You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sorococo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 796
- Πόντοι
- 81
ΔΕ Το Πιστευω !!!!!!!!!!!
Μα Καλα Χ με Αγρινιο ????????????????
Και Τετραπλη Αλλαγη ! ΚΑΙ Κολλησαμε...........
Υ.Γ
Δε Περιμενα και Πολλα Απο Willian... Αντε λιγο Να Δωσει την Εμειρια του στης Προπονησεις...
Αλλα Αγωνιστκικα !!!!!! (Μαρσελο Νο 2 ) Βλεπω ΝΑ φευγει Χριστουγενα ???.......
Μα Καλα Χ με Αγρινιο ????????????????
Και Τετραπλη Αλλαγη ! ΚΑΙ Κολλησαμε...........
Υ.Γ
Δε Περιμενα και Πολλα Απο Willian... Αντε λιγο Να Δωσει την Εμειρια του στης Προπονησεις...
Αλλα Αγωνιστκικα !!!!!! (Μαρσελο Νο 2 ) Βλεπω ΝΑ φευγει Χριστουγενα ???.......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λογικα ????????????? Ν Α Ι !Ερώτηση με Λιόν θα πάμε με άμυνα Ντοη,Πιρολα και Ορτέγκα;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.956
- Πόντοι
- 5.506
Μπαζαμε σήμερα στην αμυνα έχεις δίκιο....που να πάμε στο θηριοΕρώτηση με Λιόν θα πάμε με άμυνα Ντοη,Πιρολα και Ορτέγκα;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.601
- Πόντοι
- 28.246
Οχι μωρη κοτα. Δεσμευτηκες για τέταρτη θέση. Το πας το στοίχημα;Για την τρίτη θέση λες ; Όχι , δε γίνεται . Πώς θα την πανηγυρίσω μαζί σας; Για πρωτάθλημα βάζω και μεγαλύτερο στοίχημα άμα θες. Μια εσκορτ , δύο εσκορτ , τρεις εσκορτ ο,το θες
Γαμω την αντιολυμπιακιλα σου.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.601
- Πόντοι
- 28.246
Ειχες μεγσλο προβλημα στην αμυνα αποψε.Ερώτηση με Λιόν θα πάμε με άμυνα Ντοη,Πιρολα και Ορτέγκα;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.601
- Πόντοι
- 28.246
Τον εξαιρεις ακομα απο την λιστα;Μπαζαμε σήμερα στην αμυνα έχεις δίκιο....που να πάμε στο θηριο
Αυτος περιμενει πως και πως για να μας την πει. Φετος θα του φτσινε Φουρτούνης, Ποντενσε, Ορτα που δεν εχει. Και περυσι που τους ειχε πάλι κατι του έφταιγε.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.956
- Πόντοι
- 5.506
Τον εξαιρώ.....είναι Ολυμπιακός γιαυτό βάζω το χέρι μου στη φωτιάΤον εξαιρεις ακομα απο την λιστα;
Αυτος περιμενει πως και πως για να μας την πει. Φετος θα του φτσινε Φουρτούνης, Ποντενσε, Ορτα που δεν εχει. Και περυσι που τους ειχε πάλι κατι του έφταιγε.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.284
- Πόντοι
- 6.256
Με μια ομάδα που είχε στήσει πούλμαν στην άμυνα της κάνανε 2 φάσεις για γκολ... Όλες στη πλάτη του Ορτέγκα. Τον Πιρολα πήρες χαμπάρι ότι τον έκανε αλλαγή ο προπονητής; Κατάλαβες γιατί;Μπαζαμε σήμερα στην αμυνα έχεις δίκιο....που να πάμε στο θηριο
Καλά ο άλλος ο σούρας πρέπει να έχει πέσει μέσα στο βαρέλι σήμερα...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.956
- Πόντοι
- 5.506
Ναι. Και?Με μια ομάδα που είχε στήσει πούλμαν στην άμυνα της κάνανε 2 φάσεις για γκολ... Όλες στη πλάτη του Ορτέγκα. Τον Πιρολα πήρες χαμπάρι ότι τον έκανε αλλαγή ο προπονητής; Κατάλαβες γιατί;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.284
- Πόντοι
- 6.256
Με πήρε ο Φορτουνης και μου είπε πες στον σουρα να πάρει τα αρχιδια μου...Τον εξαιρεις ακομα απο την λιστα;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.956
- Πόντοι
- 5.506
Αν είχαμε φορτουνη δεν θα γκρινιαζες?Με πήρε ο Φορτουνης και μου είπε πες στον σουρα να πάρει τα αρχιδια μου...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.533
- Πόντοι
- 5.006
Έλα ρε αδελφέ με το φουρτουνη ας πάει να γαμηθει που εφυγε δε παρακαλάμε.Αν είχαμε φορτουνη δεν θα γκρινιαζες?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.284
- Πόντοι
- 6.256
Αν είχαμε οποιονδήποτε παίχτη με τα χαρακτηριστικά του Φορτουνη και όχι τον συνταξιούχο Ολιβέιρα δεν θα γκρινιάζα... Όπως άμα η χοντρή κουραδα είχε κρατήσει τον Ποντενσε αντί να μας φέρει τον μπαρμπαΓουιλιαν πάλι δεν θα γκρινιάζα.Αν είχαμε φορτουνη δεν θα γκρινιαζες?
Ο οποίος μπαρμπάς θα προσφέρει τουλάχιστον για μια χρονιά καμία σχέση με τον μαλακά τον Ολιβέιρα...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.601
- Πόντοι
- 28.246
Πες μας εσυ γιατι εβσλε τον Καρμο αντι Πιρολα. Αντε να σε δω ρε μπαλαδοφατσα.Με μια ομάδα που είχε στήσει πούλμαν στην άμυνα της κάνανε 2 φάσεις για γκολ... Όλες στη πλάτη του Ορτέγκα. Τον Πιρολα πήρες χαμπάρι ότι τον έκανε αλλαγή ο προπονητής; Κατάλαβες γιατί;
Και ελα μετα να μου πεις με αυτιστικο υφος. Θουρας εισαι ρε μαλακα, Ρε μαλακα ειθαι Θουρας
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.601
- Πόντοι
- 28.246
Αν είχαμε οποιονδήποτε παίχτη με τα χαρακτηριστικά του Φορτουνη και όχι τον συνταξιούχο Ολιβέιρα δεν θα γκρινιάζα... Όπως άμα η χοντρή κουραδα είχε κρατήσει τον Ποντενσε αντί να μας φέρει τον μπαρμπαΓουιλιαν πάλι δεν θα γκρινιάζα.
Ο οποίος μπαρμπάς θα προσφέρει τουλάχιστον για μια χρονιά καμία σχέση με τον μαλακά τον Ολιβέιρα... ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ. ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ.
Στο εσιαξα.
Και πέρυσι που τους ειχαμε παλι γκρινιαζες. Παραμενεις και κωλοτουμπας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις