Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Μη σπαμαρετε το νήμα του ΘΡΥΛΟΥ ρε ΜΑΛΑΚΕΣ!

Είδα συνεχόμενα ποσταρίσματα και το νημα στην κορυφή και φαντάστηκα οτι καναμε καμια μεταγραφή επιτέλους. :angry::angry::angry::angry:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.929
Πόντοι
46.423
Τουλαχοστον εσενα δεν σε εχω αποκαλεσει κακογουστο στις γυναικες οπως αυτον. Η βρισια αυτη ειναι χειροτερη. Γι αυτο και μου την μπαινει συνεχεια οπου με βρει. Αποθημενα βγαζει.

Εδώ μιλάμε για τον Ολυμπιακό μας.

Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στα υπόλοιπα νήματα και τι παίζει μεταξύ σας.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.929
Πόντοι
46.423
Μη σπαμαρετε το νήμα του ΘΡΥΛΟΥ ρε ΜΑΛΑΚΕΣ!

Είδα συνεχόμενα ποσταρίσματα και το νημα στην κορυφή και φαντάστηκα οτι καναμε καμια μεταγραφή επιτέλους. :angry::angry::angry::angry:

Θα περιμένουμε τέλη Αυγούστου για μεταγραφές.

Ακόμα διαπραγματευόμαστε με τους περυσινούς ...

:confused: :confused:

Κάνε υπομονή ...

:cheesy:

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.855
Πόντοι
2.046

οτι θυμαται χαιρεται ο τυπας μην δινει βαση...εδω 9στις 10 φορες κραζουν.....και το πιο πιθανο ειναι να μην ξερουν ουτε τι σχημα εχει το τοπι !!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246

Αυτο λεω και εγω. Κσι με εσενα ειχαμε αναλογη κοντρα αλλα δεν ηρθες να με βρεις ακομα και εδω μεσα οπως ο μαλακας να μου την πεσεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.929
Πόντοι
46.423
Αυτο λεω και εγω. Κσι με εσενα ειχαμε αναλογη κοντρα αλλα δεν ηρθες να με βρεις ακομα και εδω μεσα οπως ο μαλακας να μου την πεσεις.

Εντάξει ρε συ χαλάρωσε.

Όλα καλά μαζί σου.

Μερικές φορές είσαι λίγο απότομος αλλά δεν σε παρεξηγώ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246
Εντάξει ρε συ χαλάρωσε.

Όλα καλά μαζί σου.

Μερικές φορές είσαι λίγο απότομος αλλά δεν σε παρεξηγώ.
Παλι δεν καταλαβαινεις τι λεμε;
Ο παστελιος εχει υποστει οτι ειχα κανει και σε εσενα για πουτανικα. Δεν τα κρατησε ομως για εκεινα τα νηματα τη κοντρα οπως εσυ. Ηρθε εδω μεσα να μου ζαλισει τα αρχιδια ετσι στο ξαφνικο.
Κρατιεμαι, κρατιεμαι να μην ξεφυγω απο το νημα και τον σκοπο του αλλα καπου ωπα! Αν εχει κατι συγκεκριμενο σε κοντρα μαζι μου ας μου την φυλαξει για αλλου.
Το καταλαβες τωρα;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.929
Πόντοι
46.423
Ο παστελιος εχει υποστει οτι ειχα κανει και σε εσενα για πουτανικα. Δεν τα κρατησε ομως για εκεινα τα νηματα τη κοντρα οπως εσυ. Ηρθε εδω μεσα να μου ζαλισει τα αρχιδια ετσι στο ξαφνικο.
Κρατιεμαι, κρατιεμαι να μην ξεφυγω απο το νημα και τον σκοπο του αλλα καπου ωπα! Αν εχει κατι συγκεκριμενο σε κοντρα μαζι μου ας μου την φυλαξει για αλλου.
Το καταλαβες τωρα;

Στο δια ταύτα.

Θέλεις Φορτούνη ή όχι ???

Και γιατί τον θέλεις τόσο πολύ ?

Τα υπόλοιπα μεταξύ σας δεν με απασχολούν.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246
Στο δια ταύτα.

Θέλεις Φορτούνη ή όχι ???

Και γιατί τον θέλεις τόσο πολύ ?

Τα υπόλοιπα μεταξύ σας δεν με απασχολούν.
Αντε και γαμησου παλι. Τα ιδια θα λεμε. Αφηστε τον να φυγει ρε σεις. Να δω με τι παλιοσειρες και δη απο τη μητρα της ομαδας θα παιζετε. Φερτε καποιον καινουριο που στ αρχιδια του κι αμανα αμαν. Χτες ο Τσανακας ειπε οτι για ανανεωση παει και ο Ρετσος. Λυσσαξτε και γι αυτον.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.929
Πόντοι
46.423
Αντε και γαμησου παλι. Τα ιδια θα λεμε. Αφηστε τον να φυγει ρε σεις. Να δω με τι παλιοσειρες και δη απο τη μητρα της ομαδας θα παιζετε. Φερτε καποιον καινουριο που στ αρχιδια του κι αμανα αμαν. Χτες ο Τσανακας ειπε οτι για ανανεωση παει και ο Ρετσος. Λυσσαξτε και γι αυτον.

Του χρόνου θα κλείσει τα 33.

Θα κάτσει και κανένας τραυματισμός και θα τον πληρώνουμε τσάμπα να κάθεται στο συμβόλαιό του.

Νομίζεις ότι αν δεν ανανεώσει ότι δεν θα αντικατασταθεί ?

Αν θέλει και αγαπάει τον σύλλογο να μείνει με αυτά που του προσφέρουμε.

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
440
Πόντοι
21
με Βαγγελαρα προεδρα δεν ανησυχω. Η ομαδα παιζει μπαλαρα και του χρονου που θα ειναι στρωμενα απο την αρχη περιπατο θα κανουμε. Με μπασκετ ο βεσνεκωφ παικταρας αλλα νομιζω λιγο υπερτιμημενος για τα φραγκα αυτα

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.855
Πόντοι
2.046
Το καταλαβες τωρα;
οσο μου στελνεις μηνυματα θα σε κραζω εδω...και τι εκανες βρε παπαρα σε εμενα?? σπαστηκες που λεμε καλα λογια για τις κοπελες που εμεις γουσταρουμε και οχι για αυτες που θελεις εσυ??? οπου σε βρισκω θα σε ξεφτιλιζω μεχρι να κοψεις τις μαλακιες ....

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.855
Πόντοι
2.046
Του χρόνου θα κλείσει τα 33.

Θα κάτσει και κανένας τραυματισμός και θα τον πληρώνουμε τσάμπα να κάθεται στο συμβόλαιό του.

Νομίζεις ότι αν δεν ανανεώσει ότι δεν θα αντικατασταθεί ?

Αν θέλει και αγαπάει τον σύλλογο να μείνει με αυτά που του προσφέρουμε.
ρε φιλε μην του δινεις σημασια ειναι τρομπας ο τυπος...αλλα εγραφε λιγες μερες πριν και αλλα τωρα....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246
οσο μου στελνεις μηνυματα θα σε κραζω εδω...και τι εκανες βρε παπαρα σε εμενα?? σπαστηκες που λεμε καλα λογια για τις κοπελες που εμεις γουσταρουμε και οχι για αυτες που θελεις εσυ??? οπου σε βρισκω θα σε ξεφτιλιζω μεχρι να κοψεις τις μαλακιες ....
Θα μου κλασεις τα αρχιδια!

Μολις ξεμπροστιαστηκες μονος σου γιατι μου τη πεφτεις. Το προβλημα σου δεν εινσι η διαφωνια μας στα του Ολυμπιακου. Μολις το παραδεχτηκες, μαλακα!

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.855
Πόντοι
2.046
Θα μου κλασεις τα αρχιδια!

Μολις ξεμπροστιαστηκες μονος σου γιατι μου τη πεφτεις. Το προβλημα σου δεν εινσι η διαφωνια μας στα του Ολυμπιακου. Μολις το παραδεχτηκες, μαλακα!
καλα για τον ολυμπιακο τι να σου την πεσω???...αφου εισαι μπετοβλακας...οσο για το αλλο που λες αν εχεις @@ θελω ονοματα ...αντε κοτουλα!!!....αν δεν πεις ονοματα και τι εννοεις οπου σε βρισκω θα τρως τσαπου....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Pop Corn GIF by FirstAndMonday

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.366
Πόντοι
28.246
παρε και κοκακολα θα τον κανω να μην ξαναμπει εδω....
Θα μου κλασεις τα αρχιδια σου ξανα λεω!
Θα στο επιβεβαιωσει και ο ιδιος που του εκανες παραθεση οτι δεν μπορεις να πετυχεις κατι τετοιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom