Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
Ενταξει αλλα επιδεις εσυ προτεινες το στοιχημα ελα πανω να δωσουμε τα χερια, ετσι κανουν στα στοιχηματα, αντε σε περιμενω.
Εδώ το νήμα είναι του Ολυμπιακού του γαμια τον γνωρίζεις δεν είναι γκεη πραιντ να κανείς παρέλαση με μπειμπι ντολ αν εσυ η κάποιος όμοιος σου που το λέει η καρδούλα του θέλει να εμφανιστεί να ποντάρει τα λεφτά του αλλιως ξεκουμπίστητε απο εδώ με τον κωλο δεν γαμαει κανείς εδώ μέσα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.517
Πόντοι
28.246
Ρε εισαι αντρας η οχι?? ειπαμε στο λογο μου θα ερθεις θα κεραστεις θα βαλουμε το στοιχημα και θα φυγεις κυριος, τι αλλο να σε πω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αντε καλα φαντασμενε, πανε σκουπισε τον κωλο σου γιατι βρωμισε μεχρι εδω.
Σου ζητω δημοσια συγγνωμη που σε αποκαλεσα κοτα. Και ο, τι αλλο. Εχεις αντερα να βαλεις στοιχηματαρα. Φροντισε να τηρησεις τον λογο σου.

@ Μαλακα DayStalker ετουτος εδω το εβαλε το στοιχημα. Τουλάχιστον αυτος εχει αρχιδια.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Εδώ το νήμα είναι του Ολυμπιακού του γαμια τον γνωρίζεις δεν είναι γκεη πραιντ να κανείς παρέλαση με μπειμπι ντολ αν εσυ η κάποιος όμοιος σου που το λέει η καρδούλα του θέλει να εμφανιστεί να ποντάρει τα λεφτά του αλλιως ξεκουμπίστητε απο εδώ με τον κωλο δεν γαμαει κανείς εδώ μέσα
Στ αρχιδια μου τι ειναι εκει ρε τυπε.. ουτε τραβαω κανα ζορι με κανενα απο εσας!
Θελεις να ακουσεις πως εχει η ιστορια εχει καλο.. αλλιως μην με παραθετεις κι ολας, οπως γραφεις εσυ στο νημα του ΠΑΟΚ και σε αλλα νηματα ετσι γραφουμε κι εμεις εδω.. αλλιως καντε το ιδιωτικο να τα λετε μεταξυ σας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
Στ αρχιδια μου τι ειναι εκει ρε τυπε.. ουτε τραβαω κανα ζορι με κανενα απο εσας!
Θελεις να ακουσεις πως εχει η ιστορια εχει καλο.. αλλιως μην με παραθετεις κι ολας, οπως γραφεις εσυ στο νημα του ΠΑΟΚ και σε αλλα νηματα ετσι γραφουμε κι εμεις εδω.. αλλιως καντε το ιδιωτικο να τα λετε μεταξυ σας.
Να γράφεις ότι θέλεις όποτε θέλεις μην προκαλείς με στοιχήματα γιατί διαβάζουν και άλλοι που τα βάζουν με όποιον τρόπο εσυ επιλέξεις

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Σου ζητω δημοσια συγγνωμη που σε αποκαλεσα κοτα. Και ο, τι αλλο. Εχεις αντερα να βαλεις στοιχηματαρα. Φροντισε να τηρησεις τον λογο σου.

@ Μαλακα DayStalker ετουτος εδω το εβαλε το στοιχημα. Τουλάχιστον αυτος εχει αρχιδια.
Με λεφτα βαζω εχεις το λογο μου.
Κωλο και μαλκιες πανε σ κανα πουστρακι οχι εδω.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306

Βρε μαλακα , ενα 1000ρικακι σου ειπα να βαλεις και επιμενεις να βαζεις τον κωλο σου. Που δε τον θελει κανεις.

Και μαζεψες και τους οπαδους του Ακρατητου και του Πανιωνιου στο νημα του Θρυλου. Τι να πω.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Να γράφεις ότι θέλεις όποτε θέλεις μην προκαλείς με στοιχήματα γιατί διαβάζουν και άλλοι που τα βάζουν με όποιον τρόπο εσυ επιλέξεις
Ρε τυπε ο αλλος φαγωθηκε τοσο καιρο να βαλουμε.. εγω σημερα του προτεινα για πρωτη φορα.
Το κανει συνεχεια, γραφω οτι η ομαδα μου θα παει καλα και πεταγετε και σου λεει βαζεις στοιχημα τον κωλο σου.. ενταξει το ειπε μια το ειπε δυο αν θελει τοσο πολυ να βαλει τετοιο στοιχημα ας ερθει απο κοντα να δωσουμε και τα χερια.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.517
Πόντοι
28.246
Με λεφτα βαζω εχεις το λογο μου.
Κωλο και μαλκιες πανε σ κανα πουστρακι οχι εδω.
Δεσμευτηκες για κωλο. Εχω σωσει το ποστ, το εχω και σε φωτο. Θα τα πουμε προς το καλοκαιρι του 2025

Καλη ποδοσφαιρική σεζον να εχουμε.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Δεσμευτηκες για κωλο. Εχω σωσει το ποστ, το εχω και σε φωτο. Θα τα πουμε προς το καλοκαιρι του 2025

Καλη ποδοσφαιρική σεζον να εχουμε.
Ναι με μια προυποθεση να ερθεις απο κοντα να βαλουμε το στοιχημα αλλιως δεν ισχυει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
Ρε τυπε ο αλλος φαγωθηκε τοσο καιρο να βαλουμε.. εγω σημερα του προτεινα για πρωτη φορα.
Το κανει συνεχεια, γραφω οτι η ομαδα μου θα παει καλα και πεταγετε και σου λεει βαζεις στοιχημα τον κωλο σου.. ενταξει το ειπε μια το ειπε δυο αν θελει τοσο πολυ να βαλει τετοιο στοιχημα ας ερθει απο κοντα να δωσουμε και τα χερια.
Δεν το έχω παρακολουθήσει αυτό αν συνέβει είναι δικό σας θέμα αλλά αν το γράφεις εδώ μέσα το διαβάζουν και άλλοι που δεν παρακολουθούν τις στιχομυθίες σας

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Τα στοιχηματα οι Αντρες τα βαζουν απο κοντα δινοντας τα χερια..αυτο ξερω εγω, τ αλλα ολα ειναι παπαριες.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.517
Πόντοι
28.246
Βρε μαλακα , ενα 1000ρικακι σου ειπα να βαλεις και επιμενεις να βαζεις τον κωλο σου. Που δε τον θελει κανεις.

Και μαζεψες και τους οπαδους του Ακρατητου και του Πανιωνιου στο νημα του Θρυλου. Τι να πω.
@yakuza old boy εκτος του οτι δεν ειναι αρχιδστος γαυρος ετουτος τελικα δεν ειναι ουτε παοτσης. Μενει αεκ και βαζελος να ελεγξουμε τι στο πουτσο ειναι.

Αυτος μαλακα σταλκερ, εβαλε ο,τι του ζητησα και ο,τι δηλωσε.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
@yakuza old boy εκτος του οτι δεν ειναι αρχιδστος γαυρος ετουτος τελικα δεν ειναι ουτε παοτσης. Μενει αεκ και βαζελος να ελεγξουμε τι στο πουτσο ειναι.

Αντρικιο στοιχημα θα βαλουμε η θα γραφεις ολοι την ωρα μαλακιες?? λεγε ρε γιατι πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306

Δεν βλέπω να έβαλε κανένα στοίχημα. Κι αυτός λεφτά σου λέει να βάλετε και κάνεις την κότα ως συνήθως. Αναμενομενο για οπαδο της Φορεστ και της Ριο Αβε. Ούτε με οπαδό τοπικης ομαδουλας που παιρνει κουπα καθε 40 χρονια δε τολμας να στοιχηματισεις. Ρεζιλικι.

karagkouniki.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
τι λεει αυτος ο ουνας ειναι καλος η αυνανας? δεν λεει να γλιτωσουμε απο τους βαψομαλλιαδες:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
Τα στατιστικα του Ουνας του παιχταρα περυσι στη Λιλ....

Συμμετοχη σε 17 παιχνιδια μολις στο πρωταθλημα και σε αυτα στα 14 μπηκε σαν αλλαγη...με 1 γκολ και μηδεν ασιστ.

To 22-23 τα πηγαμε καλυτερα....21 παιχνιδια επαιξε στα 12 βασικος στα 9 αλλαγη με 1 γκολ και 2 ολακερες ασιστ!!!

Καθε χρονο η αξια του πεφτει κατακορυφα ασορτι με τον χρονο συμμετοχης του....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.426
Πόντοι
5.006

Συμμετοχη σε 17 παιχνιδια μολις στο πρωταθλημα και σε αυτα στα 14 μπηκε σαν αλλαγη...με 1 γκολ και μηδεν ασιστ.

To 22-23 τα πηγαμε καλυτερα....21 παιχνιδια επαιξε στα 12 βασικος στα 9 αλλαγη με 1 γκολ και 2 ολακερες ασιστ!!!

Τσακο τον και μια 5 ετια στη ναπολι πάλι ρόμπα θα γινεις.Ρομάνο: «Συμφώνησαν Ουνάς και Ολυμπιακός για συμβόλαιο δυο ετών»!
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε το here we go και για τη μεταγραφή του Άνταμ Ουνάς στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία!

:wanker::wanker: παιχτουρα

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.423
Πόντοι
3.446

Κίνηση απελπισίας είναι δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
Τσακο τον και μια 5 ετια στη ναπολι πάλι ρόμπα θα γινεις.Ρομάνο: «Συμφώνησαν Ουνάς και Ολυμπιακός για συμβόλαιο δυο ετών»!
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε το here we go και για τη μεταγραφή του Άνταμ Ουνάς στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία!

:wanker::wanker: παιχτουρα
Ρε παπαρα που αναθεμα αν τον εχεις δει μια φορα στη ζωη σου να παιζει....θελεις να σου βαλω τα στατιστικα του στη Ναπολη να γελανε και οι πετρες;Και εκει παγκιτης ηταν με ελαχιστα γκολ και ασιστ και τη μονη χρονια που εκανε κατι της προκοπης ηταν οταν τον δωσανε δανεικο στην ομαδαρα που λεγεται Κροτονε και ειχε 4 γκολ και 4 ασιστ!!!

Σε εχουμε μαθει πια καθε παιχτη που φερνουμε ειναι παιχτουρα και οταν βγαινει παλτο εξαφανιζεσαι....:2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.426
Πόντοι
5.006
Ρε παπαρα που αναθεμα αν τον εχεις δει μια φορα στη ζωη σου να παιζει....θελεις να σου βαλω τα στατιστικα του στη Ναπολη να γελανε και οι πετρες;Και εκει παγκιτης ηταν με ελαχιστα γκολ και ασιστ και τη μονη χρονια που εκανε κατι της προκοπης ηταν οταν τον δωσανε δανεικο στην ομαδαρα που λεγεται Κροτονε και ειχε 4 γκολ και 4 ασιστ!!!

Σε εχουμε μαθει πια καθε παιχτη που φερνουμε ειναι παιχτουρα και οταν βγαινει παλτο εξαφανιζεσαι....:2funny:
Ρε κωλομπαρα λεμε βλέπω βρε μλκ ποδόσφαιρο ευρωπαϊκό τούβλο εισαι δε περνεις χαμπαρι,τραβα γαμησου αν δε πιστεύεις στη τελικη.

:wanker:

Συνημμένα

• adam-ounas-napoli_lhl1euhbcqy21pcgoij8mzs8d.jpg
    adam-ounas-napoli_lhl1euhbcqy21pcgoij8mzs8d.jpg
    397 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom