John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 2.846
Άβυσσος η ψυχή..Γιατί και με τις παράγκες που λες ότι είχαμε πάλι δεν γκρινιαζαμε;
Άβυσσος η ψυχή..Γιατί και με τις παράγκες που λες ότι είχαμε πάλι δεν γκρινιαζαμε;
Σιγά ρε καραμητρο...Συνεχίζετε τα γύρω γυρω στα άλλα νήματα σαν τις ακρίδες.
Γαμιώντας θα σας πηγαίνω όσο είμαι στο σάη...
Τύπε θα επρεπε να στεναχωριέστε όταν ελληνικές ομάδες αποκλείονται.Σιγά ρε καραμητρο...
Αληθεια τυπε; Είδαμε ποσο στεναχωρηθηκατε και εσείς με τις ψωλιες του Ολυμπιακού και ποση χαρα κανατε με την ευρωπαϊκή κούπα που σηκωσε.Τύπε θα επρεπε να στεναχωριέστε όταν ελληνικές ομάδες αποκλείονται.
Εσείς όμως γυρνάτε τα νήματα και το παίζετε ιστορία.
Ούτε να φτύσω...
Γιατι να στενςχωρηθουμε τυπε?Τύπε θα επρεπε να στεναχωριέστε όταν ελληνικές ομάδες αποκλείονται.
Ούτε να φτύσω...
Άντε ρε τραβά σε πέρα που θα μας κανεις και μαθήματα ηθικής καρνάβαλεΤύπε θα επρεπε να στεναχωριέστε όταν ελληνικές ομάδες αποκλείονται.
Ούτε να φτύσω...
Σου απάντησα ήδη.Αληθεια τυπε; Είδαμε ποσο στεναχωρηθηκατε και εσείς με τις ψωλιες του Ολυμπιακού και ποση χαρα κανατε με την ευρωπαϊκή κούπα που σηκωσε.
Αρχικσ βλεπουμε εσενα.
Γυρω γυρω το φερνεις παντως πάλι λεγοντας μαλακιες....
Καλά ρε τύπε ο ραοπάο είσαι, δεν περίμενα και κάτι σοβαρό...Γιατι να στενςχωρηθουμε τυπε?
Εδω ολη η ενδοξη ιστορια σας ειναι γεματη απο ηττες...πως χασατε απο τον αγιαξ το 1971...πως χασατε το 1996...πως χασατε απο την πορτο...και παει λεγοντας...
Μας εχετε φλομωσει στα λαβαρα....αλλα κανενα τροπαιο να παρετε, ουτε σε 500 χρόνια...
Οπότε αφου σας βλεπουμε να πανηγυριζετε τις ηττες σας τοσα χρονια, γι αυτο πανηγυρισαμε και εμεις μαζι με εσας την σημερινη σας ηττα...χαιρομαστε με την χαρα σας...
Καταρχάς δεν ξέρω τι ομάδα είσαι. Δεύτερον φτύσε τους μαλακές συνοπαδους που την άνοιξη ήταν Φενέρ, Άστον Βίλα και Φιορεντίνα και μετά έλα μίλα μου. Μέχρι τότε απλά πάρε καζουραΤύπε θα επρεπε να στεναχωριέστε όταν ελληνικές ομάδες αποκλείονται.
Ούτε να φτύσω...
Καταρχάς είμαι βάζελος.Καταρχάς δεν ξέρω τι ομάδα είσαι. Δεύτερον φτύσε τους μαλακές συνοπαδους που την άνοιξη ήταν Φενέρ, Άστον Βίλα και Φιορεντίνα και μετά έλα μίλα μου. Μέχρι τότε απλά πάρε καζουρα
Ούτε εγώ είμαι οπαδος. Ισχύει αυτό που είπα για την άνοιξη; Μάλλον ισχύει...Καταρχάς είμαι βάζελος.
(Απορω που δεν το ξερεις με όσα γραφεις)
Κατά δεύτερον δεν ειμαι οπαδός - δοξα το θεό - απο το 2000. Εξ ου και η καζουρα στα παπάρια μου. Η καφρίλα όμως μου τη δινει
Μαζι σου! Ενα οκταρι στο κεντρο θελουμε κ ειμαστε οκ νομιζω.... Αντε να δουμε!Συμφωνώ σε όλα, όμως εσείς θα το πάρετε.
Άλβαρεζ έφυγε, Γκριλις κάθε φέτος και χειρότερα, KDB, Ederson ψαχτηκαν να φύγουν. Επίθεση μόνο ο Χααλαντ. Αντιθέτως, εσείς είστε παντού πλήρεις και με το μαχαίρι στα δόντια. Αν δεν το πάρετε φέτος να πάτε να γαμηθητε, ΆΧΡΗΣΤΟΙ !!
Η Αρσεναλ θα παρει το CL φετος... Ο Θρυλος το Europa League και του χρονου τον Αυγουστο η Ολυμπιακαρα θα παρει το σουπερ καπ με 3-1.....Το παράδοξο είναι ότι σε ένα δύο μήνες κ με καμιά ήττα μας από τη Φράιμπουργκ ή Ρόζενμποργκ στο Europa League ,θα μας λένε οι πουτανες της Ευρώπης
Αν δεν ψοφήσει ο σκατογερος πρωτάθλημα δεν παίρνουν ξανά...αφού κάθεται σαν το κοράκι στην εξεδρα και θάβει τον ένα μετά τον άλλο τους προπονητές....Άντονι, Σάντσο, Χοϊλουντ, Ζιρκε, Χάρη, Ντε Λιχτ κ.α.
Νέο συμβόλαιο στον Φερνάντεζ.
Τέρμα αργό κέντρο με Μάουντ, ερικσεν, κασεμιρο.
Ασε μην νευριάσω χαχαχαχ
9οι αν βγούμε θα είναι καλά
Ευρώπη μόνο μέσω κυπέλλου.
Η Γιουνάιτεντ θα έπρεπε επί 11 χρόνια να φτιάχνει το γήπεδο της αφού με αυτά που κάνει οι οπαδοί της θα το γκρέμιζαν κάθε Μάη
Ναι ρε φίλε έτσι τι μόνο οι Κούλες σε παράλληλο σύμπαν;στην τελική και το δικαιούμαστε....Η Αρσεναλ θα παρει το CL φετος... Ο Θρυλος το Europa League και του χρονου τον Αυγουστο η Ολυμπιακαρα θα παρει το σουπερ καπ με 3-1.....
Και καπου εκει θα αποσυρθω απο τα εγκοσμια αφου θα εχω γλυτωσει το εγκεφαλικο απο τη χαρα μου στο τσακ κ θα μονασω καπου με νηστεια κ προσευχη....
Θα τα εχω δει πια ολα!!
Ευλογησον!
Να θυμηθώ λευκός Πύργος 3000 μαλακατινες με Κορνέλιους Τόμσον ...πλατεία Ομονοίας μρτα από Γιουβέντους και άλλα πολλά...φταίω εγώ που δεν πήγα τότε Αστέρα να πάρω αυτόγραφο του ΛιτμανενΑληθεια τυπε; Είδαμε ποσο στεναχωρηθηκατε και εσείς με τις ψωλιες του Ολυμπιακού και ποση χαρα κανατε με την ευρωπαϊκή κούπα που σηκωσε.
Αρχικσ βλεπουμε εσενα.
Γυρω γυρω το φερνεις παντως πάλι λεγοντας μαλακιες....
Δεν ξυπνησαμε καλά σήμερα
Τραυματίστηκε και χάνει την πρεμιέρα με τον Βόλο ο Ρέτσος
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στον Βόλο χωρίς τον αρχηγό του Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση.www.gazzetta.gr