Ασε τι θα κανει ο Φορτουνης στην Αραβια και πες μας τι θα εκανες εσυ αν ησουν Φορτουνης. Θα καθοσουν με τα μισα λεφτα σε μια ομαδα που θα παλευει με τον Αρη για την 5η θεση και με κινδυνο τον Οκτωβρη που θα διωξουμε τον Μεντιλιμπαρ να βρεθει κανενας ψυχακιας και να σε στειλει παλι να προπονεισαι με τις μπουλντοζες ;
Θα πονηρευομουνα πρωτον οτι ολοι μισουν τον προεδρο του Ολυμπιακου και κοιτανε πως να του την φτιαξουν. Ενας τροπος να του την φτιαξουν και να πληγωσουν κυριως τους γαυρους, που αυτοι θα με ενοιαζαν περισσοτερο ειναι και να με παρει ο Δωνης εκει περα, να καρπωθει και το ρεγαλο του και μετα να τα γυρισει με καποιον τροπο και να κοιταξει να με πουλήσει κανα εκατομμυριο εναμιση σε αλλοθρησκους, κυριως Παναθηναικο. Και να μην με βαζει να παιζω ως μεσον πιεσης.
Για αυτους τους δυο λογους αλλα και για το γεγονος οτι θα ημουνα ο Φορτουνης, που πολλοι προσπάθησαν να με γαμησουν, μεχρι και που δωσανε την φανελα μου σε αλλον για να μου την σπασουν και δεν τον τιμησε τον αριθμο της φανελας, και επειδη θα ειχα περάσει δυο χιαστους και παλι ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ και επειδη ο κοσμος μέχρι σημερα ΕΜΕΝΑ αναγνωρισε για ολα τα παραπανω, θα υπεγραφα στον Ολυμπιακο και ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ας ερθει να μου ξανα βαλει τρικλοποδια. Εγω θα ημουνα εκει να τον περιμενω να τον γαμησω και αυτον!