Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.002
Πόντοι
3.346
@yakuza old boy εκτος του οτι δεν ειναι αρχιδστος γαυρος ετουτος τελικα δεν ειναι ουτε παοτσης. Μενει αεκ και βαζελος να ελεγξουμε τι στο πουτσο ειναι.

Αυτος μαλακα σταλκερ, εβαλε ο,τι του ζητησα και ο,τι δηλωσε.
Αντρικιο στοιχημα θα βαλουμε η θα γραφεις ολοι την ωρα μαλακιες?? λεγε ρε γιατι πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.569
Πόντοι
2.306
@yakuza old boy εκτος του οτι δεν ειναι αρχιδστος γαυρος ετουτος τελικα δεν ειναι ουτε παοτσης. Μενει αεκ και βαζελος να ελεγξουμε τι στο πουτσο ειναι.

Αυτος μαλακα σταλκερ, εβαλε ο,τι του ζητησα και ο,τι δηλωσε.

Δεν βλέπω να έβαλε κανένα στοίχημα. Κι αυτός λεφτά σου λέει να βάλετε και κάνεις την κότα ως συνήθως. Αναμενομενο για οπαδο της Φορεστ και της Ριο Αβε. Ούτε με οπαδό τοπικης ομαδουλας που παιρνει κουπα καθε 40 χρονια δε τολμας να στοιχηματισεις. Ρεζιλικι.

karagkouniki.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.883
Πόντοι
2.606
τι λεει αυτος ο ουνας ειναι καλος η αυνανας? δεν λεει να γλιτωσουμε απο τους βαψομαλλιαδες:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.841
Πόντοι
6.256
Τα στατιστικα του Ουνας του παιχταρα περυσι στη Λιλ....

Συμμετοχη σε 17 παιχνιδια μολις στο πρωταθλημα και σε αυτα στα 14 μπηκε σαν αλλαγη...με 1 γκολ και μηδεν ασιστ.

To 22-23 τα πηγαμε καλυτερα....21 παιχνιδια επαιξε στα 12 βασικος στα 9 αλλαγη με 1 γκολ και 2 ολακερες ασιστ!!!

Καθε χρονο η αξια του πεφτει κατακορυφα ασορτι με τον χρονο συμμετοχης του....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.057
Πόντοι
5.006

Συμμετοχη σε 17 παιχνιδια μολις στο πρωταθλημα και σε αυτα στα 14 μπηκε σαν αλλαγη...με 1 γκολ και μηδεν ασιστ.

To 22-23 τα πηγαμε καλυτερα....21 παιχνιδια επαιξε στα 12 βασικος στα 9 αλλαγη με 1 γκολ και 2 ολακερες ασιστ!!!

Τσακο τον και μια 5 ετια στη ναπολι πάλι ρόμπα θα γινεις.Ρομάνο: «Συμφώνησαν Ουνάς και Ολυμπιακός για συμβόλαιο δυο ετών»!
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε το here we go και για τη μεταγραφή του Άνταμ Ουνάς στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:wanker::wanker: παιχτουρα

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.915
Πόντοι
3.446

Κίνηση απελπισίας είναι δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.841
Πόντοι
6.256
Τσακο τον και μια 5 ετια στη ναπολι πάλι ρόμπα θα γινεις.Ρομάνο: «Συμφώνησαν Ουνάς και Ολυμπιακός για συμβόλαιο δυο ετών»!
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε το here we go και για τη μεταγραφή του Άνταμ Ουνάς στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία!

:wanker::wanker: παιχτουρα
Ρε παπαρα που αναθεμα αν τον εχεις δει μια φορα στη ζωη σου να παιζει....θελεις να σου βαλω τα στατιστικα του στη Ναπολη να γελανε και οι πετρες;Και εκει παγκιτης ηταν με ελαχιστα γκολ και ασιστ και τη μονη χρονια που εκανε κατι της προκοπης ηταν οταν τον δωσανε δανεικο στην ομαδαρα που λεγεται Κροτονε και ειχε 4 γκολ και 4 ασιστ!!!

Σε εχουμε μαθει πια καθε παιχτη που φερνουμε ειναι παιχτουρα και οταν βγαινει παλτο εξαφανιζεσαι....:2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.057
Πόντοι
5.006
Ρε παπαρα που αναθεμα αν τον εχεις δει μια φορα στη ζωη σου να παιζει....θελεις να σου βαλω τα στατιστικα του στη Ναπολη να γελανε και οι πετρες;Και εκει παγκιτης ηταν με ελαχιστα γκολ και ασιστ και τη μονη χρονια που εκανε κατι της προκοπης ηταν οταν τον δωσανε δανεικο στην ομαδαρα που λεγεται Κροτονε και ειχε 4 γκολ και 4 ασιστ!!!

Σε εχουμε μαθει πια καθε παιχτη που φερνουμε ειναι παιχτουρα και οταν βγαινει παλτο εξαφανιζεσαι....:2funny:
Ρε κωλομπαρα λεμε βλέπω βρε μλκ ποδόσφαιρο ευρωπαϊκό τούβλο εισαι δε περνεις χαμπαρι,τραβα γαμησου αν δε πιστεύεις στη τελικη.

:wanker:

Συνημμένα

• adam-ounas-napoli_lhl1euhbcqy21pcgoij8mzs8d.jpg
    adam-ounas-napoli_lhl1euhbcqy21pcgoij8mzs8d.jpg
    397 KB · Εμφανίσεις: 14

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.841
Πόντοι
6.256
Ρε κωλομπαρα λεμε βλέπω βρε μλκ ποδόσφαιρο ευρωπαϊκό τούβλο εισαι δε περνεις χαμπαρι,τραβα γαμησου αν δε πιστεύεις στη τελικη.

:wanker:
Ναι μαλακα βλεπεις ποδοσφαιρο και ειδες τον Ουνας που παιζει καθε χρονο στα μισα παιχνιδια της χρονιας και στα περισσοτερα ως αλλαγη και τυφλωθηκες...ουστ απο δω ρε καταβοθρα!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.057
Πόντοι
5.006
Ναι μαλακα βλεπεις ποδοσφαιρο και ειδες τον Ουνας που παιζει καθε χρονο στα μισα παιχνιδια της χρονιας και στα περισσοτερα ως αλλαγη και τυφλωθηκες...ουστ απο δω ρε καταβοθρα!
Βρε τραβά γαμησου μουνοπανο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.841
Πόντοι
6.256
Στη Ναπολι τον ειδε ο Αντζελος και τυφλωθηκε απο τον παιχταρα!!!Παμε να δουμε τι εκανε στη Ναπολι!!!

1727264367550.png

Επαιξε ο παιχταρας σε 62 απο τα 11 παιχνιδια απο το 2017 εως το 2022,στα υπολοιπα ειτε σαπισε στο παγκο ειτε ηταν εκτος αποστολης,στα οποια 62 επαιξε σαν αλλαγη μαλιστα με τον εκπληκτικο αριθμο των 7 γκολ σε και 1 ασιστ σε ΠΕΝΤΕ ΟΛΑΚΕΡΑ χρονια!!!

ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΖΕΛΟΤΥΠΟΥ!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.057
Πόντοι
5.006
Στη Ναπολι τον ειδε ο Αντζελος και τυφλωθηκε απο τον παιχταρα!!!Παμε να δουμε τι εκανε στη Ναπολι!!!

1727264367550.png

Επαιξε ο παιχταρας σε 62 απο τα 11 παιχνιδια απο το 2017 εως το 2022,στα υπολοιπα ειτε σαπισε στο παγκο ειτε ηταν εκτος αποστολης,στα οποια 62 επαιξε σαν αλλαγη μαλιστα με τον εκπληκτικο αριθμο των 7 γκολ σε και 1 ασιστ σε ΠΕΝΤΕ ΟΛΑΚΕΡΑ χρονια!!!

ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΖΕΛΟΤΥΠΟΥ!!!
Μετά θα σε δω πάλι οταν παίζει μλκ,ετσι ελεγες για ορτα και τσικινιο αλλαγές και αρχιδια ήταν,και έγινες τσιμπουκι μετά.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.577
Πόντοι
46.423
Η αξία του θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

Είναι σβούρας.

Έχει τη κοψιά του Βαλμπουενά.

Και του Ποντένσε τα στατιστικά στην Αγγλία δεν είναι ότι καλύτερο αλλά εδώ έβγαλε μάτια.

Και τον Ελ Καυλί δεν τον γνωρίζαμε αλλά εδώ μας έβαλε τα γυαλιά.

Και ο γέρο Γιόβετιτς δεν έπαιζε στη Χέρτα αλλά εδώ υπήρξε χρησιμότατος.

Μην κρίνετε κάποιον πριν τον δούμε μέσα στο γήπεδο.

Και ο Γουίλιαν θα βελτιωθεί.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.577
Πόντοι
46.423
Μακάρι να έρθει και ο Γιαζίτζι.

Θα τους γαμήσουμε όλους.

:alivedick::alivedick::alivedick:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.074
Πόντοι
28.246
Δεν βλέπω να έβαλε κανένα στοίχημα. Κι αυτός λεφτά σου λέει να βάλετε και κάνεις την κότα ως συνήθως. Αναμενομενο για οπαδο της Φορεστ και της Ριο Αβε. Ούτε με οπαδό τοπικης ομαδουλας που παιρνει κουπα καθε 40 χρονια δε τολμας να στοιχηματισεις. Ρεζιλικι.

karagkouniki.jpg
Νταμπλουχος ο παοκ, ΧΑΝΩ
Οχι νταμπλουχος ο παοκ ΧΑΝΕΙΣ

Η ο δικος μου κωλος θα γαμηθει ή ο δικος σου.

Το στοιχημστιζω τωρα.

Ενταξει αλλα επιδεις εσυ προτεινες το στοιχημα ελα πανω να δωσουμε τα χερια, ετσι κανουν στα στοιχηματα, αντε σε περιμενω.
Παρε τα καμπανελια μου.
Οσο και προσπαθησεις μαλακας περισσότερο βγαίνεις

Σου έβαλε τα γυαλια μαλακα, αλλοθρησκο τιποτα.

Πες κατα τα αλλα ο, τι σου αρεσει εσενα. Στ αρχιδια μου σε γράφω.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.569
Πόντοι
2.306
Παρε τα καμπανελια μου.
Οσο και προσπαθησεις μαλακας περισσότερο βγαίνεις

Σου έβαλε τα γυαλια μαλακα, αλλοθρησκο τιποτα.

Πες κατα τα αλλα ο, τι σου αρεσει εσενα. Στ αρχιδια μου σε γράφω.

Δεν παίζει να σε γαμήσω μην το κουράζεις, χανεις το χρονο σου. Δεν εχω κατι με τα ΛΟΑΤΚΙα , απλα δε γαμάω αδερφές. Εχεις φτιαχτεί με το ξεφτιλικι που σου εριξα και φαντασιωνεσαι , το ξερω. Αλλα δεν γινεται. Προσευχησου τωρα να παρει το πρωταθλημα ο ζμπαογκ μηπως σε γαμησει ο μπουγατσας αλλα ουτε αυτον τον βλεπω προθυμο , οσες παραθεσεις και να κανεις σε διεψευσε. Ασε που και να δεχτει θα πρεπει να πας Θεσσαλονικη για να φας την πουτσα και σε κοβω αφραγκο ουτε ενα 500ρικο δε σου περισσευει. Οποτε, αμα θες μια φιλικη συμβουλη , ασε τον Ολυμπιακο ησυχο και πιασε τα γκει νηματα , αν δε το χεις κανει ηδη με κανεναν κλωνο , ολο και καποιος θα βρεθει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.074
Πόντοι
28.246
Δεν παίζει να σε γαμήσω μην το κουράζεις, χανεις το χρονο σου. Δεν εχω κατι με τα ΛΟΑΤΚΙα , απλα δε γαμάω αδερφές. Εχεις φτιαχτεί με το ξεφτιλικι που σου εριξα και φαντασιωνεσαι , το ξερω. Αλλα δεν γινεται. Προσευχησου τωρα να παρει το πρωταθλημα ο ζμπαογκ μηπως σε γαμησει ο μπουγατσας αλλα ουτε αυτον τον βλεπω προθυμο , οσες παραθεσεις και να κανεις σε διεψευσε. Ασε που και να δεχτει θα πρεπει να πας Θεσσαλονικη για να φας την πουτσα και σε κοβω αφραγκο ουτε ενα 500ρικο δε σου περισσευει. Οποτε, αμα θες μια φιλικη συμβουλη , ασε τον Ολυμπιακο ησυχο και πιασε τα γκει νηματα , αν δε το χεις κανει ηδη με κανεναν κλωνο , ολο και καποιος θα βρεθει.
Δεν είμαι φιλος σου για να μου δινεις φιλικες συμβουλες αλλιως θα ειχα δημοσιευσει στο νημα αν εχετε κανει κατι με αδερφή φίλου. Με... εχθρου εχω κανει, ναι.

Οταν βαλεις το παρακάτω στοιχημα που σε προκάλεσα και κιοτεψες αλλαζοντσς στοιχημα που σε συμφερε, έλα να μιλήσουμε.

Χανω οσα θελεις. Προσεχε οσα θελεις. Χανεις να μην ξανα γράψεις στο νημα αυτο. Ο, τιδηποτε αλλο απαντησεις ειναι κωλοτουμπα Τουρκικη.

Ποια βαθμολογία ρε κακομοίρη; Ονειρεύεσαι πρωτάθλημα με αυτό το τσίρκο που σου έφτιαξε το παχύδερμο ;; ΤΕΤΑΡΤΗ θέση και πολύ σου είναι! Αν βγούμε 3οι θα βγω μαζί σου στην Πλ.Αλεξανδρας να δοξασω το χοντρό. Δεσμεύομαι δημόσια Έτσι θα γιορτάσεις τα 100 σου χρόνια και θα καρδουλωνεις τον Ραοπαο όλο το χρόνο που θα ποσταρει εβδομαδιαίες επετείους του Μιλκο.

Τελευταία τροποποίηση:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.686
Πόντοι
2.846
Δεν είμαι φιλος σου για να μου δινεις φιλικες συμβοηλες αλλιως θα ειχα δημοσιευσει στο νημα αν εχετε κσνει κατι με αδερφή φίλου. Με... εχθρου εχω κανει, ναι.

Οταν βαλεις το παρακάτω στοιχημα που σε προκάλεσα και κιοτεψες αλλαζοντσς στοιχημα που σε συμφερε, έλα να μιλήσουμε.

Χανω οσα θελεις. Προσεχε οσα θελεις. Χανεις να μην ξανα γράψεις στο νημα αυτο. Ο, τιδηποτε αλλο απαντησεις ειναι κωλοτουμπα Τουρκικη.
@
Δεν είμαι φιλος σου για να μου δινεις φιλικες συμβοηλες αλλιως θα ειχα δημοσιευσει στο νημα αν εχετε κσνει κατι με αδερφή φίλου. Με... εχθρου εχω κανει, ναι.

Τύπε @DayStalker τώρα ή το βάζεις το στοίχημα ή σωπαίνεις forever...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.074
Πόντοι
28.246

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.057
Πόντοι
5.006

Την Πέμπτη στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ουνάς​

Ο Αντάμ Ουνάς αναμένεται να φτάσει αύριο απόγευμα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom