troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.998
- Πόντοι
- 5.506
Απλώς είμαι λίγο μουνοπανο, αλλά το τόπι το ξέρει καλά.
διορθωσε αδερφε....σε αγαπαμε,δεν εισαι
ρε παλιομουνικακα
Αν δεν είχε θα επεζε στην Νάπολι βασικόςΕτσι,μόνο που έχουν μια μουρλα οι Αλγερινοι κωλομπαραδες
Δηλαδη τι κουσούρια εχει;Αν δεν είχε θα επεζε στην Νάπολι βασικός
Αν θυμάμαι καλά είναι απείθαρχος στο γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο περισσότερο θα είναι στην προσωπική του ζωή ή στην προπόνηση...Δηλαδη τι κουσούρια εχει;
Θα μας κανει τα αποδυτηρια μπουρδελο;
Είναι τουρκος δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τους βαζελους
Νερι Καστιγιο μυαλά δηλαδη;Αν θυμάμαι καλά είναι απείθαρχος στο γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο περισσότερο θα είναι στην προσωπική του ζωή ή στην προπόνηση...
Ο Τζεμπουρ παντως μια χαρα ηταν σε εμας.... Μακαρι να βγει τετοιος αν ερθει....Ετσι,μόνο που έχουν μια μουρλα οι Αλγερινοι κωλομπαραδες
Ωραιο μιλφακι η Μαρινα παντως... Ολα κι ολα!Θα βάλει λέει τον ροντινει στη θέση του μαρτινς ρε μαλακα χοντρέ τι άλλη αλχημεία θες να κάνει ο άνθρωπος για να κατεβάσει ενδεκάδα να βάλει μεσα την μαρίνα ; Κάτω τα ξερά σας από τον Βάσκο θα γαμηθουμε να το ξέρετε δεν θα πληρώσει αυτός τον λογαριασμό
Είχε σκύλους δίπλα του ετσι το πήραμε ήρεμο σκυλί ηταν,αλλιώς στη θαλλασα θα τον πέταγαν συμφωνία.Ο Τζεμπουρ παντως μια χαρα ηταν σε εμας.... Μακαρι να βγει τετοιος αν ερθει....
Σαν ξερολούκουμο την έβλεπε ο ΜίτσελΩραιο μιλφακι η Μαρινα παντως... Ολα κι ολα!
Μια χαρα μυαλα ειχε ο Καστιγιο. Πολυ παρεξηγημενο αυτο το παιδι. Ειδικα τοτε που εκανε κωλοδαχτυλα στην Τουμπα κ τον μαζευε ο Στολτιδης μην τον μπουζουριασουν τα παοκιαΝερι Καστιγιο μυαλά δηλαδη;
Ναι ο μπινεςΣαν ξερολούκουμο την έβλεπε ο Μίτσελ
Τα στατιστικα του δεν δειχνουν παιχτη που σκιζει τα αντιπαλα δίχτυα.Ο Τζεμπουρ παντως μια χαρα ηταν σε εμας.... Μακαρι να βγει τετοιος αν ερθει....