Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.412
Πόντοι
5.006
ΠΑΝΤΑ θα ειναι ενας απο εμας. Γαύρος γεννιέσαι. Τέλος.

2085845.jpg
Ποιος σου είπε ότι είναι γαυρος ρε τυπε, μας δουλεύεις και εσύ τωρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάλι σουρωσες ρε μαλακα;

Drunk That 70S Show GIF by Peacock
Μλκ :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
χοντρο ρε κομπογιαννιτη τσιμπουκι δεν παιρνω ουτε με 500χιλιαρικα..... :coffee:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Ποιος σου είπε ότι είναι γαυρος ρε τυπε, μας δουλεύεις και εσύ τωρα.

Ο ιδιος το έχει πει. Απο τις ακαδημιες μας προερχεται , απο 10 χρονων στον Ολυμπιακο . Τι θα ηθελες να ειναι για να εισαι ικανοποιημενος ; Βαζελος ; Κοψτε τα ουισκια , κανει ζεστη.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246
Πάλι σουρωσες ρε μαλακα;

Drunk That 70S Show GIF by Peacock
Οσο και να διαφωνεις μαζι μου, χελ, η σταση μου για τον Κωστα ειναι αυτη πλεον Δεν εχει να κανει με το τι προσφερε μεχρι σημερα και το ποσο καλος παιιχτης και χρησιμος ηταν. Άλλα με το να πουλησει τον Ολυμπιακο για να κονομησουν κυριως αλλοι...

Ακομα δεν τα εχω πιει για αυτο το χαμπερι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Οσο και να διαφωνεις μαζι μου, χελ, η σταση μου για τον Κωστα ειναι αυτη πλεον Δεν εχει να κανει με το τι προσφερε μεχρι σημερα και το ποσο καλος παιιχτης και χρησιμος ηταν. Άλλα με το να πουλησει τον Ολυμπιακο για να κονομησουν κυριως αλλοι...

Ακομα δεν τα εχω πιει για αυτο το χαμπερι.
για τον σλουκα μιλας να υποθεσω?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Οχι για τον Φορτουνη! Επρεπε να παει σε αλλοθρησκο για να θεωρηθει πουλημα;
Για να ολοκληρωσουμε την ολη κουβεντα,οπως εσυ επαγγελματικα αν καποιος εργοδοτης θα σου εδινε σημαντικα χρηματα παραπανω θα πηγαινες το ιδιο ισχυει και με τους αθλητες.
Το κατηγορω ειναι για την σταση που θα κρατησει ο παιχτης φευγωντας οταν δεν δινει δικαιωματα και δεν φευγει πουστικα ειναι δικαιωμα του.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.997
Πόντοι
3.506
Καλά έκανε και φεύγει. Καλά λεφτά και η ομάδα δεν είναι για πρωταθλητισμό. Άθλιες κινήσεις μέχρι τώρα και ο χοντρός δε θα τη βγάλει με εξιλαστήριο τον κοουτς

Ο Φορτουνης έφαγε γερό μπινελίκι και ξεφτιλίκι όταν του πήραν ακόμα και το νούμερο και πήγαν να του κρεμάσουν το δελτίο επειδή έπαιρνε πολλά (που οι ίδιοι του τα έδιναν).

Ευτυχώς τα φράγκα που δώσαμε τόσα χρόνια σε αλλα παλτά πιάσανε τόπο.

Φεύγει στην κορυφή γιατί ξέρει πως φέτος δε θα βγούμε ούτε Ευρώπη

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Καλά έκανε και φεύγει. Καλά λεφτά και η ομάδα δεν είναι για πρωταθλητισμό. Άθλιες κινήσεις μέχρι τώρα και ο χοντρός δε θα τη βγάλει με εξιλαστήριο τον κοουτς

Ο Φορτουνης έφαγε γερό μπινελίκι και ξεφτιλίκι όταν του πήραν ακόμα και το νούμερο και πήγαν να του κρεμάσουν το δελτίο επειδή έπαιρνε πολλά (που οι ίδιοι του τα έδιναν).

Ευτυχώς τα φράγκα που δώσαμε τόσα χρόνια σε αλλα παλτά πιάσανε τόπο.

Φεύγει στην κορυφή γιατί ξέρει πως φέτος δε θα βγούμε ούτε Ευρώπη
Έτσι ακριβώς... τελευταίο συμβόλαιο θα κοιτάξει την οικογένεια του και πολύ καλά θα κάνει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.997
Πόντοι
3.506
Έτσι ακριβώς... τελευταίο συμβόλαιο θα κοιτάξει την οικογένεια του και πολύ καλά θα κάνει.
Και για όσους λένε για ένα εκατομμύριο πάνω η κάτω , να υπενθυμίσω ότι με αυτά θα ζήσει για μια ζωή και ότι εκεί δε θα πληρώσει εφορία

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Και για όσους λένε για ένα εκατομμύριο πάνω η κάτω , να υπενθυμίσω ότι με αυτά θα ζήσει για μια ζωή και ότι εκεί δε θα πληρώσει εφορία
Το 1εκ είναι μόνο άμα βάλεις τα μπόνους... στα εγγυημένα λεφτα είναι μεγαλύτερη η διαφορά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.997
Πόντοι
3.506
Το 1εκ είναι μόνο άμα βάλεις τα μπόνους... στα εγγυημένα λεφτα είναι μεγαλύτερη η διαφορά.
Και του χοντρού εγγυημένα είναι.

Εκτός αν πάθεις κάνα χιαστό,η φέρει κάνα βαψομαλλιά αραπη η κάνα μπιελ και θα πρέπει να σου κάνει μείωση. Η να σου κόψει τη μπάλα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Και του χοντρού εγγυημένα είναι.

Εκτός αν πάθεις κάνα χιαστό,η φέρει κάνα βαψομαλλιά αραπη η κάνα μπιελ και θα πρέπει να σου κάνει μείωση. Η να σου κόψει τη μπάλα
Εγγυημένα με συμμετοχές δεν υπάρχει φίλε...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.929
Πόντοι
46.423
Ο πρώτος υποστηρικτής του Φορτούνη ήμουν εγώ αλλά ήταν εμφανές ότι πήγαινε για ένα τελευταίο καλό και γερό συμβόλαιο για τα γηρατειά του.

Έαν με ρωτήσετε θα σας απαντήσω ότι ορθώς έπραξε.

Τον ευχαριστούμε για όλα αυτά τα ωραία χρόνια.

Θα είναι πάντα στις καρδιές μας.

Καλή του επιτυχία στην Αραβία.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246
Τελικα ή εσεις δεν ειστε καθολου πονηροι ή εγω ειμαι πολυ και μαλιστα προστυχα πονηρος.
Θα κατσει αραγε 2 χρονια στην Σαουδικη Αραβια ο Φορτουνης; :coffee:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Τελικα ή εσεις δεν ειστε καθολου πονηροι ή εγω ειμαι πολυ και μαλιστα προστυχα πονηρος.
Θα κατσει αραγε 2 χρονια στην Σαουδικη Αραβια ο Φορτουνης; :coffee:

Ασε τι θα κανει ο Φορτουνης στην Αραβια και πες μας τι θα εκανες εσυ αν ησουν Φορτουνης. Θα καθοσουν με τα μισα λεφτα σε μια ομαδα που θα παλευει με τον Αρη για την 5η θεση και με κινδυνο τον Οκτωβρη που θα διωξουμε τον Μεντιλιμπαρ να βρεθει κανενας ψυχακιας και να σε στειλει παλι να προπονεισαι με τις μπουλντοζες ;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.372
Πόντοι
22.266
Όποιος πίστευε ότι μετά την κατάκτηση του τροπαίου θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τους δανεικούς παίκτες πλανατε ..
Η ομάδα πήρε υπεραξία όπως κ οι παίκτες κ θέλαμε διπλάσια λεφτά κ βάλε
Ο χοντρός το ήξερε κ δεν ήθελε να ρισκάρει ανεβάζοντας το μπάτζετ του διότι στην ψαροκωστενα Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις έσοδα από εισιτήρια τηλεοπτικά διαφημίσεις ...μικρή η αφορά μας
Ούτε Τουρκία ούτε Πορτογάλια είμαστε σαν αγορά ποδοσφαίρου κ όχι μόνο .....
Με το ίδιο μπάτζετ με πέρσυ πάμε κ με δανεικούς τελευταίας στιγμής κ με συνταγή Ισπανών πορτογάλων ..

Σωστές κινήσεις στον ερασιτέχνη σε όλα τα τμήματα πάντως ....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246
Ασε τι θα κανει ο Φορτουνης στην Αραβια και πες μας τι θα εκανες εσυ αν ησουν Φορτουνης. Θα καθοσουν με τα μισα λεφτα σε μια ομαδα που θα παλευει με τον Αρη για την 5η θεση και με κινδυνο τον Οκτωβρη που θα διωξουμε τον Μεντιλιμπαρ να βρεθει κανενας ψυχακιας και να σε στειλει παλι να προπονεισαι με τις μπουλντοζες ;
Θα πονηρευομουνα πρωτον οτι ολοι μισουν τον προεδρο του Ολυμπιακου και κοιτανε πως να του την φτιαξουν. Ενας τροπος να του την φτιαξουν και να πληγωσουν κυριως τους γαυρους, που αυτοι θα με ενοιαζαν περισσοτερο ειναι και να με παρει ο Δωνης εκει περα, να καρπωθει και το ρεγαλο του και μετα να τα γυρισει με καποιον τροπο και να κοιταξει να με πουλήσει κανα εκατομμυριο εναμιση σε αλλοθρησκους, κυριως Παναθηναικο. Και να μην με βαζει να παιζω ως μεσον πιεσης.

Για αυτους τους δυο λογους αλλα και για το γεγονος οτι θα ημουνα ο Φορτουνης, που πολλοι προσπάθησαν να με γαμησουν, μεχρι και που δωσανε την φανελα μου σε αλλον για να μου την σπασουν και δεν τον τιμησε τον αριθμο της φανελας, και επειδη θα ειχα περάσει δυο χιαστους και παλι ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ και επειδη ο κοσμος μέχρι σημερα ΕΜΕΝΑ αναγνωρισε για ολα τα παραπανω, θα υπεγραφα στον Ολυμπιακο και ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ας ερθει να μου ξανα βαλει τρικλοποδια. Εγω θα ημουνα εκει να τον περιμενω να τον γαμησω και αυτον!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
Ναι θα παλεύουμε να βγούμε στην Ευρώπη και ο μεντιλιμπαρ θα φυγει κι ο Φορτούνης πουλησε τον Ολυμπιακό για πετροδολαρα και έρχεται η καταστροφή ρε πάτε καλά ; Στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού η κούπα θα είναι στο λιμάνι και θα τα έχετε ξεχάσει όλα όσα γράφατε τώρα εδώ θα είμαστε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246
Ναι θα παλεύουμε να βγούμε στην Ευρώπη και ο μεντιλιμπαρ θα φυγει κι ο Φορτούνης πουλησε τον Ολυμπιακό για πετροδολαρα και έρχεται η καταστροφή ρε πάτε καλά ; Στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού η κούπα θα είναι στο λιμάνι και θα τα έχετε ξεχάσει όλα όσα γράφατε τώρα εδώ θα είμαστε
Οπως ξεχασαμε και με την Ευρωπαικη που σηκωθηκε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom