You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.711
- Πόντοι
- 2.306
Ποιος σου είπε ότι είναι γαυρος ρε τυπε, μας δουλεύεις και εσύ τωρα.
Ο ιδιος το έχει πει. Απο τις ακαδημιες μας προερχεται , απο 10 χρονων στον Ολυμπιακο . Τι θα ηθελες να ειναι για να εισαι ικανοποιημενος ; Βαζελος ; Κοψτε τα ουισκια , κανει ζεστη.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.523
- Πόντοι
- 28.246
Οσο και να διαφωνεις μαζι μου, χελ, η σταση μου για τον Κωστα ειναι αυτη πλεον Δεν εχει να κανει με το τι προσφερε μεχρι σημερα και το ποσο καλος παιιχτης και χρησιμος ηταν. Άλλα με το να πουλησει τον Ολυμπιακο για να κονομησουν κυριως αλλοι...Πάλι σουρωσες ρε μαλακα;
Ακομα δεν τα εχω πιει για αυτο το χαμπερι.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.680
- Πόντοι
- 5.097
για τον σλουκα μιλας να υποθεσω?Οσο και να διαφωνεις μαζι μου, χελ, η σταση μου για τον Κωστα ειναι αυτη πλεον Δεν εχει να κανει με το τι προσφερε μεχρι σημερα και το ποσο καλος παιιχτης και χρησιμος ηταν. Άλλα με το να πουλησει τον Ολυμπιακο για να κονομησουν κυριως αλλοι...
Ακομα δεν τα εχω πιει για αυτο το χαμπερι.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.523
- Πόντοι
- 28.246
Οχι για τον Φορτουνη! Επρεπε να παει σε αλλοθρησκο για να θεωρηθει πουλημα;για τον σλουκα μιλας να υποθεσω?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.680
- Πόντοι
- 5.097
Για να ολοκληρωσουμε την ολη κουβεντα,οπως εσυ επαγγελματικα αν καποιος εργοδοτης θα σου εδινε σημαντικα χρηματα παραπανω θα πηγαινες το ιδιο ισχυει και με τους αθλητες.Οχι για τον Φορτουνη! Επρεπε να παει σε αλλοθρησκο για να θεωρηθει πουλημα;
Το κατηγορω ειναι για την σταση που θα κρατησει ο παιχτης φευγωντας οταν δεν δινει δικαιωματα και δεν φευγει πουστικα ειναι δικαιωμα του.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.693
- Πόντοι
- 3.556
Καλά έκανε και φεύγει. Καλά λεφτά και η ομάδα δεν είναι για πρωταθλητισμό. Άθλιες κινήσεις μέχρι τώρα και ο χοντρός δε θα τη βγάλει με εξιλαστήριο τον κοουτς
Ο Φορτουνης έφαγε γερό μπινελίκι και ξεφτιλίκι όταν του πήραν ακόμα και το νούμερο και πήγαν να του κρεμάσουν το δελτίο επειδή έπαιρνε πολλά (που οι ίδιοι του τα έδιναν).
Ευτυχώς τα φράγκα που δώσαμε τόσα χρόνια σε αλλα παλτά πιάσανε τόπο.
Φεύγει στην κορυφή γιατί ξέρει πως φέτος δε θα βγούμε ούτε Ευρώπη
Ο Φορτουνης έφαγε γερό μπινελίκι και ξεφτιλίκι όταν του πήραν ακόμα και το νούμερο και πήγαν να του κρεμάσουν το δελτίο επειδή έπαιρνε πολλά (που οι ίδιοι του τα έδιναν).
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.283
- Πόντοι
- 6.256
Έτσι ακριβώς... τελευταίο συμβόλαιο θα κοιτάξει την οικογένεια του και πολύ καλά θα κάνει.Καλά έκανε και φεύγει. Καλά λεφτά και η ομάδα δεν είναι για πρωταθλητισμό. Άθλιες κινήσεις μέχρι τώρα και ο χοντρός δε θα τη βγάλει με εξιλαστήριο τον κοουτς
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.693
- Πόντοι
- 3.556
Και για όσους λένε για ένα εκατομμύριο πάνω η κάτω , να υπενθυμίσω ότι με αυτά θα ζήσει για μια ζωή και ότι εκεί δε θα πληρώσει εφορίαΈτσι ακριβώς... τελευταίο συμβόλαιο θα κοιτάξει την οικογένεια του και πολύ καλά θα κάνει.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.283
- Πόντοι
- 6.256
Το 1εκ είναι μόνο άμα βάλεις τα μπόνους... στα εγγυημένα λεφτα είναι μεγαλύτερη η διαφορά.Και για όσους λένε για ένα εκατομμύριο πάνω η κάτω , να υπενθυμίσω ότι με αυτά θα ζήσει για μια ζωή και ότι εκεί δε θα πληρώσει εφορία
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.693
- Πόντοι
- 3.556
Και του χοντρού εγγυημένα είναι.Το 1εκ είναι μόνο άμα βάλεις τα μπόνους... στα εγγυημένα λεφτα είναι μεγαλύτερη η διαφορά.
Εκτός αν πάθεις κάνα χιαστό,η φέρει κάνα βαψομαλλιά αραπη η κάνα μπιελ και θα πρέπει να σου κάνει μείωση. Η να σου κόψει τη μπάλα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.283
- Πόντοι
- 6.256
Εγγυημένα με συμμετοχές δεν υπάρχει φίλε...Και του χοντρού εγγυημένα είναι.
Εκτός αν πάθεις κάνα χιαστό,η φέρει κάνα βαψομαλλιά αραπη η κάνα μπιελ και θα πρέπει να σου κάνει μείωση. Η να σου κόψει τη μπάλα
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 94.005
- Πόντοι
- 46.423
Ο πρώτος υποστηρικτής του Φορτούνη ήμουν εγώ αλλά ήταν εμφανές ότι πήγαινε για ένα τελευταίο καλό και γερό συμβόλαιο για τα γηρατειά του.
Έαν με ρωτήσετε θα σας απαντήσω ότι ορθώς έπραξε.
Τον ευχαριστούμε για όλα αυτά τα ωραία χρόνια.
Θα είναι πάντα στις καρδιές μας.
Καλή του επιτυχία στην Αραβία.
Έαν με ρωτήσετε θα σας απαντήσω ότι ορθώς έπραξε.
Τον ευχαριστούμε για όλα αυτά τα ωραία χρόνια.
Θα είναι πάντα στις καρδιές μας.
Καλή του επιτυχία στην Αραβία.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.711
- Πόντοι
- 2.306
Τελικα ή εσεις δεν ειστε καθολου πονηροι ή εγω ειμαι πολυ και μαλιστα προστυχα πονηρος.
Θα κατσει αραγε 2 χρονια στην Σαουδικη Αραβια ο Φορτουνης;
Ασε τι θα κανει ο Φορτουνης στην Αραβια και πες μας τι θα εκανες εσυ αν ησουν Φορτουνης. Θα καθοσουν με τα μισα λεφτα σε μια ομαδα που θα παλευει με τον Αρη για την 5η θεση και με κινδυνο τον Οκτωβρη που θα διωξουμε τον Μεντιλιμπαρ να βρεθει κανενας ψυχακιας και να σε στειλει παλι να προπονεισαι με τις μπουλντοζες ;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.083
- Πόντοι
- 26.141
Όποιος πίστευε ότι μετά την κατάκτηση του τροπαίου θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τους δανεικούς παίκτες πλανατε ..
Η ομάδα πήρε υπεραξία όπως κ οι παίκτες κ θέλαμε διπλάσια λεφτά κ βάλε
Ο χοντρός το ήξερε κ δεν ήθελε να ρισκάρει ανεβάζοντας το μπάτζετ του διότι στην ψαροκωστενα Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις έσοδα από εισιτήρια τηλεοπτικά διαφημίσεις ...μικρή η αφορά μας
Ούτε Τουρκία ούτε Πορτογάλια είμαστε σαν αγορά ποδοσφαίρου κ όχι μόνο .....
Με το ίδιο μπάτζετ με πέρσυ πάμε κ με δανεικούς τελευταίας στιγμής κ με συνταγή Ισπανών πορτογάλων ..
Σωστές κινήσεις στον ερασιτέχνη σε όλα τα τμήματα πάντως ....
Η ομάδα πήρε υπεραξία όπως κ οι παίκτες κ θέλαμε διπλάσια λεφτά κ βάλε
Ο χοντρός το ήξερε κ δεν ήθελε να ρισκάρει ανεβάζοντας το μπάτζετ του διότι στην ψαροκωστενα Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις έσοδα από εισιτήρια τηλεοπτικά διαφημίσεις ...μικρή η αφορά μας
Ούτε Τουρκία ούτε Πορτογάλια είμαστε σαν αγορά ποδοσφαίρου κ όχι μόνο .....
Με το ίδιο μπάτζετ με πέρσυ πάμε κ με δανεικούς τελευταίας στιγμής κ με συνταγή Ισπανών πορτογάλων ..
Σωστές κινήσεις στον ερασιτέχνη σε όλα τα τμήματα πάντως ....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.523
- Πόντοι
- 28.246
Θα πονηρευομουνα πρωτον οτι ολοι μισουν τον προεδρο του Ολυμπιακου και κοιτανε πως να του την φτιαξουν. Ενας τροπος να του την φτιαξουν και να πληγωσουν κυριως τους γαυρους, που αυτοι θα με ενοιαζαν περισσοτερο ειναι και να με παρει ο Δωνης εκει περα, να καρπωθει και το ρεγαλο του και μετα να τα γυρισει με καποιον τροπο και να κοιταξει να με πουλήσει κανα εκατομμυριο εναμιση σε αλλοθρησκους, κυριως Παναθηναικο. Και να μην με βαζει να παιζω ως μεσον πιεσης.Ασε τι θα κανει ο Φορτουνης στην Αραβια και πες μας τι θα εκανες εσυ αν ησουν Φορτουνης. Θα καθοσουν με τα μισα λεφτα σε μια ομαδα που θα παλευει με τον Αρη για την 5η θεση και με κινδυνο τον Οκτωβρη που θα διωξουμε τον Μεντιλιμπαρ να βρεθει κανενας ψυχακιας και να σε στειλει παλι να προπονεισαι με τις μπουλντοζες ;
Για αυτους τους δυο λογους αλλα και για το γεγονος οτι θα ημουνα ο Φορτουνης, που πολλοι προσπάθησαν να με γαμησουν, μεχρι και που δωσανε την φανελα μου σε αλλον για να μου την σπασουν και δεν τον τιμησε τον αριθμο της φανελας, και επειδη θα ειχα περάσει δυο χιαστους και παλι ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ και επειδη ο κοσμος μέχρι σημερα ΕΜΕΝΑ αναγνωρισε για ολα τα παραπανω, θα υπεγραφα στον Ολυμπιακο και ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ας ερθει να μου ξανα βαλει τρικλοποδια. Εγω θα ημουνα εκει να τον περιμενω να τον γαμησω και αυτον!
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.746
- Πόντοι
- 2.606
Ναι θα παλεύουμε να βγούμε στην Ευρώπη και ο μεντιλιμπαρ θα φυγει κι ο Φορτούνης πουλησε τον Ολυμπιακό για πετροδολαρα και έρχεται η καταστροφή ρε πάτε καλά ; Στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού η κούπα θα είναι στο λιμάνι και θα τα έχετε ξεχάσει όλα όσα γράφατε τώρα εδώ θα είμαστε
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.523
- Πόντοι
- 28.246
Οπως ξεχασαμε και με την Ευρωπαικη που σηκωθηκε....Ναι θα παλεύουμε να βγούμε στην Ευρώπη και ο μεντιλιμπαρ θα φυγει κι ο Φορτούνης πουλησε τον Ολυμπιακό για πετροδολαρα και έρχεται η καταστροφή ρε πάτε καλά ; Στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού η κούπα θα είναι στο λιμάνι και θα τα έχετε ξεχάσει όλα όσα γράφατε τώρα εδώ θα είμαστε
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.746
- Πόντοι
- 2.606
Έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις την κουραδομηχανη όταν τελειώσει και η τελευταία μέρα των μεταγραφών και όταν τελειώσει και η επόμενη σαιζόν γιατί για αυτήν που πέρασε δεν νομίζω να μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα το ότι πολλοί νομίζουν θα ασκήσουν μοχλό πίεσης στην κουράδομηχανη γράφοντας αφορισμούς στο μπου και απαιτώντας να σκορπιστούν λεφτά ξέρουν τι θα πάρουν από τα τρία το μακρύτερο αυτός είναι ο χοντρός να έρθει καλύτερος βρείτε τον μόνο μην είναι κανένας ταμπι η ρουμπινιας πάλι και χρειαστεί να σερβίρουμε κορνεδεςΟπως ξεχασαμε και με την Ευρωπαικη που σηκωθηκε....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις