raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.839
- Πόντοι
- 5.006
Αλλο αρχιδι απο δω....ΣΙΛΑΝΣ ΛΕ ΠΟΥΣΤ
Αλλο αρχιδι απο δω....ΣΙΛΑΝΣ ΛΕ ΠΟΥΣΤ
εισαι η ντροπη του συλλογου τα αδελφια ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει ο ελληνικος αθλητισμος.Αντε γαμησου ρε σαουρον!
Επειδη με παρασυρατε περυσι και τολμησα και ειπα κακη κουβεντα για αυτον τον αγιο ανθρωπο...
Το παραδεχτηκα οτι αμαρτησα, ζητησα συγγνωμη και θα το εχω βαρος μεχρι να πεθανω...
Τωρα συνεχιζω αυτο που κανω τοσα χρονια : στηριζω τον μεγιστο ηγετη!
υγ : καλα για τους αφους στο μπασκετ δεν εχω πει ποτε καλα λογια....αυτο ελειπε κιολας...
εβρισεςΑλλο αρχιδι απο δω....
Να τα κανουμε γαμπρους μας...ειναι πολυ καλα παιδια...εισαι η ντροπη του συλλογου τα αδελφια ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει ο ελληνικος αθλητισμος.
σκασε ντροπη των οπαδων.εβρισες
Το αρχιδι δεν ειναι βρισια....ειναι μερος της ανατομιας....εβρισες
ειμαι πραγματικα ΑΓΝΟΣσκασε ντροπη των οπαδων.
Σε παρέσυραν και για αυτό έλεγες τον πρόεδρο ''πρώην'' και ''τέως''?Αντε γαμησου ρε σαουρον!
Επειδη με παρασυρατε περυσι και τολμησα και ειπα κακη κουβεντα για αυτον τον αγιο ανθρωπο...
Το παραδεχτηκα οτι αμαρτησα, ζητησα συγγνωμη και θα το εχω βαρος μεχρι να πεθανω...
Τωρα συνεχιζω αυτο που κανω τοσα χρονια : στηριζω τον μεγιστο ηγετη!
υγ : καλα για τους αφους στο μπασκετ δεν εχω πει ποτε καλα λογια....αυτο ελειπε κιολας...
Ναι...εκεινο τον μηνα δεν ημουν κσλα..μετα απο 14 χρονια αδολης και αγνης αγαπης, δικαιουμαι και εναν λαθος μηνα...Σε παρέσυραν και για αυτό έλεγες τον πρόεδρο ''πρώην'' και ''τέως''?
ειμαι πραγματικα ΑΓΝΟΣ
Οι πιστολέρο/ροπαλοφόροι κλπ της 13 είναι αγνοί συμπαθή Αθηναίε?ειμαι πραγματικα ΑΓΝΟΣ
για τον μπουτσο ολοι αυτα τα μουνοπανα σε ολες τις ομαδεςΟι πιστολέρο/ροπαλοφόροι κλπ της 13 είναι αγνοί συμπαθή Αθηναίε?
Έχουμε και εμείς τα δικά μας ούγκανα που δέρνονται μεταξύ τους,αλλά η ''γαμώ και την 13 σας όλη'' το τερμάτισεγια τον μπουτσο ολοι αυτα τα μουνοπανα σε ολες τις ομαδες
αυτιστικοι σαν τον Ραοπαο
ελα ρε ποινικοι παντου να πουμε δεν βλεπεις σε ολες τις ομαδεςΈχουμε και εμείς τα δικά μας ούγκανα που δέρνονται μεταξύ τους,αλλά η ''γαμώ και την 13 σας όλη'' το τερμάτισε
Να εξομολογηθεις στον Καραπαπα το αμάρτημα σου.Ειναι φιλεσπλαχνος και θα σου δώσει αφεση αμαρτιών.Ναι...εκεινο τον μηνα δεν ημουν κσλα..μετα απο 14 χρονια αδολης και αγνης αγαπης, δικαιουμαι και εναν λαθος μηνα...
Δίποδα σκουπίδιαελα ρε ποινικοι παντου να πουμε δεν βλεπεις σε ολες τις ομαδες
προστασιες,ναρκωτικα και παει λεγοντας
περιμενουμε το κρατος δικαιου κουλη να κανει σκουπα ολη τη 13 με συλληψεις και να οναμστουν εγκλημτικη οργανωση,να ανοιξουν τηλεφωνα και συνομιλιες.Δίποδα σκουπίδια
Με συγχωρησε ηδη ο κωσταραςΝα εξομολογηθεις στον Καραπαπα το αμάρτημα σου.Ειναι φιλεσπλαχνος και θα σου δώσει αφεση αμαρτιών.
τακη για πες θα κλεισει ο κωστακης η θα γλυτωσουμε απο δαυτον?Με συγχωρησε ηδη ο κωσταρας
Θα ήταν σωστό να τους βάλουν μαζί με τους δικούς μας σκατοκέφαλους να αλληλοφαγωθούν για να ξεβρωμίσει ο τόποςπεριμενουμε το κρατος δικαιου κουλη να κανει σκουπα ολη τη 13 με συλληψεις και να οναμστουν εγκλημτικη οργανωση,να ανοιξουν τηλεφωνα και συνομιλιες.