Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.283
- Πόντοι
- 6.256
Προμοτορας με μια πουτανα ρε φιλε;Πιο πολυ για λογιστης της πουτανας μου κανει....Τύπε είσαι προμότορας?
Προμοτορας με μια πουτανα ρε φιλε;Πιο πολυ για λογιστης της πουτανας μου κανει....Τύπε είσαι προμότορας?
ποσα μυρια θελεις ???...λεγε ποσα ??? πες νουμερο να σκασουμε στα γελια .....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΤι γκεγκε ρε μαλακα Πετροχειλε μιση καρπαζια!!!
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΠρομοτορας με μια πουτανα ρε φιλε;Πιο πολυ για λογιστης της πουτανας μου κανει....
Τύπε αυτό πάει στην αλληλομαλακία?εγω θα σε χυνω οπου βρω αν δεν εισαι παντελονατος..........
θα βαλετε τον φρι να παιξει?Τέλη Οκτώβρη πάει Μάλαγα και έρχεται ΤΟ ΘΗΡΙΟ.
Ελα παρε ενα ευρω να φας καμια τυροπιτα πουτανολιγουρη....ποσα μυρια θελεις ???...λεγε ποσα ??? πες νουμερο να σκασουμε στα γελια .....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μην μπερδευεσαι τυπε....αυτος εννοει να υγραινεται η κωλοτρυπιδα του για χυσιμο.Τύπε αυτό πάει στην αλληλομαλακία?
θα βαλετε τον φρι να παιξει?
πες μωρη τσουτσου ενα νουμερο ....αν θες μπορω να σου κλεισω ραντεβου γιατι μονος σου ουτε στον υπνο σου μαλλον!!!....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΕλα παρε ενα ευρω να φας καμια τυροπιτα πουτανολιγουρη....
Ακου προμοτορας το ναυαγιο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην μπερδευεσαι τυπε....αυτος εννοει να υγραινεται η κωλοτρυπιδα του για χυσιμο.
πρεπει να σταματησουμε την ροη. εχω και ενα εξτρδακι εδω διπλα να πεταχτω.
Ο Pastelios εμεινε με το τυρογαριδακι στο χερι και κλαιει τα 240 ευρω του!!!πες μωρη τσουτσου ενα νουμερο ....αν θες μπορω να σου κλεισω ραντεβου γιατι μονος σου ουτε στον υπνο σου μαλλον!!!....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ελα να σου οω και την διαφορα σου με τον @Annapurna εκτος του οτι δεν ειναι προμοτοτρας. Ο,τι αλλο μπορεις να τον κατηγορησεις που δεν ειναι και κατακριτεο εκτος απο προμοτοριλικι που ειναι κατακριτεο.πες μωρη τσουτσου ενα νουμερο ....αν θες μπορω να σου κλεισω ραντεβου γιατι μονος σου ουτε στον υπνο σου μαλλον!!!....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πρεπει να σταματησουμε την ροη. εχω και ενα εξτρδακι εδω διπλα να πεταχτω.
φρι ο γατος του dpg.
Να μιλας για τον εαυτο σου τυπε....εγω σας κραζω ολους στα σοβαρα.Ελα να σου οω και την διαφορα σου με τον @Annapurna εκτος του οτι δεν ειναι προμοτοτρας. Ο,τι αλλο μπορεις να τον κατηγορησεις που δεν ειναι και κατακριτεο εκτος απο προμοτοριλικι που ειναι κατακριτεο.
Η μεγαλη διαφορα του με εσενα ειναι οτι δεν είναι κατινα να κραταει μανιατικα και να τα βγαζει σε ασχετα νηματα.
Και μπορει εγω και ο Χελ να τον κραζουμε αλλα μαντεψε.... Ειναι και μεταξυ σοβαρού και αστειου το κραξιμο που τρωει στο νημα του θρυλου.
Εσυ τρωει στιγνο κραξιμο.
ειμαι πολυ μπιχλας δικε μου καλα λες...αλλα σανο δε τρωω......εφαγα μια φορα πηγαν στραφι τα 240 και τωρα ξερω τι κανετε εδω.....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΟ Pastelios εμεινε με το τυρογαριδακι στο χερι και κλαιει τα 240 ευρω του!!!
Το οτι εισαι μπιχλας και ναυαγιο φταιει ρε Παστελωμενε!!!
Καλα, τυπε.Σκορπαααααααααας ρε Παστελοοοοοοοοο;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να μιλας για τον εαυτο σου τυπε....εγω σας κραζω ολους στα σοβαρα.
σου ειπα οπου σε βλεπω θα σε ξεφτιλιζω......θα σε κανω να πηδας απο νημα σε νημα μπας και την σκαπουλαρεις......Ελα να σου οω και την διαφορα σου με τον @Annapurna εκτος του οτι δεν ειναι προμοτοτρας. Ο,τι αλλο μπορεις να τον κατηγορησεις που δεν ειναι και κατακριτεο εκτος απο προμοτοριλικι που ειναι κατακριτεο.
Η μεγαλη διαφορα του με εσενα ειναι οτι δεν είναι κατινα να κραταει μανιατικα και να τα βγαζει σε ασχετα νηματα.
Και μπορει εγω και ο Χελ να τον κραζουμε αλλα μαντεψε.... Ειναι και μεταξυ σοβαρού και αστειου το κραξιμο που τρωει στο νημα του θρυλου.
Εσυ τρως στιγνο κραξιμο.
σε πηρε χαμπαρι και ο φιλος σου τι μαλακας εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλα, τυπε.
Μην μου κλασεις πολυ τα αρχιδια ομως.σου ειπα οπου σε βλεπω θα σε ξεφτιλιζω......θα σε κανω να πηδας απο νημα σε νημα μπας και την σκαπουλαρεις......
οσο πρεπει ....Μην μου κλασεις πολυ τα αρχιδια ομως.