνω κάτι όχι πολυ μεγάλης αξιας και συγκινήθηκε εγώ βέβαια όπως πάντα ήμουν απότομος Και ομολογώ ότι δεν τον χειριζόμουν με ευγένεια στην αρχή γιατί με πέτυχε σε φάση .με ρωτάει στο ξεκάρφωτο εντελως τι ομάδα εισαι του λέω με στόμφο και μου λέει είμαι ο τάδε παθαίνω σοκ είχα απλά ακουστά το όνομα του αλλά βεβαια δεν ήξερα καν πως είναι να πω οτι κραταγε το είδα μετά ένα ερυθρόλευκο κομπολόι .ο γεράκος βουρκώνει ήταν παλιά δόξα του Ολυμπιακού εκεί έχω χρίσει να συγκινούμε και γλυκαίνω και με τελειώνει .βγαζει από την τσέπη του τυλιγμένο σαν πολύτιμο φυλαχτό κάτι μέσα με μια δίπλωμενη χαρτοπετσέτα και λαστιχάκια δεμένο το ανοίγει προσεκτικά και μου το δείχνει ήταν μια προσωπική αφιέρωση από τον Σωκράτη πάνω σε ένα κάτι σαν μέταλλιο και βουρκωσε .εκεί λύγισα και μου λέει σε ευχαριστώ θα σου φέρω μια πρόσκληση μπορώ να το κάνω να δεις τον Ολυμπιακό αυτό είχε μόνο για να μου ανταποδώσει του λέω όχι παππού σε ευχαριστώ είμαι κομπλέ
Έφυγε δάκρυσα

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
μας συγκινησες ρε μπαγασα.... κατσε να δουμε μια παλι αυτο το ωραιο βιντεο :

:zfuck::zfuck::zfuck::knockinb::knockinb::knockinb::2on1::2on1::2on1::2on1:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.043
Πόντοι
2.606
Βάλε μου από την Πυλαία σήμερα τυπε να δακρύσω πάλι

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336

καλα ρε μπουκωμενε, ειναι φρεσκο το σπερμα μας στα μουτρα σου, σπαρταραει ακομα, μπορεις να το παρεις και για μελλοντικη εξωσωματικη αμα θες, ζεστο, ζωντανο, και μπαινεις να μας πεις για την ευρωλιγκα που δεν θα σε βαλουν μεσα ουτε για να καθαριζεις το παρκε; :2funny:

θα σου ελεγα να παρατησεις το μπασκετακι αλλα που να σε στειλω; στην μπαλα που σε γαμησαμε μεσα στο μπουρδελο σου τελευταια αγωνιστικη; που σου πηρε το κυπελλο για πλακα η αεκ με 10 παικτες;

φτιαξτε ομαδα τσιμπουκοδρομιας και τοτε σιγουρα θα παρετε τιτλο :alivedick: να τσακωνεστε με το βαζελο για την πρωτη θεση

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.320
Πόντοι
28.246

Ελα ρε καριολη, Γιουλ, ελα σε φωναζει το κοτοπουλο.

Ρε μαλακα, εχεις μπροστα σου αγωνα με εμας και ερχεσαι να μας κανεις πλακα; Μα εισαι τοσο μαλακας που δεν βαζεις μυαλο με τιποτα. Ουτε 24 ωρες δεν κρατησε η μαλακια σου.

ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΟΥΥΥΥΥΛΛΛΛΛ :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.043
Πόντοι
2.606
Μεζεκλικι είναι ο τύπος τι να ασχοληθείς λίγη προσοχή θέλει ας του δώσουμε τα 5 λεπτά που του αναλογούν :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom