Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.786
- Πόντοι
- 6.256
Έχει καταθέσει πινακίδες ο σουρας...
Εσυ ειπες σποχωρεις, παλι εδω ρε αντιολυμπιακαρα;
Δεν εκανα καμια δηλωση τετοια για να βαλω οποιοδηποτε στοιχημα. Δηλωση εκανες εσυ. Το πας να μην ξανα γραψεις σε αυτο το νημα; Εκει να δεσμευτεις. Εκει εκανες δηλωση. Εγω σου ξανα λεω δεν εκανα καμια δηλωση. Βαλε το στοιχημα να μην ξανα γραψεις εδω μεσα. Εγω οχι μονο δεν θα ξαναγραψω εδω αν βγούμε τεταρτοι αλλα διάλεξε αραπη να με γαμησει. Λεγε το πας;
Αλλοθρησκακια και τα δυο, βαλτε πλερεζες. Στην Θεσσαλονίκη ηρθε Χ. Ακομα ο Ολυμπιακος ειναι πρώτος. Υπομονη μεχρι αυριο που θα γινετε αεκτζηδες, μπορει να περασει πρωτη...
Πες μας τι δεν σου αρέσει τυπε να τα φτιάξουμε...ελπιζω ο μπασκετικος ολυμπιακος να αλλαξει προσωπο ειναι πολλα που δεν μου αρεσουν,ισως οταν παρουν πρωτοβουλιες και αλλοι παιχτες να αλλαξουμε.
ποδοσφαιρικα αστα λα βιστα ντε φουεντε.
Τον έφαγες τον Φαλ ρε μουνή...ελπιζω ο μπασκετικος ολυμπιακος να αλλαξει προσωπο ειναι πολλα που δεν μου αρεσουν,ισως οταν παρουν πρωτοβουλιες και αλλοι παιχτες να αλλαξουμε.
ποδοσφαιρικα αστα λα βιστα ντε φουεντε.
ευκαιρια να παρουμε αλλον σεντερ γιατι ο φιλιππας ειναι ξενερωμενος και βαριεται που παιζει.Τον έφαγες τον Φαλ ρε μουνή...
Τι λες ΜΩΡΗ ΦΘΗΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ. τεταρτοι εγραψες και δεσμευτηκες οτι ετσι θα εορτασουν τα 100 χρονια.Λεγε μωρη ΚΟΤΑ. Ναι ή οχι ; Ουτε εγω εκανα καμια δηλωση οτι δεν θα ξαναγραψω αν ...βγουμε τριτοι. Τετοιες ηλιθιοτητες μονο εσυ τις σκεφτεσαι. Αν θες να βαλεις στοιχημα βαλτο σαν αντρας οχι σαν ΚΟΤΑ. Περαν του οτι δειχνεις ποσο μαλακας καραγκιοζης εισαι που θα πανηγυρισεις την τριτη θεση. Κατα τ' αλλα ειστε γαυροι υποτιθεται. Με το να πανηγυριζετε τριτες θεσεις, να βριζετε παιχτες της ομαδας που σας εφεραν κουπες και να δοξαζετε τη Φορεστ. ΟΥΣΤ!
Ποια βαθμολογία ρε κακομοίρη; Ονειρεύεσαι πρωτάθλημα με αυτό το τσίρκο που σου έφτιαξε το παχύδερμο ;; ΤΕΤΑΡΤΗ θέση και πολύ σου είναι! Αν βγούμε 3οι θα βγω μαζί σου στην Πλ.Αλεξανδρας να δοξασω το χοντρό. Δεσμεύομαι δημόσια Έτσι θα γιορτάσεις τα 100 σου χρόνια και θα καρδουλωνεις τον Ραοπαο όλο το χρόνο που θα ποσταρει εβδομαδιαίες επετείους του Μιλκο.
Σε αυτο το σημειο να ευχηθουμε εναν δυνατο τραυματισμο του Φορτουνη που να του στοιχισει το υπολοιπο καριερας, να μην ξανπαιξει μπαλα να γλυτωσουμε.Έχει καταθέσει πινακίδες ο σουρας...
Όταν λέω ότι είσαι θεοχαζος...Σε αυτο το σημειο να ευχηθουμε εναν δυνατο τραυματισμο του Φορτουνη που να του στοιχισει το υπολοιπο καριερας, να μην ξανπαιξει μπαλα να γλυτωσουμε.
Τι λες ΜΩΡΗ ΦΘΗΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ. τεταρτοι εγραψες και δεσμευτηκες οτι ετσι θα εορτασουν τα 100 χρονια.
Χασου μωρη φτερου. Δεν το πας. Συνηθισμενο στα πουτανακια της σειράς.
Ολυμπιακος ομως. Οχι δηθεν οπως εσυ και ο αλλος.Όταν λέω ότι είσαι θεοχαζος...
Ρε λυσσαξε οσο θελεις. Εγω δεν εκανα καμια δεσμευση. Εσυ που τις εκανες και στις τρίβω στα μουτρα να ξεκοτεψεις. Ετσι σε παω για αρχη...Mα θα το κανω αυτο που εγραψα. Θα ρθω στην Πλ. Αλεξανδρας να σου κουναω το κεφαλι πανω κατω που θα τσιμπουκωνεις τον χοντρο για τον θριαμβο της 3ης θεσης. Που και με την 4η παλι τσιμπουκακια θα κανεις βαζελοφορεστογαυρε.
Το στοιχημα θα το βαλεις τωρα μωρη ΚΟΤΑ ; Ή τσαμπα μαγκας του πληκτρολογιου οπως ολες οι πεταλουδιτσες ;
Μαλακας σκέτο είσαι... πήγαινε να πανηγυρισεις για την εταιρεία του χοντρού που νίκησε τη Λίβερπουλ.Ολυμπιακος ομως. Οχι δηθεν οπως εσυ και ο αλλος.
Ξεκάθαρα και αντικειμενικά η κότα είσαι εσύ στο συγκεκριμένο θέμα... αντικειμενικά επαναλαμβάνω.Ρε λυσσαξε οσο θελεις. Εγω δεν εκανα καμια δεσμευση. Εσυ που τις εκανες και στις τρίβω στα μουτρα να ξεκοτεψεις. Ετσι σε παω για αρχη...
Ακομα και μαλακας, παλι Ολυμπιακός είμαι. Το χειροτερος ειναι να εισαι εχθρος του Ολυμπιακου οπως εσυ.Μαλακας σκέτο είσαι... πήγαινε να πανηγυρισεις για την εταιρεία του χοντρού που νίκησε τη Λίβερπουλ.
Η αντικειμενικοτητα η δικη σου δεν εχει καμια βαρυτητα. Ενας αντιολυμπιακος, στηριζει εναν αλλον αντιολυμπιακο.Ξεκάθαρα και αντικειμενικά η κότα είσαι εσύ στο συγκεκριμένο θέμα... αντικειμενικά επαναλαμβάνω.
Κάνω χώρο στο κοτετσι να σε παρκάρω δίπλα στην αννούλα... ρεζίλι των σκυλιών έγινες.Ακομα και μαλακας, παλι Ολυμπιακός είμαι. Το χειροτερος ειναι να εισαι εχθρος του Ολυμπιακου οπως εσυ.
Μαλακα, ειλικρινα απορω. Πως ζεις χωρις να εισαι γαυρος;
Γαμω την ομαδα σου. Οποια κι αν είναι. Ο Ολυμπιακος δεν ειναι σιγουρα.Κάνω χώρο στο κοτετσι να σε παρκάρω δίπλα στην αννούλα... ρεζίλι των σκυλιών έγινες.
Ρε λυσσαξε οσο θελεις. Εγω δεν εκανα καμια δεσμευση. Εσυ που τις εκανες και στις τρίβω στα μουτρα να ξεκοτεψεις. Ετσι σε παω για αρχη...