Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.505
Πόντοι
2.306
Εσυ ειπες σποχωρεις, παλι εδω ρε αντιολυμπιακαρα;

Δεν εκανα καμια δηλωση τετοια για να βαλω οποιοδηποτε στοιχημα. Δηλωση εκανες εσυ. Το πας να μην ξανα γραψεις σε αυτο το νημα; Εκει να δεσμευτεις. Εκει εκανες δηλωση. Εγω σου ξανα λεω δεν εκανα καμια δηλωση. Βαλε το στοιχημα να μην ξανα γραψεις εδω μεσα. Εγω οχι μονο δεν θα ξαναγραψω εδω αν βγούμε τεταρτοι αλλα διάλεξε αραπη να με γαμησει. Λεγε το πας;

Αλλοθρησκακια και τα δυο, βαλτε πλερεζες. Στην Θεσσαλονίκη ηρθε Χ. Ακομα ο Ολυμπιακος ειναι πρώτος. Υπομονη μεχρι αυριο που θα γινετε αεκτζηδες, μπορει να περασει πρωτη...

Λεγε μωρη ΚΟΤΑ. Ναι ή οχι ; Ουτε εγω εκανα καμια δηλωση οτι δεν θα ξαναγραψω αν ...βγουμε τριτοι. Τετοιες ηλιθιοτητες μονο εσυ τις σκεφτεσαι. Αν θες να βαλεις στοιχημα βαλτο σαν αντρας οχι σαν ΚΟΤΑ. Περαν του οτι δειχνεις ποσο μαλακας καραγκιοζης εισαι που θα πανηγυρισεις την τριτη θεση. Κατα τ' αλλα ειστε γαυροι υποτιθεται. Με το να πανηγυριζετε τριτες θεσεις, να βριζετε παιχτες της ομαδας που σας εφεραν κουπες και να δοξαζετε τη Φορεστ. ΟΥΣΤ!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
ελπιζω ο μπασκετικος ολυμπιακος να αλλαξει προσωπο ειναι πολλα που δεν μου αρεσουν,ισως οταν παρουν πρωτοβουλιες και αλλοι παιχτες να αλλαξουμε.
ποδοσφαιρικα αστα λα βιστα ντε φουεντε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.786
Πόντοι
6.256
ελπιζω ο μπασκετικος ολυμπιακος να αλλαξει προσωπο ειναι πολλα που δεν μου αρεσουν,ισως οταν παρουν πρωτοβουλιες και αλλοι παιχτες να αλλαξουμε.
Πες μας τι δεν σου αρέσει τυπε να τα φτιάξουμε...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.671
Πόντοι
10.411
Τον έφαγες τον Φαλ ρε μουνή...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.808
Πόντοι
28.246
Λεγε μωρη ΚΟΤΑ. Ναι ή οχι ; Ουτε εγω εκανα καμια δηλωση οτι δεν θα ξαναγραψω αν ...βγουμε τριτοι. Τετοιες ηλιθιοτητες μονο εσυ τις σκεφτεσαι. Αν θες να βαλεις στοιχημα βαλτο σαν αντρας οχι σαν ΚΟΤΑ. Περαν του οτι δειχνεις ποσο μαλακας καραγκιοζης εισαι που θα πανηγυρισεις την τριτη θεση. Κατα τ' αλλα ειστε γαυροι υποτιθεται. Με το να πανηγυριζετε τριτες θεσεις, να βριζετε παιχτες της ομαδας που σας εφεραν κουπες και να δοξαζετε τη Φορεστ. ΟΥΣΤ!
Τι λες ΜΩΡΗ ΦΘΗΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ. τεταρτοι εγραψες και δεσμευτηκες οτι ετσι θα εορτασουν τα 100 χρονια.

Χασου μωρη φτερου. Δεν το πας. Συνηθισμενο στα πουτανακια της σειράς.

Ποια βαθμολογία ρε κακομοίρη; Ονειρεύεσαι πρωτάθλημα με αυτό το τσίρκο που σου έφτιαξε το παχύδερμο ;; ΤΕΤΑΡΤΗ θέση και πολύ σου είναι! Αν βγούμε 3οι θα βγω μαζί σου στην Πλ.Αλεξανδρας να δοξασω το χοντρό. Δεσμεύομαι δημόσια Έτσι θα γιορτάσεις τα 100 σου χρόνια και θα καρδουλωνεις τον Ραοπαο όλο το χρόνο που θα ποσταρει εβδομαδιαίες επετείους του Μιλκο.

Πλεον γραφουν οτι οντως ακόμα ψαχνεται για Ιταλια. Μακαρι....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.671
Πόντοι
10.411
Να πέσουν οι τόνοι,δεν χάθηκε ο κόσμος με μια γκέλα στην αρχή της σεζόν
Έλεος ρε!:tickedoff:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.808
Πόντοι
28.246
Έχει καταθέσει πινακίδες ο σουρας...:2funny:
Σε αυτο το σημειο να ευχηθουμε εναν δυνατο τραυματισμο του Φορτουνη που να του στοιχισει το υπολοιπο καριερας, να μην ξανπαιξει μπαλα να γλυτωσουμε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.786
Πόντοι
6.256
Σε αυτο το σημειο να ευχηθουμε εναν δυνατο τραυματισμο του Φορτουνη που να του στοιχισει το υπολοιπο καριερας, να μην ξανπαιξει μπαλα να γλυτωσουμε.
Όταν λέω ότι είσαι θεοχαζος...:2funny:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.505
Πόντοι
2.306
Τι λες ΜΩΡΗ ΦΘΗΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ. τεταρτοι εγραψες και δεσμευτηκες οτι ετσι θα εορτασουν τα 100 χρονια.

Χασου μωρη φτερου. Δεν το πας. Συνηθισμενο στα πουτανακια της σειράς.

Mα θα το κανω αυτο που εγραψα. Θα ρθω στην Πλ. Αλεξανδρας να σου κουναω το κεφαλι πανω κατω που θα τσιμπουκωνεις τον χοντρο για τον θριαμβο της 3ης θεσης. Που και με την 4η παλι τσιμπουκακια θα κανεις βαζελοφορεστογαυρε.

Το στοιχημα θα το βαλεις τωρα μωρη ΚΟΤΑ ; Ή τσαμπα μαγκας του πληκτρολογιου οπως ολες οι πεταλουδιτσες ;

Hen-eggs_1370969c.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.808
Πόντοι
28.246
Mα θα το κανω αυτο που εγραψα. Θα ρθω στην Πλ. Αλεξανδρας να σου κουναω το κεφαλι πανω κατω που θα τσιμπουκωνεις τον χοντρο για τον θριαμβο της 3ης θεσης. Που και με την 4η παλι τσιμπουκακια θα κανεις βαζελοφορεστογαυρε.

Το στοιχημα θα το βαλεις τωρα μωρη ΚΟΤΑ ; Ή τσαμπα μαγκας του πληκτρολογιου οπως ολες οι πεταλουδιτσες ;

Hen-eggs_1370969c.jpg
Ρε λυσσαξε οσο θελεις. Εγω δεν εκανα καμια δεσμευση. Εσυ που τις εκανες και στις τρίβω στα μουτρα να ξεκοτεψεις. Ετσι σε παω για αρχη...

6049c99a03445-full-10.gif

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.786
Πόντοι
6.256
Ολυμπιακος ομως. Οχι δηθεν οπως εσυ και ο αλλος.
Μαλακας σκέτο είσαι... πήγαινε να πανηγυρισεις για την εταιρεία του χοντρού που νίκησε τη Λίβερπουλ. :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.786
Πόντοι
6.256
Ρε λυσσαξε οσο θελεις. Εγω δεν εκανα καμια δεσμευση. Εσυ που τις εκανες και στις τρίβω στα μουτρα να ξεκοτεψεις. Ετσι σε παω για αρχη...
Ξεκάθαρα και αντικειμενικά η κότα είσαι εσύ στο συγκεκριμένο θέμα... αντικειμενικά επαναλαμβάνω. :confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.808
Πόντοι
28.246
Μαλακας σκέτο είσαι... πήγαινε να πανηγυρισεις για την εταιρεία του χοντρού που νίκησε τη Λίβερπουλ. :tooth:
Ακομα και μαλακας, παλι Ολυμπιακός είμαι. Το χειροτερος ειναι να εισαι εχθρος του Ολυμπιακου οπως εσυ.

Μαλακα, ειλικρινα απορω. Πως ζεις χωρις να εισαι γαυρος;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.808
Πόντοι
28.246
Ξεκάθαρα και αντικειμενικά η κότα είσαι εσύ στο συγκεκριμένο θέμα... αντικειμενικά επαναλαμβάνω. :confused:
Η αντικειμενικοτητα η δικη σου δεν εχει καμια βαρυτητα. Ενας αντιολυμπιακος, στηριζει εναν αλλον αντιολυμπιακο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.786
Πόντοι
6.256
Ακομα και μαλακας, παλι Ολυμπιακός είμαι. Το χειροτερος ειναι να εισαι εχθρος του Ολυμπιακου οπως εσυ.

Μαλακα, ειλικρινα απορω. Πως ζεις χωρις να εισαι γαυρος;
Κάνω χώρο στο κοτετσι να σε παρκάρω δίπλα στην αννούλα... ρεζίλι των σκυλιών έγινες. :confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.808
Πόντοι
28.246

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.505
Πόντοι
2.306

Μα πόσο ΚΟΤΑ είσαι ; Δεν πιστεύεις ούτε εσυ ο ιδιος τις μαλακιες που γραφεις ; Ή δεν εχεις ενα χιλιαρικο ; Δεν πειραζει , βαλε 500 δε τα χαλασουμε εκει.

Οταν η κότα διαλέγει τον κόκορα! - ΤΟ ΒΗΜΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom