Επισκέπτης
παρε μπακαλοgatte..Δεν είναι και κακή ιδέα ενόψει πλέι-οφ! ;)
παρε μπακαλοgatte..Δεν είναι και κακή ιδέα ενόψει πλέι-οφ! ;)
καλησπερα αρχιπρακτορα..το πρωι ακουσα οτι θα γινει 4 Μαιου η φιεστα με επισημο καλεσμενο το ΘΕΟ ΤΖΙΟ..Καλημερα Αδελφια Οπαδοι του ΜΟΝΙΜΟΥ Υπερ-Πρωταθλητη Ελλαδος!!!!
η Ψηφοφορια παει καλα Βλεπω, Συμφωνητε ΟΛΟΙ οτι αυτο τους ΕΤΣΟΥΞΕ περισσοτερο απο ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ .....!!!!!!
Γι αυτο το Θελαμε και εμεις και Ο Προεδρος!!!
ΟΛΟΙ ΦΙΕΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!! το αλλο Σαββατο Μαλλον να Γιορτασουμε την ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΠΑ της Σεζον μετα το Σουπερ Καπ!!!
και παμε για την Τριτη!!!!
καλησπερα αληταμπουρα θεε..δεν ξερω ρε γαμωτο..ακουσες κατι εσυ???καλημερα κοροιδα του κοκκαλη...
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ???
οχι ρε φιλαρακι...γαμησε τα....μενω κοντα στο μικρολιμανο...κ ειναι τιγκα στα βαζελια κ κυριως στα χανουμακια....κ αφενως δεν μπορω να βγω εξω γιατι φοβαμαι αλλα τυχαινει να εχουμε κ πλημμυρες απ'τα δακρυα....κ μονο που φανταζομαι ποιος πηρε το πρωταθλημα μου ερχεται να βγω εξω να πανηγυρισω...αλλα τελικα μενω μεσα γιατι φοβαμαι παρα πολυ....καλησπερα αληταμπουρα θεε..δεν ξερω ρε γαμωτο..ακουσες κατι εσυ???
καλα ξηγιεσαι γιατι οντως δεν σε περνει στον κατακιτρινο πειραια..οχι ρε φιλαρακι...γαμησε τα....μενω κοντα στο μικρολιμανο...κ ειναι τιγκα στα βαζελια κ κυριως στα χανουμακια....κ αφενως δεν μπορω να βγω εξω γιατι φοβαμαι αλλα τυχαινει να εχουμε κ πλημμυρες απ'τα δακρυα....κ μονο που φανταζομαι ποιος πηρε το πρωταθλημα μου ερχεται να βγω εξω να πανηγυρισω...αλλα τελικα μενω μεσα γιατι φοβαμαι παρα πολυ....
οχι ρε φιλαρακι...γαμησε τα....μενω κοντα στο μικρολιμανο...κ ειναι τιγκα στα βαζελια κ κυριως στα χανουμακια....κ αφενως δεν μπορω να βγω εξω γιατι φοβαμαι αλλα τυχαινει να εχουμε κ πλημμυρες απ'τα δακρυα....κ μονο που φανταζομαι ποιος πηρε το πρωταθλημα μου ερχεται να βγω εξω να πανηγυρισω...αλλα τελικα μενω μεσα γιατι φοβαμαι παρα πολυ....
πως τα καταφερνει ο πουστης ο πρακτορας????καλησπερα αρχιπρακτορα..το πρωι ακουσα οτι θα γινει 4 Μαιου η φιεστα με επισημο καλεσμενο το ΘΕΟ ΤΖΙΟ..
καλα ξηγιεσαι γιατι οντως δεν σε περνει στον κατακιτρινο πειραια..
ααααααααααααααααααααααχ κακομοιρα κατσικακια..
καθε χρονο οι καφροι οπαδοι του εξολοθρευτη ΘΡΥΛΟΥ σας ξεσκιζουν στο σουβλισμα..
36 στα 72 & το κλαμα να πιπτει στρειτ θρου..
κλαμααααααααααααααααααααα..
πικρααααααααααααααααααααα..
Kαλημερα ΜΑΓΚΕΣ!!!οχι ρε φιλαρακι...γαμησε τα....μενω κοντα στο μικρολιμανο...κ ειναι τιγκα στα βαζελια κ κυριως στα χανουμακια....κ αφενως δεν μπορω να βγω εξω γιατι φοβαμαι αλλα τυχαινει να εχουμε κ πλημμυρες απ'τα δακρυα....κ μονο που φανταζομαι ποιος πηρε το πρωταθλημα μου ερχεται να βγω εξω να πανηγυρισω...αλλα τελικα μενω μεσα γιατι φοβαμαι παρα πολυ....
ειναι γιατι τους εχει μεινει στα ουλα η πουτσα του φασουλα..Pleasure τους έχεις ματαιώσει εντελώς τους ΧΑΜΕΝΟΥΣ.
Βλέπω Βαζελοχανουμοαυτοκτονίες
[move]ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/move]
[size=10pt]ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]
Που εισαι εσυ ρε Φιλε?????πως τα καταφερνει ο πουστης ο πρακτορας????
παλι θα μας κανει να τρεχουμε στις φιεστες να δουμε τον μεγαλυτερο παιχταρα που περασε απο ελλαδα και τον πιο φανατικο οπαδο της ολυμπιακαρας,οχι σαν κατι αλλους που για 700 χιλιαρικα ξεφτιλιζοντε