Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.316
- Πόντοι
- 28.246
Και η Φόρεστ, αδερφέ.Ο Θρυλος και η Αρσεναλ να κερδανε κ οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε....
Για να σκάσουν μερικοί....
Και η Φόρεστ, αδερφέ.Ο Θρυλος και η Αρσεναλ να κερδανε κ οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε....
Κι ομως ο Ντοη ως εξαρι που τον εβαλε σε ολη την προετοιμασισ ο Βασκος, βγαζει γούστα.
Η Λοριάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαντιγκά
Στη Γαλλία επέστρεψε ο Μπαντιαγκού Φαντιγκά μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, με τη Λοριάν να ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.www.sport24.gr
Πάει και αυτός ...
Όλα τα Γαλλάκια επεστράφησαν πίσω.
Ενω αμα ητανε ο Εσε ας πουμε και εκανε το ιδιο λάθος, νταξ μωρε εκανε ενα λαθος το παιδι. Ακομα και σε επισημο παιχνίδι... Σημασια εχει το ονομα που κανει το λαθος. Δεν πας μια βολτα και στο τελευταιο φιλικο να ριξεις μια ματια και στην ασιστ στον Βελντε στο τριτο γκολ; Γιατι την παλεψε την φαση με δυο αντιπαλους...βράσε μια μπάλα , βάλε αλατάκι - πιπεράκι - παρθένο ελαιόλαδο και συνόδεψε τα τσίπουρα που πίνεις...θα με θυμηθείς!
Sorry δεν το ήξερα τότε για Ευρώπη στόχος η υπέρβαση κ να περάσουμε ομίλους του grande milk cupΑπό φέτος δεν παει από Γιουρόπα Κόνφερενς
Sorry δεν το ήξερα τότε για Ευρώπη στόχος η υπέρβαση κ να περάσουμε ομίλους του grande milk cup
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο... Ο Άντονι σε περιμένει...Ο Θρυλος και η Αρσεναλ να κερδανε κ οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε....
Ενω αμα ητανε ο Εσε ας πουμε και εκανε το ιδιο λάθος, νταξ μωρε εκανε ενα λαθος το παιδι. Ακομα και σε επισημο παιχνίδι... Σημασια εχει το ονομα που κανει το λαθος. Δεν πας μια βολτα και στο τελευταιο φιλικο να ριξεις μια ματια και στην ασιστ στον Βελντε στο τριτο γκολ; Γιατι την παλεψε την φαση με δυο αντιπαλους.
Εσενα σου έχω τάξει ένα γαμησι. Είπα να το αφήσω στην άκρη. Αλλά δεν βάζεις μυαλό και μου το παίζεις μπαλαδοφατσα και από πάνω μιλάς και μειωτικά. Για όλες αυτές τις μαλακίες που σου παρέθεσα μόλις. Περίμενε και θα σκουζεις πάλι για το ποιος άνοιξε το νήμα της Νότιγχαμ. Έτσι για να με ΜΙΣΕΙΣ λίγο περισσότερο από ο,τι τώραΤρικυμία εν κρανίω. Κάνει και ζέστη , σε δικαιολογώ . Καταλαβαίνεις τι γράφεις ή έχεις πέσει σε νιρβάνα
Ο Βασικός αμυντικός χαφ είναι ο Εσε, ο σκιπταρης για να παιζει βασικός με την Καλλιθέα είναι μια χαρά. Ποιον θες δηλαδή τον Πίρλο;Τρικυμία εν κρανίω. Κάνει και ζέστη , σε δικαιολογώ . Καταλαβαίνεις τι γράφεις ή έχεις πέσει σε νιρβάνα και φαντασιώνεσαι τον αλβανό οικοδόμο ως εξάρι ; Με τι ακριβώς προσόντα θα παίξει ως εξάρι ένας άμπαλος χωρίς κοντρόλ, χωρίς πάσα πάνω από 1,5 μέτρο , χωρίς ντρίπλα και χωρίς ικανότητα προώθησης ; Τι θα κάνει ; Θα κλωτσάει και θα διώχνει τη μπαλα στην εξεδρα ;
Και το μεθυσμένο σκεπτικό ποιο είναι ; Οτι μπορεί να σταθεί ως εξάρι με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσσού και την Athens Kallithea ; Χαιρω πολύ , κι ο Πασχαλάκης μπορεί , στο υπογράφω εγώ. Παίζει να ξέρει και περισσότερη μπαλα απ' το Ντοη. Αλλά τώρα σοβαρά έχεις φανταστεί τον Ντοη εξάρι απέναντι σε σοβαρή ομάδα που τρέχει και πρεσάρει ψηλά και σου φαίνεται οκ ιδέα ; Εγω στη θεση σου θα ανησυχούσα.
Εσενα σου έχω τάξει ένα γαμησι. Είπα να το αφήσω στην άκρη. Αλλά δεν βάζεις μυαλό και μου το παίζεις μπαλαδοφατσα και από πάνω μιλάς και μειωτικά. Για όλες αυτές τις μαλακίες που σου παρέθεσα μόλις. Περίμενε και θα σκουζεις πάλι για το ποιος άνοιξε το νήμα της Νότιγχαμ. Έτσι για να με ΜΙΣΕΙΣ λίγο περισσότερο από ο,τι τώρα
Ξερεις, στο έχω ξανά πει. Η μεγαλύτερη χαρά για εμένα είναι να με μισεί κάποιος σε βαθμό να εύχεται τον θάνατο μου
Ο Βασικός αμυντικός χαφ είναι ο Εσε, ο σκιπταρης για να παιζει βασικός με την Καλλιθέα είναι μια χαρά. Ποιον θες δηλαδή τον Πίρλο;
Όχι αγόρι μου εσύ θα φτάσεις σε αυτό το σημείο όπως θα σε κάνω εγώ να φτάσεις να μου ρίχνεις κατάρες. Κάθε φορά που έχει κάποιος αντίθετη γνώμη από την δικιά σας. και εσύ και ο άλλος να τον προσβάλετε. Θα σε κάνω εγώ να με μισείς.Μπάλα στην εξέδρα (σαν άλλος Ντοη...) και παραλήρημα στα όρια της παράνοιας με μανία καταδίωξης.
Φιλικά στο γράφω γιατί σε συμπαθώ , αν αισθάνεσαι οτι σε μισουν και οτι εύχονται το θανατο σου επειδή έγραψες μια μαλακία σ'ενα φορουμ , ψυχίατρο όσο πιο σύντομα μπορείς. Ισως μπορείς ακόμα να το προλάβεις. Μην το αγνοήσεις , δε στο λεω ειρωνικά.
Όχι ρε συ. Κάνει πέναλτι ο Ρετσος γαμωσταυριδια στον Ρετσο. Κανει πέναλτι ο Καρμο στην Αγγλία με την Βίλα. Κιχ δεν βγάλανε. Ευτυχώς το εστειλε άουτ.Ο Βασικός αμυντικός χαφ είναι ο Εσε, ο σκιπταρης για να παιζει βασικός με την Καλλιθέα είναι μια χαρά. Ποιον θες δηλαδή τον Πίρλο;
Όχι αγόρι μου εσύ θα φτάσεις σε αυτό το σημείο όπως θα σε κάνω εγώ να φτάσεις να μου ρίχνεις κατάρες. Κάθε φορά που έχει κάποιος αντίθετη γνώμη από την δικιά σας. και εσύ και ο άλλος να τον προσβάλετε. Θα σε κάνω εγώ να με μισείς.
Και δεν θέλω να με συμπαθείς. Θα το μετανιώσεις σύντομα.
Συμφωνώ, ρίχνουμε γαμοσταυριδια σε παιδιά από την ακαδημία μας, που αγαπάνε που βρίσκονται εδώ και ο καρμο που μας γράφει στα αρχιδια του τον έχουμε βάλει πάνω από τον Μελπμεργκ. Ούτε εγώ γουστάρω τον Μασούρα, όμως όλοι οι προπονητές τον θέλουν. Αν λεγόταν φουστερ θα του κάναμε πίπες. Και ρωτάω ποιες οι διαφορές αυτών των δύο;Όχι ρε συ. Κάνει πέναλτι ο Ρετσος γαμωσταυριδια στον Ρετσο. Κανει πέναλτι ο Καρμο στην Αγγλία με την Βίλα. Κιχ δεν βγάλανε. Ευτυχώς το εστειλε άουτ.
Κάνει ο Φορτουνης εννιά παιχνίδια σκατα, ένα .μετριο και με γκολ. Μέτριο. Ειρωνεύονται που που φψναζουμε γιατί κρατάμε στην εντεκαδα φορρουνη με συνεχή πεσμένη απόδοση. Κάνει ο Μασούρας εννια καλά παιχνίδια ένα μέτριο ειρωνεύονται εμας για το ένα παιχνίδι.
Φέρνει παίχτη, γιατί τον έφερε ελεύθερο, φέρνει παίχτη με μεταγραφή, είναι από την β Ισπανίας. Φέρνειβπαιχτη από την πρώτη Ισπανίας με μεταγραφή δεν είναι από ομάδα της πρώτης πεντάδας. Φέρνει με μεταγραφή από την πρώτη γαμημενη πεντάδα έφερε την τρίτη επιλογή.
Και από πάνω σε ειρωνεύονται.
Έχεις ιδέα από μυαλά τετράγωνα;
Και έρχεται ο μουνης να μου πει φιλικά να πάω στο τρελαδικο.
Ολυμπιακάρα...αποφασισα να ανοιξω ενα θεμα στο οποιο θα γραφουμε για την ομαδα μας.
βεβαια μπορουν να λενε τη γνωμη τους ολοι χωρις περιορισμους.
Γύρνα πίσω τον Γενάρη που έφερε τον Καρμο. Από ομάδα πρώτης κατηγορίας της Πορτογαλίας που κάνει πρωταθλητισμό αλλά δεν μας έκανε. Επειδή τον είχε στείλει ο Κονσεϊσάο με τιμωρία γιατί του την είπε γιατί δεν με βαζεις να παίζω. Είχε τσακωθεί και με τον Πέπε. Πως έγινε αυτό; Με τον Πέπε; Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει τσακωθεί ο Πέπε Μαζί του. Και κραζανε ότι παίρνουμε παίχτη από την Πόρτο β. Τώρα κραζουν γιατί δεν τον πήρε ο χοντρός.Συμφωνώ, ρίχνουμε γαμοσταυριδια σε παιδιά από την ακαδημία μας, που αγαπάνε που βρίσκονται εδώ και ο καρμο που μας γράφει στα αρχιδια του τον έχουμε βάλει πάνω από τον Μελπμεργκ. Ούτε εγώ γουστάρω τον Μασούρα, όμως όλοι οι προπονητές τον θέλουν. Αν λεγόταν φουστερ θα του κάναμε πίπες. Και ρωτάω ποιες οι διαφορές αυτών των δύο;