Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Λοιπον παω να δω NFl μουναρες μου τα λεμε στο επομενο παιχνιδι που θα καταστραφουν τα ονειρα σας ξανα....μεχρι τοτε proderm και μπρουμυτα.
Κάνε απόθεμα με καπνογόνα. Χρειάζονται για τους αντιολυμπιακους. Μην ξεχάσεις να κλάψεις κιόλας αν κερδίσουμε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.860
Πόντοι
5.006
Επιτελους ξεκουμπιστηκε ο σαουρον....ηρθε εδω να μας ζαλισει με την μιρλα του σε αυτη την ιστορικη μερα που εχουμε επετειο 108 ημερων απο τοτε που ελληνικη ομαδα κατεκτησε για πρωτη και μοναδικη φορα ευρωπαικο τιτλο. :confused:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.851
Πόντοι
3.446
Λοιπον παω να δω NFl μουναρες μου τα λεμε στο επομενο παιχνιδι που θα καταστραφουν τα ονειρα σας ξανα....μεχρι τοτε proderm και μπρουμυτα.
Καλό βράδυ τύπε, καλό NFl, καλή τύχη και σε περιμένουμε στο βαζελόνημα...:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Πωπω χιουμορ....στο εχω ξαναπει ρε βλακα εισαι οτι πιο αδιαφορο εδω μεσα.Μονο ο Σουρας σε ανεχεται λογω μειωμενης εγκεφαλικης λειτουργιας.....:tooth:
Ο σούρας σε έχει κάνει να παρακαλάς τους γνωστούς και φίλους σου να μην του δίνουν σημασία. Κάπως σαν τον ανναπουρνα που στέλνει στον Αντισθένη.

IMG-a677c12a83f07db5c6159f6e0b50eab1-V.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Επιτελους ξεκουμπιστηκε ο σαουρον....ηρθε εδω να μας ζαλισει με την μιρλα του σε αυτη την ιστορικη μερα που εχουμε επετειο 108 ημερων απο τοτε που ελληνικη ομαδα κατεκτησε για πρωτη και μοναδικη φορα ευρωπαικο τιτλο. :confused:
Ξεκουμπιστηκε και ο άλλος που δεσμεύτηκε ότι θα βγούμε τέταρτοι αλλά στοίχημα να μην ξανά πατήσει εδώ μέσα και να μας αδειάσει την γωνία δεν έβαλε. Πήγαμε στους αλλόθρησκους που το παιζουν γαύροι.

Το παίζει ανώτερος τύπος και δεν δίνει σημασία θα πει τωρα. Ποιος; Ο τύπος της κατωτέρας υποσταθμός.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Ο σούρας σε έχει κάνει να παρακαλάς τους γνωστούς και φίλους σου να μην του δίνουν σημασία. Κάπως σαν τον ανναπουρνα που στέλνει στον Αντισθένη.

IMG-a677c12a83f07db5c6159f6e0b50eab1-V.jpg
Το μόνο που έχεις κάνει είναι να κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια με τη βλακεια που σε δέρνει... αντε κάνε καμιά αναφορά σε κανέναν να τον διώξεις από το νήμα θεοχαζε.:tooth:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
Η κοτα δεν απαντησε στην προηγούμενη απαντηση. Που κραζει και τον Τακη για το οτι γιορταζει κσθε τρεις και λιγο το ευρωπαϊκό, ενω ο ιδιος το εχει σε καθημερινη βαση μιας και το εκανε avatar.

Η ΚΟΤΑ.

Σε τι να απαντησω μωρη ΛΟΥΛΟΥ ; Στο γραφω εδω λοιπον με κεφαλαια να ξεφτιλιστεις κι αλλο. 500 ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ή ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ; Θες να βαλουμε κι αλλα 500 για το αν ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΜΑΖΙ που σου κουβαλησε ο χοντρος θα κανουν τα νουμερα του Φορτουνη+Ποντενσε ; Eνα χιλιαρικακι ειναι , δε θα καταστραφεις οικονομικα. Οθτε ενας μισθος. Ελα να δουμε ποιος ειναι κοτα , λοιπον. Αλλιως βουλωσε το και σαλτα και γαμησου.

Οσο για το αβαταρ ειναι για να βλεπεις εσυ κομπλεξικε μαλακα ποιον εβριζες και συνεχιζεις και βριζεις.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
Και για να μη σε αδικω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ που εγραφε οτι χωρις τον Φορτουνη "θα γινει πιο ορθολογικη η αναπτυξη" (δε γραφω ονομα , ξερει αυτος ποιος ειναι) να ερθει να μας πει τι ακριβως βλεπει.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Στο μπάσκετ κερδίσαμε τη γλύτωσε ο μίστερ μπιν...:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Το μόνο που έχεις κάνει είναι να κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια με τη βλακεια που σε δέρνει... αντε κάνε καμιά αναφορά σε κανέναν να τον διώξεις από το νήμα θεοχαζε.:tooth:
Εσυ ειπες σποχωρεις, παλι εδω ρε αντιολυμπιακαρα;

Σε τι να απαντησω μωρη ΛΟΥΛΟΥ ; Στο γραφω εδω λοιπον με κεφαλαια να ξεφτιλιστεις κι αλλο. 500 ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ή ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ; Θες να βαλουμε κι αλλα 500 για το αν ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΜΑΖΙ που σου κουβαλησε ο χοντρος θα κανουν τα νουμερα του Φορτουνη+Ποντενσε ; Eνα χιλιαρικακι ειναι , δε θα καταστραφεις οικονομικα. Οθτε ενας μισθος. Ελα να δουμε ποιος ειναι κοτα , λοιπον. Αλλιως βουλωσε το και σαλτα και γαμησου.

Οσο για το αβαταρ ειναι για να βλεπεις εσυ κομπλεξικε μαλακα ποιον εβριζες και συνεχιζεις και βριζεις.
Δεν εκανα καμια δηλωση τετοια για να βαλω οποιοδηποτε στοιχημα. Δηλωση εκανες εσυ. Το πας να μην ξανα γραψεις σε αυτο το νημα; Εκει να δεσμευτεις. Εκει εκανες δηλωση. Εγω σου ξανα λεω δεν εκανα καμια δηλωση. Βαλε το στοιχημα να μην ξανα γραψεις εδω μεσα. Εγω οχι μονο δεν θα ξαναγραψω εδω αν βγούμε τεταρτοι αλλα διάλεξε αραπη να με γαμησει. Λεγε το πας;

Αλλοθρησκακια και τα δυο, βαλτε πλερεζες. Στην Θεσσαλονίκη ηρθε Χ. Ακομα ο Ολυμπιακος ειναι πρώτος. Υπομονη μεχρι αυριο που θα γινετε αεκτζηδες, μπορει να περασει πρωτη...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.134
Πόντοι
46.423
Συγνώμη ρε μάγκες που παρεμβαίνω.

Διαβάζω για Φορτούνη και Φορτούνη ...

Πέρυσι πόσες γκέλες κάναμε με τον Φορτούνη στην ενδεκάδα ???

Χώρια που μας έκλασε για τα φράγκα και μόνο.

Τελευταία τροποποίηση:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
Εσυ ειπες σποχωρεις, παλι εδω ρε αντιολυμπιακαρα;

Δεν εκανα καμια δηλωση τετοια για να βαλω οποιοδηποτε στοιχημα. Δηλωση εκανες εσυ. Το πας να μην ξανα γραψεις σε αυτο το νημα; Εκει να δεσμευτεις. Εκει εκανες δηλωση. Εγω σου ξανα λεω δεν εκανα καμια δηλωση. Βαλε το στοιχημα να μην ξανα γραψεις εδω μεσα. Εγω οχι μονο δεν θα ξαναγραψω εδω αν βγούμε τεταρτοι αλλα διάλεξε αραπη να με γαμησει. Λεγε το πας;

Αλλοθρησκακια και τα δυο, βαλτε πλερεζες. Στην Θεσσαλονίκη ηρθε Χ. Ακομα ο Ολυμπιακος ειναι πρώτος. Υπομονη μεχρι αυριο που θα γινετε αεκτζηδες, μπορει να περασει πρωτη...

Λεγε μωρη ΚΟΤΑ. Ναι ή οχι ; Ουτε εγω εκανα καμια δηλωση οτι δεν θα ξαναγραψω αν ...βγουμε τριτοι. Τετοιες ηλιθιοτητες μονο εσυ τις σκεφτεσαι. Αν θες να βαλεις στοιχημα βαλτο σαν αντρας οχι σαν ΚΟΤΑ. Περαν του οτι δειχνεις ποσο μαλακας καραγκιοζης εισαι που θα πανηγυρισεις την τριτη θεση. Κατα τ' αλλα ειστε γαυροι υποτιθεται. Με το να πανηγυριζετε τριτες θεσεις, να βριζετε παιχτες της ομαδας που σας εφεραν κουπες και να δοξαζετε τη Φορεστ. ΟΥΣΤ!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.682
Πόντοι
5.097
ελπιζω ο μπασκετικος ολυμπιακος να αλλαξει προσωπο ειναι πολλα που δεν μου αρεσουν,ισως οταν παρουν πρωτοβουλιες και αλλοι παιχτες να αλλαξουμε.
ποδοσφαιρικα αστα λα βιστα ντε φουεντε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
ελπιζω ο μπασκετικος ολυμπιακος να αλλαξει προσωπο ειναι πολλα που δεν μου αρεσουν,ισως οταν παρουν πρωτοβουλιες και αλλοι παιχτες να αλλαξουμε.
Πες μας τι δεν σου αρέσει τυπε να τα φτιάξουμε...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.307
Πόντοι
10.411
Τον έφαγες τον Φαλ ρε μουνή...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Λεγε μωρη ΚΟΤΑ. Ναι ή οχι ; Ουτε εγω εκανα καμια δηλωση οτι δεν θα ξαναγραψω αν ...βγουμε τριτοι. Τετοιες ηλιθιοτητες μονο εσυ τις σκεφτεσαι. Αν θες να βαλεις στοιχημα βαλτο σαν αντρας οχι σαν ΚΟΤΑ. Περαν του οτι δειχνεις ποσο μαλακας καραγκιοζης εισαι που θα πανηγυρισεις την τριτη θεση. Κατα τ' αλλα ειστε γαυροι υποτιθεται. Με το να πανηγυριζετε τριτες θεσεις, να βριζετε παιχτες της ομαδας που σας εφεραν κουπες και να δοξαζετε τη Φορεστ. ΟΥΣΤ!
Τι λες ΜΩΡΗ ΦΘΗΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ. τεταρτοι εγραψες και δεσμευτηκες οτι ετσι θα εορτασουν τα 100 χρονια.

Χασου μωρη φτερου. Δεν το πας. Συνηθισμενο στα πουτανακια της σειράς.

Ποια βαθμολογία ρε κακομοίρη; Ονειρεύεσαι πρωτάθλημα με αυτό το τσίρκο που σου έφτιαξε το παχύδερμο ;; ΤΕΤΑΡΤΗ θέση και πολύ σου είναι! Αν βγούμε 3οι θα βγω μαζί σου στην Πλ.Αλεξανδρας να δοξασω το χοντρό. Δεσμεύομαι δημόσια Έτσι θα γιορτάσεις τα 100 σου χρόνια και θα καρδουλωνεις τον Ραοπαο όλο το χρόνο που θα ποσταρει εβδομαδιαίες επετείους του Μιλκο.

Πλεον γραφουν οτι οντως ακόμα ψαχνεται για Ιταλια. Μακαρι....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.307
Πόντοι
10.411
Να πέσουν οι τόνοι,δεν χάθηκε ο κόσμος με μια γκέλα στην αρχή της σεζόν
Έλεος ρε!:tickedoff: