Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (13 μέλη και 70 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Kαλημερα ΜΑΓΚΕΣ!!!
Εγω παντως τους Πρότεινα να μαζευτουν 17 Μαιου(Ημερα του Τελικου) και κανουν Φιεστα ανεξαρτήτως ποιος θα Παρει το Κυπελο γιατι ειναι "Ηθικοι" Κυπελουχοι
και την Ημερα του Τελικου του Τσαμπιονς Λιγκ να κανουν Παλι Φιεστα γιατι ειναι "Ηθικοι” Πρωταθλητες Ευρωπης!!!!
Και στα Play offs μπορουν να ΑΝΕΤΑ να πεσουν ΚΑΤΩ….. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
τους εχει κλεισει ο κοντινιο το ιεραπετρα για να γιορτασουν κοσμια οπως ΜΟΝΟ τα τουρκακια ξερουν.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλησπερα μονιμοι χαρτινο πετσινοι πρωταθλητες
τελικα αυτος ο κροκους ελεγχει μεχρι και το cas,κατι πηρε το αυτι μου οτι ο κοντινιο θα παει και στον ο.η.ε
λογω προσφυγιας εκει ειναι πιο ευαισθητοι και ισως τους δωσουν ενα βραβειο για τα περισσοτερα διαρκειας που δεν φανηκαν ποτε.ακομα και στα εισητηρια δευτεροι

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τελικα αυτος ο κροκους ελεγχει μεχρι και το cas,κατι πηρε το αυτι μου οτι ο κοντινιο θα παει και στον ο.η.ε
λογω προσφυγιας εκει ειναι πιο ευαισθητοι και ισως τους δωσουν ενα βραβειο για τα περισσοτερα διαρκειας που δεν φανηκαν ποτε.ακομα και στα εισητηρια δευτεροι
Που εισαι εσυ ρε Φιλε?????
Χαθηκες????
Ρε σου Μιλαω !!!!!
Ασε τον κοντο!!!
που Χαθηκες εσυ?????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Που εισαι εσυ ρε Φιλε?????
Χαθηκες????
ημουνα στο καρπενησσι και εκανα προετοιμασια και σκληρη γυμναστικη,θελει δουλεια για να σηκωνεις τοσες κουπες δεν ειναι απλα τα πραγματα
ολα καλα εσυ???

Επισκέπτης
χουλιγκανοπρεζακια υπαλληλε,τωρα το σε "γαμησα & ψοφησες" συνδιαζεται με αβαταρ της ψωλομαζευτρας προσφυγοπουλας..για φροντισε για την αναλογη διορθωση..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ημουνα στο καρπενησσι και εκανα προετοιμασια και σκληρη γυμναστικη,θελει δουλεια για να σηκωνεις τοσες κουπες δεν ειναι απλα τα πραγματα
ολα καλα εσυ???
Ολα καλα μια χαρα!!!
θα παμε Φιεστα???

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!
εμφανιστηκε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ !!!!!!
ο ARIONAS!!!!!!!
ουαου!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χουλιγκανοπρεζακια υπαλληλε,τωρα το σε "γαμησα & ψοφησες" συνδιαζεται με αβαταρ της ψωλομαζευτρας προσφυγοπουλας..για φροντισε για την αναλογη διορθωση..
αν και εχω ησυχασει με την παπια θα φροντισω για αλλαγη
οταν βρω αναλογη φωτο θα το αλλαξω σε "δικασα και ψοφησες"

μαζι με τον σοφοκλη ησουν μωρη χαμουρα???
ναι και ηταν πολυ αγριεμενος,εψαχνε τους αδερφους στουκας

arion55

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!
εμφανιστηκε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ !!!!!!
ο ARIONAS!!!!!!!
ουαου!!!!!
έχεις πρόβλημα στράκι?
warnmute.gif
 γειααααα..[/color[/URL]]

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Πάντως εμένα αυτό το "ΗΘΙΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ" μου ακούγεται σαν αυτό που λένε κάτι γκόμενες: "Eίσαι καλό παιδί, σε βλέπω σαν φίλο, θα ήσουν υπέροχος σύζυγος, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ"

Aς κρατήσουν λοιπόν το παπάρι...συγνώμη τον τίτλο της ηθικής πρωταθλήτριας και ο Θρύλος θα συνεχίσει να τους γαμά ΑΝΗΘΙΚΑ.

[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ[/size][/size][/size][/move]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κάποιου συχωρεμένου κομμουνιστή τα κόκαλα θα τρίζουν που έβγαλαν τέτοιο βλάκα υιό....
εσενα τριζει η κωλοτρυπιδα σου 15 χρονια τωρα
πηγαινε να κλαφτεις στο χαρεμι σας και προς θεου μην σπασεις το ρεκορ παλι με 1500 ποσταρισματα σε 2 εβδομαδες

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
έχεις πρόβλημα στράκι?
warnmute.gif
 γειααααα..[/color[/URL]]

Στο ειπα και εχθες οταν μου εγραψες σαν "Lolita" σιτεμενο Αγορι....
ΚΛΑΨΕ βγαλτο απο μεσα σου....
ΚΛΑΨΕ ειναι πολυς ο ΠΟΝΟΣ...
15 ειναι πολλα....
40 ετων ησουν και εγινες 55.....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Γεια σας αληταραδες χουλιγκανοι, δεν μπαινω συχνα γιατι βαρεθηκα να διαβαζω μαλακιες απο τους γνωστους μαλακες αλλα θελω να δοσο συνχαρητιρια στους φιλους μας τους αεκτζηδες για την κατακτηση του πρωταθληματος.
Μπραβο μαγκες παντα δευτεροι. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom