Εμ για αυτό σου λέω, ψάξε μπας και βρείς την συνέντευξη και θα καταλάβεις τι εστί Γκαγκάτσης......και που θα καταλήξει το φθινόπωρο όταν "μάλλον" δεν θα ξαναθέσει υποψηφιότητα...δεν θα είναι στον Ολυμπιακό πάντως....Φίλε μου δεν θέλω να στο παίξω έξυπνος αλλά το ξέρουν και οι πέτρες ότι ο Γκαγκά είναι υπάλληλος του Κρόκους!Οι επόμενες εκλογές της ΕΠΟ γίνονται το φθινόπωρο...οι "ζυμώσεις" έχουνε ξεκινήσει!Είναι μεγάλη υπόθεση ποιος θα κάνει το κουμάντο στην ΕΠΟ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
τσιαρτας ψυχαρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ..Φίλε μου δεν θέλω να στο παίξω έξυπνος αλλά το ξέρουν και οι πέτρες ότι ο Γκαγκά είναι υπάλληλος του Κρόκους!Οι επόμενες εκλογές της ΕΠΟ γίνονται το φθινόπωρο...οι "ζυμώσεις" έχουνε ξεκινήσει!Είναι μεγάλη υπόθεση ποιος θα κάνει το κουμάντο στην ΕΠΟ!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ε ρε τι έχει να γίνει αν εκλεγεί ο Τσιάρτας!τσιαρτας ψυχαρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ..
Επισκέπτης
β εθνικη μαζι με το αιγαλεω & την προολε σας βλεπω..Ε ρε τι έχει να γίνει αν εκλεγεί ο Τσιάρτας!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
΅β εθνικη μαζι με το αιγαλεω & την προολε σας βλεπω..
Ξέχασες τον ΠΑΣ!
Επισκέπτης
ο πας του χρονου θα τερματισει σε θεση που θα τον βγαζει ουεφα..τα εχει κανονισει ολα ο θειος..΅
Ξέχασες τον ΠΑΣ!
Επισκέπτης
Tα βλέπεις gatto? Kαι ο άλλος φωνάζει ότι δεν είναι παράτημα!ο πας του χρονου θα τερματισει σε θεση που θα τον βγαζει ουεφα..τα εχει κανονισει ολα ο θειος..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και φέτος που είναι στην Β'Εθνική μπορεί και το ψιλοδικαιολογεί !Του χρόνου ,αν είναι στην Α' Εθνική , θα φάει ένα ξεβράκωμα ο μπουλάκος...Tα βλέπεις gatto? Kαι ο άλλος φωνάζει ότι δεν είναι παράτημα!
Επισκέπτης
ρε τραβατε να φτιαξετε την συνθεση που θα κατεβασετε αυριο εναντιον του βατραχου & αφηστε τον μπουλακο ησυχο παλιολαμογια..Και φέτος που είναι στην Β'Εθνική μπορεί και το ψιλοδικαιολογεί !Του χρόνου ,αν είναι στην Α' Εθνική , θα φάει ένα ξεβράκωμα ο μπουλάκος...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αύριο παίζουμε με τους "πλατείες"!Την σύνθεση θα την βγάλει ο Κωστέ μετά το ευχέλαιο...ρε τραβατε να φτιαξετε την συνθεση που θα κατεβασετε αυριο εναντιον του βατραχου & αφηστε τον μπουλακο ησυχο παλιολαμογια..
Επισκέπτης
α ναι..σορρυ..παιζουν με τους σιχαμενους τα αρειανα & εσεις με τα πατατακια..Αύριο παίζουμε με τους "πλατείες"!Την σύνθεση θα την βγάλει ο Κωστέ μετά το ευχέλαιο...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Για ποιό ξεβράκωμα μιλάς ρε γκασμά..???Και φέτος που είναι στην Β'Εθνική μπορεί και το ψιλοδικαιολογεί !Του χρόνου ,αν είναι στην Α' Εθνική , θα φάει ένα ξεβράκωμα ο μπουλάκος...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αυτό που θα πάθεις όταν καταλάβεις την σχέση σου με τον γαύρο μπαστουνόβλαχε!Για ποιό ξεβράκωμα μιλάς ρε γκασμά..???
Επισκέπτης
Άστον ρε, αυτός νομίζει ότι είναι ανεξάρτητος!Αυτό που θα πάθεις όταν καταλάβεις την σχέση σου με τον γαύρο μπαστουνόβλαχε!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σιγά μη δεν κατέβαινε στα πλέι-οφ.
Σιγά μη δεν συμμετέχει στην ενδεκάδα ο Ριβάλντο.
Σιγά μη δεν κατέβει η κανονική ομάδα.
Κλανιά, μαγκιά και κώλος φιλιστρίνι όπως έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα.
Και κλαααααααααααααααααααααααααααααααααμα η κυρία !
Εγινα mute απο μονος μου γιατι με αυτα που διαβαζα θα με κανατε εσεις.που ήσουνα εσύ χαμένος?
Ωραιος καιρος μαγκες να μην δουλευαμε κιολας.
Συνχαρητιρια και στην αεκ για το πρωταθλημα.
Λοιπον κανονιστε απο τωρα να παμε ολοι μαζι στην φιεστα της αεκ τον μαιο.
Πατατάκια ξεπατατάκια, χάρη σε αυτούς σώθηκε η Εργοτελάραα ναι..σορρυ..παιζουν με τους σιχαμενους τα αρειανα & εσεις με τα πατατακια..
Καλή τύχη στις ψιψίνες αύριο
ααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ο ψυχοπαθης δολοφονος με τα pm ξαναχτυπα..
arion55
Νέος
Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Είμαι λάτρης των κόκκινων σπιτιών
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: pleasuregiver στις: Σήμερα στις 15:06 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή
--------------------------------------------------------------------------------
ante gamisou re noumero toy internet ili8ie vlaka xalifi
Pleasure αυτο ειναι επιπεδο ρε οχι το δικο σου.
Λες να ειναι κρυφο γαυρος?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αυτό που θα πάθεις όταν καταλάβεις την σχέση σου με τον γαύρο μπαστουνόβλαχε!
Σέβομαι την πίκρα σας...και δεν θα σας δώσω σημασία...Άστον ρε, αυτός νομίζει ότι είναι ανεξάρτητος!
Δεν ήξερα ότι επειδή είμαι ΠΑΣΟΛΕΣ έπρεπε να είμαι και αντιολυμπιακός σώνει και καλά...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ... :-* :-* :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83