Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.939
- Πόντοι
- 6.256
Ερώτηση με Λιόν θα πάμε με άμυνα Ντοη,Πιρολα και Ορτέγκα;
Λογικα ????????????? Ν Α Ι !Ερώτηση με Λιόν θα πάμε με άμυνα Ντοη,Πιρολα και Ορτέγκα;
Μπαζαμε σήμερα στην αμυνα έχεις δίκιο....που να πάμε στο θηριοΕρώτηση με Λιόν θα πάμε με άμυνα Ντοη,Πιρολα και Ορτέγκα;
Οχι μωρη κοτα. Δεσμευτηκες για τέταρτη θέση. Το πας το στοίχημα;Για την τρίτη θέση λες ; Όχι , δε γίνεται . Πώς θα την πανηγυρίσω μαζί σας; Για πρωτάθλημα βάζω και μεγαλύτερο στοίχημα άμα θες. Μια εσκορτ , δύο εσκορτ , τρεις εσκορτ ο,το θες
Ειχες μεγσλο προβλημα στην αμυνα αποψε.Ερώτηση με Λιόν θα πάμε με άμυνα Ντοη,Πιρολα και Ορτέγκα;
Τον εξαιρεις ακομα απο την λιστα;Μπαζαμε σήμερα στην αμυνα έχεις δίκιο....που να πάμε στο θηριο
Τον εξαιρώ.....είναι Ολυμπιακός γιαυτό βάζω το χέρι μου στη φωτιάΤον εξαιρεις ακομα απο την λιστα;
Αυτος περιμενει πως και πως για να μας την πει. Φετος θα του φτσινε Φουρτούνης, Ποντενσε, Ορτα που δεν εχει. Και περυσι που τους ειχε πάλι κατι του έφταιγε.
Με μια ομάδα που είχε στήσει πούλμαν στην άμυνα της κάνανε 2 φάσεις για γκολ... Όλες στη πλάτη του Ορτέγκα. Τον Πιρολα πήρες χαμπάρι ότι τον έκανε αλλαγή ο προπονητής; Κατάλαβες γιατί;Μπαζαμε σήμερα στην αμυνα έχεις δίκιο....που να πάμε στο θηριο
Ναι. Και?Με μια ομάδα που είχε στήσει πούλμαν στην άμυνα της κάνανε 2 φάσεις για γκολ... Όλες στη πλάτη του Ορτέγκα. Τον Πιρολα πήρες χαμπάρι ότι τον έκανε αλλαγή ο προπονητής; Κατάλαβες γιατί;
Καλά ο άλλος ο σούρας πρέπει να έχει πέσει μέσα στο βαρέλι σήμερα...
Με πήρε ο Φορτουνης και μου είπε πες στον σουρα να πάρει τα αρχιδια μου...Τον εξαιρεις ακομα απο την λιστα;
Αυτος περιμενει πως και πως για να μας την πει. Φετος θα του φτσινε Φουρτούνης, Ποντενσε, Ορτα που δεν εχει. Και περυσι που τους ειχε πάλι κατι του έφταιγε.
Αν είχαμε φορτουνη δεν θα γκρινιαζες?Με πήρε ο Φορτουνης και μου είπε πες στον σουρα να πάρει τα αρχιδια μου...
Έλα ρε αδελφέ με το φουρτουνη ας πάει να γαμηθει που εφυγε δε παρακαλάμε.Αν είχαμε φορτουνη δεν θα γκρινιαζες?
Αν είχαμε οποιονδήποτε παίχτη με τα χαρακτηριστικά του Φορτουνη και όχι τον συνταξιούχο Ολιβέιρα δεν θα γκρινιάζα... Όπως άμα η χοντρή κουραδα είχε κρατήσει τον Ποντενσε αντί να μας φέρει τον μπαρμπαΓουιλιαν πάλι δεν θα γκρινιάζα.Αν είχαμε φορτουνη δεν θα γκρινιαζες?
Πες μας εσυ γιατι εβσλε τον Καρμο αντι Πιρολα. Αντε να σε δω ρε μπαλαδοφατσα.Με μια ομάδα που είχε στήσει πούλμαν στην άμυνα της κάνανε 2 φάσεις για γκολ... Όλες στη πλάτη του Ορτέγκα. Τον Πιρολα πήρες χαμπάρι ότι τον έκανε αλλαγή ο προπονητής; Κατάλαβες γιατί;
Καλά ο άλλος ο σούρας πρέπει να έχει πέσει μέσα στο βαρέλι σήμερα...
Αν είχαμε οποιονδήποτε παίχτη με τα χαρακτηριστικά του Φορτουνη και όχι τον συνταξιούχο Ολιβέιρα δεν θα γκρινιάζα... Όπως άμα η χοντρή κουραδα είχε κρατήσει τον Ποντενσε αντί να μας φέρει τον μπαρμπαΓουιλιαν πάλι δεν θα γκρινιάζα.
Ο οποίος μπαρμπάς θα προσφέρει τουλάχιστον για μια χρονιά καμία σχέση με τον μαλακά τον Ολιβέιρα... ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ. ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ.