Νέρι και φέτος!
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το ραντεβού του Νέρι Καστίγιο με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό.
Στις δύο ώρες που κράτησε η συνάντηση, ο Μεξικάνος ποδοσφαιριστής συζήτησε με τους Π.Κόκκαλη και Ιβιτς για τις εμφανίσεις του στο Κόπα Αμέρικα αλλά κυρίως για το ενδεχόμενο μεταγραφής του.
Επιπλέον, ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε τηλεφωνικά με τον Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος του εξέφρασε την επιθυμία του να τον δει να παραμένει στην ομάδα.
Οι δύο υπαρκτές προτάσεις (από Σαχτάρ και Μάντσεστερ Σίτι) δεν δελεάζουν ιδιαίτερα τον Καστίγιο που περιμένει κάτι καλύτερο..
Η εγκυμοσύνη της συντρόφου του αλλά και η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δύο παράγοντες που παίζουν τεράστιο ρόλο στην όποια μετακόμιση του Καστίγιο και είναι πιο δυνατοί από τις παραπάνω προτάσεις.
Επί του παρόντος, ο Καστίγιο ΜΕΝΕΙ στον Ολυμπιακό με υπερ-αυξημένες αποδοχές που θα φτάσουν το 1,2 εκατομμύρια €.
Όπως είπε και ο ίδιος, εξερχόμενος από τα γραφεία του Ολυμπιακού, προέχουν οι διακοπές και η ξεκούρασή του αφού αναχωρεί για την Ουρουγουάη σύντομα και επιστρέφει στις 27 Ιουλίου:
«Είχαμε μία συνάντηση σε καλό κλίμα. Όταν θα επιστρέψω από τις διακοπές μου θα έχουμε την τελική επαφή για το μέλλον μου με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού και το δικό μου. Υπάρχουν προτάσεις για μένα.
Μίλησα τηλεφωνικά και με τον Πρόεδρο κο Σωκράτη Κόκκαλη».
Σύμφωνα με αυτά, ο Καστίγιο θα περιμένει να δει αν θα υπάρξουν καλύτερες προτάσεις στο άμεσο μέλλον. Αν δεν γίνει αυτό, θα υπογράψει την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με την επιστροφή του.