Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.855
Πόντοι
2.046
Θα μου κλασεις τα αρχιδια σου ξανα λεω!
Θα στο επιβεβαιωσει και ο ιδιος που του εκανες παραθεση οτι δεν μπορεις να πετυχεις κατι τετοιο.
δεν ξερω εγω απο παραθεση και ξεπαραθεση.....οσο ειναι γυναικουλα και δεν μιλας καθαρα θα με εχεις μπροστα σου....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Θα μου κλασεις τα αρχιδια σου ξανα λεω!
Θα στο επιβεβαιωσει και ο ιδιος που του εκανες παραθεση οτι δεν μπορεις να πετυχεις κατι τετοιο.
Το ψωμί σου είναι αυτό ρε πστ.

:confused:

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.855
Πόντοι
2.046
Το ψωμί σου είναι αυτό ρε πστ.

:confused:
ο τυπος επιμενει οτι εγω προμοταρω μια κοπελα ....που την ξερω ακριβως 1 μηνα....και του λεω αν εχει @@ οπως λεει να μα τα πει εδω δημοσια .......αλλα δεν εχει ειναι απο τις κλασικες κοτες που λενε μια μαλακια και μετα την κανουν με ελαφρα!!!!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Εντωμεταξύ και οι 3 που νταραβερίζεστε,εκτός ότι είστε και οι 3 μουνόπανα γαύροι,είστε συμπαθή μουνόπανα.
Ζέμπου αδικείς τον Χελ νομίζω.
Από τους λίγους εδώ μέσα που και ζωή πρέπει να έχει και τρολάκιας φούλ και σταθερός σε ότι λέει,άσχετα αν λέει και μαλακίες....
:tooth:
Εσύ και παστέλης κουμπώνετε καλά...
Ποιος θα σπάσει πιο πολύ τις μπάλες είναι 50-50....
Πάω παρασκήνια,πλακωθείτε ελεύθερα...
scared homer simpson GIF

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
ο τυπος επιμενει οτι εγω προμοταρω μια κοπελα ....που την ξερω ακριβως 1 μηνα....και του λεω αν εχει @@ οπως λεει να μα τα πει εδω δημοσια .......αλλα δεν εχει ειναι απο τις κλασικες κοτες που λενε μια μαλακια και μετα την κανουν με ελαφρα!!!!!
Τύπε είσαι προμότορας?

jean claude van damme reaction s GIF

:grin::grin::grin:

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.855
Πόντοι
2.046
Εντωμεταξύ και οι 3 που νταραβερίζεστε,εκτός ότι είστε και οι 3 μουνόπανα γαύροι,είστε συμπαθή μουνόπανα.
Από τους λίγους εδώ μέσα που και ζωή πρέπει να έχει και τρολάκιας φούλ και σταθερός σε ότι λέει,άσχετα αν λέει και μαλακίες....
Εσύ και παστέλης κουμπώνετε καλά...
Ποιος θα σπάσει πιο πολύ τις μπάλες είναι 50-50....
Πάω παρασκήνια,πλακωθείτε ελεύθερα...
scared homer simpson GIF
αμα ο αλλος ειναι κοτα και γυναικουλα μπορω να σπαω μπαλες 99-1 ευκολα!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε είσαι προμότορας?

jean claude van damme reaction s GIF

:grin::grin::grin:
ε φυσικα εσυ δεν το καταλαβες?????.....μονο αυτος ο τεραστιος γατος το πηρε χαμπαρι???????

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246
Δεν τα ειπα για τον Χελ αυτα περι ζωης και αλλα τετοια. Για τον Ανναπουρνα τα ειπα.
Ξανα διαβασε το ποστ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
δεν εχει ζωη λεει ενας τυπος που εχει γραψει 26.300 μηνυματα στο εδω στα 8 χρονια που ειναι(αν δεν εχει και αλλο προφιλ που μαλλον εχει)...δηλαδη περιπου 25 μηνυματα την ημερα....και το λεει σε εναν αλλο τυπο που απο το 2019 που ειναι μελος εχει γραψει σχεδον τα ιδια!!!!!!...δεν ξερω ποιος ειναι πιο καθυστερημενος απο τους 2 !!!!!!!!!
Ρε τραβα γαμησου τρυπιε....:tooth:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Δεν τα ειπα για τον Χελ αυτα περι ζωης και αλλα τετοια. Για τον Ανναπουρνα τα ειπα.
Ξανα διαβασε το ποστ.
Ο Ανναπούρνα λες έ?
Δεν ξέρω τι επαγγέλλεται ο τύπος,αλλά πρέπει να έχει γαμήσει τόσα κόλ(και δυνατά κομμάτια)όσα όλο το κόκκινο νήμα όλοι μαζί....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Αυτοί νομίζουν ότι με το να βρίζουν αποκτούν κάποια υπόσταση.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι γίνονται ρόμπες.

Άλλά που να καταλάβουν αφού πρόκειται για καθυστερημένα ...
Παλι το σκασες απο το κοτετσι σου μωρη Λουκια;:knuppel:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
ξυπνησες?? η αλλαξες προφιλ???
Ρε ανθυποτιποτα νομιζεις οτι με αυτες τις γεροντιστικες μαλακιες θα μας την πεις;Τραβα να πιεις το χαμομηλακι σου μωρη κωλογρια....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246
Ο Ανναπούρνα λες έ?
Δεν ξέρω τι επαγγέλλεται ο τύπος,αλλά πρέπει να έχει γαμήσει τόσα κόλ(και δυνατά κομμάτια)όσα όλο το κόκκινο νήμα όλοι μαζί....
Ο Ανναπουρνα εχει γαμησει ωραια γκομενακια ομολογουμενως. Αλλου ητανε η κοντρα μας μαζι του.
Αλλα τοτλαχιστον αυτος, οσο και να τον εχω αποπαρει, οσο και να μην παιρνω τιποτα πισω από οσα του εχω σουρει, δεν ηρθε να μου την πεσει σε νημα σαν αυτο για να μου την σπασει. Αυτο του το αναγνωριζω. Η εδω κοντρα μας εχει να κανει αποκλειστικά με τις διαφωνίες μας για τον θρυλο.

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.855
Πόντοι
2.046
Ρε ανθυποτιποτα νομιζεις οτι με αυτες τις γεροντιστικες μαλακιες θα μας την πεις;Τραβα να πιεις το χαμομηλακι σου μωρη κωλογρια....
γεια σου μεγαλε σκορπαω!!!!!!......δωσε πονο δικε μου.......μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
re δεν πηδιεστε εδω ο βαζελος κρατησε παλτεροφσκι και εμεις ακομα στο περιμενε. :birdman:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Ο Ανναπουρνα εχει γαμησει ωραια γκομενακια ομολογουμενως. Αλλου ητανε η κοντρα μας μαζι του.
Αλλα τοτλαχιστον αυτος, οσο και να τον εχω αποπαρει, οσο και να μην παιρνω τιποτα πισω από οσα του εχω σουρει, δεν ηρθε να μου την πεσει σε νημα σαν αυτο για να μου την σπασει. Συτο του το αναγνωριζω. Η εδω κοντρα μας εχει να κανει αποκλειστικά με τις διαφωνίες μας για τον θρυλο.
GFgWek4XIAAeV0c.jpeg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.855
Πόντοι
2.046
Αλλα τοτλαχιστον αυτος, οσο και να τον εχω αποπαρει, οσο και να μην παιρνω τιποτα πισω από οσα του εχω σουρει, δεν ηρθε να μου την πεσει σε νημα σαν αυτο για να μου την σπασει. Συτο του το αναγνωριζω. Η εδω κοντρα μας εχει να κανει αποκλειστικά με τις διαφωνίες μας για τον θρυλο.
εγω θα σε χυνω οπου βρω αν δεν εισαι παντελονατος..........

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
γεια σου μεγαλε σκορπαω!!!!!!......δωσε πονο δικε μου.......μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σκορπαααααααας ρε μαλακαααααααααααα;

Ρε νουμερο ποιος σε ξεθαψε απο τη δεκαετια του 80 και σε εβαλε εδω μεσα;:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom