Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
ντροπη ρε....εγω πλεον αποφασισα να γραφω ποιητικα,ομορφα,ηπια,με επιχειρηματα και κοσμια
Ρε Μαλέα είμαι ο μεγαλύτερος γλωσσοπλαστης υβριστής όλων των εποχών... Θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια στο μέλλον!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.854
Πόντοι
46.423
Ρε Μαλέα είμαι ο μεγαλύτερος γλωσσοπλαστης υβριστής όλων των εποχών... Θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια στο μέλλον!

Ice Cube Reaction GIF

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.324
Πόντοι
22.266

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.854
Πόντοι
46.423
Ποιά η γνώμη σας για τον Φορτούνη ?

Οι μανατζαρέοι του λένε να μην υπογράψει διότι έρχονται μεγάλες προτάσεις ...

:tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.324
Πόντοι
22.266
Ποιά η γνώμη σας για τον Φορτούνη ?

Οι μανατζαρέοι του λένε να μην υπογράψει διότι έρχονται μεγάλες προτάσεις ...

:tooth:
Βλέπω φουρτούνης κ Βάσκο αυτονομιστη να σηκώνουν στον σαν μαμές την κούπα τον Μάιο
Κάναμε μεταγραφαρες

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.691
Πόντοι
2.046

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.691
Πόντοι
2.046
βασικα θα σου πω εγω τι εισαι....εισαι απο αυτους που δεν εχουν περασει ουτε εξω απο το γηπεδο...σιγουρα και εσυ παιρνεις στον σπο φμ και λες....''εχω παιξει μπαλα εγω και ξερω''....και η ομαδα λογικα δεν εχει δει ουτε απο εσενα μισο ευρω ...α και λογικά εχεις και σπασμενο κοσμοτε ....και οταν δεν εχεις πως να γεμιζεις τον μιζερο χρονο σου....λες ας πω και καμια εξυπναδα στο bou........και σε λιγο εσυ και οι αλλοι που ειναι σαν και εσενα θα γραφουνε........τι του ειπε τον ταπωσε!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαα γεια σου μεγαλε σκορπαω!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαα

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
βασικα θα σου πω εγω τι εισαι....εισαι απο αυτους που δεν εχουν περασει ουτε εξω απο το γηπεδο...σιγουρα και εσυ παιρνεις στον σπο φμ και λες....''εχω παιξει μπαλα εγω και ξερω''....και η ομαδα λογικα δεν εχει δει ουτε απο εσενα μισο ευρω ...α και λογικά εχεις και σπασμενο κοσμοτε ....και οταν δεν εχεις πως να γεμιζεις τον μιζερο χρονο σου....λες ας πω και καμια εξυπναδα στο bou........και σε λιγο εσυ και οι αλλοι που ειναι σαν και εσενα θα γραφουνε........τι του ειπε τον ταπωσε!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαα γεια σου μεγαλε σκορπαω!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαα
Είσαι κληρονομικά ηλίθιος ή μετά από ατύχημα;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

Και ελεγα ρε Χελ. Ποτε θα το πει, ρε ποτε ηα το πει οτι και εσυ δεν εχεις παει ποτε γηπεδο, παιρνεις και στον σπορ εφ εμ κιολας.

Ριξε βαγενι, χελ...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Και ελεγα ρε Χελ. Ποτε θα το πει, ρε ποτε ηα το πει οτι και εσυ δεν εχεις παει ποτε γηπεδο, παιρνεις και στον σπορ εφ εμ κιολας.

Ριξε βαγενι, χελ...
Εντάξει ρε αυτός είναι βλάκας τελείως δεν είναι σούρας...

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.691
Πόντοι
2.046
Εντάξει ρε αυτός είναι βλάκας τελείως δεν είναι σούρας...
αν κρινω απο τον τροπο που πετας τις μαλακιες....πρεπει να ειμαι λιγο πιο βλακας απο εσενα!!!. τωρα γουσταρεις ετσι????...εχεις και τον αλλο τον τρομπα και γελατε μαζι με τις παπαριες σας???

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.691
Πόντοι
2.046

Ριξε βαγενι, χελ...
εσυ κραξε τον προεδρο....γιδοβοσκε μου!!!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
αν κρινω απο τον τροπο που πετας τις μαλακιες....πρεπει να ειμαι λιγο πιο βλακας απο εσενα!!!. τωρα γουσταρεις ετσι????...εχεις και τον αλλο τον τρομπα και γελατε μαζι με τις παπαριες σας???
Χαχα...χαχαχα...χαχαχα.

Στα σοβαρά τώρα σε κόβω για κληρονομικά...:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εσυ κραξε τον προεδρο....γιδοβοσκε μου!!!
Εσύ θα τον πεοθηλασεις Ραντανπλάν;

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.691
Πόντοι
2.046
Χαχα...χαχαχα...χαχαχα.

Στα σοβαρά τώρα σε κόβω για κληρονομικά...:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ θα τον πεοθηλασεις Ραντανπλάν;
αντε γιατι σε παω με κανεις να γελαω....για πες ποσα μυρια να βαλει ο προεδρος ????...ειμαι περιεργος να ακουσω....

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.654
Πόντοι
2.306

Καλό παιχτάκι αυτός. Αλλά δεν είναι ελευθερος. :cry:

@Zebu εσυ που βλέπεις Πρεμιερ , δεν εχει κανέναν σακάτη αριστερο εξτρεμ η Φορεστ να μας δανείσει ; Αρκεί να περπατάει , μη μας βγει σαν τον Ριτσαρντς που στη θεση του στα αποδυτηρια εχουμε βαλει καροτσάκι ΑΜΕΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom