Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Εγώ ξέρω ότι τσακωνόμαστε/γκρινιάζουμε, ενώ στην ουσία θέλουμε 1 εξτρέμ. 0 μετεγγραφές να κάνουμε πέρα του Ποντενσε ποσοτικά είμαστε ενταξη. Ο ΠΑΟΚ χάνει κουλιερακη και είναι οκ... Η ΑΕΚ δεν έχει επιθετικό, αριστερό μπακ και δεν ακούς τίποτα. Ο ΠΑΟ είναι ΠΑΟ...
Εμείς χωρίς λόγο και αιτία θα γκρεμίσουμε το Καραϊσκάκης

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.672
Πόντοι
28.246
Εγώ ξέρω ότι τσακωνόμαστε/γκρινιάζουμε, ενώ στην ουσία θέλουμε 1 εξτρέμ. 0 μετεγγραφές να κάνουμε πέρα του Ποντενσε ποσοτικά είμαστε ενταξη. Ο ΠΑΟΚ χάνει κουλιερακη και είναι οκ... Η ΑΕΚ δεν έχει επιθετικό, αριστερό μπακ και δεν ακούς τίποτα. Ο ΠΑΟ είναι ΠΑΟ...
Εμείς χωρίς λόγο και αιτία θα γκρεμίσουμε το Καραϊσκάκης
Πρόσεχε λεπτομέρεια πάλι. Πριν ο Καρμο ήταν από την Πόρτο Β. Τώρα όσα παιχνίδια έχει παίξει η Πόρτο ειναι η τρίτη επιλογή στα στόπερ. Και κράζουν επειδη ο χοντρος παρατησε την υπόθεση. Σε κάθε άλλη περίπτωση αν τον έφερνε, χωρίς να τον έχουν δει πριν. Έφερε την τρίτη επιλογή της Πόρτο στα στόπερ. Τώρα δεν είναι τρίτη επιλογή...

Βάλε στοίχημα ότι θέλεις ότι κατάλαβαν ότι απαξιώνω τον Καρμο. Θα το κερδίσεις

Τελευταία τροποποίηση:

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Πρόσεχε λεπτομέρεια πάλι. Πριν ο Καρμο ήταν από την Πόρτο Β. Τώρα όσα παιχνίδια έχει παίξει η Πόρτο ναι η τρίτη επιλογή στα στόπερ. Και κράζουν εο Ίδη ο χοντρος παρατησε την υπόθεση. Σε κάθε άλλη περίπτωση;ν τον έφερνε, χωρίς να τον έχουν δει πριν. Έφερε την τρίτη επιλογή της Πόρτο στα στόπερ. Τώρα δεν είναι τρίτη επιλογή...

Βάλε στοίχημα ότι θέλεις ότι κατάλαβαν ότι απαξιώνω τον Καρμο. Θα το κερδίσεις
Το ότι ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους οπαδούς στην Ελλάδα σημαίνει ότι έχει και τους περισσότερους βλάκες.
Γκρινιάζουμε από συνήθεια.
Άντε να ξεκινήσουμε την χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερη τοξικότητα εκ τον έσω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.672
Πόντοι
28.246
Στα άλλα νέα η αστυνομία ανακοίνωσε απαγόρευση για την μετακίνηση οργανωμένα στον Βόλο. Όσοι πάτε, θα πάτε μόνοι σας. Εκδρομή με πούλμαν δεν έχει

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Διάβασα ότι ο προπονητής μας δήλωσε ως φετινό στόχο το πρωτάθλημα. Ούτε κύπελλο, ούτε πορεία στην Ευρώπη.

Μεντιλίμπαρ: «Στόχος το πρωτάθλημα στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού»

Όσο για τις μετεγγραφές που κλαίνε πολλοί....
Για το αν έχουν καλυφθεί τα κενά που άφησαν αποχωρήσεις σημαντικών παικτών: «Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορεί να υπάρξουν αφίξεις και αποχωρήσεις. Εξάλλου αυτά συνδέονται. Για να έρθει κάποιος πρέπει να φύγει κάποιος άλλος. Σίγουρα όπως είπατε έχουν φύγει παίκτες που ήταν σημαντικοί πέρσι και μας βοήθησαν πολύ ωστόσο όλοι όσοι έχουν έρθει μπορούν να καλύψουν αυτά τα κενά. Η βάση της ομάδας είναι εδώ, έχει δημιουργηθεί και αν περιμένουμε από κάποιους αποτελέσματα σε αυτά τα τρία παιχνίδια είναι από αυτούς που βρίσκονται ήδη εδώ και όχι από αυτούς που θα έρθουνε».

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
12.963
Πόντοι
10.446
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο... Ο Άντονι σε περιμένει...
Χα χα.. Ρε ουτε για Ελλαδα δεν κανει αυτος... 95 μυρια απατη αυτος κι αλλα 85 ο Μαγκουαιρ... Θα μου πεις.. Κι εσενα τι σε νοιαζει ρε? Δικα σου ειναι τα γκαφρα?.....
Στα παπαρια μου ειναι η αληθεια... Αλλα σαν φανατικος παικτης του Football Manager εχω ευαισθησια σε κατι τετοια.... :rockon:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
12.963
Πόντοι
10.446
Ενω αμα ητανε ο Εσε ας πουμε και εκανε το ιδιο λάθος, νταξ μωρε εκανε ενα λαθος το παιδι. Ακομα και σε επισημο παιχνίδι... Σημασια εχει το ονομα που κανει το λαθος. Δεν πας μια βολτα και στο τελευταιο φιλικο να ριξεις μια ματια και στην ασιστ στον Βελντε στο τριτο γκολ; Γιατι την παλεψε την φαση με δυο αντιπαλους.

Οσο για την συνταγη, κάλη δεν λεω. Αλλα και η μαλακια κανει κακό...
Ελα μωρε.. Ετσι γινεται παντα..... Βριζανε τον Ελευθεροπουλο τοτε με τη Γιουβε...κανειςψδε θυμοτανε που επιασε το πεναλτι με την Πορτο κ προκριθηκαμε......
Ο Σα μας ειχε κρεμασει επι διμηνο κ τα χασαμε ολα εκεινη τη χρονια αλλα κουβεντα....
πριν 3 χρονια βριζανε τον Τζολακη που δεν ειχε πιασει ουτε ενα πεναλτι (!!) σε εκεινο το παιχνιδι στη Βουλγαρια.....
Αλοτε βριζαμε τον Ανατολακη, αλλοτε τον Αμανατιδη κ παει λεγοντας... Τωρα ειναι ο Μασουρας κ ο Ρετσος, αυριο ο Μπακουλας κ ο Κωστουλας κ η ζωη συνεχιζεται....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.672
Πόντοι
28.246
Χα χα.. Ρε ουτε για Ελλαδα δεν κανει αυτος... 95 μυρια απατη αυτος κι αλλα 85 ο Μαγκουαιρ... Θα μου πεις.. Κι εσενα τι σε νοιαζει ρε? Δικα σου ειναι τα γκαφρα?.....
Στα παπαρια μου ειναι η αληθεια... Αλλα σαν φανατικος παικτης του Football Manager εχω ευαισθησια σε κατι τετοια.... :rockon:
Μα τι λες τωρα. Όταν αγοράζεις παίχτες με μεταγραφή όσο πιο ακριβός είναι τόσο πιο καλός. Ξέρουν τι κάνουν οι αγγλικές ομάδες. Με ελεύθερους και μαλακίες τώρα όπως εμείς;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.672
Πόντοι
28.246
Ελα μωρε.. Ετσι γινεται παντα..... Βριζανε τον Ελευθεροπουλο τοτε με τη Γιουβε...κανειςψδε θυμοτανε που επιασε το πεναλτι με την Πορτο κ προκριθηκαμε......
Ο Σα μας ειχε κρεμασει επι διμηνο κ τα χασαμε ολα εκεινη τη χρονια αλλα κουβεντα....
πριν 3 χρονια βριζανε τον Τζολακη που δεν ειχε πιασει ουτε ενα πεναλτι (!!) σε εκεινο το παιχνιδι στη Βουλγαρια.....
Αλοτε βριζαμε τον Ανατολακη, αλλοτε τον Αμανατιδη κ παει λεγοντας... Τωρα ειναι ο Μασουρας κ ο Ρετσος, αυριο ο Μπακουλας κ ο Κωστουλας κ η ζωη συνεχιζεται....
Τον ξέχασα τον Σα ρε συ. Κιχ δεν βγάλανε λέμε. Και η μια μαλακιά μετά την άλλη. Δεν ήταν ο Μασούρας. Ωχ, ξέχασα, ο Μασούρας δεν είναι τερματοφύλακας. Συχωρα με.... Τα κοπανησα μςσημεριατικα με το φαι.

Μην ξεχάσουμε να πούμε και για την μεταγραφαρα τον Μπίελ. Είδες όταν δίνεις λεφτά για παίχτη και δη έξι μύρια.πως πιανει η μεταγραφή;

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Άντονι, Σάντσο, Χοϊλουντ, Ζιρκε, Χάρη, Ντε Λιχτ κ.α.
Νέο συμβόλαιο στον Φερνάντεζ.
Τέρμα αργό κέντρο με Μάουντ, ερικσεν, κασεμιρο.
Ασε μην νευριάσω χαχαχαχ
9οι αν βγούμε θα είναι καλά
Ευρώπη μόνο μέσω κυπέλλου.

Μα τι λες τωρα. Όταν αγοράζεις παίχτες με μεταγραφή όσο πιο ακριβός είναι τόσο πιο καλός. Ξέρουν τι κάνουν οι αγγλικές ομάδες. Με ελεύθερους και μαλακίες τώρα όπως εμείς;
Η Γιουνάιτεντ θα έπρεπε επί 11 χρόνια να φτιάχνει το γήπεδο της αφού με αυτά που κάνει οι οπαδοί της θα το γκρέμιζαν κάθε Μάη

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Αν δεν κλείσει ο Ποντενσε για δανεικός....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.672
Πόντοι
28.246
Αν δεν κλείσει ο Ποντενσε για δανεικός....
Μην λες την λέξη δανεικός. Και Υ Μπέρνλι είναι ομάδα β κατηγορίας

Που αν στείλει τον Ολυμπιακό να παίξει εκεί μια χρονιά θα φωνάζουν οι γαύροι μαμά κακά.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Τον ξέχασα τον Σα ρε συ. Κιχ δεν βγάλανε λέμε. Και η μια μαλακιά μετά την άλλη. Δεν ήταν ο Μασούρας. Ωχ, ξέχασα, ο Μασούρας δεν είναι τερματοφύλακας. Συχωρα με.... Τα κοπανησα μςσημεριατικα με το φαι.

Μην ξεχάσουμε να πούμε και για την μεταγραφαρα τον Μπίελ. Είδες όταν δίνεις λεφτά για παίχτη και δη έξι μύρια.πως πιανει η μεταγραφή;
Που πας το ότι θέλουμε μεταγραφή αεροδρομίου 31 Αυγούστου; Κατι το οποίο είναι λάθος από όπου και να το κοιτάξεις. Έρχεται αρχές Φθινοπώρου απροετοίμαστος παίχτης με τις απαιτήσεις στον Θεό από ομάδα και κερκίδα. Πόσο καλά να πάει αυτό; Μαρσέλο και Χαμες δεν μας έφταναν;

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.840
Πόντοι
3.446
Αν χαλάσει του Ποντενσε ο αντικαταστατης είναι εδώ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.742
Πόντοι
2.606
Πήραμε και τον Ούγγρο παιχταρά στο πόλο ολοταχώς για Τσάμπιονς λιγκ φέτος δεν υπάρχει αντίπαλος

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.443
Πόντοι
2.306
Πήραμε και τον Ούγγρο παιχταρά στο πόλο ολοταχώς για Τσάμπιονς λιγκ φέτος δεν υπάρχει αντίπαλος

Υπάρχει η Φερεντσβαρος ας μην καβαλαμε καλάμι. Παιχταραδες εχει. Και η Μπαρτσελονετα δυναμωσε σημαντικά. Και θα δούμε τι θα γίνει με το πλιάτσικο στην Προ Ρεκο , δεν παιζουμε μονοι μας. Αλλά σιγουρα θα το διεκδικήσουμε.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
12.963
Πόντοι
10.446
Άντονι, Σάντσο, Χοϊλουντ, Ζιρκε, Χάρη, Ντε Λιχτ κ.α.
Νέο συμβόλαιο στον Φερνάντεζ.
Τέρμα αργό κέντρο με Μάουντ, ερικσεν, κασεμιρο.
Ασε μην νευριάσω χαχαχαχ
9οι αν βγούμε θα είναι καλά
Ευρώπη μόνο μέσω κυπέλλου.

Η Γιουνάιτεντ θα έπρεπε επί 11 χρόνια να φτιάχνει το γήπεδο της αφού με αυτά που κάνει οι οπαδοί της θα το γκρέμιζαν κάθε Μάη
Το βασικοτερο ολων ο προπονητης ρε συ.... Ο τυπος στις συνεντευξεις ειναι αλλου για αλλου.... Αλλο τον ρωτανε, αλλο απανταει.... Μιλαμε οτι πρεπει για σουπερ λιγκ ειναι!!
Rebuild ολικο θελετε... Αλλα κατι τετοιο απαιτει 3 χρονια τουλαχιστον..... Ο Αρτετα καλα το παει αλλα ο καραφλας δεν δινει του αγγελου του νερο.... Αν δεν πεσει η Σιτυ λογω τιμωριας, θα το παρουν παλι μου φαινεται..... Στις λεπτομερειες παλι, αλλα θα το παρουν....

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.460
Πόντοι
1.336
Το βασικοτερο ολων ο προπονητης ρε συ.... Ο τυπος στις συνεντευξεις ειναι αλλου για αλλου.... Αλλο τον ρωτανε, αλλο απανταει.... Μιλαμε οτι πρεπει για σουπερ λιγκ ειναι!!
Rebuild ολικο θελετε... Αλλα κατι τετοιο απαιτει 3 χρονια τουλαχιστον..... Ο Αρτετα καλα το παει αλλα ο καραφλας δεν δινει του αγγελου του νερο.... Αν δεν πεσει η Σιτυ λογω τιμωριας, θα το παρουν παλι μου φαινεται..... Στις λεπτομερειες παλι, αλλα θα το παρουν....
Συμφωνώ σε όλα, όμως εσείς θα το πάρετε.
Άλβαρεζ έφυγε, Γκριλις κάθε φέτος και χειρότερα, KDB, Ederson ψαχτηκαν να φύγουν. Επίθεση μόνο ο Χααλαντ. Αντιθέτως, εσείς είστε παντού πλήρεις και με το μαχαίρι στα δόντια. Αν δεν το πάρετε φέτος να πάτε να γαμηθητε, ΆΧΡΗΣΤΟΙ !!!

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.102
Πόντοι
2.846
Το ότι ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους οπαδούς στην Ελλάδα σημαίνει ότι έχει και τους περισσότερους βλάκες.
Γκρινιάζουμε από συνήθεια.
Άντε να ξεκινήσουμε την χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερη τοξικότητα εκ τον έσω.
Γκρινιάζετε συνέχεια γιατί ειχατε συνηθισει παράγκες που χάσατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom