Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
Τύπε είσαι προμότορας?

jean claude van damme reaction s GIF

:grin::grin::grin:
Προμοτορας με μια πουτανα ρε φιλε;Πιο πολυ για λογιστης της πουτανας μου κανει....:confused:

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
10.988
Πόντοι
4.496
Τι γκεγκε ρε μαλακα Πετροχειλε μιση καρπαζια!!!:2funny:
ποσα μυρια θελεις ???...λεγε ποσα ??? πες νουμερο να σκασουμε στα γελια .....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προμοτορας με μια πουτανα ρε φιλε;Πιο πολυ για λογιστης της πουτανας μου κανει....:confused:
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
ποσα μυρια θελεις ???...λεγε ποσα ??? πες νουμερο να σκασουμε στα γελια .....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ελα παρε ενα ευρω να φας καμια τυροπιτα πουτανολιγουρη....:2funny:

Ακου προμοτορας το ναυαγιο!!!:tooth:

Τύπε αυτό πάει στην αλληλομαλακία?

:confused::confused::confused:
Μην μπερδευεσαι τυπε....αυτος εννοει να υγραινεται η κωλοτρυπιδα του για χυσιμο.:tooth:

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
10.988
Πόντοι
4.496
Ελα παρε ενα ευρω να φας καμια τυροπιτα πουτανολιγουρη....:2funny:

Ακου προμοτορας το ναυαγιο!!!:tooth:

Μην μπερδευεσαι τυπε....αυτος εννοει να υγραινεται η κωλοτρυπιδα του για χυσιμο.:tooth:
πες μωρη τσουτσου ενα νουμερο ....αν θες μπορω να σου κλεισω ραντεβου γιατι μονος σου ουτε στον υπνο σου μαλλον!!!....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
πες μωρη τσουτσου ενα νουμερο ....αν θες μπορω να σου κλεισω ραντεβου γιατι μονος σου ουτε στον υπνο σου μαλλον!!!....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ο Pastelios εμεινε με το τυρογαριδακι στο χερι και κλαιει τα 240 ευρω του!!!:2funny:

1721060217738.png

Το οτι εισαι μπιχλας και ναυαγιο φταιει ρε Παστελωμενε!!!:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
Ελα να σου οω και την διαφορα σου με τον @Annapurna εκτος του οτι δεν ειναι προμοτοτρας. Ο,τι αλλο μπορεις να τον κατηγορησεις που δεν ειναι και κατακριτεο εκτος απο προμοτοριλικι που ειναι κατακριτεο.
Η μεγαλη διαφορα του με εσενα ειναι οτι δεν είναι κατινα να κραταει μανιατικα και να τα βγαζει σε ασχετα νηματα.
Και μπορει εγω και ο Χελ να τον κραζουμε αλλα μαντεψε.... Ειναι και μεταξυ σοβαρού και αστειου το κραξιμο που τρωει στο νημα του θρυλου.

Εσυ τρως στιγνο κραξιμο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.283
Πόντοι
6.256
Σκορπαααααααααας ρε Παστελοοοοοοοοο;;;;:2funny:

Ελα να σου οω και την διαφορα σου με τον @Annapurna εκτος του οτι δεν ειναι προμοτοτρας. Ο,τι αλλο μπορεις να τον κατηγορησεις που δεν ειναι και κατακριτεο εκτος απο προμοτοριλικι που ειναι κατακριτεο.
Η μεγαλη διαφορα του με εσενα ειναι οτι δεν είναι κατινα να κραταει μανιατικα και να τα βγαζει σε ασχετα νηματα.
Και μπορει εγω και ο Χελ να τον κραζουμε αλλα μαντεψε.... Ειναι και μεταξυ σοβαρού και αστειου το κραξιμο που τρωει στο νημα του θρυλου.

Εσυ τρωει στιγνο κραξιμο.
Να μιλας για τον εαυτο σου τυπε....εγω σας κραζω ολους στα σοβαρα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Zebu

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
10.988
Πόντοι
4.496
Ο Pastelios εμεινε με το τυρογαριδακι στο χερι και κλαιει τα 240 ευρω του!!!:2funny:

1721060217738.png

Το οτι εισαι μπιχλας και ναυαγιο φταιει ρε Παστελωμενε!!!:2funny:
ειμαι πολυ μπιχλας δικε μου καλα λες...αλλα σανο δε τρωω......εφαγα μια φορα πηγαν στραφι τα 240 και τωρα ξερω τι κανετε εδω.....μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
10.988
Πόντοι
4.496

Εσυ τρως στιγνο κραξιμο.
σου ειπα οπου σε βλεπω θα σε ξεφτιλιζω......θα σε κανω να πηδας απο νημα σε νημα μπας και την σκαπουλαρεις......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom