Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ακου chris δε το ποσταρα για να τσακωθω με κανεναν.απλα απευθηνθηκα σε σενα γιατι τα περισσοτερα ειναι δικα σου λεγομενα.ξερω οτι οταν θελεις σκεφτεσαι λογικα χωρις παρωπιδες.επισης μπορω να σε δικαιολογησω γιατι ολο αυτο τον καιρο [size=12pt]ισως να το παρακαναμε και εμεις με την ηθικη πρωταθλητρια[/size] και ολα αυτα που ειπωθηκαν.αλλα μεσα σου πιστευω δεν το χαιρεσαι αυτο το πρωταθλημα γιατι δεν κερδιθηκε στο γηπεδο.σου επαναλαμβανω δεν εχω ορεξη για τσακωμους με κανεναν.εξαλλου με τα περισσοτερα παιδια απο το θρεντ ειμαστε μαζι στο travian,κανουμε χαβαλε και ειναι ολοι γαμω τα παιδια.
Επειδη και Εγω ξερω οτι μιλας ΛΟΓΙΚΑ σου απαντω!!
Ειναι οπως τα ειπες !!!!
Μας ζαλισατε!!!!
Εγω σας ειπα ΜΠΡΑΒΟ και παραδεχτηκα την ΝΙΚΗ ΣΑΣ που ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ !!!
αλλα Νυσαφι .....μεχρι ενα οριο ολα!!!
Αν ειναι ετσι μαζευτειτε 17 ΜΑιου να γινεται και "Ηθικοι" Κυπελουχοι η να κανετε Φιεστα στον Τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ γιατι ειστε "Ηθικοι" Πρωταθλητες Ευρωπης.....
Ολα εχουν ενα ΟΡΙΟ!!!

Και να σου πω και κατι που εχω ξαναπει?
ΔΕΝ με νοιαζει αν το παιρναμε η οχι Σε κανενα ΛΟΓΙΚΟ ανθρωπο Δεν κανει διαφορα τα 10 η τα 11
αλλα ετσι οπως πηγατε Λωζανη με τους Βαζελες ΝΑΙ το ΗΘΕΛΑ!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
για βαλε και τα στατιστικα του πρωταθληματος χωρις ενστασεις ομως..κακομοιρη
Εγω σου Μιλω για εισητιρια και εσυ για "ενστασεις"
που να συγκριθω?στα χαρτινα? κακομοιρη παρτο χαρτινο να σκουπισεις την κολοτρυπιδα σου απο το παρτυ που σου εκανα!!!!σας γλεντησα μαλακες
Τα εξι τα Ξεχασες????
τα 3 στο Γηπεδο σου???
τα 3 Στον Τελικο???
Το "Ιεραπετρα"???
σου ειπα.....ΚΛΑΨΕ μην το αφηνεις μεσα σου ΒΓΑΛΤΟ!!!!
ΚΛΑΨΕ αστο να βγει ειναι πολυ το κλαμα και ο Καημος.....
ΠΙΚΡΑ 15 ειναι Πολλα.....
stefetai.jpg

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Π. Κόκκαλης: "Πάντα πρώτοι"

Η τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και οι φίλαθλοί του ξεχειλίζουν από υπερηφάνεια! Η ομάδα των ρεκόρ κατέκτησε το 36ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το εντέκατο των τελευταίων δώδεκα ετών και το τέταρτο συνεχόμενο. Η καταμέτρηση συνεχίζεται, με τους Πειραιώτες να πανηγυρίζουν το 62ο (!) τρόπαιο από τις 10 Μαρτίου του 1925, όταν και ιδρύθηκε ο κορυφαίος και μεγαλύτερος ελληνικός αθλητικός σύλλογος.

Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και αναφερόμενος στην κατάκτηση του τίτλου υπογράμμισε: "Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού αντιδρούν σε ό,τι κι αν κάνουμε. Ως σύλλογος προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι πρέπει μέσα και έξω από το γήπεδο. Παντού... Για να κερδίσουμε τίτλους και τα παιχνίδια".

Όσο για τη συνεδρίαση της Super League, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα (21/4), ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε: "Ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης, στη θέση που βρίσκεται στη Super League, πρέπει να λειτουργεί με τους κανονισμούς που ισχύουν στο ποδόσφαιρο. Στην ΑΕΚ, έχουν προτάσεις που δεν μπορούν να εφαρμοστούν στο ποδόσφαιρο. Οι ιδέες της ΑΕΚ, ίσως είναι εφικτές στο μέλλον".

Ο Πέτρος Κόκκαλης τόνισε πως η φιέστα για την απονομή του τίτλου θα γίνει μετά το Πάσχα, με διάφορες εκδηλώσεις στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (και πιθανότατα με τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα). Παράλληλα, ανέφερε πως τη Μεγάλη Τρίτη (22/4) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό προκειμένου ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο να μπει στην τελική ευθεία. Στη σύσκεψη, φυσικά, θα συζητηθεί και το θέμα προπονητή, όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Πέτρος Κόκκαλης.

Τέλος, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Ριβάλντο, αλλά δεν θέλησε να... ρίξει λάδι στη φωτιά. "Ρωτήστε τον ίδιο. Έχει φύγει εδώ και καιρό από την ομάδα μας", ήταν η λακωνική απάντησή του.

Ευφορία για την κούπα!
Κανένας Ριβάλντο και καμία ΑΕΚ, δεν μπορεί να στερήσει από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού το δικαίωμα να πανηγυρίσουν το δίκαιο πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα τους. Οι φίλοι του πρωταθλητή γλέντησαν με την ψυχή τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αποθεώνοντας τους παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της "Θύρας 7", ο κόσμος έμεινε περίπου μία ώρα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή. Πρέπει να σημειώσουμε, παράλληλα, πως οι φίλαθλοι δεν ξέχασαν τον Τάκη Λεμονή για την προσφορά του.

Οι ερυθρόλευκοι γράφουν ιστορία από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής τους και δεν είναι διατεθειμένοι να... ρίξουν τους ρυθμούς. Κάθε χρόνος που περνάει, ανοίγει την όρεξη ακόμα περισσότερο στο στρατόπεδο των Πειραιωτών για την κατάκτηση κι άλλων τροπαίων. Θέληση για νέες διακρίσεις, σαφώς και υπάρχει.

"Μάλλον θέλει το πριμ τίτλου"
Οι δηλώσεις του Ριβάλντο δεν πέρασαν απαρατήρητες στο μεγάλο λιμάνι. Κάθε άλλο... Οι περισσότεροι άνθρωποι στον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για αχαριστία και δεν έχουν άδικο. Μάλιστα, από κύκλους της πειραϊκής ΠΑΕ ειπώθηκε χαρακτηριστικά πως: "Μάλλον ο Ριβάλντο θέλει να πάρει το πριμ τίτλου που έχει στο συμβόλαιό του".

Ο Ριβάλντο το μόνο που καταφέρνει με τις αήθεις προκλήσεις του είναι να "μικρύνει" στα μάτια των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος πρόσφερε πολλά στην πειραϊκή ομάδα, αλλά πήρε περισσότερα. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Άσχημο πράγμα η αχαριστία, "Ρίμπο"...

Σύσκεψη κορυφής
Ο Σωκράτης Κόκκαλης πέρασε τη Μεγάλη Δευτέρα (21/4) από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά ασχολήθηκε περισσότερο με το "θέμα CAS". Ο πρόεδρος του πρωταθλητή Ελλάδας είναι φυσικά χαρούμενος από τη νέα "χρυσή" σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά από τη Μεγάλη Τρίτη (22/4) τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής και θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Συζήτηση θα υπάρξει για το νέο προπονητή, τις μετεγγραφές, αλλά και τις αποχωρήσεις. Εν αναμονή...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σύσκεψη κορυφής
Ο πρόεδρος του πρωταθλητή Ελλάδας είναι φυσικά χαρούμενος από τη νέα "χρυσή" σελίδα στην ιστορία του συλλόγου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε γελάει όλη η Ελλάδα με το τσίρκο.........
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Υ.Γ.
Ντάξει ρε λαμόγια. Το πήρατε. Εάν είχατε τη στοιχειώδη τσίπα που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις δε θα πανηγυρίζατε σαν γυφτοβλαχοι.
Βάλτε ρε και τον ιωαννίδη να περάσει τροπολογία να σας το δίνει κάθε χρόνο με ανάθεση. Οπως τα δημόσια έργα.
Εμάς γιατί μας βασανίζετε με τη μαλακία που σας δέρνει. Πανηγυρτζήδες.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ααα...ωραία πράγματα. Θα αράζω στην βεραντάρα μου , θα βγάλω την 42" , αγκαλιά με την γκομενάρα μου , φραπεδιά και θα χαζεύουμε στα μπαράζ τους άλλους να σκυλοτρώγονται.
Αλήθεια , μέχρι πότε θα παίζουν , θα μπει ο Ιούνης ?
lol.gif

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ααα...ωραία πράγματα. Θα αράζω στην βεραντάρα μου , θα βγάλω την 42" , αγκαλιά με την γκομενάρα μου , φραπεδιά και θα χαζεύουμε στα μπαράζ τους άλλους να σκυλοτρώγονται.
Αλήθεια , μέχρι πότε θα παίζουν , θα μπει ο Ιούνης ?
lol.gif

Φέτος πάντως το δεκαπενταύγουστο περνάτε από Ιερά εξέταση.......
Απευθείας όμιλοι τέλος λαμόγια.....
Σφίγγουν οι κώλοι στενεύουν οι τσέπες σγα σγα......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σύσκεψη κορυφής
Ο πρόεδρος του πρωταθλητή Ελλάδας είναι φυσικά χαρούμενος από τη νέα "χρυσή" σελίδα στην ιστορία του συλλόγου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε γελάει όλη η Ελλάδα με το τσίρκο.........
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Υ.Γ.
Ντάξει ρε λαμόγια. Το πήρατε. Εάν είχατε τη στοιχειώδη τσίπα που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις δε θα πανηγυρίζατε σαν γυφτοβλαχοι.
Mα δεν καταλαβες Επίτηδες  το κανουμε !!!!χιχιχιχιχιχι για να σας τρελαίνουμε !!!!!
Βάλτε ρε και τον ιωαννίδη να περάσει τροπολογία να σας το δίνει κάθε χρόνο με ανάθεση. Οπως τα δημόσια έργα.
Α εγω εχω  προτείνει  κατι καλυτερο να Βαλουμε τον Κροκους Προεδρο Δημοκρατιας και να μας το Δινει με Προεδρικο διαταγμα Καθε Χρονο!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Mα δεν καταλαβες ΕΠΕΙΤΗΔΕΣ το κανουμε !!!!χιχιχιχιχιχι για να σας τρελενουμε!!!!!Α εγω εχω προτινει κατι καλυτερο να Βαλουμε τον Κροκους Προεδρο Δημοκρατιας και να μας το Δινει με Προεδρικο διαταγμα Καθε Χρονο!!!!!!
Σε περίμενα ρε μπαγάσα. Εγώ προσωπικά δεν ομιλώ. Δεν έχω δικαίωμα. Αλλά ρε μάγκα να θυμάσαι ότι όλα είναι δανεικά.......... Μιλούσαμε τις προάλλες για αυτοκρατορίες.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σε περίμενα ρε μπαγάσα. Εγώ προσωπικά δεν ομιλώ. Δεν έχω δικαίωμα. Αλλά ρε μάγκα να θυμάσαι ότι όλα είναι δανεικά.......... Μιλούσαμε τις προάλλες για αυτοκρατορίες.....
εννοειτε ρε φιλε !!!
ολα ειναι δανεικα!!(αλλα ο Κροκους το παει μονα-ζυγα δικα μας!!!
Εβαλε τον Ιταλο "Μοντενερι" και την Καθαρισε την Υποθεση!!!

Α και ΟΛΟΙ εχουν δικαιωμα να μιλουν !!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ψψψψψψψψψψψψψψιιιιιιιιιιτττττττττττττ νέους,
όντως για να διοργανώνουμε τα πανηγύρια είμαστε εμείς....
Βρίσκουμε και κάνουμε όμως.
Θα το σηκώσετε καμιά μέρα το γάντι απο κάτω ή απλά θα ρέει κορόμηλο το δάκρυ???

[move] :boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman:[/move]

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φέτος πάντως το δεκαπενταύγουστο περνάτε από Ιερά εξέταση.......
Απευθείας όμιλοι τέλος λαμόγια.....
Σφίγγουν οι κώλοι στενεύουν οι τσέπες σγα σγα......

Ελα βρε φιλαράκο , πολύ δυσκοίλιος είσαι , άραξε λίγο. Πλακίτσα κάνουμε
dry.gif

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ελα βρε φιλαράκο , πολύ δυσκοίλιος είσαι , άραξε λίγο. Πλακίτσα κάνουμε
dry.gif
Φιλε Ψωρ Και αυτος "Πλακιτσα " κανει!!!!
Ο Persona ειναι ο πιο Αυτοσαρκαστικος και Εξυπνος αλλοθρησκος!!!
Πρωτα τα χωνει στον Εαυτο του και στην Ομαδα του και μετα στους Αλλους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ψψψψψψψψψψψψψψιιιιιιιιιιτττττττττττττ νέους,
όντως για να διοργανώνουμε τα πανηγύρια είμαστε εμείς....
Βρίσκουμε και κάνουμε όμως.
Θα το σηκώσετε καμιά μέρα το γάντι απο κάτω ή απλά θα ρέει κορόμηλο το δάκρυ???

[move] :boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman::boobies: :booty: :birdman:[/move]
ρε κρητικέ αφού ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία; Γιατί μες πειράζεις;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλε Ψωρ Και αυτος "Πλακιτσα " κανει!!!!
Ο Persona ειναι ο πιο Αυτοσαρκαστικος και Εξυπνος αλλοθρησκος!!!
Πρωτα τα χωνει στον Εαυτο του και στην Ομαδα του και μετα στους Αλλους
:thumbsup: :thumbsup:

Αύριο ρε θα δείτε... Θα σας κοπεί το γέλιο.... Τζίγγερ παρόντος πάσα αρχή παυσάτω  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup:

Αύριο ρε θα δείτε... Θα σας κοπεί το γέλιο.... Τζίγγερ παρόντως πάσα αρχή παυσάτω  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Ρε φιλε μια που σε βρισκω !!!
και επειδη μιλαγα με ενα φιλο Βαζελο
με Εσας τι παιζει?
Πολυ "αρρωστια" φιλε "σαπιλα" η Κατασταση ε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε φιλε μια που σε βρισκω !!!
και επειδη μιλαγα με ενα φιλο Βαζελο
με Εσας τι παιζει?
Πολυ "αρρωστια" φιλε "σαπιλα" η Κατασταση ε?
Μες την ψυχή μου το απόλυτο κενό...........

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Γιατί είσαι καναπεδάτος ΡΕ.
Όταν οι άλλοι κάνουν πορείες και λιώνουν σόλες εσυ απολαμβάνεις το καφεδάκι σου, ΡΕ.
Όλος ο κόσμος φωνάζει για τον σωφέρ και εσυ μου γράφεις μαλακιούλες στο bourdela, ΡΕ.
Κοινώς, ΧΟΥ ΡΕ
Στην επόμενη πορεία σας, θές να σε πάρουμε απο το χεράκι να σε πάμε????
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Και για να μην ξεχνιόμαστε

[move]Τζίγκερ ψυχάρα Ολυμπιακάρα[/move]
[move]Περσόνα ψυχάρα Ολυμπιακάρα[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom