You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εχω την Εντυπωση οτι και ο Τζιγκερ και ο Περσονα ψιλο Γαυριζουν....Γιατί είσαι καναπεδάτος ΡΕ.
Όταν οι άλλοι κάνουν πορείες και λιώνουν σόλες εσυ απολαμβάνεις το καφεδάκι σου, ΡΕ.
Όλος ο κόσμος φωνάζει για τον σωφέρ και εσυ μου γράφεις μαλακιούλες στο bourdela, ΡΕ.
Κοινώς, ΧΟΥ ΡΕ
Στην επόμενη πορεία σας, θές να σε πάρουμε απο το χεράκι να σε πάμε????
[move] [/move]
Και για να μην ξεχνιόμαστε
[move]Τζίγκερ ψυχάρα Ολυμπιακάρα[/move]
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ακομα το Σκεφτεται!!!!Ρε παιδιά τι έγινε , έφυγε τελικά ο Ρίμπο ή ακόμα ? Εχω αγχωθεί λίγο ...
ΟΥΣΤ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
Έγινε η διόρθωσηΕχω την Εντυπωση οτι και ο Τζιγκερ και ο Περσονα ψιλο Γαυριζουν....
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Ακομα το Σκεφτεται!!!!
ΟΥΣΤ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟΜΙΣΘΟΦΟΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ
Ναι ρε φίλε...δεν σου κρύβω πως πέρσι είχα ενοχληθεί με την συμπεριφορά του Σώκρατες. Δεν μου άρεσε που τον σούταρε έτσι.
Αλλά να δεις που ο θείος αναδρομικά πάει να με κάνει να συμφωνήσω μαζί του.
Κι άλλοι ποδοσφαιριστές έφυγαν από τις ομάδες τους , βλ. Σαλπιγγίδης. Το παλικάρι βάζει γκολ στην πρώην ομάδα του και σκύβει το κεφάλι...κι αυτόν τον έχουν βρίσει τα παόκια αλλά δεν το κρατάει μανιάτικο. Απλά ξέρει πόσο αρρωστάκια είναι οι οπαδοί.
Από την άλλη ο Ρίμπο...έχει περάσει ενας μήνας κι ακόμα δείχνει τα τέσσερα. Ελεος. Τόσο στερημένος είναι πια ?
Κρίμα. Τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής ,τόσο μικρός άνθρωπος.
Στον αγύριστο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Οταν ο περσόνας θα αντιδράσει θα τους τελειώσει με άσχημο και σκληρό τρόπο. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Οι ειρηνικές πορείες είναι για τα παιδιά των λουλουδιών.... Εγώ είμαι απ τον Περαία ρε............Γιατί είσαι καναπεδάτος ΡΕ.
Όταν οι άλλοι κάνουν πορείες και λιώνουν σόλες εσυ απολαμβάνεις το καφεδάκι σου, ΡΕ.
Όλος ο κόσμος φωνάζει για τον σωφέρ και εσυ μου γράφεις μαλακιούλες στο bourdela, ΡΕ.
Κοινώς, ΧΟΥ ΡΕ
Στην επόμενη πορεία σας, θές να σε πάρουμε απο το χεράκι να σε πάμε????
[move] [/move]
Και για να μην ξεχνιόμαστε
[move]Τζίγκερ ψυχάρα Ολυμπιακάρα[/move]
[move]Περσόνα ψυχάρα Ολυμπιακάρα[/move]
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Τα πρωταθλήματα Ελλάδας:
Τι έγινε ρε παιδιά; Ο Τζόλε έχει τόσα πρωταθλήματα όσα το αεκάκι σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ιστορία του;
Τι έγινε ρε παιδιά; Ο Τζόλε έχει τόσα πρωταθλήματα όσα το αεκάκι σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ιστορία του;
Τα πρωταθλήματα Ελλάδας:
Τις ψάχνει ο κωλαράκος σου και σένα!!!!!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Α, ξέχασα έχει κερδίσει κι ένα άλλο πρωτάθλημα το αεκάκι. Το πρωτάθλημα ηθικής, τιμής και φιλότιμου (πρωτάθλημα "Βασιλάκης Καΐλας").
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
Τα πρωταθλήματα Ελλάδας:
Kι έλεγα κι εγώ ο antisthenis δεν θα γράψει τίποτα για το ενδέκατο?
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
καλησπερα στους πρωταθλητες της Λωζανης.....
Φίλε πάντου είναι Πειραιάς...
Μην σταματάς να τους γ...ς , έτσι γ...ει ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
σε μενα το λες......?Φίλε πάντου είναι Πειραιάς...
Μην σταματάς να τους γ...ς , έτσι γ...ει ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
μπουαχχααχχχααχαχ
Επισκέπτης
ευγε νεε μου..προβιβαζεσαι σε αρχιπρακτορα βορειου ελλαδος & σερβιας..[size=14pt]Pleasuregiver[/size] αυτό το βίντεο το έφτιαξα πριν από λίγο και στο αφιερώνω σε εσένα εξαιρετικά αλλά και στους υπόλοιπους πράκτορες-υπαλλήλους-λεμέδες-χασικλήδες-πρεζάκια-χουλιγανς του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας....
Καθώς επίσης αφιερωμένο στην [size=24pt]ΑΕΚ44[/size] με πολύ αγάπη!!!
[youtube=425,350]yDON39dLpGU[/youtube]
Περιμένω εντυπώσεις...
Επισκέπτης
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Τα πρωταθλήματα Ελλάδας:
Επισκέπτης
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Γιατί δεν φτιάχνετε μια λίστα και με τα ΚΑΘΑΡΑ πρωταθλήματα για να δούμε που βρίσκεται ο θρήνος , ο Τζόλε και ο Πάοβ???Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να την αναποδογυρίσουμε την κατάταξη!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πέτα κάνα χαρτομάντηλο γιάτί κλαίω από προχτές!Όχι από αυτά που σου στείλανε οι δικοί μου μετά την τεσσάρα!κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Επισκέπτης
πεσε κατω οε οε οε..Πέτα κάνα χαρτομάντηλο γιάτί κλαίω από προχτές!Όχι από αυτά που σου στείλανε οι δικοί μου μετά την τεσσάρα!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν είναι και κακή ιδέα ενόψει πλέι-οφ! ;)πεσε κατω οε οε οε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις