Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246
Έχει καταθέσει πινακίδες ο σουρας...:2funny:
Σε αυτο το σημειο να ευχηθουμε εναν δυνατο τραυματισμο του Φορτουνη που να του στοιχισει το υπολοιπο καριερας, να μην ξανπαιξει μπαλα να γλυτωσουμε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Σε αυτο το σημειο να ευχηθουμε εναν δυνατο τραυματισμο του Φορτουνη που να του στοιχισει το υπολοιπο καριερας, να μην ξανπαιξει μπαλα να γλυτωσουμε.
Όταν λέω ότι είσαι θεοχαζος...:2funny:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
Τι λες ΜΩΡΗ ΦΘΗΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ. τεταρτοι εγραψες και δεσμευτηκες οτι ετσι θα εορτασουν τα 100 χρονια.

Χασου μωρη φτερου. Δεν το πας. Συνηθισμενο στα πουτανακια της σειράς.

Mα θα το κανω αυτο που εγραψα. Θα ρθω στην Πλ. Αλεξανδρας να σου κουναω το κεφαλι πανω κατω που θα τσιμπουκωνεις τον χοντρο για τον θριαμβο της 3ης θεσης. Που και με την 4η παλι τσιμπουκακια θα κανεις βαζελοφορεστογαυρε.

Το στοιχημα θα το βαλεις τωρα μωρη ΚΟΤΑ ; Ή τσαμπα μαγκας του πληκτρολογιου οπως ολες οι πεταλουδιτσες ;

Hen-eggs_1370969c.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246
Mα θα το κανω αυτο που εγραψα. Θα ρθω στην Πλ. Αλεξανδρας να σου κουναω το κεφαλι πανω κατω που θα τσιμπουκωνεις τον χοντρο για τον θριαμβο της 3ης θεσης. Που και με την 4η παλι τσιμπουκακια θα κανεις βαζελοφορεστογαυρε.

Το στοιχημα θα το βαλεις τωρα μωρη ΚΟΤΑ ; Ή τσαμπα μαγκας του πληκτρολογιου οπως ολες οι πεταλουδιτσες ;

Hen-eggs_1370969c.jpg
Ρε λυσσαξε οσο θελεις. Εγω δεν εκανα καμια δεσμευση. Εσυ που τις εκανες και στις τρίβω στα μουτρα να ξεκοτεψεις. Ετσι σε παω για αρχη...

6049c99a03445-full-10.gif

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Ολυμπιακος ομως. Οχι δηθεν οπως εσυ και ο αλλος.
Μαλακας σκέτο είσαι... πήγαινε να πανηγυρισεις για την εταιρεία του χοντρού που νίκησε τη Λίβερπουλ. :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Ρε λυσσαξε οσο θελεις. Εγω δεν εκανα καμια δεσμευση. Εσυ που τις εκανες και στις τρίβω στα μουτρα να ξεκοτεψεις. Ετσι σε παω για αρχη...
Ξεκάθαρα και αντικειμενικά η κότα είσαι εσύ στο συγκεκριμένο θέμα... αντικειμενικά επαναλαμβάνω. :confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246
Μαλακας σκέτο είσαι... πήγαινε να πανηγυρισεις για την εταιρεία του χοντρού που νίκησε τη Λίβερπουλ. :tooth:
Ακομα και μαλακας, παλι Ολυμπιακός είμαι. Το χειροτερος ειναι να εισαι εχθρος του Ολυμπιακου οπως εσυ.

Μαλακα, ειλικρινα απορω. Πως ζεις χωρις να εισαι γαυρος;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246
Ξεκάθαρα και αντικειμενικά η κότα είσαι εσύ στο συγκεκριμένο θέμα... αντικειμενικά επαναλαμβάνω. :confused:
Η αντικειμενικοτητα η δικη σου δεν εχει καμια βαρυτητα. Ενας αντιολυμπιακος, στηριζει εναν αλλον αντιολυμπιακο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Ακομα και μαλακας, παλι Ολυμπιακός είμαι. Το χειροτερος ειναι να εισαι εχθρος του Ολυμπιακου οπως εσυ.

Μαλακα, ειλικρινα απορω. Πως ζεις χωρις να εισαι γαυρος;
Κάνω χώρο στο κοτετσι να σε παρκάρω δίπλα στην αννούλα... ρεζίλι των σκυλιών έγινες. :confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306

Μα πόσο ΚΟΤΑ είσαι ; Δεν πιστεύεις ούτε εσυ ο ιδιος τις μαλακιες που γραφεις ; Ή δεν εχεις ενα χιλιαρικο ; Δεν πειραζει , βαλε 500 δε τα χαλασουμε εκει.

Οταν η κότα διαλέγει τον κόκορα! - ΤΟ ΒΗΜΑ

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246
Μα πόσο ΚΟΤΑ είσαι ; Δεν πιστεύεις ούτε εσυ ο ιδιος τις μαλακιες που γραφεις ; Ή δεν εχεις ενα χιλιαρικο ; Δεν πειραζει , βαλε 500 δε τα χαλασουμε εκει.

Βαλε το στοιχημα που δεσμευτηκες και βαζω τον κωλο μου. Δεν θα το ξανα πω. Τελος.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Γαμω την ομαδα σου. Οποια κι αν είναι. Ο Ολυμπιακος δεν ειναι σιγουρα.
1726430896104.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πες του να βαλει λεφτα μονοπολι...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.284
Πόντοι
6.256
Γαμαει το nfl τύποι...11 μουσκαροι κουτουλανε μεταξύ τους μέχρι να πάθουν κρανιοεγκεφαλικη κάκωση. Σαν τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ένα πράγμα...:confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
Βαλε το στοιχημα που δεσμευτηκες και βαζω τον κωλο μου. Δεν θα το ξανα πω. Τελος.

Τώρα όντως θα κάτσεις να διασύρεσαι και να ξεφτιλίζεσαι για 500 ευρω ; Πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση έχεις πια ; Και πως στον πουτσο εγινες Ολυμπιακος (ο Θεος να σε κανει) με τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση ; Ολοι οι αντιστοιχοι μαλακες που ξερω ειναι αεκτζηδες ή πανιωνιοι. Ουτε καν βαζελοι.

500 ευρω με 2 προς 1 (δινεις 500 , παιρνεις 1000) ;

21102002.png

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246
Τώρα όντως θα κάτσεις να διασύρεσαι και να ξεφτιλίζεσαι για 500 ευρω ; Πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση έχεις πια ; Και πως στον πουτσο εγινες Ολυμπιακος (ο Θεος να σε κανει) με τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση ; Ολοι οι αντιστοιχοι μαλακες που ξερω ειναι αεκτζηδες ή πανιωνιοι. Ουτε καν βαζελοι.

500 ευρω με 2 προς 1 (δινεις 500 , παιρνεις 1000) ;

21102002.png
Τυπε μαλακα, μαλακα τυπε. Ζητας να σου βαλω ενα στοιχημα που δεν το πιστεύω και δεν το στηριξα ποτε για την ακριβεια δεν εκανα καμια αναφορα. Δικη σου επιλογη για να κανεις κωλοτουμπα . (στην Λεωφορο τα μαθαίνουν αυτα υποψιν) Επισης δεν εβαλες ποια και ποσα εινσι αυτα τα παλτά που δεν θα βγαλουν ολοι μαζι τα νούμερα Ποντενσε και Φορτουνη. Και να τα βγαλεις χεστηκα. Δεν θα βαζω στοιχηματα που συφερουν εσενα. Παιζω με την δεσμευση του καθε ενος. Εσυ δηλωσες σιγουρος οτι θα γιορτασουμε ως τριτοι τεταρτοι. Δικες σου οι δηλώσεις, δικο μου το στοίχημα. Δεν το βαζεις. Και στοιχηματιζω μεγαλύτερης αξιας πραγματα απο τα λεφτα. Εσυ απλα δεν θα ξανα γραψεις εδω μεσα. Δεν ειναι τιποτα, θα γραφεις με αλλο λογαριασμο. Δεν το πας.
Ε, τραβα και γαμησου.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
Τυπε μαλακα, μαλακα τυπε. Ζητας να σου βαλω ενα στοιχημα που δεν το πιστεύω και δεν το στηριξα ποτε για την ακριβεια δεν εκανα καμια αναφορα. Δικη σου επιλογη για να κανεις κωλοτουμπα . (στην Λεωφορο τα μαθαίνουν αυτα υποψιν) Επισης δεν εβαλες ποια και ποσα εινσι αυτα τα παλτά που δεν θα βγαλουν ολοι μαζι τα νούμερα Ποντενσε και Φορτουνη. Και να τα βγαλεις χεστηκα. Δεν θα βαζω στοιχηματα που συφερουν εσενα. Παιζω με την δεσμευση του καθε ενος. Εσυ δηλωσες σιγουρος οτι θα γιορτασουμε ως τριτοι τεταρτοι. Δικες σου οι δηλώσεις, δικο μου το στοίχημα. Δεν το βαζεις. Και στοιχηματιζω μεγαλύτερης αξιας πραγματα απο τα λεφτα. Εσυ απλα δεν θα ξανα γραψεις εδω μεσα. Δεν ειναι τιποτα, θα γραφεις με αλλο λογαριασμο. Δεν το πας.
Ε, τραβα και γαμησου.

OΛΕΣ οι μεταγραφες εγραψα βλακακο. Ητοι Βελντε, Ουιλιαν, Ολιβειρα , Γκαρθια , Σταμενιτς κι οποιον αλλο μαλακα ξεχναω ;!!! Πόσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;

Δεν πιστεύεις τι ; Οτι θα πάρουμε πρωτάθλημα ; Γιατί σε ενδιαφέρει τότε αν θα ξεφύγει ή οχι ο ζμπαογκ βρε μαλακα ; Καιγεσαι ποιος θα το σηκώσει στα 100 σου χρόνια ;

Και για να χουμε και το καλο ερώτημα σε ΤΙ πιστευεις ; Στη 2η θεση ;

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
796
Πόντοι
81
@Hellraiser4Ever και @Zebu Μην Τσακωνεστε Για την Ομαδα !!!
Δε Μπορω τα Νευρα !! Δε ξερω Αν Καποιος ειναι Μεθυσμενος Η Αντιολυμπιακος
Αλλα Τα bourdela Ενωνουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΜΕ Ολοι Μαζι Για Την Ομαδα !!! Αρχη Ειναι Ακομα !!!!!!!!!!!!!
Τα Δειγματα Ειναι ΠΟΛΥ Θετικα..

By the Way... Αγαπω κι Εγω Πολυ NFL !
Εχω Μεγαλο Σοι βοστονη και εχω κανει Τα ταξιδια μου Εκει !.... Απο Εκει Εμαθα Να Αγαπω !!!! ΧΑΧΑΧΑ !!! Αλλη Φαση !!!!!!!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom