Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.345
Πόντοι
10.446
Ξεκιναει σημερα η σεζον για την μεγαλυτερη ελληνικη ομαδα...για την ομαδα που εχει τα περισσοτερα πρωτθληματα και την μοναδικη με ευρωπαικο τιτλο!

Θα χορτασουμε μπαλα φετο, παρολο που το γηπεδο θα ειναι τιγκα στους βαζελογαυρους, οι οποιοι εμφανιζονται παντοτε μετα απο τεραστιες επιτυχιες και θελουν να καταστρεψουν την ομαδα..
Ειναι το τιμημα της επιτυχιας....
Δεν το θέτεις σωστά....
όχι απλά τα περισσότερα,
έχει τα περισσότερα :rockon::rockon:
από όλους τους άλλους μαζί ενωμένους.......
47 εμείς και τα απολειφάδια όλα μαζί 41 .....:grin::grin:
έχουμε το μεγαλύτερο γήπεδο....:smiling-face-with-heart-eyes:
τον περισσότερο λαό....:kneel:
είμαστε οι μόνοι με ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο....:hi:

Ξεκινάει η πούτσα......:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ !!!

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.747
Πόντοι
3.446
Κ για να λέμε τα πράγματα όπως είναι....ο αγωνιστικός μας αντίπαλος πλέον είμαι ο ΠΑΟΚ
Αν κ μπουγάτσες οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι στην Ελλάδα αλλά κ Ευρώπη είναι η μόνη ομάδα που μπορούμε να κάνουμε συζήτηση για μπάλα
Δεν υπάρχει ο βαζελος πλέον κ 15 χρόνια είναι ένας θίασος ....
Μιλάμε για την Τετάρτη ομάδα της Ελλάδος εδώ κ είκοσι χρόνια δλδ μια ολόκληρη γενια
Έλα ρε βολκάνε άσε πια τις μαλακίες. Τον προχθεσινό παναθηναικό θα τον βρείτε μπροστά σας σε λίγο και τα λέμε...
Αυτό ακρινώς το τουπέ είναι που γαμάει κάθε συζητηση

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141
Έλα ρε βολκάνε άσε πια τις μαλακίες. Τον προχθεσινό παναθηναικό θα τον βρείτε μπροστά σας σε λίγο και τα λέμε...
Αυτό ακρινώς το τουπέ είναι που γαμάει κάθε συζητηση
Ποιο τουπε; Ότι δλδ ο ΠΑΟΚ έχει γίνει η δεύτερη καλύτερη ελληνικη ομάδα σε Ελλάδα κ Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια ;;;; Που είναι το παράλογο;:think:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.058
Πόντοι
2.606
Ποιο τουπε; Ότι δλδ ο ΠΑΟΚ έχει γίνει η δεύτερη καλύτερη ελληνικη ομάδα σε Ελλάδα κ Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια ;;;; Που είναι το παράλογο;:think:
Στο δεύτερη προφανώς.... πρώτη και με διαφορά είναι εδώ και χρόνια...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141
Στο δεύτερη προφανώς.... πρώτη και με διαφορά είναι εδώ και χρόνια...
Δεν μπορούν να καταλάβουν οι ζελες ότι πλέον στο ποδόσφαιρο είναι η τέταρτη δύναμη τα τελευταία είκοσι χρόνια ..
Ένας νεαρός 25 χρόνων μπορεί να το καταλάβει αλλά ίσως για τους μεγαλύτερους σε ηλικία ζελες είμαι δύσκολο να το χωνέψουν ..
Όσο πιο νωρίς το χωνέψουν ίσως τόσο πιο γρήγορα κάνουν διορθωτικές κινήσεις διότι μόνο όταν αντιλαμβάνεσαι το πρόβλημα μόνο τότε μπορείς να βρεις τη λύση.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.747
Πόντοι
3.446
Τύπε βολκάνε μη λέμε τα ίδια.
Θα σου πω για το πως πήρατε τα πρωταθλήματα τα τελευταια 20 χρόνια, θα μου πεις τα δικά σου και φτου κι σπ'την αρχή...
Εσείς πιστευετε ότι σας φτύνει όλη η ελλάδα γιατί εχετε τα μισα πρωταθληματα, η άλλη πλευρά για το ΠΩΣ τα πήρατε και για την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δεν οδηγεί πουθενά.
Δεν θα παραδεχτείτε, δεν θα πσραδεχτούμε.
Ας μείνουμε στα περυσινά και στα φετινά που έχουν νόημα και άστα τα παλιά και το τουπέ.
Ας κάνουμε συζητηση και χαβαλέ γι αυτά που έρχονται, τα προηγούμενα είναι ότι είναι.
Σα να μιλάμε για τον εμφύλιο το 2024...άκαιρο, άκυρο και άνευ νοήματος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141
Τύπε βολκάνε μη λέμε τα ίδια.
Θα σου πω για το πως πήρατε τα πρωταθλήματα τα τελευταια 20 χρόνια, θα μου πεις τα δικά σου και φτου κι σπ'την αρχή...
Εσείς πιστευετε ότι σας φτύνει όλη η ελλάδα γιατί εχετε τα μισα πρωταθληματα, η άλλη πλευρά για το ΠΩΣ τα πήρατε και για την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δεν οδηγεί πουθενά.
Δεν θα παραδεχτείτε, δεν θα πσραδεχτούμε.
Ας μείνουμε στα περυσινά και στα φετινά που έχουν νόημα και άστα τα παλιά και το τουπέ.
Ας κάνουμε συζητηση και χαβαλέ γι αυτά που έρχονται, τα προηγούμενα είναι ότι είναι.
Σα να μιλάμε για τον εμφύλιο το 2024...άκαιρο, άκυρο και άνευ νοήματος
Εγώ έκανα μια διαπίστωση ότι δλδ ο ΠΑΟΚ τα τελευταία είκοσι χρόνια είμαι η δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα
Εσύ συμφωνείς σε αυτό ή όχι ;δεν καταλαβαίνω το τουπε μου; Όπως γράφεις ;;μήπως αδύνατες να χωνέψεις την πραγματικότητα κ γράφει για τουπε μου

Δλδ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη
; Διαπίστωση είναι κ αυτό βάσει τίτλων κ διακρίσεων ....

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.747
Πόντοι
3.446
Εντάξει τύπε βγάζεις ευφυεί συμπεράσματα κι ο παοκ είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα :confused::grin:
Ας μείνουμε σε αυτό τουλάχιστον...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.700
Πόντοι
46.423
Λοιπόν σε λίγο ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας.

:alivedick::alivedick::alivedick:

Greek Football GIF by Olympiacos FC

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.179
Πόντοι
5.006
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Θρύλου: Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ζέλσον, Βέλντε, Τσικίνιο, Έσε, Ροντινέι, Ντόη, Κωστούλας:alivedick:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
11.132
Πόντοι
2.536
Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Άμπι, Ελ Κααμπί, Στάμενιτς, Μπακούλας, Γιάρεμτσουκ, Κοστίνια, Μασούρας, Μουζακίτης

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
877
Πόντοι
81
Εγώ έκανα μια διαπίστωση ότι δλδ ο ΠΑΟΚ τα τελευταία είκοσι χρόνια είμαι η δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα
Εσύ συμφωνείς σε αυτό ή όχι ;δεν καταλαβαίνω το τουπε μου; Όπως γράφεις ;;μήπως αδύνατες να χωνέψεις την πραγματικότητα κ γράφει για τουπε μου

Δλδ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη
; Διαπίστωση είναι κ αυτό βάσει τίτλων κ διακρίσεων ....
Τι είναι η Ρεάλ τύπε; η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη; με 103 τίτλους;. Ο σύλλογος της οδού Τσόχα έχει 218, το γράφει το site της αλήθειας.
Ας τους αφήσουμε στο όνειρο τους, καλή αρχή στην ομάδα μας!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.549
Πόντοι
3.656
Καρμο,Ποντένσε,Φορτούνης,οι καλ΄΄υτεροι παίκτες σας πέρσι φύγανε,άντε να σε δούμε Μεντιλιμπαρ

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.700
Πόντοι
46.423
Ρόντι και 0 - 1 !!!

:alivedick::alivedick::alivedick: