athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
ντροπη ρε....εγω πλεον αποφασισα να γραφω ποιητικα,ομορφα,ηπια,με επιχειρηματα και κοσμιαΠάντα...
ντροπη ρε....εγω πλεον αποφασισα να γραφω ποιητικα,ομορφα,ηπια,με επιχειρηματα και κοσμιαΠάντα...
Ρε Μαλέα είμαι ο μεγαλύτερος γλωσσοπλαστης υβριστής όλων των εποχών... Θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια στο μέλλον!ντροπη ρε....εγω πλεον αποφασισα να γραφω ποιητικα,ομορφα,ηπια,με επιχειρηματα και κοσμια
Ρε Μαλέα είμαι ο μεγαλύτερος γλωσσοπλαστης υβριστής όλων των εποχών... Θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια στο μέλλον!
Μας λείπει κ ο px όμως κ ο μπαρμπαπηδουλαςΡε Μαλέα είμαι ο μεγαλύτερος γλωσσοπλαστης υβριστής όλων των εποχών... Θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια στο μέλλον!
θα υπογραψουν:οι δυο.Ποιά η γνώμη σας για τον Φορτούνη ?
Οι μανατζαρέοι του λένε να μην υπογράψει διότι έρχονται μεγάλες προτάσεις ...
Βλέπω φουρτούνης κ Βάσκο αυτονομιστη να σηκώνουν στον σαν μαμές την κούπα τον ΜάιοΠοιά η γνώμη σας για τον Φορτούνη ?
Οι μανατζαρέοι του λένε να μην υπογράψει διότι έρχονται μεγάλες προτάσεις ...
ξερεις τι σχημα ειναι το τοπι???...Για κουραδομαλακα σαν και σένα δεν με παίρνανε πάντως μπάρμπα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκάσε βλάκα ..
Στα αρχιδια μου...Μας λείπει κ ο px όμως κ ο μπαρμπαπηδουλας
βασικα θα σου πω εγω τι εισαι....εισαι απο αυτους που δεν εχουν περασει ουτε εξω απο το γηπεδο...σιγουρα και εσυ παιρνεις στον σπο φμ και λες....''εχω παιξει μπαλα εγω και ξερω''....και η ομαδα λογικα δεν εχει δει ουτε απο εσενα μισο ευρω ...α και λογικά εχεις και σπασμενο κοσμοτε ....και οταν δεν εχεις πως να γεμιζεις τον μιζερο χρονο σου....λες ας πω και καμια εξυπναδα στο bou........και σε λιγο εσυ και οι αλλοι που ειναι σαν και εσενα θα γραφουνε........τι του ειπε τον ταπωσε!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαα γεια σου μεγαλε σκορπαω!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχααΡε Μαλέα είμαι ο μεγαλύτερος γλωσσοπλαστης υβριστής όλων των εποχών... Θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια στο μέλλον!
Είσαι κληρονομικά ηλίθιος ή μετά από ατύχημα;βασικα θα σου πω εγω τι εισαι....εισαι απο αυτους που δεν εχουν περασει ουτε εξω απο το γηπεδο...σιγουρα και εσυ παιρνεις στον σπο φμ και λες....''εχω παιξει μπαλα εγω και ξερω''....και η ομαδα λογικα δεν εχει δει ουτε απο εσενα μισο ευρω ...α και λογικά εχεις και σπασμενο κοσμοτε ....και οταν δεν εχεις πως να γεμιζεις τον μιζερο χρονο σου....λες ας πω και καμια εξυπναδα στο bou........και σε λιγο εσυ και οι αλλοι που ειναι σαν και εσενα θα γραφουνε........τι του ειπε τον ταπωσε!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαα γεια σου μεγαλε σκορπαω!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαα
βασικα θα σου πω εγω τι εισαι....εισαι απο αυτους που δεν εχουν περασει ουτε εξω απο το γηπεδο...σιγουρα και εσυ παιρνεις στον σπο φμ και λες....''εχω παιξει μπαλα εγω και ξερω''....και η ομαδα λογικα δεν εχει δει ουτε απο εσενα μισο ευρω ...α και λογικά εχεις και σπασμενο κοσμοτε ....και οταν δεν εχεις πως να γεμιζεις τον μιζερο χρονο σου....λες ας πω και καμια εξυπναδα στο bou........και σε λιγο εσυ και οι αλλοι που ειναι σαν και εσενα θα γραφουνε........τι του ειπε τον ταπωσε!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαα γεια σου μεγαλε σκορπαω!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαα
Και ελεγα ρε Χελ. Ποτε θα το πει, ρε ποτε ηα το πει οτι και εσυ δεν εχεις παει ποτε γηπεδο, παιρνεις και στον σπορ εφ εμ κιολας.Είσαι κληρονομικά ηλίθιος ή μετά από ατύχημα;
Εντάξει ρε αυτός είναι βλάκας τελείως δεν είναι σούρας...Και ελεγα ρε Χελ. Ποτε θα το πει, ρε ποτε ηα το πει οτι και εσυ δεν εχεις παει ποτε γηπεδο, παιρνεις και στον σπορ εφ εμ κιολας.
Ριξε βαγενι, χελ...
Εντάξει ρε αυτός είναι βλάκας τελείως δεν είναι σούρας...
αν κρινω απο τον τροπο που πετας τις μαλακιες....πρεπει να ειμαι λιγο πιο βλακας απο εσενα!!!. τωρα γουσταρεις ετσι????...εχεις και τον αλλο τον τρομπα και γελατε μαζι με τις παπαριες σας???Είσαι κληρονομικά ηλίθιος ή μετά από ατύχημα;
εσυ κραξε τον προεδρο....γιδοβοσκε μου!!!Και ελεγα ρε Χελ. Ποτε θα το πει, ρε ποτε ηα το πει οτι και εσυ δεν εχεις παει ποτε γηπεδο, παιρνεις και στον σπορ εφ εμ κιολας.
Ριξε βαγενι, χελ...
Χαχα...χαχαχα...χαχαχα.αν κρινω απο τον τροπο που πετας τις μαλακιες....πρεπει να ειμαι λιγο πιο βλακας απο εσενα!!!. τωρα γουσταρεις ετσι????...εχεις και τον αλλο τον τρομπα και γελατε μαζι με τις παπαριες σας???
Εσύ θα τον πεοθηλασεις Ραντανπλάν;εσυ κραξε τον προεδρο....γιδοβοσκε μου!!!
αντε γιατι σε παω με κανεις να γελαω....για πες ποσα μυρια να βαλει ο προεδρος ????...ειμαι περιεργος να ακουσω....Χαχα...χαχαχα...χαχαχα.
Στα σοβαρά τώρα σε κόβω για κληρονομικά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ θα τον πεοθηλασεις Ραντανπλάν;
Τόσα...αντε γιατι σε παω με κανεις να γελαω....για πες ποσα μυρια να βαλει ο προεδρος ????...ειμαι περιεργος να ακουσω....
ελα ρε εξυπνακια μου...για πες ....τι εγινε????? κοκοκο???Τόσα...