Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.894
Πόντοι
28.246
Μα πόσο ΚΟΤΑ είσαι ; Δεν πιστεύεις ούτε εσυ ο ιδιος τις μαλακιες που γραφεις ; Ή δεν εχεις ενα χιλιαρικο ; Δεν πειραζει , βαλε 500 δε τα χαλασουμε εκει.

Οταν η κότα διαλέγει τον κόκορα! - ΤΟ ΒΗΜΑ
Βαλε το στοιχημα που δεσμευτηκες και βαζω τον κωλο μου. Δεν θα το ξανα πω. Τελος.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.817
Πόντοι
6.256
Γαμω την ομαδα σου. Οποια κι αν είναι. Ο Ολυμπιακος δεν ειναι σιγουρα.
1726430896104.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μα πόσο ΚΟΤΑ είσαι ; Δεν πιστεύεις ούτε εσυ ο ιδιος τις μαλακιες που γραφεις ; Ή δεν εχεις ενα χιλιαρικο ; Δεν πειραζει , βαλε 500 δε τα χαλασουμε εκει.

Οταν η κότα διαλέγει τον κόκορα! - ΤΟ ΒΗΜΑ
Πες του να βαλει λεφτα μονοπολι...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.894
Πόντοι
28.246

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.817
Πόντοι
6.256
Γαμαει το nfl τύποι...11 μουσκαροι κουτουλανε μεταξύ τους μέχρι να πάθουν κρανιοεγκεφαλικη κάκωση. Σαν τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ένα πράγμα...:confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.524
Πόντοι
2.306
Βαλε το στοιχημα που δεσμευτηκες και βαζω τον κωλο μου. Δεν θα το ξανα πω. Τελος.

Τώρα όντως θα κάτσεις να διασύρεσαι και να ξεφτιλίζεσαι για 500 ευρω ; Πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση έχεις πια ; Και πως στον πουτσο εγινες Ολυμπιακος (ο Θεος να σε κανει) με τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση ; Ολοι οι αντιστοιχοι μαλακες που ξερω ειναι αεκτζηδες ή πανιωνιοι. Ουτε καν βαζελοι.

500 ευρω με 2 προς 1 (δινεις 500 , παιρνεις 1000) ;

21102002.png

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.894
Πόντοι
28.246
Τώρα όντως θα κάτσεις να διασύρεσαι και να ξεφτιλίζεσαι για 500 ευρω ; Πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση έχεις πια ; Και πως στον πουτσο εγινες Ολυμπιακος (ο Θεος να σε κανει) με τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση ; Ολοι οι αντιστοιχοι μαλακες που ξερω ειναι αεκτζηδες ή πανιωνιοι. Ουτε καν βαζελοι.

500 ευρω με 2 προς 1 (δινεις 500 , παιρνεις 1000) ;

21102002.png
Τυπε μαλακα, μαλακα τυπε. Ζητας να σου βαλω ενα στοιχημα που δεν το πιστεύω και δεν το στηριξα ποτε για την ακριβεια δεν εκανα καμια αναφορα. Δικη σου επιλογη για να κανεις κωλοτουμπα . (στην Λεωφορο τα μαθαίνουν αυτα υποψιν) Επισης δεν εβαλες ποια και ποσα εινσι αυτα τα παλτά που δεν θα βγαλουν ολοι μαζι τα νούμερα Ποντενσε και Φορτουνη. Και να τα βγαλεις χεστηκα. Δεν θα βαζω στοιχηματα που συφερουν εσενα. Παιζω με την δεσμευση του καθε ενος. Εσυ δηλωσες σιγουρος οτι θα γιορτασουμε ως τριτοι τεταρτοι. Δικες σου οι δηλώσεις, δικο μου το στοίχημα. Δεν το βαζεις. Και στοιχηματιζω μεγαλύτερης αξιας πραγματα απο τα λεφτα. Εσυ απλα δεν θα ξανα γραψεις εδω μεσα. Δεν ειναι τιποτα, θα γραφεις με αλλο λογαριασμο. Δεν το πας.
Ε, τραβα και γαμησου.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.524
Πόντοι
2.306
Τυπε μαλακα, μαλακα τυπε. Ζητας να σου βαλω ενα στοιχημα που δεν το πιστεύω και δεν το στηριξα ποτε για την ακριβεια δεν εκανα καμια αναφορα. Δικη σου επιλογη για να κανεις κωλοτουμπα . (στην Λεωφορο τα μαθαίνουν αυτα υποψιν) Επισης δεν εβαλες ποια και ποσα εινσι αυτα τα παλτά που δεν θα βγαλουν ολοι μαζι τα νούμερα Ποντενσε και Φορτουνη. Και να τα βγαλεις χεστηκα. Δεν θα βαζω στοιχηματα που συφερουν εσενα. Παιζω με την δεσμευση του καθε ενος. Εσυ δηλωσες σιγουρος οτι θα γιορτασουμε ως τριτοι τεταρτοι. Δικες σου οι δηλώσεις, δικο μου το στοίχημα. Δεν το βαζεις. Και στοιχηματιζω μεγαλύτερης αξιας πραγματα απο τα λεφτα. Εσυ απλα δεν θα ξανα γραψεις εδω μεσα. Δεν ειναι τιποτα, θα γραφεις με αλλο λογαριασμο. Δεν το πας.
Ε, τραβα και γαμησου.

OΛΕΣ οι μεταγραφες εγραψα βλακακο. Ητοι Βελντε, Ουιλιαν, Ολιβειρα , Γκαρθια , Σταμενιτς κι οποιον αλλο μαλακα ξεχναω ;!!! Πόσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;

Δεν πιστεύεις τι ; Οτι θα πάρουμε πρωτάθλημα ; Γιατί σε ενδιαφέρει τότε αν θα ξεφύγει ή οχι ο ζμπαογκ βρε μαλακα ; Καιγεσαι ποιος θα το σηκώσει στα 100 σου χρόνια ;

Και για να χουμε και το καλο ερώτημα σε ΤΙ πιστευεις ; Στη 2η θεση ;

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
698
Πόντοι
81
@Hellraiser4Ever και @Zebu Μην Τσακωνεστε Για την Ομαδα !!!
Δε Μπορω τα Νευρα !! Δε ξερω Αν Καποιος ειναι Μεθυσμενος Η Αντιολυμπιακος
Αλλα Τα bourdela Ενωνουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΜΕ Ολοι Μαζι Για Την Ομαδα !!! Αρχη Ειναι Ακομα !!!!!!!!!!!!!
Τα Δειγματα Ειναι ΠΟΛΥ Θετικα..

By the Way... Αγαπω κι Εγω Πολυ NFL !
Εχω Μεγαλο Σοι βοστονη και εχω κανει Τα ταξιδια μου Εκει !.... Απο Εκει Εμαθα Να Αγαπω !!!! ΧΑΧΑΧΑ !!! Αλλη Φαση !!!!!!!!! :rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.894
Πόντοι
28.246
OΛΕΣ οι μεταγραφες εγραψα βλακακο. Ητοι Βελντε, Ουιλιαν, Ολιβειρα , Γκαρθια , Σταμενιτς κι οποιον αλλο μαλακα ξεχναω ;!!! Πόσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;

Δεν πιστεύεις τι ; Οτι θα πάρουμε πρωτάθλημα ; Γιατί σε ενδιαφέρει τότε αν θα ξεφύγει ή οχι ο ζμπαογκ βρε μαλακα ; Καιγεσαι ποιος θα το σηκώσει στα 100 σου χρόνια ;

Το εγραψα ΗΛΙΘΙΟΜΑΛΑΚΑ. Δεν πιστευω οτι θα βγαλουν αυτα τα νούμερα ολοι αυτοι μαζι.
Διαβαζ3ις σωστα το γραφ3ις κσι τι σου γραφουν ή σου πηγε το σπερμα στα μάτια;

Με λιγα λογια ο, τι λες κι εσυ λεω. Αρα στοιχημα δεν παιζει. Σειρα σου τωρα για την δεσμευση σου ως τριτοι τεταρτοι.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.524
Πόντοι
2.306
Το εγραψα ΗΛΙΘΙΟΜΑΛΑΚΑ. Δεν πιστευω οτι θα βγαλουν αυτα τα νούμερα ολοι αυτοι μαζι.
Διαβαζ3ις σωστα το γραφ3ις κσι τι σου γραφουν ή σου πηγε το σπερμα στα μάτια;

Με λιγα λογια ο, τι λες κι εσυ λεω. Αρα στοιχημα δεν παιζει. Σειρα σου τωρα για την δεσμευση σου ως τριτοι τεταρτοι.

ωραια , μονο για το πρωταθλημα βαζεις ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.894
Πόντοι
28.246
ωραια , μονο για το πρωταθλημα βαζεις ;
Για ο, τι δεσμευτηκες εσύ. Τέταρτο τριτοι.

Ποσες φορες να το πω. Βαζεις να μην ξανα γραψεις εδω μεσα εσυ εγω βαζω τον κωλο μου.

Το πας; δικαιωμα μιας επιλογης μονο.

ΝΑΙ
ΟΧΙ

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.524
Πόντοι
2.306
Για ο, τι δεσμευτηκες εσύ. Τέταρτο τριτοι.

Ποσες φορες να το πω. Βαζεις να μην ξανα γραψεις εδω μεσα εσυ εγω βαζω τον κωλο μου.

Το πας; δικαιωμα μιας επιλογης μονο.

ΝΑΙ
ΟΧΙ

Τι να τον κανω τον κωλο σου ; Βαλε τα 500 να κανω ντιλ με Χελλ να παρω κωλο Αννουλας.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.894
Πόντοι
28.246
Τι να τον κανω τον κωλο σου ; Βαλε τα 500 να κανω ντιλ με Χελλ να παρω κωλο Αννουλας.
Αποφευγεις να σπαντησεις με ναι η οχι. Η προκληση δνε εχει πλεον ισχύ. Δεν εχει αξια πλεον. Τι κανεις δηλώσεις αφου δεν εχεις κοχονια, ρε μαλακα.

Στα νταβατζιλικια βρειτε τα μετσξυ σας με τον Χελ.

ΥΓ. Και ο yajuza old boy παοκτζης ειναι αυτος, περυσι ειχε οει θα τερματισει ο Ολυμοιακος τέταρτος και εκτός Ευρώπης και αυτο λογω οτι την πεμλτη θεση την πηρε ο αρης αγκαλια. Αλλα δεν στοιχημάτιζε τον κωλο του που του ειπα. Μαλλον αυτος στα εμαθε. Τραβα να σου μαθει και συνθηματα του παοκ. Ιδιος εισαι...

Φετος ειπε οτι ο παοκ θα κανει νταμπλ. Του ζητησα το ιδιο πραγμα, να βαλει τον κωλο του στοίχημα. Δεν απαντησε ποτε...

@yakuza old boy παρτον, δικος σας ειναι.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.524
Πόντοι
2.306
Αποφευγεις να σπαντησεις με ναι η οχι. Η προκληση δνε εχει πλεον ισχύ. Δεν εχει αξια πλεον. Τι κανεις δηλώσεις αφου δεν εχεις κοχονια, ρε μαλακα.

Στα νταβατζιλικια βρειτε τα μετσξυ σας με τον Χελ.

ΥΓ. Και ο yajuza old boy παοκτζης ειναι αυτος, περυσι ειχε οει θα τερματισει ο Ολυμοιακος τέταρτος και εκτός Ευρώπης και αυτο λογω οτι την πεμλτη θεση την πηρε ο αρης αγκαλια. Αλλα δεν στοιχημάτιζε τον κωλο του που του ειπα. Μαλλον αυτος στα εμαθε. Τραβα να σου μαθει και συνθηματα του παοκ. Ιδιος εισαι...

Φετος ειπε οτι ο παοκ θα κανει νταμπλ. Του ζητησα το ιδιο πραγμα, βαβακει τον κωλο του στοίχημα. Δεν απαντησε ποτε...

@yakuza old boy παρτον, δικος σας ειναι.

Eχουμε και κοινο μην ξεχνας. Δεν γραφουμε μονοι μας. Οσο συνεχιζεις , τοσο ξεφτιλιζεσαι!

Οσο για το ποιος αποφευγει να απαντησει .....το κοινο βλεπει! ΑΚΟΜΑ περιμενουμε!

mpolosis19034-696x464.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.894
Πόντοι
28.246
το κοινο βλεπει! ΑΚΟΜΑ περιμενουμε!
Ακριβως. Ο κοσμος βλεπει. Και βλεπει οτι κιοτεψες να υποστηριξεις την δηλωση σου.
Δεν εχω καμια δηλωση ουτε για δευτερος ουτε για πρώτος.

Στο είπα. Κατσε αλλη μια. Την εχασες την ευκαιρία σου, δεν ισχυει πλεον το στοιχημα. Φοβασαι. Κρυφοκοτα της Τούμπας.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.894
Πόντοι
28.246

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.713
Πόντοι
10.411
Σε άλλα νέα, ο Νικολακόπουλος κάθε Δευτέρα θα είναι σε τηλεοπτική εκπομπή με 10 ανεκδιήγητους αντιολυμπιακούς του θανατά (με Φαπαθεοδώρου,Κόλκα γυναικομαστία και τρισάθλιο Βασιλόπουλο στην κορυφή) στο σαββιδοκάναλο :confused:
Απορώ τι πάει να κάνει εκεί με δαύτους

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.894
Πόντοι
28.246
Κώλο ???

Διάβασα καλά ???

Ποιός θα δώσει κώλο ????????????

Go Crazy Wtf GIF
Εγω εβαζα στοιχημα τον δικο μου και μαλιστα σε αράπη . Ζητησα απο τον βλακα να στοιχηματισει οτι δεν θα ξανα γραψει εδώ μέσα. Μιλαμε για καθολου ιδια βαρυτητα ρισκου. Και κιοτεψε να το παει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom