Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.109
Πόντοι
28.246
Το να βριζεις πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν σε κανει μαγκα.. αν τραβας κανα ζορι μαζι μου ελα πανω να το λυσουμε.
Κουβεντα θα κανομε μην φοβασαι, κερναω και ρετσινα!
Ρε τραβα και γαμησου, φλωροκοτα της Τουμπας.

Λοιπον, βγαινει νταμπλουχος ο Παοκ χανω. Δεν βγαινει νταμπλουχος ο παοκ οποιος και αν παρει πρωταθλημα οποιος και να παρει κυπελλο χανεις.

Το παμε;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.891
Πόντοι
2.606
Τ

Λοιπον, βγαινει νταμπλουχος ο Παοκ χανω. Δεν βγαινει νταμπλουχος ο παοκ οποιος και αν παρει πρωταθλημα οποιος και να παρει κυπελλο χανεις.

Το παμε;
Του έχω καλύτερη πρόταση ποιος θα είναι πρωταθλητής σκέτο αυτός η εγώ ότι βάλει όχι στο κουβεντιαστο σε χαρτονομίσματα εγώ τα διπλα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.014
Πόντοι
3.346

Λοιπον, βγαινει νταμπλουχος ο Παοκ χανω. Δεν βγαινει νταμπλουχος ο παοκ οποιος και αν παρει πρωταθλημα και κυπελλο χανεις.

Το παμε;
Βρισε κι αλλο ρε μαγκακο του πληκτρολογιου.. να δουμε στο τελος ποιος ειναι κοτα.
Επιμενω, αν τραβας ζορι με την παρτη μου ελα πανω να του κουβεντιασουμε απο κοντα, θα κερασω και μπουγατσα!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.109
Πόντοι
28.246
Κοτα εισαι εσυ που οταν σε ειπα να βαλεις τον κωλο σου.. αρχισες να λες οτι δεν πιστευεις την ομαδα σου.
Εγω θα ειμαι πρωταθλητης και φετος..αν το αμφισβητεις βαλε στοιχημα τον κωλο σου, αλλιως αντε στην τρυπα σου ρε πιτσιρικο.
Νταμπλουχος ο παοκ, ΧΑΝΩ
Οχι νταμπλουχος ο παοκ ΧΑΝΕΙΣ

Η ο δικος μου κωλος θα γαμηθει ή ο δικος σου.

Το στοιχημστιζω τωρα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.014
Πόντοι
3.346
Νταμπλουχος ο παοκ, ΧΑΝΩ
Οχι νταμπλουχος ο παοκ ΧΑΝΕΙΣ

Η ο δικος μου κωλος θα γαμηθει ή ο δικος σου.

Το στοιχημστιζω τωρα.
Ενταξει αλλα επιδεις εσυ προτεινες το στοιχημα ελα πανω να δωσουμε τα χερια, ετσι κανουν στα στοιχηματα, αντε σε περιμενω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.109
Πόντοι
28.246
Βρισε κι αλλο ρε μαγκακο του πληκτρολογιου.. να δουμε στο τελος ποιος ειναι κοτα.
Επιμενω, αν τραβας ζορι με την παρτη μου ελα πανω να του κουβεντιασουμε απο κοντα, θα κερασω και μπουγατσα!
Βρε μαλακα εδω κιοτευεις να βαλεις ενα στοιχημα, και θα ερθεις μπροστσ μου να μετρηθούμε; Ή δεν θα εμφανιστεις ή θα φερεις και παρεα. Δεν πας μονος σου σε τετοια ραντεβου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.109
Πόντοι
28.246
Ενταξει αλλα επιδεις εσυ προτεινες το στοιχημα ελα πανω να δωσουμε τα χερια, ετσι κανουν στα στοιχηματα, αντε σε περιμενω.
Μισο να σωσω το ποστ.

ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΜΠΛ ΦΕΤΟΣ.

:coffee:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.014
Πόντοι
3.346
Βρε μαλακα εδω κιοτευεις να βαλεις ενα στοιχημα, και θα ερθεις μπροστσ μου να μετρηθούμε; Ή δεν θα εμφανιστεις ή θα φερεις και παρεα. Δεν πας μονος σου σε τετοια ραντεβου.
Ρε εισαι αντρας η οχι?? ειπαμε στο λογο μου θα ερθεις θα κεραστεις θα βαλουμε το στοιχημα και θα φυγεις κυριος, τι αλλο να σε πω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μισο να σωσω το ποστ.

ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΜΠΛ ΦΕΤΟΣ.

:coffee:
Αντε καλα φαντασμενε, πανε σκουπισε τον κωλο σου γιατι βρωμισε μεχρι εδω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.891
Πόντοι
2.606
Εδώ το νήμα είναι του Ολυμπιακού του γαμια τον γνωρίζεις δεν είναι γκεη πραιντ να κανείς παρέλαση με μπειμπι ντολ αν εσυ η κάποιος όμοιος σου που το λέει η καρδούλα του θέλει να εμφανιστεί να ποντάρει τα λεφτά του αλλιως ξεκουμπίστητε απο εδώ με τον κωλο δεν γαμαει κανείς εδώ μέσα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.109
Πόντοι
28.246
Ρε εισαι αντρας η οχι?? ειπαμε στο λογο μου θα ερθεις θα κεραστεις θα βαλουμε το στοιχημα και θα φυγεις κυριος, τι αλλο να σε πω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αντε καλα φαντασμενε, πανε σκουπισε τον κωλο σου γιατι βρωμισε μεχρι εδω.
Σου ζητω δημοσια συγγνωμη που σε αποκαλεσα κοτα. Και ο, τι αλλο. Εχεις αντερα να βαλεις στοιχηματαρα. Φροντισε να τηρησεις τον λογο σου.

@ Μαλακα DayStalker ετουτος εδω το εβαλε το στοιχημα. Τουλάχιστον αυτος εχει αρχιδια.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.014
Πόντοι
3.346
Εδώ το νήμα είναι του Ολυμπιακού του γαμια τον γνωρίζεις δεν είναι γκεη πραιντ να κανείς παρέλαση με μπειμπι ντολ αν εσυ η κάποιος όμοιος σου που το λέει η καρδούλα του θέλει να εμφανιστεί να ποντάρει τα λεφτά του αλλιως ξεκουμπίστητε απο εδώ με τον κωλο δεν γαμαει κανείς εδώ μέσα
Στ αρχιδια μου τι ειναι εκει ρε τυπε.. ουτε τραβαω κανα ζορι με κανενα απο εσας!
Θελεις να ακουσεις πως εχει η ιστορια εχει καλο.. αλλιως μην με παραθετεις κι ολας, οπως γραφεις εσυ στο νημα του ΠΑΟΚ και σε αλλα νηματα ετσι γραφουμε κι εμεις εδω.. αλλιως καντε το ιδιωτικο να τα λετε μεταξυ σας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.891
Πόντοι
2.606
Στ αρχιδια μου τι ειναι εκει ρε τυπε.. ουτε τραβαω κανα ζορι με κανενα απο εσας!
Θελεις να ακουσεις πως εχει η ιστορια εχει καλο.. αλλιως μην με παραθετεις κι ολας, οπως γραφεις εσυ στο νημα του ΠΑΟΚ και σε αλλα νηματα ετσι γραφουμε κι εμεις εδω.. αλλιως καντε το ιδιωτικο να τα λετε μεταξυ σας.
Να γράφεις ότι θέλεις όποτε θέλεις μην προκαλείς με στοιχήματα γιατί διαβάζουν και άλλοι που τα βάζουν με όποιον τρόπο εσυ επιλέξεις

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.014
Πόντοι
3.346
Σου ζητω δημοσια συγγνωμη που σε αποκαλεσα κοτα. Και ο, τι αλλο. Εχεις αντερα να βαλεις στοιχηματαρα. Φροντισε να τηρησεις τον λογο σου.

@ Μαλακα DayStalker ετουτος εδω το εβαλε το στοιχημα. Τουλάχιστον αυτος εχει αρχιδια.
Με λεφτα βαζω εχεις το λογο μου.
Κωλο και μαλκιες πανε σ κανα πουστρακι οχι εδω.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.569
Πόντοι
2.306

Βρε μαλακα , ενα 1000ρικακι σου ειπα να βαλεις και επιμενεις να βαζεις τον κωλο σου. Που δε τον θελει κανεις.

Και μαζεψες και τους οπαδους του Ακρατητου και του Πανιωνιου στο νημα του Θρυλου. Τι να πω.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.014
Πόντοι
3.346
Να γράφεις ότι θέλεις όποτε θέλεις μην προκαλείς με στοιχήματα γιατί διαβάζουν και άλλοι που τα βάζουν με όποιον τρόπο εσυ επιλέξεις
Ρε τυπε ο αλλος φαγωθηκε τοσο καιρο να βαλουμε.. εγω σημερα του προτεινα για πρωτη φορα.
Το κανει συνεχεια, γραφω οτι η ομαδα μου θα παει καλα και πεταγετε και σου λεει βαζεις στοιχημα τον κωλο σου.. ενταξει το ειπε μια το ειπε δυο αν θελει τοσο πολυ να βαλει τετοιο στοιχημα ας ερθει απο κοντα να δωσουμε και τα χερια.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.109
Πόντοι
28.246
Με λεφτα βαζω εχεις το λογο μου.
Κωλο και μαλκιες πανε σ κανα πουστρακι οχι εδω.
Δεσμευτηκες για κωλο. Εχω σωσει το ποστ, το εχω και σε φωτο. Θα τα πουμε προς το καλοκαιρι του 2025

Καλη ποδοσφαιρική σεζον να εχουμε.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.014
Πόντοι
3.346
Δεσμευτηκες για κωλο. Εχω σωσει το ποστ, το εχω και σε φωτο. Θα τα πουμε προς το καλοκαιρι του 2025

Καλη ποδοσφαιρική σεζον να εχουμε.
Ναι με μια προυποθεση να ερθεις απο κοντα να βαλουμε το στοιχημα αλλιως δεν ισχυει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.891
Πόντοι
2.606
Ρε τυπε ο αλλος φαγωθηκε τοσο καιρο να βαλουμε.. εγω σημερα του προτεινα για πρωτη φορα.
Το κανει συνεχεια, γραφω οτι η ομαδα μου θα παει καλα και πεταγετε και σου λεει βαζεις στοιχημα τον κωλο σου.. ενταξει το ειπε μια το ειπε δυο αν θελει τοσο πολυ να βαλει τετοιο στοιχημα ας ερθει απο κοντα να δωσουμε και τα χερια.
Δεν το έχω παρακολουθήσει αυτό αν συνέβει είναι δικό σας θέμα αλλά αν το γράφεις εδώ μέσα το διαβάζουν και άλλοι που δεν παρακολουθούν τις στιχομυθίες σας

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.014
Πόντοι
3.346
Τα στοιχηματα οι Αντρες τα βαζουν απο κοντα δινοντας τα χερια..αυτο ξερω εγω, τ αλλα ολα ειναι παπαριες.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.109
Πόντοι
28.246
Βρε μαλακα , ενα 1000ρικακι σου ειπα να βαλεις και επιμενεις να βαζεις τον κωλο σου. Που δε τον θελει κανεις.

Και μαζεψες και τους οπαδους του Ακρατητου και του Πανιωνιου στο νημα του Θρυλου. Τι να πω.
@yakuza old boy εκτος του οτι δεν ειναι αρχιδστος γαυρος ετουτος τελικα δεν ειναι ουτε παοτσης. Μενει αεκ και βαζελος να ελεγξουμε τι στο πουτσο ειναι.

Αυτος μαλακα σταλκερ, εβαλε ο,τι του ζητησα και ο,τι δηλωσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom